Maskun sateenkaarilippu show jatkuu – mieliä pahoittuu

Hyperventilaatiokohtauksia on hauska seurata, riippumatta kuka on hyperventiloija. Silloin tekisi itsekin mieli osallistua poikamaisiin kepposiin ja aiheuttaa lisää pahaa mieltä joka suuntaan.

Maskun kunta on ollut otsikoissa loppukesän. Aiemmin kunta ilotteli vetämällä sateenkaarilippuja kunnan julkisiin lipputankoihin, mutta keppostelijat kävivät vetämässä ne alas. Voi sitä mielen pahoituksen määrää, sillä liput vedettiin alas pariin otteeseen. Jossain vaiheessa liput myös poltettiin.

 

Keppostelijathan tuosta tietenkin innostuvat ja aivan varmasti Maskun kunnanjohtaja saa pahoittaa mieltä vielä useampaankin otteeseen. Nyt kunnan koulun seinään oli maalattu hakaristi. Totta kai asiasta pitää tehdä rikosilmoitus ja pitkä päivitys Facebookiin:

– Maskun kunnassa on viime aikoina ilmennyt harmillisen paljon yhteiseen omaisuuteen ja yhteisiin arvoihin kohdistuvaa ilkivaltaa, kunnanjohtaja kirjoittaa, ihan kuin ihmisillä olisi jotakin yhteisiä arvoja. Ei ole, voin sanoa.
Tällaisissa lippu-show´ssa ei ole kysymys mistään muusta kuin siitä, että keppostelijat osaavat iskeä siihen mihin on paras iskeä. Sateenkaari-lipun alasvetäminen on takuuvarma keino saada kepposelleen näkyvyyttä, sillä se pääsee usein isojen medioiden etusivuille kera valtavan paheksunnan ja järkytyksen. Sama hakaristin kanssa.
Mitä asiallisemmin aikuiset puhuvat kepposista, sitä varmemmin koiranleuat niitä tekevät lisää.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments