Ammuskelut taas vauhtiin hiljaiselon jälkeen

Muutaman päivän rauhaiselon jälkeen ammuskelut saatiin taas uuteen vauhtiin. Sekä Tukholmassa että Uppsalassa tehtailtiin kevyet kenttäammuskelut.

Ensimmäinen ammuskelu tapahtui klo 23 aikaan. Kerrostalohuoneiston oveen laskettiin lippaallinen, poliisin mukaan “useita laukauksia”. Asunnossa olleet henkilöt eivät saaneet osumia, joten ei henkilövahinkoja.

Samanlainen tapahtuma Tukholmassa kolmen aikaan yöllä. Kerrostalohuoneiston ovea vihattiin sen verran paljon, että siihen tehtiin kymmeniä pieniä reikiä. Asunnon omistaja oli nukkumassa, joten osumaakaan ei tullut.

Sinänsä vähäpätöisiä tapahtumia, mutta jokainen voi kuvitella, että miltä mahtaa saman talon asukkaista tuntua kun omassa rappukäytävässä ammutaan kuin Gazassa konsanaan.

Ammuskeluissa on myös taloutta piristävä tekijä. Nimittäin turvaovia myyvät yritykset ovat saaneet pienoista nostetta viimeisen vuoden aikana. Varsinkin raskaiden ampumaturvaovien myynti on lisääntynyt. Asiasta kertoo Pt-median kiinteistöalan asiantuntija.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments