Päivän valtamedia-naurut: ”Palkka ei riitä”

Päivän valtamedia-naurut saadaan Iltalehden taloutta käsittelevästä artikkelista, jossa kerrotaan 5-kymppisestä yh-äidistä, jolla on taloudellisesti vaikeaa.

Artikkelissa kerrotaan 50 vuotiaasta Kirsi Rissasesta, joka työskentelee pankkialan asiakaspalvelutehtävissä. Palkkaa työstä saa käteen reilu 1 400 euroa, mutta omakotitalon lainan vähennyskulut kuukaudessa korkoineen ovat 1 900 euroa.

Palkka ei tietenkään riitä mitenkään, sillä elääkin pitäisi ja taloudessa on lapsia. Rissanen yrittää selvitä elämästä jotenkuten, myymällä mm. vaatteita netissä saadakseen särvintä leivän päälle.

Aika surkea lähtökohta, jos siis olisi uskominen Iltalehden artikkelia.

Mutta totuus on aivan toinen. Rissanen ei ole mikään ”pankkialan asiakaspalvelija”, vaan työn pääpaino on missäpä muualla kuin: Only Fansissa. Lisäksi tissejä on tullut näyteltyä Playboyssa, ja eipä siinä mitään. Rissanen menee kyllä ihan ok milfistä.

Rissanen on siis virkaheitto soft-pornotähti, Googlella löytyy netti täynnä pikkutuhmia kuvia ja Seiskan artikkeleita Playboy-Kirsistä.

Sinänsähän tämä olisi ihan sama, kyllä aikuinen nainen saa riisuuntua kameralle, jos haluaa. Mutta miksi iltapäivälehti yrittää tehdä muka-vakavan artikkelin rahahuolista, kun artikkelin lähtökohta on aivan toinen. Maailmassa on varmasti paljon ihmisiä, joilla oikeasti on rahahuolia, mutta Rissasen rahahuolet ovat ”rahahuolia” keksittyine ”työpaikkoineen”. Nettitaidoton lukija voi saada aivan väärän käsityksen asioista.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments