Växjössä villiä juhlintaa – yksi hengiltä

Växjön ongelmallisella maahanmuuttaja-alueella Arabyssä vietettiin lauantai-iltana suurenpuoleiset voitonjuhlat Hamasin hyökkäyksen takia. Jälkipelissä ammuttiin yksi hengiltä.

25-vuotias mies löydettiin aamuyöstä ammuttuna Arabyn kadulta. Poliisi tutkii asiaa murhana, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Araby on vähemmän tunnettu islamistien pesäpaikka Ruotsissa, mutta lähiö on laajasti erittäin islamistinen. Siellä on useita moskeijoita ja yksi harvoja paikkoja Ruotsissa, jossa kuulee moskeijan rukoushuutokutsua joka perjantai.

Muslimit juhlistivat koko lauantaipäivän villillä juhlinnalla Hamasin hyökkäystä Israelin puolelle. Luultavasti ampumistapauksella ei ole mitään yhteyttä tapahtumiin, mutta vahingonlaukauksen ajatukseltakaan ei voi välttyä, sillä tietojen mukaan juhlinnan aikana oli ammuttu useita kertoja aseilla.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments