Yön ammuskelut: Kaksi jengiläisen sukulaista teloitettiin nukkuessaan

Päivän ammuskelut tulevat Botkyrkan Tullingesta, jossa yöllä ammuttiin kaksi jengiläisen sukulaista kuoliaaksi. Kaksi naista ammuttiin kuoliaaksi. Talossa oli myös muita henkilöitä.

Ampujat murtautuivat Tullingessa sijaitsevaan omakotitaloon sisälle ja ampuivat kaksi asunnossa ollutta naista kuoliaaksi. Poliisin mukaan teko on puhtaasti kosto ja kohteeksi oli valittu erään jengiläisen sukulaisia.

Asunnossa ammuttiin kymmeniä laukauksia ja kohteet oli luultavasti valittu etukäteen, sillä asunnossa oleskeli edelleen yksi aikuinen ja kaksi lasta, joita ei ammuttu. Poliisin mukaan ammutut naiset eivät olleet itse mukana rikollisessa toiminnassa.

Poliisi otti aamuyöstä kiinni kaksi henkilöä epäiltynä murhasta. Ampujat olivat paenneet paikalta taksilla ja poliisi pystyi jäljittämään auton Huddingeen, jossa taksi pysäytettiin ja miehet otettiin kiinni.

Ammuskelut menevät koko ajan vain kiivaammiksi ja kun jengiläiset ovat itse kaivautuneet maan alle tietäen olevansa tappolistalla, niin puolin ja toisin etsitään kohteeksi jengiläisten sukulaisia. Ampumiset ovat puhtaasti teloitustyylisiä. Myös eilisessä ampumisessa ammuskelijat tunkeutuivat taloon sisälle ja ampuivat perheen isän kuoliaaksi. Äiti jäi henkiin, mutta haavoittui.

Tukholmassa ammuttiin yön aikaan myös toisaalla. Enskedessä tulitettiin viiden aikaan aamulla huoneistoa. Useita laukauksia ammuttiin, mutta kukaan ei saanut osumaa. Asunnossa oli nukkumassa viisi henkilöä, joilla ei poliisin mukaan ole tekemistä alamaailman kanssa. Mutta ovat sukulaisia eräälle gangsterille.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments