Telegramin ryhmässä on jaettu satoja suomalaisiin nuoriin kohdistuneita väkivaltavideoita

Telegramissa toimii ryhmä, jossa on jaettu satoja suomalaisiin nuoriin kohdistuneita väkivaltavideoita.

Ryhmässä on jaettu muutaman kuukauden ajan satoja filmejä, joissa alistetaan suomalaisia nuoria. Toki joissakin filmeissä sekä uhrit että tekijät ovat suomalaisia, mutta pääpaino on uussuomalaisten värillisten tekemissä väkivaltavideoissa, joissa uhri on suomalainen ja uhria alistetaan ja pahoinpidellään sen takia, että uhri on suomalainen.

Videot ovat melko samankaltaisia. Monissa filmeissä uhrilta pakotetaan jonkinlainen tekaistu tunnustus ja anteeksipyyntö sen takia, että on suomalainen. Monilla filmeillä uussuomalaiset sanovat, että ”tää on meidän maa ja sulla ei ole asiaa meidän maille”. Esimerkiksi yhdellä filmillä joukko uussuomalaisia jahtaa suomalaista selvästi nuorempaa poikaa. Pojalle hoetaan, että tämän pitää mennä polvilleen ja pyytää anteeksi. Poika kysyy, että mitä pitää pyytää anteeksi, en ole tehnyt mitään. Poika yrittää poistua tilanteesta, mutta uussuomalaiset eivät anna muuta mahdollisuutta kuin pojan polvistua ja lopuksi häntä pahoinpidellään.

Yksi filmi poikkeaa melkoisesti. Värillinen nuori oli pöllinyt jonkun pojan mopon tai mopoauton avaimet ja suomalainen nuori ottaa värillistä kurkusta kiinni ja sanoo, että aikoo tappaa värillisen jos ei saa avaimiaan takaisin.

Monet filmit voivat olla erittäin ahdistavia, sillä väkivaltaa kohdistetaan selvästi pienempään tai muuten vain alistetussa asemassa olevaan nuoreen, joka ei osaa puolustautua, eikä puolustautumisen mahdollisuutta ole, sillä nuorta vastassa voi olla kahdesta kymmeneen uussuomalaista.

Ryhmä ylläpitäjä kertoo, että hänen tarkoituksenaan on koota yhteen paikkaan filmejä ja näyttää suomalaisille mitä tapahtuu. Ylläpitäjä kertoo, että ryhmä ei ole rasistinen.

– Ryhmässä on rasisteja, mutta en voi vaikuttaa heidän ajatusmaailmaansa tai mielipiteisiinsä. Pahimmat rasistit on bännätty. Ryhmä on perustettu sitä varten, että ihmiset huomaisivat mitä Suomessa tapahtuu, ylläpitäjä kertoo.

Olen seurannut ryhmää jonkin aikaa ja eniten tässä asiassa ”järkyttää” on se, että tähän ei ole puututtu. Siis ei ryhmän toimintaan vaan siihen, että suomalaisista nuorista tehdään jatkuvalla syötöllä alistusvideoita, joita uussuomalaiset jakavat keskenään suomalaisia pilkkaavin kommentein. Suomeen on kantautunut uussuomalaisten tuomana täysin samanlainen kulttuuri kuin Ruotsissa ja asiaa seuranneena voin sanoa, että uussuomalaisten suomalaisiin kohdistuva halveksinta menee jopa asteen paremmaksi kuin mitä uusruotsalaiset ovat tehneet.

Voidaanko asiaan puuttua? Luultavasti tämäkin asia vaietaan rasismin pelossa kokonaan. Ryhmässä jaetut filmit tekevät kenestä tahansa tavallisesta ihmisestä rasistin ja voi vain ihmetellä, että mitä kasvava uusi sukupolvi tulee vielä kokemaan kaiken rasismivastaisen sössötyksen nimissä.

Jos joku haluaa tietää ryhmän nimen, niin löytyy kommenteista.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments