Uusruotsalaiset tappoivat yleisellä paikalla täysin sivullisen miehen – ilman mitään syytä

Ruotsissa nousi kohu, kun uusruotsalaiset gangsterit ampuivat 39-vuotiaan ruotsalaisen miehen täysin ilman mitään syytä julkisella paikalla. Ampuminen vaikuttaa olleen lähinnä huvikseen tappaminen.

39-vuotias Mikael oli keskiviikkona matkalla uimahalliin 12-vuotiaan poikansa kanssa. He olivat liikkeellä polkupyörillä. Skärholmenissa alikulkutunnelissa oli jengi nuoria uusruotsalaisia, jotka aloittivat jonkinlaisen huutelun.

Mikael pysäytti pyöränsä ja kysyi, että oliko jotain asiaa. Tässä tilanteessa joku jengiläisistä kaivoi pistoolin esille ja ampui Mikaelia päähän useita kertoja. Murha tapahtui aivan Mikaelin pojan silmien edessä, eli poika näki isänsä teloituksen. Expressenin tietojen mukaan Mikael yritti saada asetta pois ampujalta, mutta tämä ehti laukaista useita laukauksia.

Mikael kuoli paikanpäällä ennen kuin pelastuslaitos ennätti paikalle. Ja vaikka olisi ennättänytkin, niin tuskin häntä olisi voitu pelastaa siltikään.

Ampumiselle ei ollut mitään muuta motiivia kuin vain se, että uusruotsalaiset huutelivat hävyttömyyksiä ohikulkijoille ja Mikael sattui pysähtymään ja kysymään, että mitä asiaa. Se riitti kimmokkeeksi kaivaa ase esille ja ampumaan itselle täysin tuntematon henkilö. Mikael ei myöskään ollut missään tekemisissä alamaailman kanssa, vaan hän oli ihan tavallinen ruotsalainen perheenisä.

Poliisi etsii edelleen tekijää, eikä ketään ole otettu kiinni epäiltynä ampumisesta.

Jimmie Åkesson kirjoitti ampumisen jälkeen mm. Twitteriin, että Ruotsi on täydessä sodassa. Åkessonin mukaan kaikenlainen tyhjänpäiväinen jorina kansainvälisistä sopimuksista, sosioekonomisista tekijöistä ja typerä puhe rikosten ennaltaehkäisystä vapaa-ajan puistoilla pitää heittää romukoppaan.

– Ruotsin on julistettava täysi sota näitä rikollisryhmittymiä vastaan.

Monet muutkin johtavat poliitikot ovat ottaneet kantaa tapahtuman johdosta. Mutta loppujen lopuksi lausunnot ovat olleet väsyneitä paheksumisia ja fraaseja, että nyt tämä saa riittää.

Tapahtuman sinänsä on katsottu ylittäneen jälleen kerran eräänlaisen kynnyksen. Uusruotsalaisten gangsterien uho on astunut askeleen kovemmaksi ja täysin tuntemattomia siviilejä voidaan nyt ampua ihan julkisesti.

 

Subscribe
Notify of
guest
91 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
blaah

Harmi kun ei ole enää the Hitsari pääministerinä.
“Tämä on hyökkäys koko yhteiskuntaa vastaan. Viimeinen raja on ylitetty. Nyt otetaan kovat keinot käyttöön.”

outlaw09man

Steffe RÖVen väitti, ruotsi ei ole koskaan ollut turvallisempi.

Boltteri

Kuules nyt, koraani käskee jokaisen muslimin tappavan vääräuskoisia. Tässä kävi nyt niin että Allahin tahtoa kunnioitettiin eikä mitään “rikosta” ole tapahtunut. Ruotsi on muslimimaa ja näin muslimimaassa tehdään. Jos ei kelpaa niin voi muuttaa pois.

Boltteri
jorma

Hammurabin lakia kannatan tässä tapauksessa.

japadappaduu

Ei ne mitään syytä tarvitse tappaa “kanta-asukkeja”, ne on opetettu lapsesta asti moskeijoissa ja kotona että olemme tulleet valloittamaan ja “kanta-asukit” ei ole yhtään mitään.
https://www.youtube.com/watch?v=GhxqIITtTtU

AntiSiionisti

Vähän toista luokkaa mitä Genosiidi-Gazassa tapahtuu paitsi että siellä ovat uhreina kaiken ikäiset vauvasta vaariin.

mariD

Ja mites tää tähän liittyy? Jos se Gazan tilanne niin huolestuttaa niin mikset menisi tekemään vapaaehtoistyötä sinne? Siellä tarvitaan tekeviä käsiä.

Usrael is piece of shit

Kuka sinne uskaltaa mennä kun jopa vapaaehtoistyöntekijät tapetaan täsmäohjuksella tunnuksellisiin autoihin viimeiseen mieheen/naiseen. Kannatatko muuten kansanmurhaa?

mariD

En kannata mitään murhia mutta Hamas olisi voinut itse vaikuttaa siihen mitä nyt Gazassa tapahtuu. Typeryksiä kun ovat ja uskovat kuujumalaan niin menivät ja hyökkäsivät Israeliin tietäen hyvin mitä sen jälkeen tuleman pitää. Sitten piileskellään naisten, lasten ja sairaaloiden kätköissä. V***u mitä mammanpoikia, kovaa jätkää ollaan kun Kalašnikov roikkuu olkapäällä, mutta heti ollaan naisten helmoissa roikkumassa ettei vaan IDF laske läpi.

Kannatatko muuten itse juutalaisten kansanmurhaa?

Varttimanne

Sun 6-miljoonaa on myytti jo 1800-luvun lehdissä.

Last edited 1 kuukausi sitten by Varttimanne
mariD

Mistä hlvetin kuudesta miljoonasta sinä oikein puhut? Minä en ole maininnut mitään kuutta miljoonaa, en tässä ketjussa enkä missään muussakaan, joten…cállate güevón!

Neuvokaapas expertit

Lienee retorinen kysymys. Nämä muslimien pepun nuolijat kannattaa aina vääräuskosen juutalaisten ja kristittyjen joukkoraiskaamista, kiduttamista ja tappamista.

mariD

Nämä muslimeiden hanurien nuolijat eivät edes itse ymmärrä mitä ovat tekemässä. Sitten kun muslimin sapeli kohoaa ja pian iskeytyy prseennuolijan kaulaan, ehkä siinä vaiheessa järki saattaa palata mutta sitä ennen nuoleminen jatkuu koska ovat muslimeille hyödyllisiä idiootteja.

Runtiti-pou

Eli kun et kanata gazalaisten joukkomurhaamista ja höpöjuttuja siitä ja hamasilaisista, kannatat juutalaisten kansanmurhaamista. Tämähän on kuin israelilaisen suusta

Runtiti-pou

Siis hamaslaiset menevät aina siviilien suojiin ja siksi ne siviilit tapetaan? Mutta silloinhan ne eivät suojaa

Neuvokaapas expertit

Gas alaiset kannattaa holokaustia. Tekivät yhteistyötä Aatun kanssakin. Muuta jo ennen kun Aatu synty Muhammed käski tappamaan juutalaiset, kristityt ja muutkin vääräuskoiset koirat. Juutalaisen Murha on muslimille aina ylpeyden aihe. Aina kun rabbi tai pappi Ranskassa tapetaan muslimiyhteisön alkaa juhlimaan. Murhaajalle saataa sydämiä. Maailma olisi parempi paikka ilman Gaza laisia. Ovat tappaneet vääräuskosia aina kun mahdollista koko sen ajan mitä minäkin oon elänny. Ja se ei lopu koskaan. Koska jokaiselle pennulle opetetaan että pitää tappaa. Israelilla olisi tarpeeksi kuteja ampua kärpäsetkin joten on turha puhua kansanmurhasta. Löpsyily makso taas sen että musulmaanit eli palestiinalaiset tunkeutuu Israeliin. Tappoivat ja kiduttivat rauhan festivaaleilla olleita nuoria. Mm nauloja tyttöjen suku elimiin. Sairasta sakkia nämä serkkujen kanssa lisääntyvät. Eikä tilanne korjaannu muuten kun että terroristien alutkin pommitetaan pois. Taas siellä uusi sukupolvi kuuntelee aivopesua ja ihannoi vääräuskosen koirien tappamista. Islam on sotakulttinsa. Nämähän myy jopa omat pentua seksiorjiksi ja sanoo sitä avioliitoks.

Runtiti-pou

Siis mitään hookaustia ei ollut

Frank

Hamas kysymys tuntuu olevan monelle älyköllekin musta piste niin muusikoille, filosofille kuin maalareille. Monet pitävät heitä liberaaleina vapaustaistelijoina. Oikeasti he ovat kivikautisia, väkivaltaisia umpimielisiä terroristeja joka ikinen. He osaavat häivyttää oman pahuutensa taitavasti.

Mossaadin akentti

Onko etunimesi Anne?

mariD

Vaikka taiteilijoillakin on sananvapaus niin joskus tulee fiilis, että heidän kannattaisi pitää vaan suunsa kiinni politiikasta ja ylipäätään maailman asioista. Kaurismäki on yksi inhokkini ja sen leffatkin on vielä täyttä pskaa.

Neuvokaapas expertit

Oon tuosta Kaurismäestä ollu samaa mieltä jo pennusta asti. Ja taiteilijat on olleet vahvasti äärivassareita aina.

mariD

Näinpä. Mitä nyt olen Suomen tv:tä vilkuillut niin mainoksissa pyörii Maija Vilkkumaan konsertin lippuennakkomyynti. Eikö Vilkkumaa ole oikea supersuvakki? Kaikkien suvakkien lemmikki ja äärimmäinen persuvihaaja. Ihan laitavasemmistoa lainatakseni heidän käyttämää terminologiaa.

Jorma Melkonen

Tulis nyt pian kesä ja minihamekelit niin lähtisivät Vitut Vilkkumaan.

Qroquius KadD

Semmoinen se on.

Prozac

Taiteilijat pääsääntöisesti taivaanrannanmaalareita joiden vahvimpiin ominaisuuksiin ei realismi kuulu. Minkähänmoinen olisi yhteiskunta jossa taiteilijat olisivat johdossa.

mariD

Vararikossa. Rahan päälle nämä eivät ymmärrä yhtään mitään.

Runtiti-pou

Perseennuolijoita ne ovat. Kannattavat aina muotiaatteita

Qroquius KadD

Saksassa oli vuosina 1933-45 johdossa taidemaalari.
Sen seurauksena Saksa jaettiin kahtia ja Imperialistinen Roistovaltio Moskovia sai alistaa puoli Eurooppaa orjuuteensa.

Peksi

Ankeus ja kommunismi loistaa hänen leffoissaan..ja ei niitä jaksa kukaan katsoa.
Ikinä en oo ainuttakaan katsonut,kun ärsyttää se viesti minkä ne välittää.
Jokaisen joka on ymmärtävinään elokuvista tietenkin kehuu ne maasta taivaaseen ja näin kohottaa itsensä muiden yläpuolelle ja on ns”parempi ihminen”

japadappaduu

Itseä ei kiinnosta pätkääkään Gazan islamistit eikä sen enempää juutalaiset noin niin kuin yleistäen. Molemmissa päissä viattomien tappaminen ja kiduttaminen on väärin.
Mutta mun mielestä meidän on täysin turha asiaan mitenkään puuttua, ne kaksi ryhmää ei pysty IKINÄ elämään sovussa. Se opetetaan jo äidinmaidosta molemmille. Ne Israelin äärijuutalaiset ei muuten eroa juuri mitenkään islamisteista.

Runtiti-pou

USA:n tulisi lopettaa kaikki tuki todellakin. Koska tämän murhaajavaltion tukeminen on puuttumista.

mariD

Niitä äärijuutalaisia jotka useimmiten ovat ortodoksijuutalaisia, on hyvin pieni vähemmistö koko Israelin väestöstä. Suurin osa israelilaisista on ihan tavallisia kaduntallaaja.

Siinä mielessä samaa mieltä ettei meidän kannata sotkeentua sen maailmankolkan asioihin. Samalla laitetaan Gazan rahahanat kiinni, nyt on nähty mihin ne rahat menee – Hamasin johtajien pankkitileillä, loistoasuntoihin, superautoihin, luksuskelloihin, sveitsiläisille pankkitileille jne. Enpä tiedä edes siitä humanitaarisesta avusta kun on todisteita, että ne menevät Hamasin sotilaillle jos niitä pelkureita nyt sotilaiksi voi kutsua. Hoitakoot itse sotkunsa.

Runtiti-pou

Ilmeisesti kaikki juutalaiset ovat äärijuutalaisia vai miten se meni musujen kohdalla? Koska näillä siirtokuntalaisilla on valtion tuki ja maailman valtamedian

Neuvokaapas expertit

Juutalaiset sentä puolustaa omiaan. Kristityt vaan kahta möllöttää. Ensin haalitaan vääräuskosen tappajat. Sitten ihmetellään väkivaltaa. Mutta muslimit ei elä sovussa kenenkään kanssa missään. Myanmarista tuli lähtö. Kiina laitto leirille. Eivät ammu ja raiskaa et kiduta kun ovat erossa muusta väestöstä.

japadappaduu

Aika kapea katsontakanta sulla.
Miten ne juutalaiset puolustaa itseään?
Eurooppa on täynnä juutalaisia jotka joutuvat pakenemaan euroopasta koska juutalaiset täyttää euroopan juutalaisia vihaavilla muslimeilla.
Siitä on ollut naapuri Ruotsista esimerkkejä jo joku 10-vuotta sitten.

Boltteri

Kunhan iso läjä muslimeja kuolee, se on tärkeintä. Mieluiten kyllä naiset, nehän niitä murhaajia liukuhihnalta tuottavat.

Sami

Palestiina/Israel tilanteessa on vai kysymys yhdestä ongelmasta -ja se on “monikulttuurisuus”, mitään muuta ei tarvita ja lopputulos on katastrofi.

Palestiina/Israel näyttää nyt koko maailmalle mihin kaikki monikulttuuriset yhteiskuntakokeilut lopulta päätyvät. Esim Ruotsi ja Suomi sitten tulevaisuudessa.

Prozac

Ei ollut ihan viisasta pysähtyä, ja ruveta kyselemään nuorisohuutelijoilta “mitä asiaa”. Olivat sitten minkämaalaisia tahansa. Ja vielä lapsensa kanssa. Todennäköisyys että tilanne eskaloituu on suuri. Ja meni sitten oma henki ja lapselta isä.

Johan Pomppas

Tuollaisia nuorisohuutelijoita on ollut jo 60-luvun lopulla, olivat niin saatanan rohkeita ja sanavalmiita kun yksittäinen suunnilleen samanikäinen koululainen meni ohi. Jokainen tiesi että näitä tampioita pitää vaan sietää, ei auta ruveta soittamaan suuta.

Itse kukin voi sitten miettiä että onko tullut harrastaneeksi tätä.

Qroquius KadD

Leipätekstissä P.T.Kangas ihmettelee, ettei ampumiseen ollut mitään syytä.
Olihan siihen.
Isän heittämä avoin haaste:

jengi huuteli solvauksia.
Isä pysähtyi, meni huutelijoiden eteen ja kysyi:
“Onks jotain asiaa…?”
Se on tappeluhaaste.

Suomessa tuolla tavalla toimien saa jengiltä turpaansa.
Ruotsissa menettää henkensä.
Jutussa muuten haiskahtaa hieman oudolta osuus, jossa poika olisi yrittänyt riistää ampujalta aseen, eikä silti tullut itse ammutuksi epäonnistuttuaan.

Qroquius KadD

Niinhän se tietysti oli.
Näin siinä käy kun on niin hengessään, ettei kerkiä lukea ajatuksella.

mariD

Siinä mielessä samaa mieltä, että isän olisi pitänyt, etenkin poikansa takia jatkaa vain matkaa ja antaa asian olla eikä mennä apinalauman eteen kyselemään, että mikäs on homman nimi, mitä asiaa…
Halusiko hän kenties näyttää pojalle kuinka pistetään matujengi kuriin? En tiedä, mutta suuren virhearvion teki. Ja maksoi siitä hengellään ja nyt poika joutuu kasvamaan ilman isää.

Olisihan hänen kantaruotsalaisena pitänyt ymmärtää kuinka vaarallista porukkaa nämä simpanssilaumat ovat, niin paljon ammuskelutapaukset ovat Ruotsissa lisääntyneet. Luultavasti tämäkin isä oli lukenut sen jutun jossa täysin sivullinen mies ammuttiin kuntosalilla kuoliaaksi muistaakseni viime vuonna. Taisi tämäkin uhri olla perheenisä.

Dan Wesson

Loukkasit juuri simpansseja. Niilläkin on enemmän älyä, kuin jengipuikulalla. Aseistettu jengipuikula on alinta paskaa mitä maa päällään kantaa. Ruotsissa alkaa homma olemaan siinä pisteessä, aettä useimmilla natiiveilla pitäisi olla mutka kannossa. Nythän ainoastaan marakateilla on aseet, joka tekee muista pelkkiä liikkuvia maaleja, eikä virkavalta voi asialle mitään.

mariD

Juuri sama tuli mieleen ja siitä kommentoinkin. Sanonta joukossa tyhmyys tiivistyy pätee tässä erityisen hyvin. Jos huutelijoita olisi ollut vain yksi, tilanne olisi mennyt ehkä vähän toisella tavalla mutta kun on lauma näitä simpansseja, niin kannattaa vaan jatkaa matkaa. Nämä apinat ovat todella vaarallista porukkaa koska he eivät kunnioita kantaruotsalaisia tai suomalaisia pätkän vertaa.
Olen itsekin sen saanut huomata, tosin minäkin pysähdyin huutelemaan takaisin kun mulle se latinalainen sulake on asennettu syntyessä, mutta selvisin ehjin nahoin ja sain sanottua suorat sanat mikä teki kieltämättä terää.

Gorgonzola

Latinoksi kirjoitat lähes täydellistä suomen kirjakieltä vs. korkeasti koulutetut natsilarppaajat. Jokin ei nyt täsmää.

mariD

Minut on kasvatettu kaksikieliseksi. Ymmärrän jos et tiedä mitä se tarkoittaa mutta kiteytettynä sitä, että syntymästä lähtien lapselle puhutaan kahta eri kieltä. Pian kun synnytän itse niin opetan myös oman jälkikasvuni kaksikieliseksi.
Itse asiassa puhuin jo 8-vuotiaana kolmatta kieltä ,eli italiaa .
Onko tämä sinulle jo liikaa…

Edit: mainitsit lähes täydellisen kirjakielen. Sitä opin vanhoista suomalaisista klassikkoromaaneista joita minulle lähetettiin muutama paketti Etelä-Amerikkaan. Tämä oli äitini tahto sillä hän halusi, että opin suomen kielen kunnolla.
Alkaako jo täsmäämään vai haluatko kenties lisäselvitystä..?
Ja mitä hlvettiä noilla natsilarppaajilla on minun kanssa tekemistä?
Tu’stao loco!

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
mariD

Kerro Gorgonzola mikä ei täsmää. Minua alkoi kiinnostamaan. Voimme toki keskustella myös espanjaksi jos haluat? ¿Qué piensas? ¿Por qué dices que algo no cuadra sobre mí? ¿Qué sucede contigo? Hay ayuda disponible si la necesita.

Pete

Miksi menette trolliin? Trolli sohaisee jotain täysin juttuun kuulumatonta ja idiootit astuu ansaan. Dont feed the troll. Trolli on nettirunkkari joka saa tyydytyksensä huomiosta ja reaktioista. Ainoa oikea reaktio on 100% ignore.

Last edited 1 kuukausi sitten by Pete
Jammie Herman

– Kenya’s postal codes: a testament to the nation’s commitment to organized mail services. Learn more about postal codes [here](https://360studios.co.ke/list-of-all-best-100-postal-codes-in-kenya/).

RullatonHuuli

Nyt tarvitaan Robert “The Exterminator” Ginty noille huudseille ja sassiin.

Qroquius KadD

Robert Ginty ei voi tulla enää mihinkään, koska hän on kuollut vuonna 2009.
Ja vaikka tämä USAlainen elokuvien näyttelijä, tuottaja, käsikirjoittaja ja ohjaaja olisikin vielä elossa, hän ei voisi 76-vuotiaana eläkevaarina tehdä uusruotsalaisille mitään, kuten ei olisi voinut nuorempanakaan.
Ei hänellä ollut mitään koulutusta eikä kokemusta mihinkään sellaiseen.

KKi

Niinpä, todellisuudessa vässykät länsimaat eivät mahda noille yhtikäs mitään. Vaikka joku näppäimistösoturi saisi perseensä irti pelituolista ja kykenisi tekemään jotain rullahuulille, niin seurauksena olisi itse linnassa.

Qroquius KadD

Olihan Ruotsissa sentään tapaukset John “Lasermannen” Ausonius ja Peter Mangs, mutta eivät saaneet aikaan juuri mitään ja siihen loppui sekin touhu.

mariD

Olihan Ruotsissa aikoinaan se lasermies. Tiedä vaikka vastaavanlainen tyyppi vielä aktivoituisi jos tällaiset tapaukset lisääntyy. Ja oliko joskus myöhemmässäkin vaiheessa joku toinen heppu joka listi matuja?

JuhoxD

Se toinen tais olla puoliksi suomalainen peräkammarin poika. Ei siitä noussut kiinnijäämisen jälkeen mitään haloota.

Qroquius KadD

Ausoniuskin oli saksalaisten maahanmuuttajien poika.

mariD

No mutta eikö hän ollut syntynyt ja asunut Ruotsissa? Jos, niin silloinhan hän on elänyt elämänsä ruotsalaisessa kulttuuripiirissä joten peräkammarin poika on vähän liioittelua. Mutta ei hän tainnut saada oikein mitään aikaan, vai oliko niin että yhden tyypin sai hengiltä ja sekään ollut ongelmamaahanmuuttaja. En minä jaksa enää muistaa.

Qroquius KadD

Siis nämä kaksi kaveria.
Ensin “Lasermannen”:

https://fi.wikipedia.org/wiki/John_Ausonius

Näyttää vähän sarjamurhaaja Ted Bundylta. Sitten se suomalaissukuinen:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Malm%C3%B6n_ampumasarja

Oli vähän tehokkaampi, mutta yritykseen nähden olisi voinut tehdä enemmänkin luokoa.

Frank

Kyllä tässä selkeä ja konkreettinen syy on, joka löytyy ja on olemassa. Tekijät pitivät asiaan kantaa ottanutta isää heidän näkökulmastaan vääräuskoisena ja tappoivat hänet. Jimmie Åkesson on oikeassa, Ruotsi on sodassa. Näiden heppujen lukumäärä on jo niin suuri, että ongelmia on ja ihan kototarpeisiin asti.

mariD

Tuli vaan mieleen, että entäpä jos tämä mies oli ylisuvaitsevaitsen ruotsalaisen yhteiskunnan uhri. Hänet oli valtamedia ja poliitikot opettaneet, että diskuteeraamalla selviää tilanteesta kuin tilanteesta ja nyt hän päätti kokeilla sitä käytännössä The Nuorison kanssa. Ehkä hän tosiaan vilpittömästi uskoi, että puhumalla tästä selviää ja kenties antamalla elämänneuvoja nuorille, vähän niin kuin “menkää pojat opiskelemaan” jne. Tällaista roskaahan ruotsalainen yhteiskunta kannustaa ihmisiä uskomaan.

No tämä on aika kaukaa haettua, mutta mies tuntui ihan kunnolliselta tyypiltä eikä riidan haastajalta joten miksei hän olisi voinut yrittää aloittaa ihan asiallisen keskustelun, Ehkä hän ei tunnistanut vaaraa koska ruotsalainen yhteiskunta oli kasvattanut hänestä ylisuvaitsevaisen joka ei näe matuissa mitään pahaa. No yhtä kaikki, tämä on pelkkää spekulointia.

mariD

Nyt ei saa antaa pelolle valtaa! (lällypoliitikkojen käytetyin twiitti silloin kun jotain ikävää matujen toimesta tapahtuu).

En halua missään tapauksessa syyllistää uhria mutta olisiko kannattanut jatkaa vain matkaa ja jättää asia silleensä? Kun pysähtyy ja alkaa kyselemään näiltä ali-ihmisiltä, että mitä oli asiaa niin näillä on se tietty käyttäytymiskunniakoodi silloin kun on enemmän lajitovereita paikalla. Siis ts.nyt pitää näyttää tälle kuffarille ketkä täällä käskee.

Siitä huolimatta, hurja tilanne jopa näiltä apinoilta teloittaa perheenisä pienen lapsen edessä. Näillä ei ole mitään ihmisyyttä saati inhimillisyyden rippeitäkään, nämä simpanssit ovat kadottaneet sielunsa jos sitä heillä koskaan olikaan. Surkea on myös se, että nyt pari kolme päivää poliitikot jyrisee niitä näitä mutta kunhan pöly laskeutuu, niin kaikki on taas “hyvin”.

Tästä ei ole pitkä matka kun Suomessakin aletaan näkemään vastaavanlaisia tapauksia. Nyt vielä ryöstellään puukoilla mutta muutama vuosi tästä eteenpäin käytetään tuliaseita joita on jo tavattukin katujengeiltä.
No, saammehan lisää kuraattoreita ja psykologeja jotka pistää kuriin musukatujengit.

Qroquius KadD

Kuten ylempänä todettu, kyllä Suomessakin saa kantakirjasuomalaiselta jengiltä turpaansa jos vastaa niiden huuteluihin pysähtymällä ja menemällä kysymään:
“Onks sulla jotain asiaa…?”

Se on tappeluhaasteeseen vastaaminen, ja vitivalkoisillakin jengiapinoilla on silloin omasta mielestään oikeus hakata ja potkia uhrinsa sairaalaan tai vaikka hengiltä.
Sehän aloitti!

Boltteri

Se vaan ei aina menekään niin että jengiapina voittaa. Kokemusta on.

Qroquius KadD

Eihän se jengiapina yksin tulekaan, vaan koko jengi.

mariD

Saa, ilman muuta jos jää etenkin juopuneille soittamaan poskea tai kyselemään, että mikä on homman nimi, onko asiaa…sehän on selvä haaste ja joku sen siitä porukasta ottaa vastaan.

Minä olen näitä sankareita paikkaillut EA:lla sen verran monta, että jonkin verran tiedän mistä puhun. Ja tämähän on universaali-ilmiö. Menet sitten lähes maassa kuin maassa soittamaan poskea porttikongissa roikkuvalle porukalle niin ei hyvä heilu. Tätä voi mennä testaamaan vaikkapa Pariisin lähiöihin.
Itse kerran ystävän kanssa sinne metrolla harhauduin, onneksi ystävällinen asemanhoitaja ohjasi meidät kiireesti huoltotunnelin kautta radan toiselle puolelle joka vei takaisin keskustaan. Mesosi vielä että hullujahan te olette kun tänne tulette, “nehän” syövät teidät elävältä…

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Boltteri

Nyt käy niin että yksikään Ruotsalainen ei enää uskalla sanoa noille hulluille apinoille yhtään mitään. Muslimikakarat määräävät nyt kaduilla. Näin se islam valtaa alaa. Kuten olen jo tuhat kertaa sanonut: ainut mikä islamisaation voi pysäyttää on sossurahojen maksamisen totaalinen lopetus. Kun luteelle ei tarjoa persettään imettäväksi niin lude kuolee.

mariD

Olen varmaan toista sataa kommenttia kirjoittanut siitä, että haittamaahanmuutolle voitaisiin ensisijaisesti tehdä niin, että ajettaisiin sosiaalituet niin alas ettei se riitä kuin korkeintaan tupakkaan jos edes siihenkään. Kyllä nämä kaurapuurossa pysyvät sen aikaa kun odottavat hylkypäätöstä, annetaan niille ruokakuponkeja sekä pidetään joka muslimiapina suljetussa vastaanottokeskuksessa josta ei ole mitään asiaa kaupungille perseilemään.

Eli olen samaa mieltä; sossurahat pois, vastaanottokeskukseen mars, hylkypäätös ja potku persuksille ja takaisin ei ole tulemista.

Qroquius KadD

Näin voitaisiin tehdä, mutta kun niin ei vaan haluta tehdä.

mariD

Minä ja monet muut haluaisivat tehdä, eli on epäreilua sanoa ettei haluta tehdä.
Mutta pian se voi olla niinkin, että se on pakko tehdä. Mahdollinen tuleva valtion konkurssi, tai ainakin erittäin vakava taloudellinen kriisi saattaa pitää huolen siitä, että jopa haittamaahanmuuttajien tukiin joudutaan koskemaan, mutta siihen on vielä pitkä matka sillä ensin leikataan kantasuomalaisilta kaikki mahdollinen. Onneksi meillä on ennakkotapauksia, jopa Pohjoismaista eli Tanska. Tosin aika myöhään ne juutitkin heräsivät.

Qroquius KadD

Meitä jotka haluaisimme näin tehtävän on liian vähän.
Enemmistö kannattaa nykymenoa.

Runtiti-pou

Leikkikö mies jotain nuorisotyöntekijää? Puhumalla paras? Yritti pelastaa kultamunia?

mariD

Vähän sama tuli itsellenikin mieleen. Mies oli saattanut olla “valtamedian uskossa” ja kuvitella diskuteeraamisen auttavan. Kävi kuitenkin toisin ja henki meni.

Hjördis

Oliko isä tyhmä vai ajattelematon ? Ehkä Hän todella luuli että Adidaslereilla oli jotain viestiä..

Ruotsissa pitää ymmärtää nyt aseistautua,ampua ensin ja kysellä sen jälkeen.

mariD

Mitähän tällä kuvalla haetaan? Jotain kehopositiivisuuttako? Vai luonnollista suhtautumista vammaisiin ikään kuin siinä olisi ollut alunperinkin jotain vikaa? Ei kai meistä kukaan nyt vidduile kadulla pyörätuolissa istuville ihmisille…

Adidaksen kannattaa miettiä mainontastrategia uudestaan ja antaa nykyiselle tiimille kenkää, mieluiten saman tien.

mariD

Toi North Face, se on tosiaan suosittu haittamatujen käyttämä rytky. Vaan olenpa minä nähnyt arabiinolla Helly Hansenin vermeet yllä.

Moonman

Nyt tietenkin on tyhjänpäiväistä jorinaa, että “raja on ylitetty” jne. Mutta mitä sitten jos onkin? mihinkään ei voida puuttua koska se vaatisi kehitysmaalaisten fyysistä poistamista.
Jos taas ruotsalaiset kasvattaisivat yhtäkkiä munat ja alkaisivat itse aseistautumaan, niin yhtäkkiä poliitikot ja viranomaiset toimisivatkin välittömästi ja kuluja säästämättä jahdattaisiin kaikkia joilla on ase. Ei ole tuostakaan keissistä suomessa uutisoitu, mistäköhän voisi johtua?

Kikka Kakkonen

Mitä luulivat halkitsemattoman islamilaisen maahantunkeutumisen tuovan mukanaan. Toivottavasti kyseessä oleva uhri oli demarien äänestäjä.

Pete

Kyseessä on siis ansa. Eli kusipää joka tietää omaavansa ylivoiman aseen, itsepuolustustaitojen tai ison jengin johdosta provosoi vastaantulijoita ja se joka erehtyy reagoimaan tai jäämään paikalle sössöttämään joutuu uhriksi. Ne jotka jatkavat matkaansa eivätkä reagoi eivät joudu.

Last edited 1 kuukausi sitten by Pete
Pete

Ja juuri esim. alikulkutunnelit on tyypillisiä paikkoja missä tätä tapahtuu kun kusipää tietää että ihmisten pakko mennä siitä jos aikovat jatkaa matkaansa.

h44

Oliko kyseessä löyhä somaliporukka?

Last edited 1 kuukausi sitten by h44
Sami

Mielestäni ruotsalaisten eturivin poliitikkojen kannattaisi ottaa oppia suomesta ja yksinkertaisesti vain kertoa menneensä shokkiin.

Tare

Noiden rottien hävittäminen on mahdotonta tällä Ruotsin lainsäädännöllä, liian humaani ja sosialidemokraattinen hulluus näkyy ja joku kumma utopia, täyttä itsemurhaa.Tarvitaan rajuaja keinoja ja täys mediasulku vankilan uhalla ja omaisuuden menettämisen uhalla.

Qroquius KadD

Sitä ennen tarvitaan joku käyttämään niitä rajuja keinoja.

Tare

Varmaan löytyy “vapaaehtoisiakin” jos lainsäädäntö ruuvataan siihen suuntaan siten ettei siitä joudu heti raastupaan. Nythän Ruotsin poliisi on kuohittu sosiaalidemokraattisen järjettömän politiikan takia, joka tavallaan suojelee näitä jengirikollisia. Usein syyllisiä ei edes löydy ja syitä voi vain arvailla. Yksi syy on varmaan poliisien vittuuntuminen tähän systeemiin.

iines_tuppi

Neekerit kuuluu Afrikkaan!

Qroquius KadD

Nyt löytyi uhrille nimi:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1614316#p1614316

Lord Mikael Oskar Janicki on sukunimen perusteella puolalaista sukujuurta, ensimmäinen etunimi sen sijaan ei viittaa aateliseen syntyperään,vaan hän otti sen itselleen vuonna 2019.

Hän ei myöskään asunut Skärholmenissa, vaan Globen-hallin vieressä yksinään;
asunnossa ei ollut kirjoilla muita.
Se kertonee siitä, että uhri oli viikonloppuisä.

Qroquius KadD

Lisäyksiä:

uhri oli saanut 10 vuotta sitten aivoverenvuodon, jonka seurauksena ei enää kyennyt puusepän ammattiinsa.
Muitakin jokapäiväisen elämän haittoja oli tullut niin paljon, että mies oli muuttanut äitinsä luokse pojan jäädessä oman äitinsä luokse.
Globenin viereinen osoite oli kenties vara-asunto.

Tämä aivojen vaurioituminen oli ehkä estänyt uhria tajuamasta tilanteen vaarallisuutta.
Ampuja on tämän näköinen:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1614549#p1614549

Ihana Abdullah, 29-vuotias Syyrian lahja svenneille.

Last edited 1 kuukausi sitten by Qroquius Kad
Juu

Joo ei kyllä kannata mennä sössöttää katujengille että onko asiaa, ei Ruotsissa eikä missään