Upplands Brossa talo taivaan tuuliin pommi-iskussa

Tämänpäiväinen pommi räjäytettiin Upplands Brossa, jossa kokonainen omakotitalo lensi taivaan tuuliin.

Kuuden aikaan tapahtunut räjähdys tuhosi talon kokonaan. Tapaus on siinä mielessä poikkeava, että talo sijaitsee keskellä metsää kaukana asutuksesta. Räjähdystä tutkivan poliisin mukaan talossa ei ollut asukkaita räjähdysaikaan.

Asunnossa on kirjoilla erään uusruotsalaisen gangsterin omainen, jolla itsessään ei ole mitään tekemistä alamaailman kanssa. Mutta kosto osuu nykyään myös sukulaisiin. 25-vuotias gangsteri taas on epäiltynä tammikuussa tapahtuneesta 15-vuotiaan pojan murhasta, mutta oikeudenkäynti on pysähdyksissä, sillä miestä ei ole tavoitettu. Hän on vangittu poissaolevana, mutta oleskelee luultavasti ulkomailla.

 

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments