Teini ammuttiin hengiltä Norrköpingin maahanmuuttajaghetossa

Murhajaiset Ruotsissa jatkuvat. Tällä kertaa ammuttiin teini-ikäiseltä nuorukaiselta aivot asfalttiin Norrköpingin ongelmalähiössä Navestadissa.

Poliisi sai ilmoituksen ilta kahdeksan aikaan, alueelta kuultiin useita laukauksia. Kun poliisi saapui paikalle, niin sieltä löydettiin vakavasti haavoittunut nuorukainen, joka sittemmin kuoli saamiinsa vammoihin sairaalassa.

Norrköpingin alueella oli illan mittaan suuri poliisioperaatio ja esimerkiksi autoilijoita pysäyteltiin.

Tapahtuma on ehtinyt jo aiheuttaa paljon paheksuntaa, “Nyt tämä saa riittää” ja “Nyt ollaan ylitetty taas yksi raja”. Tällaiset lausunnot ovat kuin aitajuoksua. Aina kun tapahtuu joku radikaali ammuskelu, niin silmäätekevät hyppivät aitojen yli, mutta mitään muuta ei tapahdu. Vastaava tapahtuma tulee tapahtumaan taas lähiaikoina, ja silloin tämä sama aitajuoksu jatkuu.

Subscribe
Notify of
guest
59 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
esda

Muistan kun Stefan Löhvenin aikana ammuttiin joku heppu bussipysäkille ja Hesarissa oli juttu, jossa hitsari jyrähti ja lupasi panna lopun ammuskeluille.

suomensotti

Loogisin ja toimivin keino lienee lakien palauttaminen sellaisiksi kuin ne olivat edellisinä “ammuskeluaikoina”.
Kyllä kai Ruotsissakin on joskus tarjottu vaikkapa jalkapuuta tai paljuselliä ?

Qroquius KadD

Ensin tarvittaisiin niiden lakien palauttajat.

outlaw09man

Stehvan valehteli, ruotsi ei ole koskaan ollut turvallisempi. Stefan RÖVen = röv = perse. 2 suur idiot, Ruinfeldt, avatkaa sydämmenne (ja lompakkonne) somaleille, neekereille ja vuohipaimenille. Ja kas, joku keksi, stehve on kuin TURSKANpää.

outlaw09man

Kyllä stehvan valehteli, mitään hän ei saanut aikaan. 2 paskaläjä, Ruinfeldt, OTSAA riittää ja poika-kin pelaa cola kanssa ?

Börja Skjut!

Ampumisohjeita eli miten pääsee eroon Guccilippiksistä ja mammaknullareista:

https://x.com/ChangFrick/status/1779175878443806985

Sami

Demokratiassa elämme juuri sellaisessa arjessa, jonka olemme vaaleissa valinneet. Videon heppu haluaa aloittaa sisällis-sodan? 

Jos kansa äänestää kehitysmaan puolesta, kansa saa sen kehitysmaan 😉 

sellaista

Kerrotaan,että kohde olisi ollut isoveli,mutta kohteeksi kelpasi tällä kertaa, paremman puutteessa,pikkuveli,kostoksi.

mariD

Jos tuo on totta niin meno tosiaan alkaa muistuttamaan Meksikon ja Kolumbian huumekartellien touhuja. Jos palkkamurhaaja Meksikossa ei löydä oikeaa kohdetta, se menee kohdehenkilön perheen osoitteeseen ja loput arvaattekin.
Ilmeisesti tässä nyt pääsi käymään ihan samalla tavalla.

Qroquius KadD

Flashbackissa pyöritään asian ympärillä;
oliko veljen ampuminen kosto jengiläiselle, olivatko identtiset kaksoset ja ampuja erehtyi, onko henkiinjäänytkään veli jengiläinen…

https://www.flashback.org/p87983377#p87983377

Jotain voidaan päätellä uhrin kuvasta:

https://imgur.com/a/CGsCMAV

Onkoos toi ny joku erinomanen ihme, jos tollasen naaman kans tulee ammutuks tohon malliin?

Kari Ilmarinen

Velipoika istuu murhasta linnassa – tämä lienee puhdas verikosto. Kivikautiset ajat ja normit voimassa naapurissa. Milloinkahan meillä?

mariD

Hienoa, että löytyy vielä kunnon ihmisiä jotka jakaa linkkejä pyytämättä ja ilman, että tulee kehotus mennä Intiaan raiskattavaksi.

Huomenna on vapaapäivä ja kulutan aamulla ihan kunnolla aikaa ja tutkin mitä näiden linkkien takaa löytyy. Juttu kiinnostaa minua siinä mielessä, että kuka oikeastaan tuli ammutuksi ja miksi, onko tässä joku kosto kyseessä, oliko veljekset rikollisia, etninen tausta ja niin edelleenm Tuo kaikki pitää huomenna aamulla tutkiskella kaikessa rauhassa.

Qroquius KadD

A su servicio, doña señorita!

mariD

Por favor, reciba mi humilde agradecimiento, señor. Cordialmente, mari.

Boltteri

Vitun apinavajakit eivät edes osaa kirjoittaa “Vila i frid”… Nooh, pääasia että kuoli.

Sami

Oli miten oli, joka tapauksessa säästö veronmaksajille oli huomattava. 

Kiitos ampumisesta 🙂 

Salaisuus

Tässä mietin sitä että kun Järva kuuluu Söderteljen kuntaan eikä matkaa ole kuin ehkä 15km, niin miten se on voinut pysyä vapaana ongelmista? No, olihan sielä aikoinaan se navettapalo, mutta se navetta on pystyssä taas ja toimii. Suomalaiset tuntenevat alueen tienvieruskyltistä jossa lukee “Hölö Mörkö”.

Jos “joku nuori toimittaja” olisi kiinnostunut niin ainakin minua kiinnostaisi tietää heidän salaisuutensa.

Salaisuus

Aivan oikein. Suomalaiselle nuo kunnan nimet menevät helposti sekaisin. Mutta että mietin millä se yksi kunta on säilynyt niin “erillään” muusta menosta.

suomensotti

Vauras ruotsalainen yhteiskunta kykenee kotouttamaan ihan kenet vaan.
Se kotoutuminen tapahtuu tosin tulijoiden ehdoilla, joihin kuuluu mm. oikeus ruoskia ja tappaa häpeäsyistä.

Sami

Valitettavasti gangstoja synnytetään enemmän kuin ammutaan 🙁

mariD

No tämä. Melko turhaa iloita jos joltain gangsterilta aina silloin tällöin ammutaan aivot pihalle. Ei se vaikuta etnojen väestön määrään millään lailla. Koko juttu on tosi yksinkertainen – jos gangstereita ammutaan vuosittain se 50- 60, niin tilalle tulee joka vuosi kymmeniä tuhansia, osa ulkomailta turvapaikkaa itkemään ja osa ruotsalaisista synnytyssairaaloista.

Boltteri

Totta, mutta kyllä se kummasti mieltä kohentaa kun kesällä tappaa hyttysen. Edes yhden.

mariD

Joo en minä sillä, että jäisin näiden perään itkemään. Itsehän ovat elämäntyylinsä valinneet joten maksakoot siitä hyvästä. Ei pilaa minun päivää lainkaan jos lukee uutisen jossa gangsteri sai aivonsa puunoksille.

murre iisakki riepunen

Suvaitsevaisuuteen tukehtumassa oleva ruotsi lyö lisää löylyä, jopa pääministeri lupailee ruootsalaisille suvaitsevaisuuden kasvatusta, näin jää jengeille enemmän liikkumatilaa, opetusta annettaisiin paikallisten koulujen jumppasaleissa, täysin maksutta, latelee pääministeri. Valtamedian uutisointi alati tapahtuvista hirmuteoista nykyisellään arveluttaa svenssonia, mutta suvaitsevaisuuden innoittamana tuskin muutosta huomaavat.

Dan Wesson

Sitähän se on ollut koko ajan. Kukaan ei todellisuudessa uskalla tehdä mitään, ettei vaan marakattilauma ja suvakit hermostu. Ainoa asia mikä tehdään on olla tekemättä mitään. Paitsi tietysti kuin aina kun joku ammutaan, muistetaan olla shokissa ja uhota rajan ylittämisestä. Ruotsi on jyrkässä syöksyssä, ja pohjalle on vielä pitkä matka.

Qroquius KadD

Ei ole tällä menolla enää pitkä matka LIbanoniin.

mariD

Näihin on jo turtunut hyvän aikaa sitten. Eipä herätä enää mitään suurempia tuntemuksia, paitsi silloin kun joku syytön tai sivullinen kantaruotsalainen joutuu näiden simpanssien ampumaksi.

Samaan aikaan Suomessa pähkäillään jengiongelmaa ja sitä mitä sille pitäisi tehdä. Pitäisikö edellisen hallituksen luomilta hyvinvointialueilta siirtää kuraattorit ja psykologit takaisin kouluihin. Edellinen vihervasemmisto & femakkohallitus nimittäin siirsi kouluista psykologit ja kuraattorit sutena syntyneelle hyvinvointialueille.
Marinin hallitus loi siis ongelman ja poisti psykologit ja kuraattorit kouluista jolloin he eivät enää olleet oppilaiden tavattavissa yhtä helposti kuin aiemmin.
No samapa tuo, ei tätä jengiongelmaa kuraattoreilla ja psykologeilla ratkaista.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Qroquius KadD

Järjestyksenvalvojia kouluihin tarvitaan eikä psykonomeja.

mariD

Samaa mieltä, ei kouluihin mitään psykologeja tarvita kiusaamis – ja jengiongelmaa ratkaisemaan. Mutta niille järjestyksenvalvojille pitäisi antaa valtuudet tietynlaisiin kurinpitotoimiin. Jos nuoret tietävät, että ei tuo tyyppi kuitenkaan meille mitään voi tehdä niin mitä hyötyä koulun käytävillä norkoilevista järjestyksenvalvojista olisi? Lakia pitää muuttaa ja antaa valvojille valtuudet käyttää harkitusti voimakeinoja. Mitä ne voimakeinot sitten olisi? Tuskinpa koululaisten fyysistä pieksämistä monikaan kannattaa. Minä en itse asiassa osaa oikein sanoa mitä fyysisiä keinoja valvojille voitaisiin suoda…mites olisi sellainen tuoli johon riehuvat asiakkaat sidotaan pakkopaidassa Las Vegasin pidätyskeskuksessa ja viedään rauhalliseen tilaan jäähtymään?

Qroquius KadD

Kyllä minä lämpimästi kannatan raippoja, mutta sen pitää tapahtua oikeudenkäynnin kautta tuomittuna eikä jonkun päätettävissä olevana kurinpitokeinona.
Järjestyksenvalvojat joka tapauksessa olisivat välitunneilla pitämässä kurissa niitä Tsögejä, jotka muuten hakkaisivat ja potkisivat sitä Matti-Eric Auvisaarta ja työntäisivät pään WC-pönttöön.

Ensisijaisesti nämä järkkärit kuskaisivat Tsöget koulun karsseriin vapautettavaksi koulupäivän päätyttyä.
Sen jälkeen on ryhdyttävä toimenpiteisiin Tsögejen sijoittamiseksi kasvatuslaitoksiin, ei sellaisten paikka ole missään normikouluissa.
Mikäli Tsöge riehuu kuin elukka, sen paikka olisi mielestäni eläintarhassa, mutta lasten- tai nuorisopsykan osasto käy myös.

Luonnollisesti tämän käyttöönotto vaatisi Suomen koko poliittisen, hallinnollisen, oikeus- ja mediaeliitin täydellisen vaihtamisen vaikkapa singaporelaisiin, joten tämä kaikki on silkkaa fantasiaa vailla realismin hiventä.

Last edited 1 kuukausi sitten by Qroquius Kad
mariD

No joo, tuossa oli muutamia kohtia joista olen samaa mieltä. Esim välituntivalvoja joka myös todellakin puuttuisi kiusaamistilanteisiin olisi erittäin tärkeä. Nythän kai tilanne on se, että opettajat eivät vain ole näkevinään ja nekin jotka näkee, niin erottaa kiusatun ja kiusaajan ja lopputulos on se, että kiusattu vaihtaa koulua. Se on eräänlainen käänteinen rangaistus joka langetetaan – kiusatulle!

Kuulin sanan ‘tsöge’ ensimmäistä kertaa! Voisitkohan ystävällisesti kääntää sen minulle?

Kontekstista päätellen kyseessä lienee tyyppi joka rökittää pienempiään välituntien aikana ja koulujen käytävillä silloin kun kukaan ei ole näkemässä.
Suurinpiirtein näinkö?

Qroquius KadD

Epänimi “Tsöge” esiintyi ensimmäisen tietämäni kerran eräässä suomalaisessa ruokamainoksessa, jossa se oli annettu äärimmäisen ärsyttävälle räkänokkajonnelle.

Käytin sitä nyt nimenä, jonka se kouluterrorisoija on antanut itselleen ja vaatii myös kaikkia muita käyttämään sitä.
Tsögeä kyrsii mahtavasti kun kaikki paitsi yksinhuoltajaäippyli sekä koulunpihan uskolliset terrorijengiläiset käyttävät oikeaa nimeä, ja sen Tsöge panee Matti-Eric Auvisaaren kokemaan luissaan ja ytimissään.

mariD

Jassoo. Mistäköhän tuokin nimi on revitty? Yritin miettiä tiettyjä ruotsinkielisiä sanoja, en vain millään keksi onko se juonnettu ruotsin kielestä kuten Stadin slangissa usein on. Tosin en tiedä onko nimi edes Helsingissä keksitty vai ihan vain jossain keksitty nimi. Mutta eipä kannata tuhlata aikaa tuon miettimiseen tämän enempää.

Vai että vaatii kouluterrorisoija yhteisöä käyttämään hänestä tätä nimitystä? No, siinähän vaatii. Tosiasiassa tämä tyyppi on surkea luuseri joka ei edes osannut pelata niitä kortteja oikein jotka syntyessään sai.

Qroquius KadD

Tämä Tsöge on siis vain tähän tarkoitukseen keksitty hahmo, samoin kuin Matti-Eric Auvisaari.
Jälkimmäinen nimi on yhdistelty kahdesta tosielämän henkilöstä, jotka saivat tsögeistä ja koko maailmasta tarpeekseen, tekivät sen kaikille erinomaisen selväksi ja vetivät viimeisen nakskakkosen kuulan omaan päähänsä.

Tapio Suhonen

Kun on HS ja YLE, niin syy on aina valkoihoisessa ja tod.näk heteromiehessä. Syyllinen voi olla myös länsimainen, epämonikulttuurillinen, homogeeninen yhteisö.
Ei se ole uutinen, jos siinä ei ole neekeriä, noin niinkuin: positiivisena ilmiönä.
Nauratti tuossa muutama päivä sitten YLE:n uutinen:
“Yläkouluissa on kasvava joukko tyttöjä, joilla on jo aamulla nälkä”No, siihenkin sitten neekeripoika, tyttöjuttuun…Ei uutista koulutytöistä, ellei siihen neekeripoikaa saada.

https://yle.fi/a/74-20081395

Ehkäpä lopulta, Tukholma on kuin Berliini vuonna 1945…ja joku toteaa simosalmismaisesti: Taitais olla parempi vähä ajatella enste.

mariD

Jep. Inhoni Yleisradioon ja eritoten Hesariin on varmasti Pt-median kommenteissa tullut ilmi sataan kertaan. Inhoan etenkin hesaria sydämeni pohjasta, oikea valehteleva propagandaa työntävä paskalehti.

Nykyisin mainoksissa on niin paljon etnoja, että suhteutettuna siihen määrään Suomessa olisi ainakin pari kolme miljoonaa etnoasukkia.

Kumma juttu mutta täällä Espanjassa on eri etnisyyksiä paljon enemmän kuin Suomessa mutta silti mainoksissa etnoja käytetään mielestäni aika paljonkin vähemmän. Se taitaa johtua siitä, että Suomessa on edelleen etnokuume voimissaan. Eikä helsinkiläisistä mainostoimistoista taida muuhun olla kuin kilauttamaan harrastajateatterin etnonäyttelijöille että kelpaiskos tulla mainokseen esiintymään. Meillä on täällä jälleen todella surkea käsikirjoitus valmiina.

Qroquius KadD

Espanjalla oli mahtava imperiumi jossa Aurinko ei koskaan laskenut, kun suomalaiset olivat muiden alamaisia.
Espanjalaiset oppivat katsomaan muukalaisia alaspäin, kun taas suomalaiset ylöspäin.

Sami

Espanja oli Kalifaatin orja muutaman satavuotta, kunnes tajusivat tehdä korjausliikkeen.  Muutama satavuotta tarvitaan korjaukseen. 

Qroquius KadD

Ei ollut Espanja, vaan Pyreneiden niemimaan eteläosa.
Pohjoisosassa oli itsenäisiä romaanisia valtioita, jotka jatkoivat koko ajan sotaa islamisti-imperiumia vastaan ja lopulta voittivat muodostaen Espanjan kuningaskunnan.

mariD

Juurikin näin. Yllättävän usein kuulee Espanjan muka olleen kokonaan maurien valloittama. Maurithan hallitsi pääasiassa vain Andalusiaa, joka toki on iso maakunta mutta silti vain murto-osa koko Iberian niemimaata.

Tuohon aikaan esim Aragonia, josta isäni suku on alunperin lähtöisin oli itsenäinen kuningaskunta ja sen pääkaupungissa Zaragozassa on edelleen joitakin alkuperäisiä tuon ajan rakennuksia olemassa. Aragoniassa niinikään puhutaan edelleen kieltä joka lasketaan lingvistien mukaan omaksi kielekseen, toki espanja on valtakieli mutta kyllä vanhempi sukupolvi edelleen osaa aragoniaa.

Maurien perintö Espanjalle, tai tarkemmin ottaen Andalusialle on musiikki jossa edelleen kuulee selkeät itämaiset vaikutteet melodioissa. Myös holvikaaret ovat maurien perintöä mutta lieneekö niin, että he ovat kopioineet ne roomalaisilta? Hehän keksivät tuon kaarevan muodon joka kestää valtavasti painoa.

Pidän flamencosta mutta tyypillinen espanjalainen akustisilla kitaroilla soitettu sikäläinen iskelmämusiikki jossa maurien itämaiset vaikutteet esiintyy, on tylsää saman toistoa “tu belleza me ciega y todo lo que puedo decir es, te quiero”. mutta holvikaaret ovat ihan ok, nehän on ihan nättejä.

Qroquius KadD

Eiväthän ne maurit tietenkään holvia keksineet:

https://en.wikipedia.org/wiki/Vault_(architecture)

Ovatkohan arabit oikeastaan keksineet itse koskaan mitään, sen verran ahkeria kun ovat olleet omimassa toisten keksintöjä itselleen kuten arabialaiset (todellisuudessa intialaiset) numerot.

mariD

No, ovathan he keksineet hiusmuodin joka tullaan muistamaan vielä pitkään. Eli tämä ananastukka. Lisäksi he ovat kehittäneet perin viddumaisen uskonnon joka on kylvänyt ympäri maailmaa järkyttävän määrän terrorismia.

Siinäpä sitä onkin keksintöä kerrassaan.

mariD

Tottahan tuo. Olihan Espanjalla aikanaan resursseja lähettää tutkimusretkikuntia maailman merille etsimään uusia alueita valloitettavaksi ja muutettavaksi imperiumeiksi.

Toki myös ilmasto on suosinut Iberian niemimaata. Sinne on vaeltanut paljon enemmän ihmisiä kuin kylmään pohjoiseen siihen aikaan kun ihmiset alkoivat laajentua Euroopan mantereelle. Siellä missä on paljon ihmisiä, sinne usein syntyy menestyviä valtioita, vrt. Rooma, Frankkien valtakunta (joka antoi musuille kunnolla kyytiä), kuningatar Isabelin Espanja etc. Kylmään pohjoiseen vaelsi sen verran vähän ihmisiä ettei kuningaskunnan syntyminen ollut mahdollista. Suurin osa ajasta kului ruoan hankkimiseen, asuntojen lämmittämiseen eli polttopuun hankkimiseen, peltojen raivaukseen ja kaskeamiseen etc.

Suomella on silti upea historia enkä nyt puhu Ruotsin vallan ajoista, vaan ajasta ennen sitä.
En ymmärrä miksi sitä piilotellaan, ikään kuin Suomi olisi ilmestynyt kartalle vasta Ruotsin liitettyä sen itseensä.
Onneksi on muutamia päteviä Suomen muinaishistorian tutkijoita joiden tutkimuksia kannattaa lukea.

Qroquius KadD

Kun se suomalaisten heimojen kalevalainen aika ennen Ruotsin ristiretkiä ei ollut muinaishistoriaa, vaan esihistoriaa:
kalevalaiset suomalaiset heimot eivät omanneet kirjoitettua kieltä eikä heillä siksi ole historiaa.

Suomen esihistoriaa voidaan siksi tuntea lähinnä arkeologian tutkimuksista, ja sen kautta tiedetään ettei kalevalainen kulttuuri eronnut oleellisesti muista pohjoismaisista kulttuureista paitsi yhdeltä osin, ja se olikin ratkaiseva:

suomalaiset heimot eivät pystyneet muodostamaan kuningaskuntaa.
Ellei Ruotsi olisi liittänyt kalevalaisia heimoja itseensä, sen olisi tehnyt Novgorod jonka Moskovia nielaisi 1478.

Silloin täällä oltaisiin nyt aivan samanlaisia moskoviittiörkkejä.

Last edited 1 kuukausi sitten by Qroquius Kad
mariD

Nimenomaan tarkoitin arkeologisia kaivauksia joihin ei kuulemma oikein tahdo saada rahoitusta. Niitä ei kai tietyissä ministeriöissä koeta tärkeiksi.

Olisiko ollut mitenkään mahdollista että sen ajan Saksa olisi nielaissut Suomen ennen Novgorodia? Hääräsiväthän he Balttiassa ja rakensivat Tallinnaankin upean vanhankaupungin ja tekivät siitä sen ajan puitteissa menestyvän hansakaupungin. Kunhan spekuloin tässä. Muuttumista örkeiksi oli kuitenkin parempi kohtalo muuttua Ruotsin Itämaaksi. Vaikka ei se aina herkkua ollutkaan.

Qroquius KadD

Suomi olisi saattanut olla saksalaisille hankalan kaukana pohjoisessa;
hehän menettivät Vironkin 1200-luvulla tanskalaisille.

Sittemin Tanska kuittasi velkansa Saksalaiselle Ritarikunnalle vuonna 1346 myymällä Viron alueen sille.
Siihen oli osaltaan johtanut virolaisten jatkuva kapinointi, joka oli vuonna 1343 saanut oikein vapaussodan mitat.
Saksalaisritarit tekivät sitten virolaisten vapaushaaveista lopun alistamalla maaorjuuteen.

Last edited 1 kuukausi sitten by Qroquius Kad
mariD

Tämä on jo pari päivää vanha keskustelu mutta en malta olla heittämättä tähän, että jos suomalaiset katsoo etnoja alaspäin niin mites vanha kuningaskunta Ruotsi? Tekikö liian pitkä rauhanjakso ja hyvinvointivaltio temput ruotsalaisille? Heistä tuli löysiä ja velttoja maailmanhalaajia jotka unohtivat olleensa joskus kuningaskunta, paikallinen pohjoinen suurvalta. Toki Keski-Euroopan kuningaskunnista katsoen pieni pohjoinen ja syrjäinen kuningaskunta mutta kuningaskunta silti.,

Tarkoitan vain, että minusta ruotsalaiset katsovat etnoja vielä enemmän alaspäin kuin suomalaiset. Näkeehän sen jo siitäkin missä jamassa heidän maansa tänä päivänä on.

Sami

Suomen bordelli valtamediaa johdetaan Long Iland:lta New Yorkista. 

@ranta

Nähtäväksi jäänee taas tietenkin kuka valtamediasta vetäisee kunnon nyyhkytarinan. “Hän oli niin mukava, tervehti aina. Auttoi mummoja kauppa kassien kanssa. Jne. Jneee”

Tämän tapauksen gagsterit ovat rodultaan sen verran mustia, että ei heitä erota varsinkaan pimeänä iltana, ovatko kaksosia vai ei.
.

Sami

Juu, se oli tosi ihana. Valitettavasti nyt jää vanhukset hoitamatta ja viljatkin mätänevät pelloille 🙁

outlaw09man

Oli lokakuu 2016, lensin nextjet helsinki-västerås-helsinki. kaikki ok. pikkukentältä bus hbf, siis pääasema. En ole ikinä nähnyt niin paljon kumiluisia, velttoja somaleita-neekereitä. Vain löysää kak.

mariD

Kumiluisia! Ei helkkari tätä sinun verbaliikkaa. Se on joskus aika hulvatonta ja tulipahan taas opittua uusi sana.

outlaw09man

Juna-asema oli pullollaan mustakaapuja, kakarat huusi suoraa huutoa ja aseman piha oli täynnä VELTTOA-LÖYSÄÄ SOMALI+KAMELI PASKAA. Juna örebro, hiukka helpotti. Kyllä ruotsi on PILATTU TOTAL sontanaamoilla. Koko PASKAKATRAS tavarajunalla CCCP ja sieltä santaalit läpsyen kotiin PERSEREIKÄMAAHAN. Siellä on jokaiselle SONTALÄJÄLLE se oma paikka.

outlaw09man

Stehven puheet kuin elokuva,tuulen viemää. Ruotsin 2 suurinta SONTIAISTA, Ruinfeldt-avatkaa sydämmenne paskavarpaille & perse stehve,turvallisuus ruotsi. Missä RÖVen nyt ?

Sami

Rööveeni teki Merkkelit -paskansi kaiken täyteen sontaa, ja sitten katosi. 

Niin helppoa on tuhota kokonainen sivilisaatio, ja sitten vain häipyä kuin pieru Saharaan. 🙂 

outlaw09man

Stehvan RÖVen, S ent piämies,hitsaa mätiä laTan helmoja,RÖV=PERSE.

Sami

Ruotsin uudet johtajat ovat samanlaisia hitsareita. 

“Ei mitään uutta länsirintamalta”.