Venäjä palkitsee sankareita – burjaatille burjaattikaiuttimet

Venäjä palkitsee sankareita. Tämäkin vähemmistökansan edustaja burjaatti sai palkinnoksi vieläkin vinommat silmät käydessään tappamassa ukroppeja.

Burjatian vähemmistötasavallan köyhiä miehiä käytettiin Ukrainan sodan alussa erikoisjoukkoina, kun Venäjä yritti valloittaa Ukrainaa. Sotaan lähteneille miehille luvattiin mannaa ja mirhamia. Mutta mitä saatiin?

Tämä on vain yksi kuvaus mitä saatiin. Kuvan mies palkittiin Neuvostoliiton, jota nykyään Venäjäksi kutsutaan, toimesta kiinalaisilla bluetooth-kaiuttimilla, joilla ei tee Burjatiassa yhtään mitään.

Palkinto annettiin rohkeasta isäm_maallisesta työstä Venäjän hyväksi, jossa burjaatti menetti silmänsä ja kätensä.

 

Subscribe
Notify of
guest
46 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tare

Kyllähän noita reuna aluiden kivikaudella eläviä riittää, raha houkuttaa. Voi olla ullatus jos saa siipenssä. Parempi olla kuollut ja saa paremmat korvaukset.

Synnove Kraken

“Parempi olla kuollut ja saa paremmat korvaukset.”

Ei välttämättä. Kun urheiden burjaattien sun muiden musikoiden ruumiit jätetään kentälle elukoiden ruuaksi ja mätänemään, ei tsaarin hallinnon tarvitse maksaa mitään. Ei edes pussillista porkkanoita. Ei ruumista, ei korvauksia. Sinänsä ihme, että tuo burjaattisoturi on selvinnyt kotiinsa.

Moonman

(((Kansainvälisten oligarkkien))) Mongoloidi-imperiumi heittää mongolinsa ensimmäisenä lihamyllyyn

...

Niin eivät huutele venäjän suorittamasta kansanmurhasta kyllä nämä jotka tuttuun neuvostotapaan tukevat kaikkia muita paitsi israelia..

Plääh

Neuvostoliittohan oli juutalaisvaltio

Qroquius KadD

Johan tuo nyt on paljon parempi palkinto kuin se keskellä burjaattituvan lattiaa oleva WC-pönttö, joka valuttaa perheen tuotokset siihen lattialle.

Synnove Kraken

Voi olla, että tuon burjaattisoturin mielessä on juurikin ollut WC-pöntön hommaaminen kotiin. Vammoista päätellen on mennyt sitten repimään irti ansoitettua pönttöä, joka on räjähtänyt päin pläsiä, ja käsiä. Ei tullut pönttöä, vaan kiva kaiutin. Joka tapauksessa vammoista tulee mieleen, että on sorkkinut jotain, mitä ei olisi pitänyt.

Last edited 2 kuukautta sitten by Synnove Kraken
Töömees

NEXTA🇧🇾 ISW 🇺🇸MOSSAD 🇮🇱
ANTON GERASHCHENCO 🇺🇦
100% Informatsioone.

legendan arvoinen

Historiaa on tullut luettua. Sekä zukovin näkemys, että mansteinin näkemys. Molemmat ratkaisevia kenraaleja. Molemmat olivat oikeassa. Stalin kuunteli kenraajejaan. Hitler ei kuunnellut. Varsinkin rommelin näkemys oli oikea, koko sodasta. Mutta kun ei. Rommel oli yksi niistä kenraaleista , jotka uskalsivat sanoa suoraan päin näköä. Siitä järjettömyydestä. Hän oli sotilas loppuun asti.

Plääh

Rommel oli pelkkä pelle. Sanoi tilanteen toivottonaksi, koska hänellekin oli valehdeltu vihollinen kaksi kertaa isommaksi ja että uusi maihinnousu on tulossa muualle. Muutkin Wehrmachtin aivottomat apinat ja viholliset maanpetturit hokivat koko ajan rauhanteosta, vaikka se oli mahdtonta ja Hitler oli yrittänyt rauhaa.

Hitlerin olisi pitänyt tehdä kuin Stalin ja tappaa kenraalinsa ja johtaa itse alusta pitäen. Valitettavasti se ei ollut mahdollista suosion menon takia. Hän luotti liikaa petollisiin kenraaleihinsa. Hitler oli erittäin kyvykäs sodanjohtaja, mutta sai vrää tietoa ja kaikkea sabotoitiin ja hän antoi kenraalien vaikutta mielipiteisiinsä liikaa vielä myöhemminkin

Elossa?

Hitlerkö se siellä hyppii tasajalkaa?

Plääh

Zukovin jutut ovat myös ihan valheellisia ja Hrustshevib ajan Stalinin toimien vääntelyä. Zukov on edelleen kansallissankari, mutta Suvorov on yksi niistä, jotka piirtävät hänestä tosi epämiellyttävän kuvan. Aika kyvytön ja uhrasi miehiä massoittain. Puski härkäpäisesti päätä seinään melkein joka kerta. Oli sitten kyse Moskovan edustasta elo-syyskuussa 1941, Rzevin taisteluista 41-43 ym. ym. Berliiniin saakka. Panssarijoukkoja kulutettiin kaupunkitaisteluun järjettömästi ym.

Zukov oli jokin sisäpiirin mies ja keulakuvakin kai, kun pääsi kuitenkin Halhin Goliin. Esikuntapäällikkö taisi hoitaa hommat ja Zukiov kerätä kunniamaininnat (tuonne valittiin huippunimet ja kyseessä oli ansa japanilaisille) Jälkimaineeseen on liitetty paljon muiden ansioita

X

Vähän halvalla meni, veikkaan että arvo max. 1,50€. Ei takuuta eikä johtoa.

Rokadi

Hän voi jatkossa omat survimet omaavana osallistua kotitaloudessa tai vaikkapa työllistettynäkin valmistamaan burjutialaisia ruokia, jotka taikinpohjaisina tai hevosen- ja lampaanjauhelihaan perustuvina onnistuvat käsikopelolla survomalla.
P.S. Burjatialaiset eivät ole mikään maailmasta tietämätön luonnonkansa vaan vuosisatoja Venäjää palvellut kalmukkiryhmä.

Qroquius KadD

Ei se tee niistä sivistyskansaa:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Burjaattien_%C5%A1amanismi

Erityisen hauska lause on tämä:
Burjaattien keskuudessa on vallinnut käsitys, että henget valitsivat šamaanin (böö) tehtäväänsä“.

Rokadi

En ymmärrä. Luterilaiset, lestadiolaiset, helluntailaiset, buddalaiset, laotselaiset, kongfutselaiset, unitaarit jne. jne. valitsevat johtajansa kuten haluavat.
Kommentoin uutista burjatinuorukaisesta. Hän oli lähtenyt sotaan kuten hänen perheensä, sukunsa ja heimonsa edustajat satoja vuosia aiemmin myös Suomea vastaan.

...

Paremmin tuo varmasti toimii kuin edellisen hallituksen nimitykset virkoihin joissa valittiin kaikkein vähiten virkaan sopiva lähes poikkeuksetta.

Sherlokki suvakko

En hyväksy vammautuneen ihmisen pilkkaamista, vaikka kysymyksessä onkin sotaan rahalla vedätetty henkilö.

Qroquius KadD

Älä nyt noin vakavasti ota, sehän on vaan burjaattimongoli.

Koeputkikoe

Pietarista karkotetaan massoittain siirtolaisia (iltalehti.fi)

Näin Alexander Stubb selittää kritisoitua kommenttiaan tietyistä turvapaikanhakijoista – Politiikka – Ilta-Sanomat
Harkimo: “Stubb on täysin heikoilla jäillä, kun hän MTV:n vaalitentissä käytännössä antoi virallisen kutsun venäläisille viranomaisille tuoda tiettyjä turvapaikanhakijoita itärajalle.”

Se saattaakin sitten olla Suomen menoa, koska pressaksi valittiin kyseisen näkemyksen omaava henkilö.

Last edited 2 kuukautta sitten by Koeputkikoe
Fatwantarkistaja

Mikäli bussit saadaan käyntiin ja neekeriukot hereille, niin kas, meillähän on täällä naisia ja lapsia! Onneksemme ryssä on ääriääriääri-idiootti, eikä tajunnut laittaa virpovia pikkunoitia rajan yli. Huivi päähän ja risua käteen, ei niitä sukupuolittele enää pirukaan.

P.S. Milloin lie ortodokseilla pääsiäinen, ehkä vielä yllättävät tsuhnan.

Plääh

Terrori-isku sattuikin sopivasti. Saadaan syy karkottaa miljoonia siirtolaisia SUomeen lumien juuri sulaessa

Koeputkikoe

Suomeen tulvi pakolaisia vuonna 1990 – salainen asiakirja paljastaa ministeriön hurjan suunnitelman (iltalehti.fi)
“Ministeriö kaavaili aseistettua miesmuuria itärajalle. Sisäministeriö ehdotti hallitukselle, että tuossa tilanteessa reserviläisiä kutsutaan palvelukseen patoamaan valtavaa pakolais- ja siirtolaistulvaa.”

Mitäs nämä meidän nyky-päättäjät tekisivät vastaavassa tilanteessa ?

Last edited 2 kuukautta sitten by Koeputkikoe
X

Mitä päättäjämme tekevät nykyisessä tilanteessa.

Koeputkikoe

Joidenkin otsikoiden perusteella on saanut sen käsityksen, että rajan “vuotovastuu” yritetään työntää jopa yksittäisille rajamiehille.

Jokainen pyrkijä yrittää tietenkin sönköttää että juuri hän on haavoittuvassa asemassa.
Näyttävät, että sormia palelee ja on nälkä jne. jne…

Qroquius KadD

Eihän se tuolloinkaan mennyt läpi!

Presidentti ja pääministeri pitivät asiaa pirujen maalailuna seinille ja hallitus otti asian pois sisäministeriöltä, jota silloinkin johti Rantanen, mutta Jarmo, ei Mari.
Jarmo sentään yritti jotain, toisin kuin Mari nyt. – Toisaalta jos Mari nyt yrittäisi kuten Jarmo tuolloin, Petturi Urpo ottaisi asian häneltäkin pois.

Joten mikä oli tuolloin erilaista kuin nyt?

Koeputkikoe

Kyllähän niinkin pitkälle tuolloin edennyt aloite on jotakin muuta kuin nykyinen aikomus vokittaa vähintäänkin “haavoittuvassa asemassa” (=veteen vedetty viiva) olevat.
Tuolloin, juuri ennen lamaa työttömyysaste oli alle puolet nykyisestä ja valtion velka prosentteina BKT:stä viidesosa nykyisestä eli kotouttamisresurssit olisivat ilmeisesti olleet nykyistä paljon suuremmat.

X

Stubukalla on ehken tyhjiä kämppiä joihin tarvitaan varmaa maksajaa (kela) asumaan.

Fatwantarkistaja

Kyllä sen voi yhteen banzai-hyökkäykseen vielä lähettää. Tyyppi ei tiedä kipittelevänsä yksinään, kunhan kaiuttimista kuuluu kova huuto. Lupaan lähettää omaisille Ladan avaimenperän siihen tuliterään Ziguliin, etteivät mene nyklat hukkaan.

Hivenen haljua kommentointia, mutta palkkamurhaamansa ukrainalaiset eivät saaneet elää, hän saa.

Tare

Millähän ryssä myy tuota “isänmaan sankari” myyttiä edelleen. No nuo kouluttamattomat tykin ruoat ovat kuin uskonlahkon alistamia vailla omaa tahtoa. Mutta onneksi on ristuksen juhlapäivä ja voi vähän saunoa ja ottaa.

Qroquius KadD

Kun Kiina liittää Siperian itseensä ja tekee Tynkä-Moskoviasta siirtomaansa, sille riittää uusien alamaistensa hallitsemiseksi vain pitää kaupat täynnä halpaa ruokaa ja halpaa vodkaa sekä TV täynnä järjetöntä propagandaa, joka julistaa mielipuolisesti huutaen moskoviittien olevan maailman mahtavin kansakunta.

Moskoviittiörkit katsovat sitä kotisohviltaan maha täynnä ruokaa ja pää täynnä vodkaa, nauttien suuruudestaan ja mahtavuudestaan täysin tyytyväisinä oloonsa;
mitä siitä että kaduilla partioivat kiinalaiset sotilaspatrullit ja jokaisessa merkittävässä virassa on kiinalainen.

A drop in the Ocean

Haluaisin erittäin itsekkäästi saada oma mokellukseni edes yhden kerran kaikkien juttujen edelle. Onko se mahdollista?

Vaikka mihin laitan vaatimattomat sokellukseni, niin jäävät aina koko pinon lopuksi. Miksi?

Qroquius KadD

Koska lähetät ne viimeisinä.
Jos haluat päästä keulimmaiseksi, sinun on oltava ensimmäinen joka kommentoi.
Ja katso:
nyt olet vasta toiseksi viimeinen!
Ei kun päivystämään!

A drop in the Ocean

Olet mainio. Keskustelisin lisääkin kanssasi. Se ei taida kuitenkaan nyt onnistua. Sinut pitäisi – siis ihan tosissaan – päästää kommentoimaan valtakunnamme johtavia tahojakin. Ehkä minutkin. O l i s i n ä et a s i a a. Kuten sinullakin. Siis sitä oikeaa asiaa. Harmi vain, että viisaimmat eivät tule ensimmäisiksi.

A drop in the Ocean

Viro on Neuvostoliitosta vapauduttuaan (ja siitä on hämmentävän vähän aikaa) alkanut sivistyä ja modernisoitua. Suomilandiaan on osittain vielä matkaa, mutta erinäisin tavoin on jo menty ohikin – kuten ns. Pisa-tuloksissa.

Suomi-Tonttula kehitysmaalaistuu tahallaan. Emme voine sille mitään. Olen itse luovuttanut, mutta on silti oikeellista pitää tiettyjä asioita silmällä.

A drop in the Ocean

Muutamat seikat täältä: pullojenpalautus on erittäin alkeellisella tasolla. Isojen kauppakeskusten takana on jokin ihmeen rähjä, johon ne voi laittaa, ja kaikista, isoistakin pulloista, on sama vaatimaton kymmenen senttiä.

Sairaanhoitojonoja ei oikeastaan ole. Täällä on omalääkärijärjestelmä, joka toimii, on ikävän epäihanaa hapuilla ensin viron-suomen-engannin-kielillä. Mutta lopulta asiat selviävät.

Turvallisuus on hyvä; täällä perheet voivat liikkua vapaasti, voit olla joella ongella, kukaan ei lähentele, kaupittele, tyrkytä, tuputa, koeta varastaa tavaroitasi tms.

A drop in the Ocean

Täkäläinen henkilökortti kannattaa hankkia pikimmiten. Sillä täällä nimittäin asioidaan. Asiassa kuin asiassa – melkein. Se ei ole ihan helppoa, mutta en nyt jaksa alkaa selittämään, miten sen saa.

Varsinkin etelä-Viro on turvallinen, suoranainen perheidylli.

Jos rahkeita riittää, niin tule tänne – tulkaa kaikki tänne!! Pois siitä Tonttulasta.

A drop in the Ocean

Nyt ikävin asia: OLEN PAHOILLANI, MUTTA OLE VAKUUTTUNUT SIITÄ, ETTÄ SUOMI-TONTTULA ON KIROTTU!!! Sen tokikin pitäisi sulkea rajansa, erota EU:sta (muuttaen suhteensa tuohon byrokratiakeskittymästä alkuperäiseen kauppaliittoon, ei yhtään enempään), oma valuutta takaisin ja todellakin 1980-luvun elämänmeno takaisin. “Siis iha niinku aikuiste oikeesti”. Siinä kaikki, uskokoon ken haluaa – tuo valtio on rienannut ja pilkannut pyhiä tahoja liian kauan saaden seurauksensa.

A drop in the Ocean

Siis itse olen inhimillinen olento tämän näppäimistöni kanssa, mutta itse asiaa ja kokonaisuutta mikään tästä ei muuta. Ei!

Ilmari

Ei niistä niin vaikeaa ole päästä eroon. Hyvä vaihtoehto on jättää pullokassi mihin tahansa penkille. Siitä se häviää alta aikayksikön.

A drop in the Ocean

Mitä noista, ja Virosta puolestaan voi sanoa paljon parempaa. Tulkaa tänne vain kaikki, jahka pystytte elättämään itsenne. Ilmaisasioita ja vetovoimatekijöitä täällä kun ei ole. Ei ole kyllä työttömyyttäkään. Eikä sairaanhoitojonoja, jne…

Ja viimeinen totuus on, että koko kansakuntana Suomen pitäisi taas kääntyä Jumalan, Jeesuksen ja Pyhän Hengen puoleen; mikään ja kukaan muu ei tuota maata ja sen kansaa pelasta. Uskoisitte nyt kuitenkin sitten lopulta.

RullatonHuuli

En nyt pahalla mut kasvaako sillä sarvet kohta tuoho silmien yläpuolen?

Tare

Sarvethan sieltä puskee, itse pääpiru on ottanut hänet kaiuttimilla joukkoonsa.

Qroquius KadD

Jalkojenkin tilalle piti tulla sorkat, mutta se meni taas kerran pieleen kuten tuolla itänaapurissa yleensä pruukaa;
tulikin vain survimet ja vääriin raajoihin.