Vantaalaisen koulun rehtori toi ramadanin koululle

Vantaalla mentiin taas korkealla ja kovaa. Länsimäen koulun rehtori toi ramadanin koululle, vaikka koulun pitäisi olla paikka, jonne uskontoja ei tuoda.

Kyse on siitä, että Länsimäen koulun rehtori Janne-Pekka Nurmi halusi tuoda esille monikulttuurisuussuvaitsevaisuutta ja tätä tehtiin adoptoimalla islamistit puolelleen. Asiasta kirjoittaa mm. Vantaan Sanomat.

Rehtorin johdolla koulu siis järjesti ramadaniin kuuluvan iftar-syöpöttelyn. Iftar tarkoittaa ruokailua, joka aloitetaan paastokuukautena auringon laskettua. Rehtori käytti tässä monikulttuurisuusjargonissa apuna Wilmaa, jonka pitäisi olla koulun ja perheiden välinen kouluun liittyvien asioiden välittäjä. Nyt sitä käytettiin iftar-kutsuun.

– Halusimme tällä tapahtumalla kunnioittaa ramadania viettäviä perheitä. Koen tärkeänä lisätä erilaisten katsomusten ja kulttuurien ymmärrystä, koska se on keino yhdistää ihmisiä, Nurmi kertoo VS:lle.

Iftar oli menestys ja koulun tilat olivat tupaten täynnä. Rehtori ja koulun monikulttuurisuuslähetti somalialainen Abdulkadir Said Ahmed aikovat jatkaa perinnettä tulevina vuosinakin.

 

Mitä pahaa?

Ramadanin tarkoitus ei ole – kuten Nurmi tuossa yllä väittää –yhdistää ihmisiä vaan juuri päinvastoin, erotella ihmiset muslimeihin ja ei-muslimeihin. Länsimaissa vietettynä ramadanilla merkitään ikään kuin reviiriä. Samalla kun islamista tehdään hyväksytympää, niin samalla hyväksytään myös islamin kaikki perusprinsiipit kuten vääräuskoisten sortaminen, sharia-tavoitteet, islamin väkivaltainen levittäminen ja terrorismi.

Sitäpaitsi juuri muutama päivä sitten islamistit eli muslimit ilmoittivat tehneensä ison terrori-iskun.

Kannattaa lukea seuraava artikkeli:

Mona Walter: Ruotsissa on jo shariapoliiseja

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
AnywayD

Siinä annettiin pikkusormi.

Ilmari

Kyllä siinä meni jo koko käsi.

Plääh

Isis-K on satuhahmo. Tosiasiassa siis ison terrori-iskun isäksi ilmoittautui Mossad

seant

Varsinkin koska isis terroristi on käyttänyt naamiota, ei koskaan tähän päivään mennessä. Koska isis terroristi on lähtenyt pakoon, yleensä he ottavat marttyyrikuoleman, koska 72 neitsyttä odottaa heitä.

AnywayD

Kun muslimeille antaa pikkusormen, vievät he koko valtakunnan.

Plääh

Mutta miksi meidän perinteemme tulisi hylätä ja vaihtaa koko porukalle muslimiperinteet???

japadappaduu

Länsimäessä kun kulkee niin noin silmämääräisesti 90% lapsista on ulkomaalaistaustaisia.
Ja muuten väestöstä siellä näyttää olevan suomalaisia vain vanhuksia.
Länsimäen kirjastossakin on meno sen mukaista, mutta he mainostavatkin itseään ”monikulttuurisena kirjastona”

Moonman

Järjestäähän koulu sitten myös monikulttuurin ja vastavuoroisuuden nimissä pääsiäis-ja jouluruokailut, johon muslimit saapuvat, eikö niin janne pekka-nurmi?
Ei huolta, iftarit järjestetään koulussa varmasti myös tulevina vuosikymmeninä, rehtori tosin on varmaan jo savustettu ulos siinä vaiheessa ja tilalla on imaami.

X

Mitä seuraavaksi? Pyllistely tuokioita urheilu tunnilla? Tytöille rätit päähän päivä? Tytöt pois koulusta päivä?

Ilmari

Se on seuraava ja sitä seuraava on julkiset kivittäjäiset.

joo

Parasta olisi ollut lukea joka luokalla koraanista satu lentävästä matosta ja puhuvasta muurahaisesta.