Useampia huoneistoampumisia viikonlopun aikana

Viikonlopun aikana on tehtailtu useampia ammuskeluja, joissa on tulitettu asuinhuoneistoja tai taloja. Myös pommi-iskuja on ilmennyt.

Viime yönä tulitettiin Uppsalassa juuri ennen vuorokauden vaihtumista sunnuntaiksi kerrostalohuoneistoa. Maatasolta ammuttiin ylempään kerrokseen kymmeniä laukauksia, joista ainakin osa meni ikkunoista sisälle. Ei henkilövahinkoja ja asiaa tutkitaan murhan yrityksenä.

Huddingessa räjähti sunnuntain puolella kahden aikaan yöllä pommi omakotitalon ulko-ovella. Pommiryhmä eristi alueen tutkintaa varten. Ei henkilövahinkoja, mutta talon julkisivu sai pienempiä vaurioita.

Lauantaiaamu alkoi Sollentunassa ammuskelulla aamuseitsemän jälkeen kun omakotitaloa tulitettiin kadulta. Ei henkilövahinkoja ja asiaa tutkitaan ampuma-aserikoksena.

Tosiasiassa melko rauhallinen viikonloppu. Ketään ei ammuttu hengiltä.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments