Uskomaton ammuskelujen torstai Tukholmassa

Torstai olikin sitten heti ruudintäyteinen päivä Tukholmassa. Yksi teini hengiltä ja yhden kotia ammuttiin rynnäkkökivääreillä.

Västertorpassa iltakahdeksan aikaan ammutun 16-17-vuotiaan nuorukaisen murha oli teossaan taas niin veristä touhua, että varmaan ollut mukava sivullisena löytää raato kävelytieltä. Nuorukaista oli ammuttu ainakin 5-6 laukausta päähän ja suoraan kasvoihin. Sivullinen löysi ammutun nuorukaisen kadulta makaamasta.

Poliisi on voimaton. Korkea-arvoisia poliiseja on ravannut aamu-tv:n ohjelmissa ja medioissa kertomassa ampumisista, mutta oikeastaan ainoa mitä poliisi pystyy varmuudella sanomaan on se, että poliisi arvelee ampumisten jatkuvan kuten tähänkin asti.

Torstai-iltana tulitettiin myös Haningessa. Eli suurin piirtein samoilla seuduilla kuin missä maanantaina ammuttiin 13-vuotias. Kerrostalohuoneistoa kohti ammuttiin maatasolta kymmeniä laukauksia. Poliisi oli nopeasti paikalla, ja yksi alaikäinen poika saatiin rysän päältä kiinni ase kädessä.

Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä ja ampuma-aserikoksena. Poliisi muotoilee nykyään erittäin varovaisesti epäiltyä, tälläkin kertaa kerrottiin vain se, että epäilty on epäilty ja iältään yli 15, mutta alle 18.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments