Sotatoimet käyntiin Tukholmassa – teini hengiltä

Ammuskelut ovat selvästi hiljenneet Ruotsissa, tosin jokaisesta risauksesta ei jaksa kiinnostua enää kukaan. Tukholman Bagarmossenissa vaikuttaa nyt kuitenkin alkaneen vihamielisyydet.

Tiistai-iltana ammuttiin Tukholman eteläpuolella sijaitsevassa Bagarmossenissa teini-ikäinen gangsterinalku hengiltä. Paikalla kuultiin useita laukauksia. Sivulliset löysivät haavoittuneen pojan pensaikosta. Ensiavusta huolimatta nuorukainen kuoli sairaalassa.

Ammuskelu liittyy aikaisempaan sunnuntai-iltana tapahtuneeseen ammuskeluun, jossa yksi teini-ikäinen haavoittui. Paikallisten pikkugangsterien keskuudessa lienee jokin mennyt pahasti vikaan ja tulille on laitettu sotatoimet toisia vastaan.

Itsessään Bagarmossen nyt ei varsinaisesti ole profiloitunut maahanmuuttajaghetoksi, mutta heitäkin siellä asuu kuitenkin paljon puoleisesti.

 

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mariD

Bagarmossen on tuttu jossain määrin Farstan vuosien ajoilta (2009 – 2010),eli Farstasta koilliseen, sinne järvialueen suuntaan. 15 vuotta sitten ihan kiva ja mukava paikka käydä uimassa, grillaamassa ja jopa telttailemassa. Mutta nykyisin en tuolle alueelle lähtisi edes pistoolilla uhaten.

Ihanko oikeasti nämä uhrit löytyvät jostakin pensaikosta kyyristelemästä vai onko se heidän tapa piiloutua virkavaltaa jottei tarvitsisi vastata kiusallisiin kysymyksiin “kuka ampui ja miksi”?

Fatwantarkistaja

Entisestä metsästämme löysin muinoin mahdollisen peuran luurangon, kaikki käyttökelpoinen oli syöty/maatunut pois. Vahva veikkaus auton alle jäänti ja raahautunut ihan siihen metsän reunaan ja antanut periksi.

Yllättävän monella autoilijalla jotain salattavaa. Ajetaan elukan yli, käydään jostain pyytämässä vettä syyläriin, kakkosnelosella oiotaan vähän keulaa ja jatketaan matkaa. Poliisille ei soiteta.

Jippos123

Eihän peura-/kauriskolaria ole mitään syytä salata. Peurakolarissa autokin saa yleensä sen verran kipeetä, että lunastukseen meno voi olla lähellä.
Jos vakuutukset ovat kunnossa niin nou hätä.
Kyllä noita elukoita kuolee metsiin ihan luonnollisistakin syistä tai petojen saaliina.
Viime syksynä peurametsällä ollessa löydettiin suhteellisen tuore peuralehmän raato ja siinä ei ollut mitään näkyvää syytä miksi oli kuukahtanut.

mariD

Sairaaloidenhan on pakko ilmoittaa kaikki ampumahaavat poliisille. Onko näillä gangstereilla sitten pimeät yksityislääkärit jotka tuhtia setelitukkoa vastaan hoitavat vammat? Voisin kuvitella näin olevan. Itse asiassa, muistan jostain lukeneeni että näinhän se on.

Mutta saavatko kaikki pikku gangsterit tätä hoitoa? Tarkoitan, uhkailu toimii tässäkin työkaluna: jos lavertelet sairaalassa kuka tai ketkä sinua ampui, niin seuraavaksi lähtee perheesi. Tällaistahan tämä Ruotsissa on eikä eroa mitenkään Keski- ja Etelä-Amerikan kartellitouhuista.

Porkkanalaatikko

Ikävä juttu, että sairaaloiden ja myös lääkärien tulee tehdä ilmoituksia hoidettavistaan poliisille. Se saa ihmiset karttamaan hoitoa. Voi olla, että ilmoitusvelvollisuutta tulevaisuudessa laajennetaan koskemaan myös vääriä ajatuksia.

Kun dystopia menee pitkälle, ilmoituksia tekemättömät lääkärit joutuvat epäillyiksi ilmoituskiintiöiden täyttämättömyydestä. Tästä onkin seurauksena ilmoitusherkkyyden kasvu.

Jippos123

Onhan Ruosissa paljastunut muutama ganstojen perustama “yksityissairaala” leikkaussaleineen.

Qroquius KadD

Se on Afrikan kädellisten vaistojen ja viettien sanelema reaktio:
ne pyrkivät kuoleman lähestyessä hakemaan lohtua jostain, mikä muistuttaa niiden luontaisen elinympäristön vehmasta viidakkoa.

mariD

Mutta entäpä somaliaanot ja Saharan alueen p*skavaltiot joissa ei kasva juuri mikään muu kuin v*tutus? Saharan alueen päättyessä saavumme Sahelin alueelle jossa on jo jonkinlaista käkkärää mutta tarjonneeko tuokaan suojapaikkaa? Joka tapauksessa, Somaliassa ei paljon pensaikkoja ole, paitsi vuoristoalueella lähellä Etiopian rajaa.

Tosin ymmärsin kommenttisi sarkasmiksi (toivottavasti ymmärsin tämän vaikean lajin oikein).

Qroquius Kad

Kaipa ne sompanssit ja muut kuivempien alueiden kädelliset apinoivat niggerialaisia ja muita vehmaan viidakon vellosia.

Porkkanalaatikko

Sahara ja Sahelin alueet ovat vehmaita paratiiseja verrattuna Mars-planeettaan, jonne halutaan asuttaa ihmisiä.

Johtopäätös. Kädelliset voisivat asuttaa Saharan, jos heillä olisi aivokapasiteettia.

kolme pistettä

Tässä ovat Suomen turvattomimmat kaupungit – Yle sai poliisin uunituoreet tilastot | Kotimaa | Yle

Vittuakos niitä kaiken maailman klaanijannuja on Suomeen päästetty ?

Reiska

Vittuakos niitä kaiken maailman klaanijannuja on Suomeen päästetty ?

No rikastumis tarkoituksessa tietysti! Rikkauden lisäksi sinullekin varmaan maistuu ‘törkeen hyvä safka’ ja ‘ilmava riisi’. Jokainen haluaa varmasti päästä myös kiinni kaarnalaiva busineksen megavoittoihin, vajaaälyinen mölinä tuo elämää hiljentyneisiin kyliin ja pikkukaupunkeihin, maahantuonti(mm. koka) tuo uutta liikevaihtoa wanhan ajan saatuttavien teollisuuslaitosten tilalle, jne., jne.

Joka tapauksessa tuo on hienoa, että ammunta ottaa taas tauon jälkeen tulta alle svedulandian keharighettoissa. Mikä on hienompaa kuuman kesäpäivän viilenneessä illassa kuin AK47:kan nakutus tai veripäiset puskaan ryömijät?

Miettikääpä mikä on nykypäivää haiseva & örisevä jälvä-finne/finnjävel puskassa vai verinen laatuparfuumeiltä tuoksuva mölisevä kehari puskassa.

TAre

Oulun reviiri on otettu rikollis matujen toimesta haltuun. Tilastot sen näyttävät.

mariD

Enpä ole Oulussa koskaan käynyt enkä taida käydäkään.

Voisiko joku ystävällinen sielu listata viisi vaarallisinta Suomen kaupunkia? Ylen linkkejä en pysty avaamaan.

Qroquius KadD

Kymmenen kärjessä Vantaa, Oulu, Turku, Hell-Sink, Tampester, Jyväskylä, Pori, Espoo, Kuopio, Lahti.

Jippos123

Oulu on matujengien huumebisneksille tärkeä solmukohta. Maarajojen yli tuotu kama jaetaan siellä etelän- ja pohjoisen reitteihin.
Onhan siellä jo yksi iso jengi saatu hajalle mutta tyhtiö täyttyy samantien.

Sami

Kansa pyysi, kansa sai.

… Ja kansa pyytää lisää…

Reiska

Näin se vaan on! Tosi monelle joka nykyään itkee ja ulisee, kun enää ei ole edes peruspalveluita eikä rahaa mihinkään olen sanonut ketä olet vuosikymmeniä äänestänyt? Äänestitkö sosiaalidemokratiaa/vihreitä/vassukkakommareita? Jos äänestit olet saanut sitä mitä olet valinnoillasi halunnut.

Anonyymi

Vihervasemmisto tarvitsee äänestäjiä, koska heillä on utopia kaikkien kansojen rauhanomaisesta rinnakkainelosta.

Joke

Ne on laittomia taistelijoita, koska eivät käytä tunnistettavaa uniformua. Tässä tapauksessa evät ole pieniä vihreitä miehiä, kuten Krimillä, vaan muotivaatteissa ja kultakäädyt kaulassa tappavia eitoivottuja muukalaisia.

Tare

Saisivat ammuskella vielä enemmän toisiaan ja tarkemmin ettei sivullisiin osu.

Reiska

Kotoutuksessa pitäisi ehdottomasti kuulua ammuntakoulutusta ja ainakin jengikahinoihin pitäisi saada patruunat valtion kustantamana. Siinä kaikki voittavat!

mariD

Saisivat painua hlvettiin ammuskelemasta kunnon ihmisten ilmoilta, ihan sinne missä ovat syntyneet. Siellä se on heille lajityypillistä käytöstä, turha tuoda tänne mokomaa paska kulttuuria.

Qroquius KadD

Eihän se väestövaihto sillä tavalla onnistu, että Afrikan kädelliset ja ählämit eivät tänne tulisi tekemään Eurabiafrikkaa.

mariD

No tuo oli minun mielipide ja pysyn siinä. Suksikoot hevon v……

paikka puupenaalissa

Kerkesikö sinne sairaalaan keräytyä paljonkin sukua / oman klaanin porukkaa pitämään huolta että henkilökunta tekee parhaansa turvatakseen tulevan nettoveronmakssjan hengen?

horrible_harris

“Pitämään huolta” eli painostamaan ja uhkailemaan sairaalan henkilökuntaa. Ihan vaan tiedoksi, jos kaikki eivät ymmärrä, että mitä huolta pitäminen kyseisessä tilanteessa tarkoittaa.

Porkkanalaatikko

Ruotsin maahanmuuttopolitiikan etuja on lääkärien kokemuksen karttuminen ampumahaavojen hoidossa. Saadaan arvokasta tietoa sotakirurgiasta ja ei edes tarvitse matkustaa ulkomaille. Hyvänä puolena on myös, ettei oppi- ja harjoittelumateriaalina tarvitse käyttää ruotsalaisia.