Oulussa alkoi toinen kehitysmaa-epidemia: nuorisoryöstöt räjähtivät huippuunsa

Pitäisikö Oululle antaa Suomen epäonnistuneimmiten kehitysmaiden miehiä kotouttaneen kaupungin titteli? Toisaalta kehitysmaista tulleita miehiä ei voi kototuttaa, kuten ei muitakaan maahanmuuttajia, jos he eivät halua kotoutua.

Joka tapauksessa Oulu on nyt muutaman vuoden sisällä joutunut toisen kerran maahanmuuttajien aiheuttaman hyökkäyksen kohteeksi. Ensin oli vuonna 2018 alkanut raiskausepidemia, jossa kymmeniä uusoululaisia lähinnä kehitysmaista tulleita miehiä epäiltiin ja tuomittiin kymmenistä seksuaalirikoksista. Uhreina pääsääntöisesti pikkutyttöjä.

Oulun viranomaistahot eivät ottaneet asiaa tosissaan alunperinkään. Turvapaikka-aktivistit ja viranomaiset ottivat kehitysmaiden miehet jonkinlaisiksi maskoteiksi ja kuvittelivat, että kun näitä miehiä kuskataan päiväkoteihin ja yläasteen tyttöjen pariin, niin tapahtuu jotain maagista: partaukot kotoutuvat. Tätä voidaan todellakin kutsua kotouttamisrituaaliksi, nykyajan sadetanssiksi.

Ja jotta asia saatiin maailmanlaajuisestikin aivan naurettavuuksien asteelle, niin ikään kuin pisteenä iin päälle keksittiin tik-tok-tanssi. Josta sitten tulikin naurunaihe ympäri maailmaa. Ja josta Junes Lokka sai sakot, kun ivasi tuota sadetanssia.

Tämä ei olisi pitänyt riittää. Raiskausepidemian jälkipelissä kaikille kehitysmaista tulleiden miesten kanssa tekemisissä olleille työntekijöille olisi pitänyt antaa potkut silloisista työnkuvistaan ja viroistaan. Potkut olisi pitänyt antaa koulutoimen eri tahoille, tietyille sosiaalityöntekijöille ja nuorisotoimen eri viranomaisille. Lisäksi koulujen rehtoreille ja päiväkotien päälliköille olisi pitänyt näyttää maantietä. Joka ainoa, joka oli jollakin tasolla puuhastelemassa kehitysmaiden miesten kanssa, heille olisi pitänyt antaa kunnon potkut persuksille.

Mutta näin ei toimittu, vaan alkoi hieman erilainen ulina. Rasismi-ulina. Ne, jotka kehtasivat kritisoida turvapaikka-aktivistien ja typerän hyväuskoisten paapojien toimia, olivat äärioikeistolaisia rasisteja.

 

Koska raiskausepidemiasta ei otettu opikseen, vaan homma jatkui samanlaisena hysteeristen ämmien hyysäyksenä, niin nyt tulille iski uusi epidemia. Ulkomaalaiset nuoret ryöstelevät aivan tolkuttomaan tahtiin suomalaisia nuoria.

Nuoriin kohdistuneet ryöstöt lisääntyivät viime vuonna edellisvuodesta 2022 jopa 231 %. Varsinkin ikäluokassa alle 15 v-18 v, eli alaikäisten tekemät ryöstöt ovat tehneet sellaisen harppauksen, että Oulu tulee taas nousemaan esille. Asiasta kirjoittaa mm. Iltalehti, josta voi lukea tarkemmin tästä uudesta epidemiasta.

 

Oulussa on toisin sanoen tehty kaikki väärin koskien kehitysmaista tulleita tulijoita. Mikä ihme oululaisia viranomaisia vaivaa? Onko kulttuuriin oikeasti pesiytynyt ääri-turvapaikka-aktivismi, jossa kehitysmaiden tulijoita ja heidän tekemisiään ei osata kritisoida millään tavalla vaan päin vastoin, erilaisille lieveilmiöille annetaan kasvualustaa ääriymmärtämisen takia.

Joka tapauksessa peli pitäisi viheltää Oulussa viimeistään nyt poikki.

Subscribe
Notify of
guest
79 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius KadD

Mikäkö ihme oululaisia viranomaisia vaivaa?
Sinähän sen itse sanoit:
hysteeristen ämmien hyysäyskiima.

Ei tämä voi teoriassakaan loppua niin kauan kuin tuollaisilla on samat yhteiskunnalliset oikeudet kuin miehillä ja miesaivoisilla naisilla.
Hysteeristen tunneolentojen äänioikeus oli mielenkiintoinen kokeilu, joka on kestänyt tarpeeksi kauan osoittautuakseen toimimattomaksi ja on siis lakkautettava.

Vaihtoehto on islamisaatio.

mariD

Veisit siis minultakin äänestysoikeuden perustuen omiin arvioihisi siitä, että kaikki on naisten vika? Naisten äänioikeus ei muuten ollut mikään kokeilu. Entäpä jos vain miehet saisivat äänestää? Olisiko pettymys jos äänet kasautuisivat edelleen tasan kuten aiemmin naisten äänestäessä? Miesten joukossa on myös paljon heitä jotka äänestävät vihreitä, vasemmistoa, demareita jne. Ymmärrät kyllä mitä ajan takaa.

Qroquius KadD

Luepa uudestaan.
Äänioikeus on säilytettävä miehillä ja miesaivoisilla naisilla.
Etkö luekaan itseäsi siihen joukkoon?
Yhtä lailla äänioikeus on poistettava miesoletetuilta eli naisaivoisilta peniksellisiltä eli munallisilta ämmiltä.

Ja lopuksi:
se äänioikeus on ansaittava!
Ei sitä ansaitse sellainen, joka jättää sen käyttämättä koska on saanut sen vain siksi, että on syntynyt.

Piikivi

Miesaivoinen nainen, voi varjele. Aristoteleskin sanoi, että nainen on viallinen mies. Varmaan sun rakkaimpia filosofeja

Qroquius KadD

Kyllä, Machiavellin ohella.

mariD

Oletko lukenut Sun Tzuta? Itse tykkäsin.

mariD

Luin uudestaan. Ymmärrän mitä tarkoitat. Kirjoitat joskus vain niin suorasukaisesti, että tulkinnanvaraa jää.

Mitä tulee äänioikeuden ansaitsemiseen, olen ääneni käyttänyt aina, riippumatta siitä mitkä vaalit on pidetty. En tajua ihmisiä jotka vaalien aikaan retostelee, että ”minäpäs en mene äänestämää vaan menen mieluummin kavereiden kanssa baariin vaikka kyllähän nämä matuloiset jurppii mutta ei tässä nyt jaksa äänestelemään lähteä”.
Toki jokaisen oma asia äänestääkö vai jättääkö äänestämättä.

Minä olen pragmaattinen ihminen. Jos jossakin on ongelma, menen ongelman luo ja hoidan sen pois kuvioista asap. Tämä matuongelma käy hermoon minun kaltaisilleni pragmaattisille ihmisille koska en voi mennä sen ongelman luo ja hoitaa sitä pois. Siksi äänestäminen on vähintä mitä voin tehdä.

Piikivi

Onneksi olkoon, jos ymmärsit. Minusta tuo ukko on vain potee naisvihaa.

Piikivi

Niinkuin moni muukin täällä kirjoittava. Jotkut muutkin asiat täällä jurppivat ja aika jättää koko palsta.

Qroquius KadD

Oletkos koskaan miettinyt, että kaikki arvostelu ei ole vihaa ja sille saataa olla jopa perusteet?

mariD

Muutama nimimerkki silloin tällöin pulpahtaa pintaan ja ilmoittaa kaiken olevan naisten vika. Myös arvostamassani Ykän blogin kommenteissa on yllättävän usein samaa scheissea – kaikilta naisilta äänioikeusoikeus pois ja kielto kaikkiin julkisiin virkoihin ynnä muuta käsittämätöntä skeidaa. Joten ymmärrän turhautumisesi hyvin. Olin itsekin lähellä turhautua näiden muutaman nimimerkkien trollaamiseen.
Toivoisin vain, että et jättäisi palstaa ja jäisit tänne vaikka sitten kanssasiskona seuraksi koska täällä ei vakituisia kirjoittelijoita sinun ja minun lisäkseni taida juurikaan olla, ainakaan nimimerkeistä päätellen. Toisaalta, kuka tietää ketä (miehiä vai naisia) niiden takana on…

Ota vähän breikkiä ja harkitse lähtemispäätöstä vielä uudestaan. Itse toivoisin kovasti sinun jäävän.

Piikivi

En ole jäämässä, mutta kiitos huomiosta. Vastaan vaan sinulle tässä vielä. Ei naisvihaa tarvitse ”ymmärtää”. Tällä sivustolla on joitakin naisvihamielisiä tekstejä. Kunnioita ja arvosta itseäsi. Ei noita vanhoja, jääriä, juoppoja kiukkupusseja tarvitse mitenkään ymmärtää ja mielistellä. Hanki nyt sinäkin, hyvä ihminen parempaa keskusteluseuraa! Olet sen arvoinen. Hyvää jatkoa!

mariD

Ymmärrän mitä tarkoitat. Olin Kadin kommentteja lukenut mm. Ykän blogista jo vuosia ja ajattelin, että tyyppi potee klassista naisvihaa – nainen kuuluu vain hellan ja nyrkin väliin jne. Myös hänen aiemmin harjoittamansa ”alapään analyysit” eivät asia auttaneet. Onneksi ne ovat sittemmin jääneet vähemmälle.

Vähitellen opin ymmärtämään mitä Kad itse asiassa tarkoittaa miesaivoisilla naisilla ja miehillä. Puhumme nyt kummastakin sukupuolesta kuten Kad jo ylhäällä ilmoitti. Miesaivoisilla naisilla hän tarkoittaa naisia jotka ajattelee esim maahanmuutosta niinkin pragmaattisesti kuten varmaan sinäkin teet, eli ulos täältä tuo matusakki ja sillä sipuli. Ei siinä sen kummemmasta ole kyse. Hän vain joskus ilmaisee nämä asiat vähän raflaavasti, mutta annamme sen anteeksi. Emme ole täydellisiä.

Qroquius KadD

Kiitos ymmärryksestä.
Mitä tulee tiettyihin Ykän blogin kommentteihin, ne harmittavat itseänikin nyt kun olen järjissäni.
Olen ollut taas hieman kärjekäs tässä jokusen päivän koska viime viikolla kenkääni tuli kivi näin kuvaannollisesti sanottuna, mutta tänään saatoin lopulta ottaa sen kuvaannollisesti pois.
Ehkä tämä tästä taas.

Last edited 1 kuukausi sitten by Qroquius Kad
mariD

Luvalla sanoen, olen huomannut että sinulla on joskus huonoja päiviä ja ne joskus näkyy teksteistäsi, mutta niin on meillä kaikilla niitä huonoja päiviä joten on ihan ymmärrettävää jos kommenteistasi joskus hieman pahantuulisuus paistaa läpi, ei se minua sillä tavalla haittaa. Olet fiksu kommentoija, joten kaikella ystävyydellä suosittelisin, että jos on paha päivä niin jotkut toiset lukijat saattaa tulkita tekstisi täysin päinvastoin kuten taisi käydä tässä ketjussa. Myös minulle koska joskus olet kirjoittanut hieman hämäävästi naisten äänioikeuden peruuttamisesta mutta olet tarkoittanut sen käsittääkseni niin, että peruutetaan se naisaivoisilta miehiltä myös. Mikä sopisi minun pragmaattiselle luonteelle vallan mainiosti. Muistan kun kerran Ykän blogissa sinua syytettiin…jatkuu

mariD

… naisvihamielisyydestä. Ihmettelit vastakommentissa vilpittömän tuntuisesti ”vaikuttaako kommenttini todellakin siltä, että olisin naisvihamielinen koska en mielestäni sitä ole”. Jotenkin noin vastasit, en voi muistaa sanatarkkaan koska kirjoitan tämän ihan ulkomuistista. Ykähän vastaa käytännössä joka kommenttiin ja muistaakseni hänen vastaus sinulle oli, että et sinä minusta naisvihamielinen ole, mutta voisit jättää nuo ”alapään analyysit” vähän vähemmälle. Niistä olen samaa mieltä kuin Ykä, ne vesittää fiksustikin kirjoitetun kommentin. Ja jos et nyt pahastu, niin osoittaa myös huonoa makua. Kyllä nekin jutut voi analysoida jollakin muulla tavalla. Luultavasti niitä ”alapään analyyseja” on tullut silloin kun on ollut se kivi siellä kengässä. Noin muuten olet kiva kirjoittelukaveri.

Qroquius KadD

Muistan tapauksen.
Olin todellakin hämmentynyt että Ykä ajattelee minun vihaavan kaikkia naisia, tosin hänen vastauksensakin oli että joskus se siltäkin tuntuu.
Se tuli kyllä aiheesta, silloin oli ollut huonompi jakso ja kommentointikin oli ollut sen mukaista.

En voi puolustautua muuten kuin että minulla on matkustajana demoni, joka tuon tuostakin haluaa päästä ohjaamoon mihin se ei saa päästä, ja sen niputtamiseksi täytyy painia niin, että joskus pienemmät demonit pääsevät vääntelemään ohjaimia.
Ei olla kuitenkaan pudottu vielä radalta.

Qroquius KadD

Minä armahdan sinut, sanoi Amon Göth.
Eihän suomi ole äidinkielesi ja olet syntynyt ja kasvanut toisessa kulttuurissa, joten sinulla ei ole syväkosketusta suomalaisen kulttuurin puutteisiin.
Mestari Sunin opuksen olen toki lukenut, joskin siitä on yli 30 vuotta eikä sitä tullut jostain syystä luettua uudestaan.
Ehkä siksi että sitä siteerataan riittämiin.

Kolmikon täydentää Clausewitz, jonka yleispätevät havainnot sodasta eivät onneksi kuuluneet Putler-armeijan ylijohdon lukemistoon.
Nämä kolme kaveria – Machiavelli, Sun ja Clausewitz – kertoivat maailmasta sellaisena kuin se on eikä sellaisena kuin haluaisivat sen olevan.

Pragmaattisuus kunniaan!

Johan Pomppas

Matujen rahoitusta ei ole riittävästi, joten nuorten pitää olla omatoimisia. Pitää vaan antaa suosiolla ettei tarvi ryöstellä, ja tilastot kaunistuu. Haastetta riittää kulttuuripääkaupunkivuodelle 2026.

Huru-ukko

Onhan siinä varmaan haastetta, siinä että keksitään kuinka vielä enemmän voidaan hyysätä ja paapoa näitä allahun allasbaareja kultturin rikkauden nimissä ja tahtiin. Tanssitaan lisää tiputansseja ja helistellään avaimia ja mitä näitä nyt temppuja olikaan. Ja uusia keksitään, onhan tässä vielä aikaa.

luke

Epäilty tuhopolttaja pidätetty vihreä toppatakki jossa karvareunainen huppu en tunne ketään kantista joka käyttää karvareunahuppua mutta kyllä kulttuurinen piirre eräissä kansalaisuuksissa .Joko se Putinin työntämä viides kolonna toimii lähes joka päivä on joku teollisuushallikin tulessa ei näitä näin paljon ennen ollut.

Koeputkikoe

Helsingin Sanomat aloittaa muutosneuvottelut: Vähennystarve enimmillään 20, päätoimittaja Saarikoski irtisanoutuu – Talous | HS.fi

Aloin karttaa Hesaria vajaa kymmenen vuotta sitten kun siihen putkahteli ”turvapaikanhakijat ovat uusi Fazer” -tyyppisiä pääkirjoituksia.

Vastaavaa agendalemua on ollut silloin tällöin myöhemminkin.

Turhaan sitä paperilehteä ilmaiseksi tyrkytetään.

mariD

Aah, hieno uutinen! Itsekin olen ollut lukematta hesaria n.10 vuotta koska en jaksanut enää sitä samaa p*skaa – suomalaiset ovat rasisteja, suomalaiset ovat sitä ja tätä, geenivirhe, juoppo, ei osaa käyttäytyä bla bla.
Helsingissä töissä ollessani saatoin kahvitunnilla vielä vähän lehteillä hesaria mutta 2017, siis Suomen 100-vuotis juhlavuotena Hesari kirjoitteli ettei suomalaisia ole kansana edes olemassa. Se oli viimeinen pisara ja päätin, että tähän p*skaan en koske enää koskaan, joten nuo eroilmoitukset ja etenkin Saarikosken ilmoitus irtisanoutua tuntuu hienolta. Ilmeisesti hänelle kunniakkaampi tie poistua näyttämöltä kuin ottaa ne potkut vastaan. Tervemenoa Saarikoski, sinua ei kaivata. Koeta löytää oikeita töitä, vaikeaa se tulee taustallasi olemaan, kokeile posetiivarin hommia.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Veromedia on ylen Epäluotettava

Beelzebub (tarkista Wikipediasta) kuvaa toimittelijoitansa. Olen aina ilmoittanut saarikoskien roskamedian myyjille, että aviisinsa on skeidaa.

Suomi Finland

Terroristit ovat saaneet oppia ja otollisen maaperän. Vai mitä Taponen? Huhuu Taponeeeen! Miksi olet hiljaa??!

paskapuhetta sanoi taponen

Se on ehkä ruotsissa luennoimassa. Että mitään katujengejä yms ei ole. Eikös ruotsi pyytänyt virka apua suomesta?

Shuklaa

Ei Taponen nyt ehdi, kun harrastaa kuusysiä oman pikku Mohammedinsa kanssa, kuuden muun Mohammedin masturboidessa odottamassa vuoroaan. Taposen bukkake-bileet ovat hyvin suosittuja.

Veromedia on ylen Epäluotettava

Voiskohan YLE tehdä vaikka sellaisen ”analyysin”.. Tai veromedian toimittelijat esittäisivät keskenään illan ylenannossa (20:30) koululaisnäytelmän aiheesta?

Tai aamulähetys, jossa pari toimittelijaa keskustelee myötäsukaan herra taposen kanssa. Lomaan olisi YLEn Asiaa tuntevan puheenvuoro.

mariD

Kiinnostaisi tietää onko Oulussa matuja suhteen, essa enemmän kuin esimerkiksi Tampereella, Turussa ellei peräti Vantaalla? Kellään infoa? Jos Oulu on haalinut matuja enemmän kuin samankokoiset kaupungit keskimäärin (toki yksikin matuloinen on jo liikaa) mutta se osaltaan voisi selittää tätä jatkuvaa rikostelua tässä kylmässä Pohjanmaan rannikkokaupungissa.

Tuotas noinaa, minä en ihan kaikkea ehdi aina seurata ja välillä jotain menee väkisinkin ohitse kuten tämä TikTok-tanssi. Mitäs hemmettiä se semmoinen on ja mistä sen voi katsoa? Minulla ei ole tiktokia mutta jos se on YouTubessa niin hieno homma, laittakaa linkkiä.

Mutta siteeraten jutun viimeistä lyhyttä lausetta: Kukas sen pelin poikki viheltää???

Porkkanalaatikko
Piikivi

Muistan tämän. Ei voi unohtaa mitään näin noloa.

this is your square

Tällehän naurettiin ympäri maailman.

Piikivi

Syystä

mariD

Muchísimas gracias! Lo agradezco mucho!

mariD

Katsoin tuon videon saman tien ja hämärästi muistan nähneeni tämän jossakin…ties missä, mutta…siis en helposti tunne myötähäpeää mutta tässä kyllä täyttyi kaikki kriteerit sen suhteen ihan heittämällä. Vaikka linkin video oli ns.short versio, eli YouTubessa semmoinen lyhyt video niin se kyllä riitti, en olisi pystynyt enempää katsoa.

Ja tämän tekeminen on maksanut veronmaksajille kuinka paljon?

Kyllähän tuosta videosta jo kovaksikin keitetty matu varmaan pelästyy, lopettaa hölmöilyt ja ryhtyy kunnon kansalaiseksi.

Oikeesti, ei tuollaista p*skaa synny kuin veronmaksajien rahoilla.

Qroquius KadD

Videosta en tiedä erikseen, mutta koko touhu maksoi muistaakseni 2,6 megaeuroa.
Video oli sittenkin melkein paras osa;
mukana oli opetusta miten erilaisia peniksiä onkaan, havaintokuvissa kaikki olivat ruskean eri sävyissä.
Oli siellä muutakin pervoa aivan riittämiin niin, että sitä katsottiin halveksivaksi sylkäisyksi uhrien ja heidän omaistensa silmille.

Mitä se ilmeisimmin olikin.
Mikä tämän kaiken taustalla sitten on?
Yleisten syiden, jotka on jo mainittu lienee suurin yksittäinen osatekijä vanhoillislestadiolaisuus, joka kokee muslimit sielunkumppaneikseen.

Molemmille on ominaista erittäin voimakas sisäryhmämoraali ja ulkopuolisten näkeminen vapaaksi riistaksi sekä suopea suhtautuminen insestiin.

Fatwantarkistaja

2,6 miljuunaa saisi mutkin räkänauramaan joukkoraiskatuille pikkutytöille. Ei palkkaa, ei työsuoritustakaan.

P.S. Kyrpä vilkkuu videolla melko taajaan, joten erikseen ei päiväkoteihin tarvitse installaatioita rakennella.

mariD

En keksi muuta sanottavaa kuin…hyvä luoja sentään!

Veromedia on ylen Epäluotettava

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1545d3d6-708f-484f-a1b5-15e450637551:

Oulu sai valtiolta 1,25 miljoonaa 2,8 miljoonan hankkeeseen. Rahoilla on tehty monenlaista – myös nyt kuuluisuuteen noussut TikTok-video.”

Sherlokki suvakko

Junes yritti puhaltaa pilliin, mutta virkavalta vaan äityi pahemmaks ja yllätys yllätys poliitikkojen tuella. Jopa ministeriksi edenny kiekukaula Tupp…. hääräsi matujen puolesta Olulussa tuolloin.

koko katu täynnä monikulttuurisuutta

Vastaan, että tampere on pikkuhiljaa ns menetetty. On totta, että on hieno kaupunki. Syntyperäisenä sekä lapsuuden jne siellä eläneenä, muutos on ollut sekä positiivinen että negatiivinen. Positiivista on infrastruktuurin kehittyminen. Tosin velaksi. Negatiivista on monikulttuurisuus, mikä on lähtemässä ns käsistä. Puhumattakaan huumeongelmasta. Kun viimeksi kävin ja kävelin läpi Hämeenkadun, vaikea on ns vastustaa kuuluisaa salaliittoteoriaa väestönvaihdosta. Näin kärjistäen.

Dan Wesson

Minäkin siellä 50 vuotta asuin. En asu enää. Alkoi koko mesta vituttamaan sen verran rankasti, että lähdimme muualle asustelemaan jo muutama vuosi sitten. Käytyä siellä toki tulee. Tampere on todellakin muuttunut marakattien ja narkkien hallitsemaksi Gotham Cityksi.

mariD

Kiitos päivityksestä. Kurjaa, että kotikaupunkisi on pilattu muiden toimesta. Itsekin pidän Tampereesta kaupunkina, arkkitehtuuri on upeaa ja kuten sanoit, infrastruktuuriin on panostettu – velaksi tai ei mutta kuitenkin. Eikö Hämeenkatu ole juuri se puistokatu joka päätyy Hämeenpuistoon, vai miten se nyt oli. Joka tapauksessa, voisin kuvitella sen vastaavan jossain määrin Helsingin aseman vieressä olevaa Kaisaniemen puistoa. Jos rapsitaan pois nämä Helsingin isot lähiöt, Espoo ja Vantaa niin Tamperehan on Suomen toiseksi suurin kaupunki. Useamman kerran on tullut käytyä ja aina olen viihtynyt. Tykkään kaupungeista joilla on järvenrantaviivaa. Isot kaupungit pilataan ensin matuilla joten kun Suomeen aikanaan muutan, valitsen jonkun pikkutaajaman 50-100km Stadista. Helsinkiin en enää muuta.

PostMortem

Ihan oikein tälle läntiselle arvoyhteisölle, enää ei ole paluuta entiseen ennen kuin on tehty
syväkyykky.

Sherlokki suvakko

Olet oikeassa, mätää on liian paljon käsiteltäväksi!

Suomi Finland

Ja josta Junes Lokka sai sakot, kun ivasi tuota sadetanssia.”
Tätä en enää muistakaan… ei saatana… sakot…

nimim hullu maailma

mariD

Paavo, ja mikähän oli sakkojen peruste? Saahan tuollaista typeryyttä nyt ivata, etenkin jos se on tehty julkisilla varoilla, tai silloinhan sitä oikeastaan saakin vasta ivata. Vai tuliko sakot vain siitä hyvästä, että ivaaja sattui olemaan Junes Lokka???

P. S. Paavo! Milloin on PT-Median virallinen 10-vuotissyntymäpäivä?? Eli milloin julkaisit sen ihan ensimmäisen jutun? Olisi kiva tietää jotta voisi alkaa miettimään millaista 10-vuotislahjaa alkaisi suunnittelemaan.

Pakettia ei kai pysty lähettämään vaikka sinulla se Ruotsin postilokero-osoite onkin, tai ainakin oli jossakin vaiheessa, tosin täältä paketin lähettäminen maksaa maltaita. Jo pikkupaketti maksaa n. 25-30€ riippuen painosta. Mutta jos sen päivämäärän saisin niin minä alan miettimään mitä tässä keksisi lahjomaksi.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
mariD

Ja jos se juhlapäivä osuu vaikka vasta ensi syksyksi niin tokihan tässä täytyy yrittää tukea muutenkin. Eikö sinulla tosiaan ole muuta rahansiirtosovellusta kuin se PayPal? Eikö löydy Cash Appia? Entäs se sivusto ’buy me a coffee’ ? Sitä kautta olisi iisi lahjoittaa. Olen kyllä tainnut näistä lässyttää aiemminkin, joten…

Qroquius KadD

Jos haluaa jonkin tietyn päivämäärän, kenties tämä käy:

https://pt-media.org/2019/08/16/pt-media-5-vuotta-saa-onnitella/

Tuohan ei tarkoita, että ensimmäinen bloggaus olisi lähtenyt 16.8.2014, mutta tarkemman puutteessa tuota voisi kenties pitää blogin syntymäpäivänä, jolloin juhlistaa taivalta?

mariD

Elokuussa on sitten tiedossa vähän avokätisempi lahjoitus. Eikö sinulle tosiaan voi lähettää mihinkään lokeroon postia? Saattaisin lähettää sinulle täältä Palmasista paketin jos olisi osoite…

mariD

Lähettäisin paketin ihan viikon parin sisään…
En siis ensi elokuussa.

mariD

Laita vaan niin saat joko paketin tai kirjeen. Riippuen siitä kuinka paljon paketin lähetys maksaa, nimittäin ne ovat tosi kalliita täältä lähettää. Myös Suomesta pikku paketti jossa on hapankorppuja, näkkileipää, pari tölkkiä omenaporetta ja jotain muuta pientä maksaa siinä nelisen kymppiä. Mut laita se osoite niin mä lähetän sulle jotain kivaa. Ja se osoite pysyy kyllä sitten minun hallussa, se ei leviä yhtään mihinkään. Jos tulee kirje, ostan siihen vakuutuksen sillä laitan sinne muun muassa pikku avustuksen.

Tare

Oulussa autokomppanissa tuli kortti ajettua, Hiukkavaarassa tuli intti käytyä 11 kk.Oulu oli mukava rauhallinen kaupunki siihen aikaan, väkivaltaa ei ollut. Vittu että kaikki pilataan ja tilalle halutaan väkivaltaa ja pelkoa. Mikähän perkeleen voima tällaista kehitystä ajaa.Se hyvä on kun asuu hieman ”syrjässä” näistä väkivallan ja pelon pesistä. Mutta varuillaan saa jo täälläkin olla, välillä aina jotain väkivaltaista tapahtuu, onneksi harvemmin.Itse kyllä pärjäisin jos joku tunkeutuisi kotiini, olen paha pahoille, vanha viidakon sanonta.

on tehtävä uusi tiktok video

Viimeksi annettiin miljoona? Vai oliko kaksi? No laitetaan 5 miltsiä samantien, niin tilanne rauhoittuu. Vai miten se meni?

Pena

Junes Lokan sakot ovat suvakkien harjoittamaa kunniaväkivaltaa. Ryöstöistä puheenollen, tuleepa kyllä helposti mieleen, että voisi se tapahtua myös toisin päinkin. Sopivalla miehityksellä parin kolmen mutiaisporukka luopuu kyllä varusteistaan kenkiä myöten.

Qroquius KadD

Ensin pitäisi vaan löytää se sopiva miehitys muualtakin kuin voimafantasioista.

et saa puolustaa omiasi.

Niin ongelma vain on siinä, että jos vetelet porukalla turpiin lääkärikirurgeja, niin koko valtio on hälytys tilassa. Jotta nyt natsit ovat aloittaneet. Seuraukset olisivat viranomaisten johdolla lukuisia.

Pena

Valitettavasti Qroquius Kad ja et saa puolustaa omiasi taitavat olla aivan oikeassa. Vahvasti rapistumaan päin olevana voi vain mietiskellä.

suomalainen katsoi liian pitkään neekeriä. Rasism

Toinen ongelma on se, että ne paskiaiset tietävät sen. Niillä on suojelijansa. Siksi vittuilevat vailla huolen häivää.

timo

Ei ole uskottavaa että vain Oulussa olisi tuollainen pesäke vaikka muualla on suhteessa enemmän kehitysmaalaisia. Uskottavaa on se että muualla nämä on onnistuttu pimittämään ja lakaisemaan maton alle. Kuten Britanniassa tapahtui vuosikausia.
https://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal

toimittaja on yhtäkuin kusi noussut päähän

Näinhän se on. Agendan mukaan on virkamiehiä yms palkattu ja vmp siihen mukaan. Mikä on suurin mielipide vaikuttaja? Aivan. Toimittajat valtamediassa. Eikös joku niistä mainostanut, että he päättävät mistä puhutaan.

Qroquius KadD

Itse suuri ja mahtava lehdistökeisarinna, Journalistiliiton puheenjohtaja Maria ”Malmössä on täysin turvallista!” Pettersson.
Vaan sai keisarinnakin lopulta tallattua niin monille varpaille, että potkut tuli ja Journalistiliitolle uusi johtaja.
Pettu-Maisan siihen asti aina niljaisessa virneessä ollut naama oikeni kummasti.

turvallinen tila ylessä

Niinpä. Ilo uutinen oli, että hs:n eräs suvakki päätoimittaja lähti. Tosin pelko on , että menee ylen toimitusjohtajaksi.

Moonman

Ei kai ongelmille voida mitään tehdä, jos niiden syytä ja oikeaa luonnetta ei voi myöntää ääneen. Raiskausepidemia yritettiin vaieta pois, kunnes Junes uhkasi julkistaa tapahtumat ja niiden seuraukset valtuustossa. Nyt iltatuuba ja viranomaiset puhuvat ryöstelevistä ”nuorista”, ikäänkuin lieventääkseen ilmiön koko suomen nuorison syyksi.

Fatwantarkistaja

Poliisinikulan edellinen, lastenraiskailuun keskittyvä kampanja oli valtaisi menestys, nyt on näköjään siirrytty laajentamaan islamismia muillekin osa-alueille ja tulosta syntyy. Ainakaan lestadiolaisten omat tavat eivät niin puske pintaan, kun päiväkoteihin viedään bussilasteittain pedofiilia ammatikseen palvovia jätkiä toisesta uskonsuuntauksesta.

Tiku

Joo, ”käytä hillittyä kieltä,” se on juuri sitä akkamaista hyssyttelyä mistä kaikki ongelmat johtuu. Ei se hillitty kieli enää tässä vaiheessa auta, asiat pitää sanoa niinkuin ne on ja sitten reakoida.

Qroquius KadD

Ja niin kauan kuin kukaan ei reakoi on täysin turhaa sinun tai muidenkaan huutaa täällä saatapeetä ja veetua.

Last edited 1 kuukausi sitten by Qroquius Kad
mariD

Ei mitenkään pahalla mutta mitä sivistyneemmin nämä asiat esitetään, sitä suurempi yleisö niitä viitsii kuunnella.

Jos me huudellaan täällä vaan perkeleitä ja saatanoita, niin ei meitä kukaan kuuntele saati ota vakavasti.

Yleensä asiat menee paremmin perille järkevällä keskustelulla

outlaw09man

Ei muutakuin kaikki sontavarpaat Jihad sippilän kajuuttaan retkottamaan. Saa, mitä on tilannut ja loput hutisalo-säärikkö-marinoitu silli-begga-hönöhampas ja muut 2 jalkaAASIT. Saattaa jihad sippilän mieli muuttua, kun 12v PARTAlapset notkuu pihalla.Ja beggahan voi kuikuilla jätesäkkien alle, onk tuttua kuormaa, ehkä tukkaMEKAANIKON laatua.Ja näillä sontasäkeillä suomi nousuun.

Last edited 1 kuukausi sitten by outlaw09man
Niksula

Esinahkattomien kotouttamattomuushanke ei siis toiminutkaan kuten eräs viranomainen sitä paikallislehdessä joitakin vuosia sitten hehkutti.

Boltteri

Hyvin meni. Ne ainoat, oikeat lapset jotka maahan tunkeutuivat sossuilemaan 2015 ovat nyt teiniryöstäjiä ja teinipahoinpitelijöitä jotka puhuvat sujuvaa tönkkö-suomea eivätkä alhaisen älykkyyden takia pärjää koulussa. Se on sitä kotoutumista mistä vasemmistolaiset ovat niin ylpeitä. PISA-tulokset pohjamutiin ja kantaväestön lapsia turpaan. 18 vuotta täytettyään alkaa elinikäinen ilmainen KELAtus. Rikollinen käyttäytyminen jatkuu koko elämän. Nämä myöskin lisääntyvät moninkertaisesti enemmän ja nopeammin kuin kantaväestö, joten jo 20 vuoden kuluttua muslimiteinirikollisten määrä on tähän päivään verrattuna viisikymmenkertaistunut. MONIKULTTUURI ON RIKKAUS…

Huumesalo

Noihin ei tehoa muuta kuin väkivalta ja maastakarkoitukset.

Qroquius KadD

Totta.
Siksi tämä sota hävitään, kun emme tajua olevamme sodassa.

Boltteri

Vastapuoli käyttäytyy kuin jo olisi tämän sodan voittanut. Valloittajien elkeet.

Huumesalo

Näiden mukana Suomeen on tulleet joukkoraiskaukset, grooming, ryöstelyt, kunniamurhat, katujengiongelmat, terrorismi.

Boltteri

Sekä jokavuotiset miljardilaskut heidän elättämiseen, viihdyttämiseen sekä rikostensa korvaamiseen.