Lapsenraiskaajalle pitkä 13 vuoden vankeus

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi lapsia raiskailleen 26-vuotiaan Eero Ilmari Pajalan erityisen pitkään 13 vuoden ehdottomaan vankeuteen useista törkeistä lapsenraiskauksista.

Teot tapahtuivat viime vuoden puolella ja uhreina oli kaksi 14-vuotiasta tyttöä. Tapauksissa on jotakin erityisen perverssejä piirteitä, sillä Pajala mm. kuristi tyttöjä yhdynnän aikana. Useissa tapauksissa tytöt kuristettiin tajuttomiksi ja kuristamiseen käytettiin käsien lisäksi vöitä ja köysiä.

Jotta alistaminen olisi saatu vielä astetta pidemmälle, niin Pajala viilteli tyttöjä ja kirjoitteli ja piirteli tussilla heidän kehoonsa kaikenlaisia alatyylisiä kuvia ja sanoja. Raiskauksia oli tapahtunut useita kertoja, eli puhutaan kymmenistä.

Pajala myös käytti hyväkseen tyttöjen rikkinäistä taustaa, sillä ainakin toinen tytöistä oli huostaanotettu. Pajala postasi tytön väliaikaisen asumuksen pihalla ja odotti, että tyttö tulee ulos talosta.

Pajala myönsi teot suurin piirtein kuten syyttäjä ne esitti. Tosin törkeys kiistettiin. Näine hyvine oikeus katsoi, että Pajala syyllistyi kahteen törkeään lapsenraiskaukseen ja useisiin lapsenraiskauksiin sekä lasta seksuaalisesti esittävän kuvan levittämisestä 13 vuodeksi vankeuteen. Tuomion voidaan katsoa olevan rangaistusasteikon yläpäästä. Lisäksi korvauksia tuli maksettavaksi yhteensä 46 500 euroa.

 

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko

Tuomiosta voisi päätellä vaikka ei nimeä olisikaan sanottu, että kaverilla ei ollut ns. suojaväriä. Se olisi antanut paljon pienemmän/lyhemmän tuomion ja mahdolliset korvaukset olisi kuitannut nettoveronmaksaja.

Turhautunut Kansalainen

Enintään vuosi olisi tuollaisessa tapuksessa tullut ehdonalaista. Suojaväri ja ennen kaikkea “rauhanuskovaisuus” kun muuttaisi tilanteen heti. Ei sinänsä, kerrankin oikean kokoinen tuomio tuollaisesta sikailusta. Mutta miksi niitä läväytetään vain ja ainoastaan valkolaisille? Rasismia? Siis omia kohtaan…

Qroquius KadD

Minfo ei osaa kertoa vielä enempää

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=41122

mutta tuomio on niin pitkä, että siinä on pakko olla lisää jostain muusta.
Herää kysymys, olivatko uhrit suojavärillisiä?

Huru-ukko

Kyllä tekijä on ollut suomenkielinen/suomalainen jos ja kun teko on kohdistunut bätre folk kansanryhmään. Johan sen kertoo tuomion pituus, siinähän on ns. kielilisä, ruåtsinkielellä olis päässyt puolta lyhemmällä kakulla.

Qroquius KadD

Entistä enemmän hämmästyttää, vaikka tässä bättre folk -lisä olikin:

https://yle.fi/a/3-12405480

Jätkähän on ilmastonmuutosuskovainen!
Miten ihmeessä puolustus ei älynnyt vedota ilmastoahdistukseen, joka pakotti tekemään mitä tahansa sen lieventämiseksi.
Ehkä hovissa?

Qroquius KadD

Päiväkoti?
Sehän oli eri tapaus eli tämä:

https://pt-media.org/2024/02/21/31-vuotiaalle-paivakotisedalle-pieni-vankeus-lapsen-seksuaalisista-hyvaksikaytoista/

Tämä puolestaan saalisti lastensuojelutapauksia ja nimi on Eero Ilmari Pajala, kuten Minfolinkin takaa ilmenee kuvan kera.
Päiväkotisetä puolestaan on ainakin nimeltään ruotsinkielinen.

Last edited 4 kuukautta sitten by Qroquius Kad
Ville

Näitä löytyy meidän yhteiskunnasta tasaisella syötöllä, sillä ei ole minkäännäköstä merkitystä millä kielellä ne tekee näitä oksettavia juttuja.
Mutta pointti on se että täällä me vaan rupatellaan ronskisti “ranskaksi” ja kukaan meistä ei laita pedarit ruotuun.

japadappaduu

Tuomio on kerrankin sitä luokkaa mitä pitääkin olla.
Yleensä ne tuomiot on juuri alle 2-vuotta, jotta se voidaan antaa ehdollisena.
Tai sellaisia kun 2015 matuvyöryn jälkeen kun ei tuomittu ollenkaan, kun joku alle 10-vuotias “ei osannut kieltäytyä seksistä” kun joku ähly raiskasi hänet jonkun hylätyn asuintalon pihalla.
Tai kun jollain somalilla meni ihan vahingossa kikkeli 6-vuotiaan sisään kun oli vain pyytänyt tyttöä syliin istumaan.. Somali todettiin syyntakeettomaksi kun oli mielentilatutkimuksen mukaan hieman vähälahjainen..

Putlers lapdog

Näkee kyllä oikeudettomuuslaitoksen kaksoisstandardit.

Ilmari

Jos lukee tapausselostuksen, on lähinnä naurettavaa ja täydellistä tietämättömyyttä väittää, että kukaan olisi voinut saada tuosta ehdollisen tuomion.

Turhautunut Kansalainen

Suojavärillä ja “oikeauskoisuudella” olisi saanut. On nähty ennenkin.

Runtiti-pou

Ja jos olisi ollut joukkio, niin yksi olisi syyllinen ja muut syyttömiä. Joskus on käynyt etenkin Saksassa ja Ruotsissa, että kukaan ei saa tuomiota, kun ei pystytä selvittämään syyllistä. Kantikset eivät joukolla raiskaa, mutta jos teoriassa näin olisi, niin kaikki olisivat syyllisiä raskaimman mukaan

Ilmari

Jos ei syyllistä pystytä selvittämään, kuka silloin pitäisi tuomita?

Qroquius KadD

Koskelan teinikidutusmurhatapauksessa tuomittiin kaikki kolme uhrin kuoliaaksi kiduttamiseen osallistunutta murhasta.

Porkkanalaatikko

Ovatko jo vapaalla jalalla. Murhastahan on jo vierähtänyt pari vuotta.

Ilmari

Kyllä, mutta kuten totesit, kaikki olivat osallistuneet kiduttamisen joten tietenkin kaikki tuomittiin

Rokadi

Kaivohuoneella muutama vuosi sitten matuporukka vainosi suomalaista nuorukaista jo ravintolassa ja sitten tappoi hänet ravintolan ulkopuolella.
Helsingin poliisi selvitti kuolemamaan johtaneeseen tekoon syyllistyneet, mutta ei löytänyt tappoon syyllistä. Tekoon osallistuneet tiedettiin, mutta ketään taposta saati murhasta ei ole edes tutkittua puhumattakaan syyttämisestä.
Esim. USA:ssa tällaisten tapausten tutkinta on julkista ja tutkijoiden nimet saatavissa.
Toisaalta tuonkin jälkeen löytyy runsaasti esimerkkejä tapauksista, joissa kuolemaan johtaneeseen pahoinpitelyyn osallistuneet on tuomittu vähintäinkin taposta. Niissä kyse on kantasuomalaisten huume- ja muiden laitapuolen porukoiden keskinäisistä tapoista ja murhista kuten Joutsenon leipomolla.
Suojaväri ja Helsingin poliisi.

Runtiti-pou

Kaikki paikalla olleet tietenkin. Tämähän on käytäntö esim. USA:ssa murhatuomioissa ja siis Suomessakin kantaväestön osalta

Ilmari

Tämäkään ei pidä paikkaansa. Pitseriamurhista tuomittiin ne 3 miestä, jotka ampuivat. Pitserian asiakkaita ei tuomittu, vaikka he olivat paikalla

Runtiti-pou

Ei tarkoitettu sellaista paikalla oloa. Vaan esim. porukassa raiskauksen ympärillä

Ilmari

Suomessa ei tuomita porukassa seisoskelusta.

Runtiti-pou

Vai väitätsinä, että esim. USA:ssa murhaajan mukana oleminen esim. ryöstössä jossain asuintalossa ei johtaisi tuomioon

Ilmari

En puhunut USA:sta mitään vaan Suomesta. Kyllä tuo Suomessakin katsottaisiin osallisuudeksi ainakin jollain tasolla.

Runtiti-pou

Niin jos kantikset kyseessä. On nähty kyllä, mitä tutkinta aina osoittaa, jos mamut

Porkkanalaatikko

HS 22.02.2024 julkaisi sivulla A17 uutisen otsikolla “Seksuaalirikollinen voi päästä töihin päiväkotiin”.

Ingressissä täsmennetään: “Suomen laki mahdollistaa sen, että vakavasta seksuaalirikoksesta tuomittu henkilö voi saada työtä päiväkodista”.

Joppos123

Jos tosiaan tekijän nimi olisi ollut vaikkapa Mohammed Abdullah niin jonkun kulttuuritulkin säestyksellä tuomio olisi ollut palttiarallaa 1v2kk ehdonalaista ja tuomarilta anteeksipyyntö kantisten razzismista.

Tare

Sairas paska, jonka pallit pitäsi murskata pajavasaralla.

Joppos123

Katsoin tuossa yhden jenkkiläisen ohjelman. Joku sälli oli raiskannut kaappaamansa nuoren tytön 10 kertaa 10 päivän aikana. Mulkku sai 421 vuoden tuomion.
Suomessa olisi ollut kantiksen kohdalla se 10 vuotta ja matun kohdalla ehkä 6,5 vuotta.
Mikä ihme se on kun aina hoetaan, että maailma muuttuu mutta rikoslaki on koko ajan jäljessä? Se ei ole jäljessä pelkästään pilluvarkauksissa vaan ihan kaikessa.
Ei matuja joku pikku 10 vuotta pelota rikoksesta mistä lähtömaassa lähtisi henki.
Lainsäätäjät istuvat meidän valitsemina Arkadianmäellä ja tässä tapauksessa käsiensä päällä.
Elinkautisen pitäisi oikeasti olla 25 vuotta-koko ikä tai koko ikä.
Meillä on rikollisia jotka päästetään ns elinkautisesta ja kohta ne taas istuvat elinkautista. Naurettavaa paskaa.

Qroquius KadD

Eihän se laki muutu niin kauan kuin sitä ei haluta muuttaa, eikä asiaan tule muutosta ellei kansa sitä halua ja osoita sitä vaaleissa.
Senkin jälkeen tuomareilla on oma harkintavalta.

Jos raiskauksen minimi olisi 10 vuotta, ne loppuisivat Suomesta kokonaan kun mikä tahansa teko olisi vain sukupuolielimen luvaton käyttöönotto tai syytetyt vapautettaisiin muka näytön puutteessa, vaikka olisi saatu kiinni itse teossa.

Lain muuttamisen lisäksi pitäisi koko tuomarikunta pistää uusiksi.

Ilmari

Tuomareilla tosiaan on harkintavalta ja on myös seurattava oikeuskäytäntöä. Oikeuskäytäntö nimenomaan on johtanut siihen, että väkivaltarikoksista saa käsittämättömän lieviä tuomioita. Jos halutaan yleisesti kovempia tuomioita, pitää nostaa tuomion alarajoja.

Kaarlo

Pieniä ovat silakat joulukaloiksi. Katsoin äskettäin frii-kanavalta amerikkalaisen rikostarinan. Kysymys oli vastaavanlaisesta raiskaustapauksesta, tosin vain yhteen alaikäiseen kohdistettu. Raiskauksia oli todettu 13 kertaa. Mies ai saanutkaan elinkautista tuomiota ja varmaankin huokaisi helpotuksesta. Sai yhteensä ainoastaan 421 vuotta ja amerikoissa tuomiot lusitaan aina peräkkäin, että onhan siinä tuossakin lojumista.