Myyrmäen moskeijan johto jatkaa “tuhopoltolla” ratsastamista

Vantaan Myyrmäen moskeijan johto jatkaa viikon takaisin “moskeijatuhopolton” ympärillä sosiaali- ja sympatiapisteiden hakua. Moskeijan johto nimittäin järjesti itselleen solidaarisuustilaisuuden.

Moskeijan johtaja, imaami Sharmarke Said Aw-Musse käyttää kaikki keinot saadakseen tuhopoltolla sympatiaa islamistipiireilleen. Teknisesti keino onkin erittäin toimiva.

Tässä asiassa kannattaa huomata juuri tämä kikka kakkonen. Moskeijan piiri on hyvin radikaalia porukkaa ja se saa osarahoitusta salafistisestä Saudi-Arabiasta. Moskeijan johto on tuonut julki, että muslimit ovat kohta enemmistönä Suomessa. Tällaiset mielipiteet ja toimintatavat ovat omiaan herättämään kysymyksiä ja epäluuloja suomalaisissa.

Kukaan ei tietenkään hyväksy tuhopolttoja. Tätä tuhopolttoa pyritään nyt pitämään areenalla, sillä saadaan juuri sitä sympatiaa, mikä on erittäin tärkeää radikaali-islamisteille. Sympatiapisteillä ikään kuin häivytetään se radikaalius.

Perjantaina pidettävässä sympatiatilaisuudessa oli mukana johtavia poliitikoita, Vantaan kaupungin johtoa ja muuta virkamiehistöä.

Videokuvaa Vantaan moskeijan palosta

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
seant

Valtamedia on kuitenkin ollut hiljaa suomalaisia syyllistävän eka uutisten jälkeen.

Tare

Oliko se polttopillu isku ja kävikö panomiehet sammuttamassa se.
https://www.youtube.com/watch?v=vKk5ASxFkEQ

Porkkanalaatikko

Moskeijan johto ja käyttäjät voinevat hakea turvapaikkaa Somaliasta tai jostain arabimaasta.

Qroquius KadD

Ei ole tarpeen.
Kyllä Suomi tyydyttää niiden turvallisuustarpeet siinä missä kaikki muutkin tarpeet seksuaalisia hätätiloja myöten.

kaupungin piikkiin

Kuka teki aloitteen tästä solidaarisuus keskustelusta? Entäpä kuinka paljon rahaa luvattiin tällä kertaa? Julistettiinko/ylistettiinkö Allahin suuruutta, ennenkuin pöytään istuttiin? Rasismihan nyt olikin luultavasti esillä ja anteeksi pyydettiin. Ja en tarkoita sitä parempaa “uskontoa” .

Kate

Ei ikinä kristityt tuon takana.

Pitää muistaa, että muslimismi on shiia ja sunni sotaa alusta loppuun saakka.

Eli jos hiukka pilkkahenkisesti sanotaan. niin Allah on kaksipäinen kuin Venäjän kotka.

Muslimit itse sulkee täysin tuon sisäisen ristiriidan mediasta. Siten yrittävät herättää “säälia” ja poliisilaitoksen puolustusta heitä kohtaan.

Tehkää kysely onko kukaan tuohon porukkaan kuuluva osallistunut lipunpolttoihin, katumielenosoituksiin, luvattomiin mielenosoituksiin, juutalaistebn vainoihin…. Varmasti on ja paljon.

Muslimeille ei minkäänlaista tukea Suomen varoista ja pitä ehkäistä kaikenlainen ulkomailta saatavan tuen saaminen muslimeille.

Perustelut: Ruotsi näyttää mihin

Huru-ukko

Sepä olisikin ilon päivä meille kalpeanaamoille jos ja kun ne moskeijarahat jotka ulkoa tulevat takavrikoitaisiin laittoman alkuperän takia.
Tietysti siinä musut ja wokeltajat iekisivät katkeraa itkua ja syyttäisivät vaikka mistä. Niinhän ne tekevät muutenkin.

sopivaa tonttia ne vaan etsivät.

Jep. Veikkaan että rahat löytyvät moskeijaan. Ja se se suurmoskeija helsinkiin. On vain ajan kysymys. Vaikka se laitettiin ns jäihin, siellä se kytee. Sanokaa sanoneen. Kyllä se vaan ruotsiinkin onnistui. Loppujen lopuksi.

mariD

Rahat Helsingin suurmoskeijaan joka alunperin piti rakentaa Kalasatamaan, piti tulla Bahrainista, mutta todellisuudessa Saudi-Arabiasta Bahrainin kautta kierrätettynä. Vuonna 2017 oli Helsingin pormestarinvaalit, ehdokkaina oli Sinnemäki ja se kokoomuksen ehdokas..jonka nimi ei nyt tule mieleen. No kuitenkin, Sinnemäki sanoi ettei näe mitään syytä miksei suurmoskeijaa voisi Helsinkiin rakentaa. Vastaehdokas sano, että ei onnistu minun vartiovuorollani tjsp. Todellisuudessa Kalasatama oli jo kaavoitettu tornitaloille ja muillekin asuintaloille joten koko tontti oli jo kaavoitettu täyteen. Sillä kertaa se jäi rakentamatta. Kai sitä voisi kutsua torjuntavoitoksi? Mutta mikä piru sen kokoomuksen ehdokkaan nimi nyt oli, se joka rötösteli nuorena? On tainnut tulla lipitettyä liikaa Tirmaa.

Qroquius KadD

Varmaan tämä vesseli:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Jan_Vapaavuori

Valokuva ei ole parhaiten onnistunut, tyyppihän näyttää kierolta kuin käytettyjen autojen kauppias.

X

Aikamoinen loukkaus kak:ta kohtaan.

Tare

Äijän ura tyssäsi liikaan viinanjuontiin ja siitä johtuvaan vittuiluun alaisilleen krapulassa.

mariD

No, Vapaavuorihan se. Nimi oli kyllä kielen päällä mutta ei suostunut tulemaan ulos vaikka äänestin tätä herraa strategisesti suurmoskeijaa vastaan. Noin muuten tyypillinen kokkari, ei voi luottaa ei nyt eikä jatkossa.

X

Mitäs tää Tirma on? Absinttia? 🤔

Qroquius KadD

Ilmeisesti kaakaota, mutta miten se voi vaikuttaa muistiin?

mariD

Kahvibrändi. Jos tulet tänne, älä osta Spar-kaupasta. Hinta neljännes kilon paketille tekee noin nelisen euroa kun taas Hiperdinosta saman paketin saa n.1.50-1.80e laadusta riippuen. Muutenkin kaikki tuotteet Spar-kaupassa on monin verroin kalliimpaa koska HiperDino on eräänlainen Espanjan Lidl; kohtuu laadukkaita tuotteita hyvin edulliseen hintaan.

mariD

Se on kahvibrändi jota myydään ainakin Gran Canarialla, ellei sitten Manner-Espanjassakin.

X

Ai niin sullehan oli tulossa tuplalähetys Haikaralta, toivottavasti kaikki on mennyt ja menee hyvin. Kannattaa pitää silmällä Tirman käyttöäsi, ettei mene ongelmakäytön puolelle varsinkin jos muistamattomuutta. 🤔😉

Dickie

Jan Vajaa-vuori

mariD

Palataan sitten asiaan kunhan konkreettisia todisteita löytyy ja ne esittelee jokin puolueeton media – jos sellaista enää Suomestakaan löytyy.
Mitään muuta iskuun viittaavaa en ainakaan minä ole nähnyt kuin tuon säretyn ikkunan, ilmeisesti sinne oli heitetty tai asetettu jokin pikku paperitollo.
Kun ottaa huomioon kuinka paljon musulmaanit valehtelee, ei tähän voi luottaa alkuunkaan. Luulenpa kyseessä olevan lavastus jolla haetaan sympatiapisteitä kaupungin kermalta. Hehän sinne oli kutsuttu solidaarisuuskäynnille, se kutsu ei koskenut meitä tavan kansalaisia, ainoastaan silmäätekeviä jotka pystyvät tekemään musuille ‘palveluksia’. Säälittäviä pikkunilkkejä joiden paikka ei olisi Suomessa eikä Euroopassa ylipäätään.

Qroquius KadD

Ottaen huomioon miten olemattoman pieni tuo palonalku videolla on ja kuinka nopeasti puikulapäät olivat ehtineet siihen äbäläwäbälämään soomi rassissmia vailla elettäkään sammutuksen suuntaan, ei ole liian kaukaa haettu pitää niitä sytyttäjinä.

Last edited 1 kuukausi sitten by Qroquius Kad
mariD

Itsehän en musun suusta usko yhtään mitään, etenkin kun yritetään syyllistää kantaväestöä. Oletan poliisinkin olleen aika nihkeä tämän keissin tiedotuksen suhteen. Mistä sitä tietää vaikka joku v**** antifan kuspää on käynyt tuikkaamassa postiluukusta paperitollon tuulikaappiin jotta saadaan ilkeistä persunatseista syyllisiä? Kun ottaa huomioon kuinka sekaisin tämä antifan porukka on, ei tuokaan teoria nyt niin hirveän kaukaa haettua ole.

Boltteri

Ehkäpä nämä on semmosia juttuja että pitää rahoittajille näyttää että fyrkkaa tarvitaan lisää..