Upplands Brossa talo taivaan tuuliin pommi-iskussa

Tämänpäiväinen pommi räjäytettiin Upplands Brossa, jossa kokonainen omakotitalo lensi taivaan tuuliin.

Kuuden aikaan tapahtunut räjähdys tuhosi talon kokonaan. Tapaus on siinä mielessä poikkeava, että talo sijaitsee keskellä metsää kaukana asutuksesta. Räjähdystä tutkivan poliisin mukaan talossa ei ollut asukkaita räjähdysaikaan.

Asunnossa on kirjoilla erään uusruotsalaisen gangsterin omainen, jolla itsessään ei ole mitään tekemistä alamaailman kanssa. Mutta kosto osuu nykyään myös sukulaisiin. 25-vuotias gangsteri taas on epäiltynä tammikuussa tapahtuneesta 15-vuotiaan pojan murhasta, mutta oikeudenkäynti on pysähdyksissä, sillä miestä ei ole tavoitettu. Hän on vangittu poissaolevana, mutta oleskelee luultavasti ulkomailla.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments