Pariisissa taas suuria afgaanimellakoita

 

Pariisissa Ranskassa on ollut taas suuria mellakoita. Tällä kertaa kapinaan ovat nousseet afgaanimiehet. Tarkkaa motiivia kapinoille ei tiedetä, mutta syyksi epäillään muutaman afgaanin itsemurhaa, joiden katsotaan olevan Ranskan poliisin syytä.

Ympäri Pariisia suuret afgaanimiesten laumat kulkevat kaduilla rikkojen paikkoja ja sytytellen roskalavoja tuleen. Filmeiltä näkyy, kuinka kokonaisilla kadun pätkillä palaa monenlaista tavaraa. Sivulliset pyrkivät hakeutumaan suojaan liiketiloihin, sillä voi olla hengenvaarallista kohdasta tällainen mölyävä miesjoukko.

Joidenkin tietojen mukaan kapinan syy on muutaman afgaanin tekemä itsemurha, jonka muut afgaanit katsovat olevan Ranskan poliisin syytä. Sitä ei kuitenkaan tiedetä, että miksi juuri poliisi olisi syypää väitettyihin itsemurhiin.

Joka tapauksessa tunnelma on sellainen, että voidaan odottaa muutaman päivän kestäviä mellakoita, jotka sponsoroi ranskalainen veronmaksaja.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mariD

Muslimien maailmassa syy on aina jonkun muun. Perusjatus on: kuka teki tämän minulle? Vastuuta omista tekemisistään ei nähdä koska koraanin sekoittama pää laittaa kaiken vääräuskoisten syyksi.

Pariisissa oli aikanaan mukava pistäytyä. Etenkin tykkäsin Pigallen alueesta, tuosta vanhasta rosvojen ja prostituoitujen alueesta. Hyvinkin pittoreski paikka täynnä viehättävää arkkitehtuuria ja mukavia katukahviloita.
Vuoden 2015 jälkeen Pariisi muuttui tunkioksi. Jo sitä ennen oli kaupunki kärsinyt terrori-iskuista mutta vuoden 2015 jälkeen ne tuntuivat vain kiihtyvän.

Kutsuin Pariisia tarkoituksella tunkioksi koska joka nurkassa ja siltojen alla oli laittomien telttakyliä. Nämä tekivät häpeämättömästi kaikki tarpeensa suoraan kadulle. Kokonaiset korttelit haisivat suoraan sanoa kuselle ja paskalle.

En ole sen jälkeen kaupungissa käynyt (jos ei läpilentoja lasketa), enkä todellakaan aio enää käydä. Pilattu kaupunki.

Last edited 26 päivää sitten by mari
Porkkanalaatikko

Nicolai Sennelsin haastattelun käännös 2010:
/// Jos olet muslimi ja sinulla on jokin ongelma, sinua ei ole kasvatettu ajattelemaan: ”Mitä teen väärin koska joudun jatkuvasti vaikeuksiin?” Muslimikulttuurissa katse on aina suunnattu ulkomaailmaan: ”Kuka teki tämän minulle, minun elämälleni?” ///
https://hommaforum.org/index.php/topic,20165.0.html

Boltteri

Tyhmyyden määritelmähän on suunnilleen se että tee asiat aina samalla tavalla ja odota eri lopputulosta. Muslimeilla on tyhmyys versio 2.0: Tee asiat aina samalla tavalla ja syytä epäonnistuneesta lopputuloksesta muita. Sinun tekosihan ei liity asioihin millään tavalla. Muslimi on risteytys neekerin älykkyydestä ja kultakalan muistista.

mariD

Eikö se ollut jotenkin niin, että kultakala muistaa maksimissaan 10 sekuntia elämästään taaksepäin? Sehän sopii perusmusulmaani negroon hyvin, eihän ne muista edes papereistaan mitään, ei oikeita ikiään eikä edes nimiään.
Voipi olla niin, että kultakala on fiksumpi ja ainakin kivempi katsella.

Boltteri

Kultakalalla on funktio. Kultakala on tarpeellinen. Muslimi ei kumpaakaan.

mariD

Joo, näin on. Kultakaloille on oma paikkansa, niillä tosiaan on funktio esim ihmisten elämän piristämisessä. Muslimilla ei ole mitään järkevää käyttöä.

Boltteri

Muslimien ja neekereiden ainut päämäärä on imeä ympäristönsä kuiviin ja lisääntyä. Ei parantaa tai edistää ympäristöään eikä todellakaan osallistua mihinkään luovaan tai hyvään. Olen sanonut ennen ja sanon taas: muslimit ja neekerit ovat luteita.

Dan Wesson

Musulmaani muistaa sen, että passi putosi Välimereen, mutta onneksi ipone säilyi kuin ihmeen kaupalla ehjänä. Allahin tahdosta, tottakai. Allahu fuckshitbar. Mutta totta tuo, Ranska on etelä Euroopan Ruotsi.

Fatwantarkistaja

Lääkäri toteaa mut niin tolloksi, että joudan loppuelämäkseni laitoshoitoon. Luettelen sille taikasanat, joilla palaan islamiin. “Asia kunnossa” sanoo tohtori ja palauttaa mut luontoon. Rasismiahan ei meillä suvaita.

mariD

Se on täsmälleen juuri noin.

Oliko muuten tämä Sennels se sama fransmanni jonka kääntämästä tekstistä Junes Lokka sai tuomion? Ja oliko tuomio peräti kiihotuksesta kansanryhmää vastaan?

Siinä meillä suomalainen versio sananvapaudesta. Yhdysvalloissa yliopistot suoltaa kaikenlaista moskaa jonka eurooppalainen vihervasemmisto kopioi sellaisenaan mutta siinä maassa sentään sananvapaus on suorastaan pyhimyksen asemassa. Siihen ei kajota, ja jos joku sanoo jotain mitä ei ehkä pitäisi sanoa, niin aina voi nostaa kunnialoukkaussyytteen. Sama lakipykälä on Suomenkin laissa, mutta silti Suomen sananvapautta on alettu “ajamaan alas”.
Väitän, että ilman haitallista maahanmuuttoa näin ei olisi välttämättä tapahtunut.

No jaa, ainahan on LGBTHQQIP2SA – ryhmät joiden loukkaamisesta kuuluu saada valtakunnansyyttäjä kimppuun vähintään kahden vuoden ajaksi ennen kuin asia ratkeaa.

Fatwantarkistaja

https://pt-media.org/2023/04/23/nicolai-sennels-miksi-islamilainen-maailma-ei-kehity-2/ Tuommoinen löytyi äkkiseltään, vissiin eri jäbä. Michel Paulat saattaa olla Kaipaamasi kunnon kiihottelijasherrasmies.

mariD

Ah, ok. Suuret kiitokset linkistä.

Huru-ukko

Eipä juurikaan tee nykyisin enää mieli lähteä muihin maihin vieraisiin, melkoisia paskastaneja alkavat olla. Ja tosiaan nuo musut ja muut “kuuhullut”, aina on syy jonkun muun, itsessä ei ole itään vikaa vikaa vikaa vikaa jne.
PS. mari, se kuva oli otettu Oslossa parisen viikkoa sen jälkeen kun Breivik siellä pommeja paukutti. Vigelandin patsaspuistossa.

mariD

Ikävä kyllä ei itsekään tee enää mieli matkustella Länsi-Euroopassa. Pariisit, Lontoot, Berliinit, kaikissa on valtavasti matuja ja terrori-iskun uhka on todellinen, sen sijaan Itä-Eurooppa kiinnostaa. Olen siellä käynyt interreilaamassa sekä Puolassa yhden kerran muuten vain. Kyllä oli Krakowa kaunis kaupunki. Olenpa käynyt peräti Moldoviassa, Chisnaussa. Bukarestista sai niin halvan lennon, että se kannatti käyttää hyväkseen, eikä kaupungin paras hotellikaan maksanut kuin parikymmentä euroa. Balkan on tosi kaunista seutua ja paikalliset todella ystävällisiä mutta niitä ei kannata suututtaa.

Näissä paikoissa ei juuri matuihin törmää. Balkanilla saattaa törmätä joihinkin jotka ovat jollain konstilla päässeet Kreikasta rajan yli. He nimittäin yrittävät sitä kautta Länsi-Eurooppaan.

Juuh, kuvan olen toki nähnyt ja kerroithan meilissä, että se on Oslossa lomamatkalla otettu.
Siitä lisää kunhan saan postia laitettua sinne päin. Toiv.maanantaina.

Boltteri

Bulgariaan ei kannata halpamatkustella, siellä on hotellit täynnä luteita. kaveri sai opetuksen kantapään kautta.

mariD

Joo, tiedän. Samaa olen kuullut Romaniasta. Onneksi ei ole tarvinnut tehdä tuttavuutta, ei edes Intiassa vaikka petivaatteet oli siellä erittäin epäilyttävät.

Yksi tapa yrittää välttää luteet ja muut on ottaa mukaan oma makuupussi, sellainen malli jossa on kasvojen kohdalla harso, eli täyssuljettava malli. Kuulemma luteet voi silti purra harson läpi.
Paras kai ottaa näissä maissa tarpeeksi laadukas hotelli eikä kitsastella.

Oh100

Muslimien maailmassa syy on aina jonkun muun

Ja poliitikkojen.

mariD

Joo, ilman muuta hekin ovat vastuussa jotka mahdollistavat haittamaahanmuuton.

Qroquius KadD

Normitouhua Pariisissa;
siellähän on perinteenä mekkaloida tuon tuostakin kantakirjaranskalaistenkin voimin milloin mistäkin syystä.

Pariisilaiset oikein ylpeilevät asialla:
heistä on hienoa asua “maailman kapinallisimmassa pääkaupungissa”.

Kikka Kakkonen

tämä johtuu rasismista.

ratkaisu on konetuliaseet

suomensotti

Vapaisiin vaaleihin ja avoimuuteen perustuvat yhteiskunnat ovat vapautensa ja markkinataloutensa näkymättömän käden vankeja.
Vapaan liikkuvuuden magneetteina ne luultavasti muuttuvat lopulta poliisivaltioiksi.

Oh100

Markkinatalouden?

Sosiaaliturva, yleinen äänioikeus ja vapaa maahanmuutto ovat kestämätön yhdistelmä”

Hans-Hermann Hoppe

suomensotti

Samaiselta hepulta siteerattua:

“Hänen mukaansa homot arvostavat nykyhetkeä tulevaisuuteen verrattuna paljon voimakkaammin kuin heterot, koska homoilla ei yleensä ole lapsia.”

Epäilemättä totta, täysin riippumatta siitä pitääkö kyseistä asiaa hyvänä vaiko huonona.

Jorma Melkonen

Voidaan myös päätellä että homous on opittu tauti, eikä syntyperäinen. Jos peräveikkoilu olisi geeniperustainen ilmiö niin darwinin laki olisi jo aikoja sitten tuhonnut hintit.

Khm

Darwinin lain mukaan siitähän ei tulisi mitään jos kaikilla olisi aina maksimimäärä lapsia. Tai siis tulisi jatkuva kurjuus, riita ja sota.
Evoluutiotilastojen mukaan parhaiten kuulema menestyvät perhekunnat joissa on mummojen ohella homosetiä, – enoja ja lesbotätejä. Enemmän aikuisia joilla on aikaa mm.tienata ja pitää asiat kunnossa.
Ajattelepa omaa sukuasi, jos sitä on.

Oh100

Korkea aikapreferenssi on aina huono asia koska siinä ei piitata tulevaisuudesta eikä ole sietokykyä epävarmuudelle. Esimerkiksi kehittyvissä (sosialistisissa) maissa talous on surkealla tasolla tämän takia.

Sama suuntaus on kyllä kehittyneissäkin maissa jättimäisten valtionvelkojen, alijäämien ja alentuneen säästämisen muodossa.

Professori Hoppe onkin maininnut että demokratia nostaa aikapreferenssiä (heti kaikki minulle). Toisin sanoen taannuuttaa sekä ihmisiä että yhteiskuntia.

Pete

Hulluja nuo ranskalaiset.

Boltteri

Oli varmaan taas liian vähän sossurahaa, iphoneja, autoja, taloja ja huoria tarjottu.

Fatwantarkistaja

Jotenkin tajuan mellakan, yksityisomaisuuden tuhoamista sen yhteydessä en.

Afgaanithan niitä veroja vasta maksavatkin, joten ei sitä yhteistäkään kannattaisi särkeä, koska sen joutuu maksamaan taas uudelleen. Kännissä ei tuotakaan tule ajateltua.

Tare

Noita ei työhuolet, valtionvelka eikä kestävyysvajeet paina. Ainut huoli on tarpeeksi tasokkaiden kahviloiden,diskopaikkojen ja kuntosalien löytyminen.Missä vaiheessa kansalaiset ja tämän rahoittajat todella alkavat ajattelmaan päättäjien suoltaman valheen ja todellisuuden epäsuhtaa. Vai ovatko jo todella niin alistuneita ettei tälle enää vain voi mitään. Yksi syy on varmaan laiska ja helppo elämä mitä esim. ranskalaiset ovat sotien jälkeen eläneet. Kontrasti elintasossa esim. baltian maihin on valtava ja siksi balttien suhtatuminen näihin loisijoihin on terveellä pohjalla.

Anonyymi

Mölyapinat vauhdissa.