Ruotsissa kevyttä kenttäammuskelua, ei edes yhtään kuollutta

Ruotsissa on ollut muutaman päivän sisällä taas useita ammuskeluja. Ainakin Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä ilma on ollut sakeaa.

Tukholman maahanmuuttajaghetossa Akallassa laitettiin pystyyn tulitaistelu Burger Kingin terassilla. Noin kymmenen aikaan illalla vihamieliset poolit kohtasivat ja sen jälkeen saatiinkin sitten hampurilaisiin dippikastikkeena ruutia. Muutama nopea heittolaukaus ja tilanne oli ohi.

Silminnäkijöiden mukaan, jotka eivät tarkasti ottaen nähneet mitään, kuulleet mitään eivätkä tiedä mistään mitään, kertovat, että yksi sai osumaa, mutta tämä ei jäänyt paikanpäälle odottelemaan sairaanhoitoa. Liekö tässä tapauksessa niin, että poliisi on sittenkin se pahempi vaihtoehto, sillä kysymyksiin ei ole oikeita vastauksia, joten tiedossa voi olla linnaa. Ainakin näin alamaailman huhun mukaan.

Poliisi otti kuitenkin useita henkilöitä kiinni ympäri Järvaa epäiltynä osallisuudesta ammuskeluun.

Malmössä parikymppinen nuorukainen sai polvitönkön. Polvitönkkö on sellainen sairaus, että sen saatuaan ainakin seiväshyppy, aitajuoksu ja kolmiloikka eivät ole tulevaisuuden urheilulajeja. Mies hakeutui itse sairaalaan, mutta kiistää tietävänsä mistään mitään. Edes sitä, että kuka, miten ja milloin polveen ilmaantui lyijyä.

Humoristit yrittävät väittää, että tahallaan ampui itseään polveen eläkkeen toivossa.

Göteborgissa nuorukainen sai niin ikään lievän lyijyhoidon kerrostalon rappukäytävässä. Ensin kuului bäng, bäng, bäng, sitten däng, däng, däng ja lopuksi piipaa piipaa. Nuorukainen sairaalaan tehohoitoon, mutta varpaaseen ei tarvittu kuitenkaan pientä muistilappusta.

Loppujen lopuksi, aika kevyttähän tämä on.

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tapio Suhonen

Onneksi noin tapahtui kaupunkialueella. Sentään jos, lyijyn ruimiminen olisi tapahtunut EU-säännösten vastaisesti kosteikkoalueella, olisi poliisin pamppu huidellut myös osumaa saaneita.
Joskus nuorena, mökillä ollessani ruimin lyijyä lepikkoon,ilmakiväärillä: se oli perin ponnetonta. Polvitönkkö,tuskin olisi ollut edes teoriassa mahdollista.
Illalla luin ns. kevyt kirjallisuutta: Chick lit lehteä, nimeltä “Lyijyn laki”: siinä polvitönköt ja napit otsaan olivat kohdallaan joka aukeamalla….

Rommel

kettu ruotsin on ihan kaheli maa, eipä tee enää kalaan sinne.., jonnee akkatunturin taa vois harkita männä..

Qroquius KadD

Polvitönkkö, he he…
Ei muuta kuin nuorukainen huippuortopedille, joka asentaa parhaan tekopolven mitä maailmasta löytyy.
Rahaa on, siitä pitää Svenne Skattebetalare huolen!

Sitten kirmaillaan taas kuin vuorikauris.

Tare

Kuin Kekkonen sanoisi, saatanan tunarit, ampukaa paremmin ja tappavammin.