Islamistit väittävät, että Vantaan moskeija yritettiin tuhopolttaa

Moskeijan pyjama-kalluja juhlatunnelmissa pari vuotta sitten.
Vantaan Myyrmäen As-Salam moskeijan pääpuuhapetteri imaami Sharmarke Said Aw-Musse väittää, että rasistit ovat yrittäneet polttaa moskeijan.

Aw-Musse kertoo mm. Twitterissä, että tunkeutujat yrittivät polttaa viime yönä moskeijan.

 

Islamistien tiedonannossa ja USKOT-foorumissa julkaistussa tiedotteessa Heikki Huttunen sanoo:

– Tämä on huolestuttava merkki kasvavasta islaminvastaisuudesta. Tapaus ei loukkaa vain tiettyyn uskontokuntaan kuuluvia, vaan suomalaisen yhteiskunnan perusarvoihin ja perusoikeuksiin kuuluvaa uskonnonvapautta. Uskonnonharjoittamiselle täytyy pystyä takaamaan rauha.

Edelleen islamistit pyrkivät antamaan kuvaa, että väitetyllä tuhopoltolla on vihamotiivi, sillä:

– Viharikokset ja vihanilmaukset muslimeita kohtaan lisäävät turvattomuuden tunnetta ja vaikuttavat muslimien elämään kaikkialla Suomessa, tiedotteessa sanotaan ja lopuksi todetaan:

– Vihaa ja rasismia torjutaan lisäämällä tietoa ja uskontolukutaitoa ja vaikuttamalla ihmisten asenteisiin. On tärkeää tuomita kaikenlainen syrjivä ja uskonnon harjoittajia negatiivisesti leimaava toiminta.

 

Oliko kyseessä tuhopolttoyritys?

PT-median tietojen mukaan asiaa kyllä tutkitaan törkeän tuhotyön yrityksenä, mutta on hieman kyseenalaista mitä oikein tapahtui. Moskeijan ikkuna oli väitteen mukaan rikottu ja rikkoontuneesta ikkunasta oli heitetty sisälle jotakin palavaa, mutta joka oli sammunut itsestään.

Palolaitos sai hälytyksen tapahtumasta ja muutama auto kävikin paikan päällä, mutta mitään varsinaista tapahtumaa asiasta ei saatu aikaan. Tupakkien jälkeen palolaitos palaili takaisin tallille.

Jotta asia saadaan takaisin oikeille raiteille ja jorina tuhopoltosta loppumaan, niin kannattaa katsoa kuva miltä rikottu ikkuna näyttää.

Toisin sanoen tässä aloitettiin uhriutuminen ja rasismijorina jo ennen kuin edes tiedettiin mitä oikeastaan on edes tapahtunut. Suomen islamilaiset piirit ovat käyttäneet tapahtumaa edukseen ja kuvitellulla tuhopoltolla pyritään saamaan sympatiapisteiden mittari tappiin asti.

 

Kannattaa aina huomata näissä moskeijaan liittyvissä tuhotöissä, että esimerkiksi Ruotsissa ne ovat muslimien keskinäisiä tekosia, tai sitten puhtaasti tuulesta temmattuja juttuja, joilla on pyritty saamaan juuri sitä sympatiaa ja sääliä. Koska Myyrmäen moskeija on sunnimoskeija, niin kaikista uskottavinta on, että kyseessä on sunnien joku keskinäinen kahina.

Lisäksi mainitulla imaamilla Aw-Mussella on yhteyksiä somalialaiseen Al-Shabaab terrorijärjestöön, joka valtamediassa itsepintaisesti halutaan jättää huomiotta.

 

Subscribe
Notify of
guest
68 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jotkut "uskonnot" on sianp**kaa

Rasistinen “uskonto”, joka kehottaa tappamaan vääräuskoiset. “Uskonto” kehottaa myös valehtelemaan vääräuskoisille, tästä kai on tässä avautumisessa kyse. Arvostan rasistista toimintaansa ihan kuten sokeri-putteakin.

Valehtelu ja tappaminen rasistisin perustein kuuluu tähän “uskontoon”, joka johtaa yhteiskunnan henkiseen, tekniseen ja taloudelliseen totaaliluisuun ja tuhoon.

Koeputkikoe

Kulttuurirelativismi on toimiva aate, mikäli samaan pöytään hyväksytään myös historialliset ilmiöt kuten inkvisitio ja noitien hukuttamiset täällä Euroopassa.

Lollels

Missä sanotaan tappakaa epäuskoisia, otat asiat pois kontekstista. Puhutaan sota tilanteesta missä joku yrittää tappaa sua. 😂

Porkkanalaatikko

Maailma jakautuu Dar al-Harbiin ja Dar al-Islamiin.
http://www.learnreligions.com/dar-al-harb-vs-dar-al-islam-250224

Suomi kuuluu Dar al-Harbiin eli sodan alueeseen, jossa muslimia koskevat sodan säännöt. Ihmeen rauhallisia ovat olleet, vaikka on lupa tappaa. Mutta aina joku innostuu näyttämään islamiin alistumattomille närhen munat.

Fatwantarkistaja

Juutalaiset piiloutuvat puiden ja kivien taa, mutta puut ja kivet kuiskivat… Tositarinan lopun kyselet omaimaamiltasi, jätän sut jännitykseen.

Ihmettelija

Eipä ollut. Meinaa tulla kuumat oltavat kun muslimien populaation globaalisti kasvaa ja ovat sodassa lännen kaa. Tuo ei ole totta, sillä tappaminen on salittua vain aidossa sodassa ja sodassa on tiukat ehdot ketä saa tappaa tai mitä saa tuohota.

kuva_2024-04-04_141252793
Huru-ukko

Miksi islamia diggaavat vääräuskoiset eivät huomaa sitä pientä FAKTAA että kyseisen uskonnon silmissä ja opetuksien mukaan ja mitä koraanissa lukee – heillä ei ole ihmisarvoa ollenkaan! orjan asema korkeintaan.
Islam opettaa myös että muslimit SAAVAT huijata meitä vääräuskoisia , se ei ole syntiå vaan siunattu hieno kunniakas asia jos se edistää jollain tavalla islamin leviämistä .
Siinäsinulle kontekstia. lollista vaan!

joo

Koraani : Kun pyhä kuukausi on ohitse tapa pakanat . Väijy heitä ja yllätä heidät. Mutta jos he katuvat ja maksavat pakkoveron anna heidän mennä sillä lah on hyvä ja armelias. Pakanoilla on kaksi vaihtoehtoa : kääntyä uskoman lentävän maton jumalaan ja maksaa veroa tai kuolla. Lopetahan nyt kamelin pissan juominen , lentävä matto koraanissa on juutalaisten lastensatu.

+ULFBEHRT+

“Vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään.”

Samansisältöisiä jakeita löydät koraanista useita. Kuten olen aiemminkin sanonut: Lukekaa koraani itse! Se ei ole niin pahaa kuin sanotaan, vaan paljon pahempaa!

+ULFBEHRT+

“Ne, jotka taistelevat jumalaa allahia ja hänen sanansaataajaa muhammedia vasstaan, heidät on tapettava ja naulittava ristille”

“Heidän kätensä ja jalkansa on leikattava pois niin kauan kunnes he julistava islamin uskoa”

“Heidät on saatettava uskoomme ja tunnustamaan epäuskon voimattomuuteen”

“Antakaa heidän päänsä ja kätensä uskoa epäpyhitettyä uskoa, ja julistaa epäuskoisille, että he voivat pelastua”

“Vääräuskoiset voidaan julistaa omaisuudeksemme, he ovat epäuskoisia, väärinajattelijoita ja heidät pitää tuhota”

“Kun kohtaat epäuskoisen, katkaise heidän kaulojaan niin kauan kunnes heidän päät eivät enää puhu, taikka he sanovat, että olen alistunut allahille”

Plääh

Oletko lukenut Talmudia? Ainiin, vaikeaa on päästä lukemaan ja aika paljon lukemista

Fatwantarkistaja

Jos se on hepreaksi, niin menee pikku hetki lukea ko opus. Arameaksi sama homma.

Plääh

Suomeksi kahden viikon aikana, jos on Väyrynen

+ULFBEHRT+

No joo, onhan Talmudissakin kaikennäköistä “vihapuhetta”, muun muassa:

Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.

Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja.

Midrash Talpioth 225d: Jehova (Jumala) loi ei-juutalaiset ihmisen muotoisiksi, niin ettei eläinten muotoisten eläinten tarvitse palvella juutalaisia. Ei-juutalainen (esim. kristitty) on niin ollen ihmishahmon omaava eläin, joka on palveltava juutalaista yötä päivää. Heitä ei voi koskaan vapauttaa tästä palvelusta.

Choschen Hammishpat 227: ”Raamattu sanoo: ’Älä huijaa lähimmäistäsi’, mutta ei-juutalaiset eivät ole lähimmäisiämme vaan, kuten sanottu, pahempia kuin koirat.”

Jebamoth 98a: Kaikki ei-juutalaisten lapset ovat oikeudellisesti äpäriä, koska ei-juutalaiset ovat vain eläimiä.

+ULFBEHRT+

Sepher Or Israel 177b: Ota kristityt hengiltä; tapa heidät, niin miellytät Jumalaa kuin suitsuttaisit hänelle.

Sanhedrin 106a,b: Maria oli huora; Jeesus oli paha mies.

Orach Chaim, 113: Vältettävä osoittamasta kunnioitusta Jeesusta kohtaan.

Hullin 91b: Juutalaisilla on enkeleitä suurempi arvo.

On muistettava, että koraani on vain osittain väärin muistettu ja ymmärretty osittainen KOPIO juutalaisten ja varhaiskristittyjen jutuista. Väärä Propheettahan ( PTHYI! ) yritti ensin profeetaksi juutalaisille ja sitten kristityille, jotka nauroivat hänet ulos. Aavikolla paastottuaan, niin kuin tuollapäin kuuluu olevan tapana muhammed päätti sitten perustaa oman uskonnon, niin on kirjoitettu.

Nyttemmin on koko muhammedin historiallisuus alettu kyseenalaistaa.

+ULFBEHRT+

Vanhimmat moskeijatkin on rakennettu kohti Petraa, ei Mekkaa!

Matti Jurva – Abu-Hassanin vaimot (1935)

https://www.youtube.com/watch?v=j27nFKnXCo0

Boltteri

Nyt on kyllä perusteltu syy rakentaa Helsingin keskustaan JÄTTIMOSKEIJA! Tämä sattui kummallisesti juuri kun Tukholma saa oman uuden hienon ja tosi ison. Näin se muslimi-aivo toimii, aivan kuten 8-vuotiaalla lapsella.

Fatwantarkistaja

Takavarikoidaan ryssältä eräs kiekkohalli ja annetaan se pakolaisille. Riittää alkuun. Vieressä näkyy olevan Ylen linkkimasto, josta tehdään minareetti. Jälkimmäinen idea on Manne TV:stä pöllitty.

Tuolla voisi saada kiekkokansan ja jopa Ylen havahtumaan pakoloisvastaisuuteen. Suvakit, saa suorittaa.

Sherlokki suvakko

Musujen uhriutumsulina menee yhteen Setan pelikirjan mukaan.

Plääh

Tasapuolisuuden nimissä muslimiseurakunnille olisi jaettava päälukuun suhteutettuna yhtä paljon rahaa valtiolta kuin juutalaisseurakunnille turvallisuusjärjestelyjä varten

Plääh

Vai tätäkö aletaankin iskun nojalla pyytämään? Olisiko tässä jopa motiivi tekijöillle….

Jippos123

Islam ei ole uskonto. Islam on kokoelma eri uskonnoista ja poliittisen vallan väline ja sen keksi karavaaniryöstäjä Muhammed.
Piti keksiä rikollisjärjestölle koossa pitävä ideologia ja jätkä keksi islamin.
Mm viinanjuontikielto tuli sällin käskemänä kun rikollisjengi ei karavaaniryöstöjen jälkeen kyennyt duuniin moneen viikkoon kun olivat niin kännissä.

Jippos123

Mikä ei ole totta? Antaa tulla.

Qroquius KadD

No se että Muhammad olisi perustanut islamin, koska Muhammad on keksitty hahmo ja islam perustettiin vasta arabiheimojen liittokuntien valloitusten jälkeen 800-luvun lopulla niiden oikeutukseksi.

Tosin tuo alapeukuttaja ei tainnut tarkoittaa sitä, ilmaisi vain kiukkuaan jota ei uskalla pukea sanoiksi.

Last edited 26 päivää sitten by Qroquius Kad
Sherlokki suvakko

Koraani on kaiketi kirjoitettu Muhammadin (känni tai huume) jorinoiden mukaan jälkeenpäin muitten toimesta. Kun ottaa tagyian huomioon, niin lisäykset on tiedä kenen. Muhemmetti on selkeesti lukenut raamatun tekstejä, koska yhtäläisyyksiä löytyy.

Qroquius KadD

Ei ole, koska Muhammad on keksitty hahmo eikä siis ole kirjoittanut mitään.

Fatwantarkistaja

Olisivat treenanneet ahkerammin. Kerran huomasin yhdentoista pintaan olevani työhommissa. Rutiinilla painanut, muttei osaa tuntilappuun kirjoittaa aamuiselta mitään järkevää.

Tyhmä Kysymys

Sinä joka vielä kuulut ev.lut. kirkkoon; MITEN voit kannattaa kirkkoa joka osallistuu pride-pelleilyyn ja jonka rahoilla meidän maaperällemme rakennetaan moskeijoita näille järjen jättiläisille? Tuo jälkimmäinen on käytännössä sama kun meidän verorahoillamme rakennettaisiin venäläisille sotilastukikohtia rajan tälle puolelle…

Porkkanalaatikko

Siis rakennetaanko ev-lut-kirkon rahoilla moskeijoita?

Koeputkikoe

Avoimet rajat ja suvaitsevainen yhteiskunta eivät sovi yhteen.
Suvaitsemattomuus on nimittäin luonteeltaan dominoivampaa kuin luontaisesti “aatteeton” suvaitsevaisuus

japadappaduu

– Vihaa ja rasismia torjutaan lisäämällä tietoa ja uskontolukutaitoa ja vaikuttamalla ihmisten asenteisiin. On tärkeää tuomita kaikenlainen syrjivä ja uskonnon harjoittajia negatiivisesti leimaava toiminta.”

Mikään uskontokunta ei vihaa muiden uskonnon harjoittajia niin paljon kuin muslimit.
Täälläkin kirkko paapoo heitä jotka olisivat heti valmiita leikkaamaan pään irti kristityiltä.

Plääh

Lue Talmudia, niin viisastut. Tai googlaa sisältöä

einari

Islamilainen muslimiterrorismi on murhannut 44992 ihmistä 11.09. 2001 jälkeen tehdyissä terroristisissä rikoksissa ! Lähde: thereligionofpeace.com
Plääh, lue ja ehkä viisastuisit, missä muslimi siellä kaaos !

Plääh

Jo se 11.9.2001 oli Israelin tekosia

Moonman

“On tärkeää tuomita kaikenlainen syrjivä ja uskonnon harjoittajia negatiivisesti leimaava toiminta.” No hyvä. Montako muslimia kristityt ovat tappaneet suomessa ja euroopassa viime vuosina? entä toisinpäin?

Fatwantarkistaja

Viimeinen teloitus tapahtui vuonna 1977, kun Hamida Djandoubi teloitettiin giljotiinilla Marseillessa. Junes tuosta joskus piti kertomusoppitunnin. Tuo tuli ekana mieleen, sen verran hurja tilanne ollut. Yhtäältä olet oletettuna suomalaisena syyllinen tuohon käsittämättömän, pöyristyttävän rasistiseen kansanmurhaan, toisaalta kaveri ei tiettävästi keppostellut enää edes punaisia päin kävelemällä.

Jii

Meni iltapaskaan kommentti hetkeksi läpi että harmi ettei palanut kivijalkaan asti. Hetken jo luulin että sananvapaus olisi asteittain palautunut mutta vitut.. Eiköhän tommonen vuohennussijoiden kokoontumispaikka pala tuhopolton kyseessä ollessa sinne kivijalkaan sillon kun siellä on tupa täys..

Fatwantarkistaja

Korostan, ettei oletettavasti kukaan toivo vuohennussijoille moista kohtaloa. Jos ne menisivät pois, niin silloin ei saattaisi mitään pahaa niille tapahtuakaan. Toisen asiantuntijalausunnon mukaan tarkoitin tuvan olleen täysi palon syttyessä, mutta niillähän on siellä varauloskäynti. Parit sandaaliparit menee, no hui.

X

Kyllä niille kelpaa aasikin ja koira.

+ULFBEHRT+

Käsittämättömin asia, josta olen vahingossa nähnyt elokuvallisen todisteen on naapurin auton raiskaaminen sen pakoputkeen.

https://www.thesun.co.uk/news/1522361/bizarre-moment-extreme-car-lover-is-caught-having-sex-with-a-hatchbacks-exhaust-pipe/

X

Jätkä näyttää ihan ääri islamistilta.

...

Sun kaltaisten kommentoijien takia kaikkia kommentteja pitää valvoa kun teikäläisen kaltaisia taukkeja on paljon .. Tiedätkö paljon sekin maksaa? Siis kuvittelet, että sananvapaus on sitä, että voit mennä huutelemaan elukannussijaa..
Jeesus.

Qroquius KadD

Kyllä.
Sananvapaus ON juuri sitä, että kuka tahansa voi sanoa mitä tahansa kenestä tahansa.
Jos käyttää tätä vapauttaan väärin, joutuu rikosoikeudellisen vastuuseen.

Mutta länsimaisessa oikeusvaltiossa ei normaaliolosuhteissa saa kieltää ketään sanomasta jotain.
Se on sensuuria, jota voidaan soveltaa vain sodan tai muun suuren kriisin aikana.

X

Etkö tiedä? On yleisessä tiedossa että nussivat kaikkea, vuohesta aasiin. Sen takia eivät pidä koirista, liikaa tunteiden paloa.

Kikka Kakkonen

Miksi islamia diggaavat vääräuskoiset eivät huomaa sitä pientä FAKTAA että kyseisen uskonnon silmissä ja opetuksien mukaan ja mitä koraanissa lukee – heillä ei ole ihmisarvoa ollenkaan! orjan asema korkeintaan.

Islam opettaa myös että muslimit SAAVAT huijata meitä vääräuskoisia , se ei ole syntiå vaan siunattu hieno kunniakas asia jos se edistää jollain tavalla islamin leviämistä .

Last edited 26 päivää sitten by Kikka Kakkonen
Plääh

Miksi suomalaiset nuolevat Israel-peppua aamusta iltaan? Vaikka…

Huru-ukko

Eikö liene samaa sarjaa tuhopoltto kuin aikoinaan se tamepreen pitseriapalo jonka sytyttivät muka rasisit? Ja polttivat puoli teloa samalla? Ja kun pitsanväätäjät katsoivat aamulla peiliin sieltä katsoi vastaan nokisia pitserianpolttajien naamoja.

Qroquius KadD

Tällä videolla

https://ylilauta.org/satunnainen/133100571

nähdään ja ennen kaikkea kuullaan palon sytyttäjien mietteet välittömästi sytyttämisen jälkeen.

Pete

Mitä 20 muslimia tekevät moskeijassa yöllä???
Vaikuttaa todella hämärältä ja epäilyttävältä.

Last edited 26 päivää sitten by Pete
Qroquius KadD

Viettivät vissiin pyhää ramadaniaan, sitä ainoaa paastoa jonka aikana lihotaan kun kaikki yöt mässäillään.
Todennäköisesti moskeijassa oli notkuvat herkkupöydät katettuina ja avotulta tahallaan jätettynä, että kädellisenpennut töhelöisivät tulipalon josta saadaan taas syyttää vääräuskoisia.

Last edited 26 päivää sitten by Qroquius Kad
...

Tuossa paljon hämärämmältä vaikuttaa se, että joku muu edes tuohon aikaan olisi siellä päin ollut.

Boltteri

Taisivat Mohammed, Mohammed, Mohammed, Mohammed, Mohammed, Mohammed, Mohammed, Mohammed, Mohammed, Mohammed, Mohammed, Mohammed, Mohammed, Mohammed sekä Ali tuttuun tapaansa ryhmähomostella niin että rektaalit naukuu. Kuumat moskeijan yösessiot kuitenkin keskeytyivät kun Mohammed lähetti tekstarin että on tulossa syömään vitusti. Ilmassahan leijaili runsaasti niinsanotusti kakan hajua joten homostelevat muslimit äkkiä paniikissa keksivät heittää pienet tulet kehiin saadakseen härskeimmät homohajut pois ennenkuin käry käy. Tähän ei olisi edes Old Spice tonkka riittänyt. Läheltä liippasi tällä kertaa, onneksi kaikki kakkakikkelit ja spermaperseet pääsivät luikertelemaan muina miehinä tilanteesta pois. Allah on suuri.

outlaw09man

menkää aavikolle pyllistelemään ja piereksimään.

Fatwantarkistaja

Mikähän tuo sisään heitetty asia mahtoi olla? Tupakantumppi? Onko taas “joku” kieltänyt puhumasta 8-vuotiaan tytön raiskaajasta pahaa? Mikäli imaami paljastuisi valehtelijaksi, lähtisikö tuo Ruåttiin pakoon? Järjestääkö Vantaa terrorismiin taipuvaisille loppurämädääniksi kunnon bileet? Asia on ratkaistava nopeasti.

X

Mitähän siellä väsättiin? Pommikoira paikalle?

Tare

Nämäkin pitäsi saada oikeisiin töihin vai mitä satonen ja purra.Mutta ette taida uskaltaa puuttua tämän yhden ryhmän etuoikeuksiin, vaan käytte ilman rasmi leimaa suomalaisen duunarin kimppuun.

X

Voihan video, siinä sitä onkin työmaa millä vääräuskoiset saa töihin. Kamelikuskin duuneja vähän tarjolla, tarkistin.

Tare

Mutta kun he ovat erään politikon mukaan 2015 insinöörejä ja muita korkeakoulutettuja ja kyse on vain rasimista.Vittu tiet silloin täynnä heitä, sen kun noukkii ja uusi nokia on tulolla.

Ilmari

Pariisissa oltiin nopeampia. Kun Notre Dame paloi, poliisi tiesi heti, että kyseessä ei ole tuhotyö, vaikka palokunta oli vielä matkalla palopaikalla.

AnywayD

Pakkohan niiden on itse sytytellä, kun ei kukaan muu jaksa vaivautua.

AnywayD

Muslimivastaisuus ei ole syntynyt tyhjästä. Ovat itse omalla käytöksellään nostaneet sen muslimivastaisuuden.

Eivät kuitenkaan voi muuttaa käytöstään, koska heidän uskontonsa mukaan vääräuskoiset eivät ole minkään arvoisia ja niitä voi kohdella kuten huvittaa.

Ainoa rajoite heillä on muslimien maineen suojelu, siis kivojen kulissien ylläpito, mutta ei kaikilla riitä voimia teeskennellä mukavaa. He sitten käyttävät väkivaltaa, varastelevat ja raiskaavat ym. Vääräuskoisille hymyileminen on sitä taqiyyaa.

se on sitä parempaa jne

Ne perseilevät, koska niiden on annettu ymmärtää, että ovat ns oikeutettuja siihen. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. Niillä on suojelijat betonoituina mitä ihmeellisimpiin virkoihin. Täällähän on marssittu niiden puolesta ja oikein rähmälleen menty tuomiokirkon edessä. Sen sijaan niiden uhreista ei kukaan marssi, eikä puhu mitään.

Runtiti-pou

Voisiko edes mikro-osuus antisemitismistä olla seurausta joidenkin tahojen touhuista?

X

Saatanan tunarit.

RullatonHuuli

Luotettavia nuo islasmiin uskovat spedet.

Suomi Finland

Hain Somalian kansalaisuutta vähän aika sitten. Se myönnettiin minulle tänään. En toistaiseksi voi sanoa olevani somali, mutta harkitsen ihontummennus operaatiota ja jos se onnistuu, niin kenties pääkalloani myös viritellään enemmän somalin näköiseksi. Operaatiot ottavat aikaa ja paljon rahaa, mutta voin vakuuttaa, että kaikki tämä on täysin vaivannäön arvoista.

Olen aina halunnut olla somali! Nyt haaveestani tulee totta! Jippikajee motherfuckers!!

X

Ei jumal..ta.