Islamistit merkkasivat Espoossa reviiriä

Espoossa saatiin tänä aamuna useissa paikoissa auringonnousun aikaan reipasta allahu akbaria, kun muslimimiehet kerääntyivät merkkaamaan reviiriä ja juhlistamaan Eid al-Adha–juhlaa.

Video on Espoon islamilaiselta alueelta Kivenlahdesta, jonne kokoontui heti sunnuntaina aamutuimaan kymmenpäinen miesjoukko loitsuamaan paikalliselle urheilukentälle allahia. Joikaaminen jatkui monta tuntia.

Samankaltaista menoa saivat espoolaiset maistaa myös ainakin Matinkylässä ja Espoon keskustassa.

Islamilaisessa maailmassa eidin aikaan miljoonat eläimet menettävät päänsä, kun eläimiä halal-teurastetaan. Joissakin maissa veri virtaa pitkin katuja.

Tuo joikaaminen vie yhteiskunnan tunnelmaa kirjamellisesti takaisin johonkin pimeään synkkään keskiaikaan, jolloin taikausko ja jumalarituaalit jylläsivät maailmassa. Ei sovi nykyaikaan.

Subscribe
Notify of
guest
72 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
RK-62

Kunnon ämyreillä viereen soittaan Motörheadia.

mariD

Ja niin pääsee valkonaamat Kisahallin putkaan kun taas läpsymuslimit jatkavat joikaamistaan.

Boltteri

Patteristo ampumaan noita hodaritykillä. Pitäähän urheilutilaisuudessa olla ruokaa!

Jippos123

Tykki pitäisi ladata kiduttamalla tapetulla lehmällä ja ilmavalla riisillä.

X

Sianliha tekee heitillen eetwarttia.

+ULFBEHRT+

Ainakin alue voitaisiin eristää pekoniviipaleista valmistetulla lippusiimalla – paitsi että lokit ja varikset söisivät sen… Ehkä pekonin voisi marinoida vahvassa chililiemessä?

X

Toisaalta, turha tuhlata hyvää possua. Sianpaska on tehokkaampi, menee pyllistelijältä paratiisin portit lukkoon ja avain heitetään jontkaan. Ei neitsyitä. 😉😂

mustamurkku

“Rakastan napalmin tuoksua aamuauringossa”

Jippos123

Slayerin Angel of death voisi toimia noihin tuholaisiin.

Ei tullut rangaistusta. vielä.

No siinä oli muslimi jallattelemassa tulevaisuuden näkymiä espoossa. Voimaantunut nainen veti vasemmalta ohi. Toistaiseksi.

AnywayD

Kun muslimeille antaa pikkusormen, he vievät koko valtakunnan.

Tapio

Saako tosiaan huudattaa kaiuttimesta jotain uskontoprogandaa?

ettei kukaan nyt pahoita mieltään

Kyllä saa. Allahu akbaria mielin määrin. Sen sijaan keskustelemme siitä, onko suvivirsi nyt soveliasta.

Tapio Suhonen
Pete

Tämän takia tehty vuosikymmeniä töitä ja otettu yli 100 miljardia velkaa.
Nyt vaan nautitaan siitä mitä on kylvetty ja äänestetty.

mariD

En edes viitsinyt katsoa videoita ettei synny turhia väkivaltafantasioita ja muutenkin ei viitsi pilata pian alkavaa sunnuntai-iltaa. Aurinkohan nousee tähän aikaan vuodesta Suomessa siinä puoli neljän paikkeilla aamuyöstä joten tuo möykkääminen (ja jos siellä on vielä jotain ämyreitä ollut) olisi kuulunut minusta poliisin hoitaa. Alueella asuu kuitenkin ihmisiä joiden täytyy saada nukkua jotta jaksaa lähteä töihin elättääkseen nämä muslimiperseilijät.

Ja se kun näiden annetaan vapaasti möykätä öisin vain rohkaisee heitä ottamaan seuraavan siirron. Pian huomaammekin, että myös täällä marssii tuhatpäisiä partasuumuslimeita pyjamat päällään vaatimassa kalifaattia.
Suomella ei ole mitään lakeja, keinoja…ei mitään millä estää tämä kehitys, päin vastoin, rääkyvät suvakit valtamedian tuella haluavat tätä vain lisää, lisää ja aina vain lisää. Voi vttu.

P. S Jokohan Tytti Tuppurainen on toivottanut some-alustalla “hyvää Eidiä” kuten tollo on tehnyt aiemminkin?

Last edited 26 päivää sitten by mari
ettei kukaan nyt pahoita mieltään

Kyllä ne marssivat jo . Pienissä määrin, verrattuna ruotsiin. Mutta kyllä ne pikkuhiljaa ovat tuomassa itseään esiin ympäriinsä. Ja ovat ylimielisiä. Ikään kuin tietäisivät, että valtio on heidän puolellaan. Tai yleinen mielipide. Mikä on täysin väärä. Tässä yhteiskunnassa on vain vaarallista olla eri mieltä. Kuten ddr.

mariD

Niinhän ne marssii pikkuryhmissä. Siksi kirjoitinkin “pian marssii tuhatpäisiä partasuumuslimeita”. Itse kyllä vertasin Saksaan, toki tilanne Ruotsissa on hälyttävä mutta kalifaattia vaativat musliminprkeleet eivät siellä vielä marssi yhtä suurissa joukoissa kuin Saksassa missä muslimeita on absoluuttisesti enemmän kuin Ruotsissa. Kyllähän nuo tietävät olevansa valtiovallan erityisessä suojeluksessa tukenaan valtamedia ja kirkuvat äärisuvakit.

Miten niin naiset ovat tulleet hulluiksi? Tunnen itseni kohtuullisen selväpäiseksi ja voin tunnustaa olleeni sellainen koko kohtuu lyhyen elämäni. Jos kyseessä oli tahaton yleistys niin mitä pienistä, siitä sattuu. Mutta kannattaa muistaa, että suurin osa naisista ei tätä paskaa halua Suomeen eikä Eurooppaan. Jostakin syystä vain naisiin kiinnitetään herkästi huomiota vaikka tätä väestönvaihtoa on ajamassa siellä korkealla tasolla ehkäpä jopa enemmän miehiä kuin naisia.

Loppujen lopuksi se on kuitenkin ihan sama. Me olemme kusessa, olkoot väestönvaihdon takana vaikka avaruusoliot.

+ULFBEHRT+

Mari hyvä,

tilanne ei suinkaan ole niin paha, kuin miltä se näyttää – se on nimittäin paljon pahempi!

Tässä oiva kirjoitus mestari Vahteralta:

https://www.vahtera.blog/post/mit%C3%A4-tuhoa-humanitaarinen-maahanmuutto-on-tuonut-suomelle

Qroquius KadD

Vää-rin!
Suomella ON keinoja estää tämä.
Niitä keinoja EI HALUTA käyttää.

sitä panssarirykmenttiä ei nyt tule.

Niin. Mitä keinoja? Tästähän ollaan keskusteltu vuosia. Äänestäminen on turhaa. Naiset ovat tulleet hulluiksi. Millään ei ole ollut enää mitään väliä pitkään aikaan. Se pitää nyt tunnustaa.

Qroquius KadD

Niitä keinoja, joita ei haluta käyttää.
Eikö tuossa selvästi lukenut niin?
Keinoja ei käytetä, koska tätä maata johtavat yliopistotytöt eivät halua käyttää niitä, ja muut ovat liian vätyksiä työntämään yiopistotytöt syrjään.

mariD

Esimerkiksi mitä keinoja joita ei haluta käyttää?

Qroquius KadD

Sellaiset keinot joita vaikkapa Baltian maat ja Puola mahantunkeilijoihin soveltavat.
Ne ovat kaikki kansainvälisten sopimusten mukaisia, joten Suomi voisi aivan mainiosti ottaa ne käytöön – jos haluaisi.
Mutta kun ei halua.

Khm

Mutta kun nuo 10 ovat jo täällä… Ja pikavauhtia heille luultavasti on lahjoitettu kansalaisuuskin.
Maassa pitkään asuneita vastahankahekilöitä eivät edes Baltian maat juuri häätele. Mitä nyt Latviassa ja Virossa tosissaan yritetään saada venäjänkieliset oppimaan paikallista kieltä.
Noiden loitsijoiden järkiinnyttämisessä on pitkä tie ja paljon vaivaa, jos edes onnistuu. Vasemmisto ilmeisesti uskoo sen onnistuvan. Aika lailla epäilyttää moinen hyväuskoisuus ja rotkon reunalla tasapainoilu.
Eikö muka kaupungissa ole järjestyssääntöä, joka kieltää metelöinnin yöaikaan ja asuinalueilla?

Qroquius KadD

Itse itseäni toistaen.

Paljon on keinoja, joilla muslimit voisi panna kuriin.
Niitä ei käytetä, koska niitä ei haluta käyttää.

Dan Wesson

Pelkkä ilmaisen rahan jakamisen lopettaminen saisi jo ihmeitä aikaan. Se on suurin yksittäinen syy miksi marakattilaumat hakeutuvat tiettyihin maihin. Jossain päin Saksaa marakatit alkoivat häipyä, nun raha laitettiin kortille, jolloin sitä ei voi jakaa sukulaisille.

mariD

Juuri näin. Kommentoin itse aikalailla samalla tavalla omassa vastauksessani joka löytyy vähän ylempää ketjusta.

mariD

Ihan hyvä alku mutta ei riitä pysäyttämään väestönvaihtoa. Puola ja Baltian maat ovat sitoutuneet ihan samalla tavalla ottamaan vastaan turvapaikkahakemuksia, mutta juttuhan on niin ettei näihin maihin ole tunkua, poislukien Venäjän järjestämä “raja-operaatio”.

Haittamaahanmuutto suuntautuu käytännössä muutamaan maahan; Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska Saksa ja Hollanti koska näissä maissa ovat kaikkein parhaimmat mahdollisuudet saada loppuelämän kestävä leveä elatus.

Ensimmäinen keino olisikin karsia matujen sosiaalitukia todella rankalla kädellä. Toinen keino olisi perata turvapaikkajärjestelmä läpikotaisin ja lopettaa turvapaikkojen jakelu sellaisista maista tuleville kuten Libya, Bangladesh tai Etiopia. Kolmas olisi Suomen kansalaisuuden ehtojen äärimmäisen tiukka kiristys.

Kaiken kaikkiaan Suomesta olisi järkevää tehdä yhtä houkutteleva maa matuille kuin vaikkapa Puola tai melkein mikä tahansa Itä-euroopan maa.
Näillä eväillä saattaisi päästä jo ihan hyvään alkuun. Ja toki pushback pitäisi ottaa käyttöön.

Aksu

Jokamiehenoikeus meillä vielä käyttämättä.

Qroquius KadD

Sille ei ole käyttäjiä.

+ULFBEHRT+

Vaikka niitä ainoita, jotka tehoavat. Näyte vanhasta rainasta ( Zulu 1964 ):

https://www.youtube.com/watch?v=hY86SQTS_Q8

Nimenomaan tuota tarkoittaa “impi-vaara”!

Kuriositeettina mainittakoon, että tästä pätkästä erotettua ääniraitaa ( “Uppadi! Usuthuu!” = “Tappakaa!” ) käytettiin elokuvan Gladiaattori ( Ridley Scott v. 2000 ) Germaniaan sijoittuneessa alussa!!!

Jippos123

Onneksi täällä meidän kylällä nuo kuu-uskovaiset käyvät vain kääntymässä. Täällä kun ei tavarataloja tai diskoja missä notkua.
Onneksi pääsee viikon päästä Kilpisjärvelle kalaan, siellä ei kähtäviä näy. Kerran nähnyt Kittilässä neekerin.

mariD

Ajatteles mikä shokki se olisi jos Kilpisjärvellä olisi kalastamassa puolen tusinaa kaapuniekkaa!

Jippos123

Jos kilpparilta löytyy kalastava aavikkoapina niin sukellan samalla reissulla järven pohjasta savoa puhuvan jokihelmisimpukan.

Boltteri

Mutta jos minä menen yksin futiskentälle aamukuudelta huutamaan Heil Hitleriä niin minut heitetään putkan kautta pakkohoitoon, vaikka kyseessä on tasan sama asia.

saatanan paska. pilasit minun elämäni

Ei se riitä. Pakkohoitoon joutuminen olisi pelkkää alkua. Sitten kun mahdollinen vaimosi saisi vauhtia/voimaantuisi. Sitten vasta olisit todella kusessa.

Qroquius KadD

Ei ole sama asia.
Suomea johtavat yliopistotytöt eivät rakasta kansallissosialisteja tuskallisen tulisesti niin, että pieni sydän on särkyä.
Se on varattu vain ja ainoastaan muslimimiehille.

Jippos123

Yliopistonaisten mielestä muslimimiehet ovat niiiin jänniä. Jos tulee suhteessa karat niin sitten se vasta muuttuukin jännäksi. Voi aueta yliopistotytteliltä lutku tai palaa autoon, jännää.

Tälläistä nuorilta

Miesviha tässä yhteiskunnassa on tosiasia. Monet miehet/pojat, eivät mene edes yökerhoihin, koska on kuulemma niin vihamielistä suhtautumista. Jätkät ovat sanoneet, että pitäkööt vittunsa. Nimenomaan suomalainen ämmä. Vaihtoehtoja löytyy. Mutta mutu tuntuma on nyt yleisesti , että suomi ämmä on nyt miesten/poikien suhteen menettänyt, sanoisiko vaimo/lasten äidin statuksen. Ja taitaa olla myös päinvastoin.

Boltteri

Kuka haluaa naisen joka unelmoi ruskeasta kullista ja elämänsä päätavoite on olla “influensseri”? Niin noh, ruskeakullit tietenkin… Mutta ei ole suomipojilla helppoo kun tarjonta on suurinpiirtein pelkkää matu/somehuoraa.

Jippos123

Mulla nyt sattuu olemaan aika paljon kokemusta musujätkistä. Sotilaina umpipaskoja. Joukossa ihan saatanan rohkeita mutta kun se joukko häviää niin ketkään eivät kuse tai pasko allensa yhtäpaljon kuin kähtävät.
Ne ihan oikeasti pelkäävät kiinniotettuina niin paljon, että ne paskovat ja kusevat housuihinsa.
Sama on jos tulee luotihippanen.
Ihme primadonnia.

mariD

Minullakin on etenkin työn puolesta kokemusta muslimeista verrattain paljon. Kun he tulivat hälisten porukalla yöpäivystykseen, kälätys oli kovaa ja käytös ylimielistä. Piti heti saada palvelua johonkin onnettomaan pikku haavaan johon olisi riittänyt Aku Ankka laastari.

Kun sitten mentiin hoitotoimenpidehuoneeseen minne ylimääräisiä ei lasketa, vain potilas ja turvallisuussyistä kaksi hoitajaa, olivat nämä niin nöyrää ja hiljaista poikaa kun ei ollut enää “veljiä” näkemässä kuinka kovia jätkiä tässä ollaan ja se jatkuva kälätyskin hiljeni siihen paikkaan. itse asiassa he muuttuivat kuin ujoiksi pikkupojiksi yksin ollessaan kahden hoitajan ja joskus lisäksi lääkärin seurassa.
Uskon heittämällä, että nuo ovat todellisessa taistelutilanteessakin pelkkiä pelkurimaisia paskahousuja, ehkä pois voidaan lukea nämä hullut itsemurhapommittajat mutta nehän onkin aivopestyjä idiootteja.

japadappaduu

Meillä aukesi vastapäisen kerrostalon alakertaan taas joku somalikauppa tai vastaava, ikkunassa on lippu joka näyttää värien puolesta ihan isis lipulta.
Koko ajan siinä semmoset 10-20 autoa kadulla ja 50-100 somaliakkaa kakaroineen kadulla. Ei kai siinä muuta mutta aivan järjetön meteli kun “puhuvat” siinä aamuyöhön asti, oikein penkitkin tuotu kadulle että voivat istua.
Jokaista autoa ajaa somaliakka eikä ole mitään halpoja autoja vaan kaikki ihan uuden karheita. Monet on pukeutunut niin ettei näy kuin silmät niukinnaukin, niin miten ne saa ajaa? Kyllä tuo näkökenttää väkisin haittaa.

mariD

Pazka säkä, itse muuttaisin huit helvettiin. En kestä noita puikulapäitä, niiden ylimielisyys on jotain, no ylimaallista.

Mutta nyt alkoi kiinnostamaan! Mitä ne siellä kaupassa oikein myyvät? Ettei vaan takahuoneesta saisi erikoispalveluja, eli tuoretta khatia joka selittäisi kalliit autot ja huutopuhumisen aamuyöhön asti sillä khat on huumetta joka laittaa suun pälpättämään (stimulantti).

Mut ihan oikeasti, mitä ne sarvesta tulleet myyvät siellä kaupassa?

japadappaduu

Voi varmaan olla kattiakin kanssa, kuorma-autot tuo paketteja.
Mutta noille akoille se on joku “olohuone” se on vaan kerrostalon alakerrassa, pitäs ymmärtää että tolla möykällä ne häiritsee muita. Kesällä on pakko pitää ikkunat auki kun täälläkin on sellasta 29-30 astetta.

mariD

Eli niillä on kerrostalon tiloissa vuokrattuna jokin oma tila? No johan kaikkien kerrostalojen järjestyssääntö vaatii, että siellä on oltava niin ettei siitä aiheudu harmia esim metelin muodossa muille asukkaille.

Suosittelen, että keräätte adressin, mahdollisimman monta nimeä sillä isännöitsijät eivät nakkaa pskaakaan jos valitat itse puhelimitse. Tarvitaan useita nimiä jolloin isännöitsijän on pikku pakko tarttua toimeen.

Olen enemmän kuin utelias tietämään mitä noissa laatikoissa on. Khat on kuitenkin voimakastuoksuinen huume. Jos kellarissa tuoksuu omituiselta, kannattaa asiaa yrittää tutkia. Toisaalta paketeissa voi myös olla ihan kankaita joista nämä akat tekevät toisilleen erityylisiä uusia jätesäkkejä. Eli neulontahommaa.

Vaan kovin on kelju tilanne kun möykkäävät siellä. Ja jos vielä helteitä tulee niin siitähän kärsii ensimmäinen ja toinen ja varmaan kolmaskin kerros joten adressille löytyisi varmaan allekirjoittajia.

Vladimir Putin

Oikein mukava että erilaisuus leviää myös hiljalleen espoon kultahammasalueille.

X

Moskeija West Endiin. 😂

mariD

Ja pari – kolme minareettia Tapiolaan.

Boltteri

Kunnon somalikeskus Grankullaan niin ei menisi montaa sekuntia ja RKP alkaisi yhtäkkiä vastustamaan monikulttuuria ja haittamaahanmuuttoa.

Qroquius KadD

siksipä yliopistotytöt, joiden voimankäyttövälineisiin lukeutuu Finskersvensker Folksgruppenförarepartiet eivät salli islamin tulla Grankullaan.
Kärsikööt finkollot siitä.

XxX

Eilen taittiin uutisoida kuinka kaksi oppilasta esti opettajan puuttumisen johonkin rääkkäystilanteeseen Tammisaaren _ruotsinkielisessä_ koulussa. Jokohan karma kostaa rkp:lle?

mariD

Hyvä idis. Iso somalikeskus Kauniaisiin paraatipaikalle. Sitten punnittaisiin RKP:n todellinen suvaitsevaisuus.

Todennäköisesti kuulisimme paskapuheita tyyliin “rakennuksessa on ollut ilmanvaihto-ongelmia /hometta/ kosteutta /blaa blaa blaa, joten se ei sovi terveyssyistä tällaiselle isolle ryhmälle ihmisiä. Olemmekin ehdottaneet Espoon Keskuksessa olevaa rakennusta vaihtoehtoiseksi paikaksi tälle tuiki tärkeälle hankkeelle. Me RKP:ssä uskomme monikulttuurisuuteen ja annamme täyden tuen Somalikeskukselle, mutta ikävä kyllä, nyt kaavailtu rakennus ei siihen sovellu. Se onkin tarkoitus remontoida joskus tulevaisuudessa” (todellisuudessa mitään remonttia ei olisi tulossa koska rakennus on top-notch kunnossa).

Näin puhuisi aito RKP:n poliitikko – pinnallisesti suvaitsevaisia, sisäisesti rasisteja.

Last edited 25 päivää sitten by mari
Boltteri

Tai sitten kaavailulla tontilla joku Grankulla-Göran näki uhanalaisen leppäkerttun joten siihen ei kyllä mitään rakenneta koskaan. Tuo on muuten hurrien hupiveikkojen vakkariveto netissä aina kun jotain vanhaa pitäisi repiä ja uutta hienoa rakentaa tilalle: Nettiin heti kirjoittelemaan että: Jag tyckte jag såg en flyg-ekorre där igår. Sitten nousee hirvee häly ja kunnanvaltuuston pitää kokoontua ja päättää ketä konsultoida nyt kun liito-oravat ovat uhattuina. Koko ruljanssiin menee semmoiset 4-5 vuotta kunnes ovat päättäneet rakentaa muualle. Konsultit saavat semmoiset 5 miljoonaa vaivan palkkaa. Sitten seuraava uutinen että tähän nousee nyt hieno uusi mikälie juttu.. Jag tyckte jag såg en sällsynt fjäril där idag… Suomen paras duuni on KONSULTTI. Kukaan ei tiedä mitä ne tekee mutta rahaa ne saa ihan saatanasti.

Kalsarikännit

Kun Kivenlahdelle tehtii sitä ratikkaa ja siihen alkoi välittömästi nousemaan näitä kerrostaloja vieri viereen, niin mietin että minkähänlainen slummi alueelle tehdään.

On selvää että metroa ei kannata rakentaa turhanpäiten, niinkuin se ennen kerrostalobuumia olisi ollut. Mutta nyt tarkoitus selvisi.

Sama Tampereella. Hervannasta piti tehdä Possu-Juna keskustaan että musta mies pääsee nopeammin Sossun luukulle.

Boltteri

Musta mies tekee sossutarpeensa netissä. Junalla on mukava mennä keskustaan notkumaan pitkät päivät. Mukaan voi tarttua vaikka mitä: lompakoita, puhelimia, vaatteita, tossuja ja siiderijanoisia teinityttöjä.

X

Samaa mieltä, islam ei kuulu länsimaiseen yhteiskuntaan. Niin se vaan on. Mielipiteeni.

+ULFBEHRT+

Totisesti olen samaa mieltä! Tässä joitakin faktoja islamista:

mohammed facts  
https://www.youtube.com/watch?v=xm8SlfY4g74

mohammed poison  
https://www.youtube.com/watch?v=KCTP6LJd620

mohammed wedding  
https://www.youtube.com/watch?v=2sAGhpiH8Ac

mohammed Jesus  
https://www.youtube.com/watch?v=byNSooVX5vQ

tappernoje

Perseenreiät kokoontuneet allahin haisevien varpaiden juurelle.

Tare

Apinat, menkää sinne mistä olette tuleetkin mesoamaan pois ihmisten rauhaa häiritsemästä.

Name

Juhlijat näyttivät keräilevän siellä punkkeja itseensä. Siis ruohikolla istuskellen.

Noname

Koiranäyttely järjestettävä aina edellisenä päivänä

japadappaduu

Kovasti kohutuista Oulun puukotuksista ois kiva kuulla mitä on oikeasti tapahtunut?
Se tiedetään että joku yli-ikäinen skini siellä puukotti mamu lasta ja jahtasi toista, ja vartijat ilmeisesti kerrankin toimi hyvin.
Itse en Oulusta tiedä mitään mutta mulla on kaveri jonka ex ja sen pikkukriminaalilapset asuu siellä. Ja kuulopuheiden mukaan tunti ennen sitä valkean puukotusta tapahtui se toinen puukotus jossa hameeseen pukeutunut islamisti ukko tappoi puukolla aikuisen miehen, niin se kuollut olisi kuulemma ollut tämän valkean puukottajan tuttu? Siitä sitten olisi tyyppi kuullut ja kännissä tai kamapäissään raivostunut ja puukottanut ensimmäisiä vastaantulevia mamuja.
Ihan pelkkää kuulopuhetta en tiedä pitääkö paikkaansa, mutta kuulostaa loogiselta tuossa hullussa “pää olkapää peppu” Oulussa.
Ainakin se tunti ennen valkean tapausta sattunut puukottaja oli kuvien perusteella hameeseen pukeutunut islamisti.

Kikka Kakkonen

napalmia

Rommel

no jo mä ihmettelin miks jotain kaapu jätkiä reissaa ympäri kyliä..

Porkkanalaatikko

Uutisten mukaan Oulussa mies puukotti 12 vuotiasta lasta. Valtamediassa hänet mainittiin äärioikeistolaiseksi ja sosiaalisessa mediassa natsiksi.

Kansallissosialistit tuskin ovat olleet mitään öykkäreitä tai hylkiöitä. Puolue oli suosittu Saksassa ja valta-asemaan ei päästä perseilemällä. Kun katsoo vanhoja kuvia, niin kansallissosialistit näyttävät ahkerilta, terveellistä elämää viettäviltä, epäitsekkäiltä ja nuhteettomasti käyttäytyviltä ihannekansalaisilta.

Luultavasti kansallissosialistit eivät olisi hyvällä katsoneet perseilijää joukossaan.
Pitäisi käydä aikamatkalla Saksassa tarkistamassa tilanne oikeiden natsien aikana.

japadappaduu

No sana “sosialisti” kertoo ettei siinäkään aatteessa ollut kaikki ihan kunnossa.
Se on kuin muurahaispesä, kaikki tekee paljon mutta kukaan ei saa paljoa, paitsi ne johtajat. Kaikki on myös riippuvaisia niistä johtajista ja siksi tekevät kyseenalaistamatta ihan mitä käsketään.

Tare

Jos tuolla mesoaisi valkonaamat samaan tapaan, pian olisi poliisi hajoittamassa porukan ja vastustelijat kyydittäisiin pahnoille sakkojen kera.

+ULFBEHRT+

En ymmärrä mistä ihmeestä näin keskellä Suomen suloisinta suvea ja vielä ihan juhannuksen alla mieleeni nousi kuva kuorma-autosta lumilinko keulallaan…

Tare

Olisko tuollakin jonkinmoista kyrpien hakkaamista yhteen ja sen tähden ulisevat.

Ios

Rinnakkainen ääritaantumuksellinen maailma oman maamme sisälle, mikäs sen mukavampaa.