Taas uusi ammuskelu Tukholmassa, yksi hengiltä

Ammuskeluille ei näytä tulevan loppua. Päivän ammuskelussa Tukholmassa yksi henkilö päästettiin päiviltä.

Poliisi sai ilmoituksia ammuskelusta Tukholman eteläpuolelle Fruängeniin, josta oli kuulunut useita laukauksia paikallisen urheilukentän alueella. Paikalla selvisi, että yksi henkilö oli haavoittunut vakavasti ja hänet todettiin myöhemmin kuolleeksi.

Poliisi tutkii asiaa murhana, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Poliisi etsii muutamaa henkilöä, joiden nähtiin poistuvan paikalta.

Tietojen mukaan ammuttu on teini-ikäinen räppäri.

Tämä oli kuluvan vuoden 43. kuoliaaksi ammuttu henkilö. Kaiken kaikkiaan poliisi on rekisteröinyt 281 ammuskelua vuoden 2023 aikana.

 

Åkersbergassa haavoittunut 60-vuotias sivullinen

Eilen illalla Tukholman pohjoispuolella Åkersbergassa ammuttu 60-vuotias mies ei ollut ampumiskohde, vaan täysin sivullinen.

Ampumisliigan tarkoituksena oli houkutella ampumisen kohde pihamaalle. Miehen ovelle sytytettiin pieni tulipalo ja kun mies meni katsomaan mitä tapahtuu, niin häntä ammuttiin. Mies jäi kuitenkin henkiin, mutta sai vakavia vammoja.

Ampujat olivat erehtyneet talosta ja olivat täysin väärän henkilön perässä. Poliisin mukaan ampumisen kohde oli Foxtrot-liigan erään johtohahmon isä, mutta ampujat tosiaan erehtyivät talosta ja kohteesta.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments