Ravintola-ammuskelussa Sandvikenissä – kaksi kuoli ja useita loukkaantui

Sandvikenissä tapahtui torstai-iltana ravintola-ammuskelu, jossa ammuttiin useita laukauksia paikallisessa pubissa. Kaksi kuoli ja ainakin kaksi on saanut vakavia ampumahaavoja.

Poliisi sai hälytyksen iltakymmenen jälkeen paikalliseen pubiin, jossa oli tapahtunut ammuskelua. Poliisi on ilmoittanut nyt aamulla, että kaksi henkilöä on kuollut ja useampia loukkaantunut, joista kaksi erittäin vakavasti.

Poliisin mukaan toinen kuolleista oli maalitaulu ja toinen kuollut sekä haavoittuneet olivat täysin sivullisia, eikä heillä ollut mitään tekemistä alamaailman kanssa.

Tapahtuman taustoja ei tiedetä vielä kovin tarkasti, mutta sen mitä poliisi on kertonut, niin kyse ei ollut uskonnollisesta terroriteosta vaan alamaailman konflikti. Ainakin yksi tekijä poistui paikalta mönkijällä. Paikalla kuultiin ammutun useampia laukauksia.

Sandviken sijaitsee noin 160 km Tukholmasta pohjoiseen, aivan Gävlen isomman kaupungin vieressä. Sandvinekinssä on noin 25 000 asukasta.

Seurataan tilannetta ja aamupäivän tiedotustilaisuutta ja kerrotaan lisää asiasta päivän mittaan.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments