Sivullisen perheen taloa ammuttiin – yksi kuoli ja kaksi loukkaantui

Tukholmassa tehtiin taas viime yönä sellainen ammuskelu, jossa ylitettiin kaikki rajat ja ammuskelu siirtyi uudelle tasolle.

Tukholman Telefonplanilla aloitettiin ammuskelu yhden aikaan torstaiyönä. Luultavasti rynnäkkökiväärillä ammuttiin useita laukauksia omakotitaloa kohti. Talossa oli ampumishetkellä vanhemmat ja kaksi alle 5-vuotiasta lasta.

Isä sai kuolettavia osumia ja kuoli paikanpäällä ennen kuin pelastuslaitos ehti paikalle. Myös äiti sai osumaa, mutta ei loukkaantunut hengenvaarallisesti. Toinen lapsista loukkaantui myös lievästi.

Perheen vanhemmilla ei ollut mitään tekemistä alamaailman kanssa. He eivät siis olleet mukana gangsterielämässä. Poliisin mukaan ampumisella on seuraavanlainen yhteys alamaailmaan: äidillä on sisko, jonka poikaa epäillään päivää aiemmin Huddingessa sytytetystä tulipalosta. Tuo teko kostettiin siis pojan sukulaisille.

Kannattaa huomata, että Telefonplan ei ole mitään maahanmuuttajaghettoa, vaan siistiä asuinaluetta. Perhe on turkkilais- tai kurdilaistaustainen.

Pääministeri Ulf Kristersson keräsi päivän aikana kasaan kaikkien puolueiden johtajat ja pohtivat mitä jengiväkivallalle pitäisi tehdä. Vaikuttaa siltä, että ainakin ns. ratsia-laki saadaan aikaisemmin voimaan. Tämä tarkoittaa sitä, että maahanmuuttajaghetoissa poliisi voi ratsata kenet tahansa henkilön tai auton, ilman mitään perusteluja. Lisäksi syyttäjä voi hakea henkilöille porttikieltoja tietyille alueille. Tämä olisi vähän kuin lähestymiskielto, mutta lähestyminen koskisi alueita.

Poliisi on itse halunnut tätä ratsia-lakia, sillä poliisin mukaan sillä on sellainen ennaltaehkäisevä vaikutus, että jengiläiset eivät uskalla kantaa aseita niin avoimesti mukanaan. Ladatun aseen kantamisesta seuraa automaattisesti vangitseminen ja kaksi vuotta vankeutta.

 

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments