Lisää ammuskeluja – nyt Gävlessä

Poliisi sai ilmoituksen Gävlessä tapahtuneesta ammuskelusta. Useita laukauksia ammuttiin, mutta osumaherkkyys lienee hukassa, sillä ketään ei ole viety sairaalaan.

Puolen yön aikaan tapahtuneessa ammuskelussa luultavasti kaksi eri poolia kohtasi toisensa, mutta sihti oli hukassa. Kenenkään ei tiedetä loukkaantuneen. Poliisi on kuitenkin kerännyt alueelta tyhjiä hylsyjä tutkintaa varten.

Gävle sijaitsee Sandvikenin naapurissa, jossa ammuttiin muutama päivä sitten ravintolassa. Kaksi kuoli ja kaksi loukkaantui. Samana iltana ammuskeltiin myös Gävlessä. Joten tässä on luultavasti ollut murhaamisen meininki, mutta tähtäys on mennyt pahasti pieleen.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments