Sotatoimet jatkuvat Ruotsissa kiivaina, taas yksi hengiltä

Kuvakaappaus 2019-12-05 21-44-08

Sotatoimet Malmössä ja uusruotsalaisten keskuudessa jatkuvat kiivaina. Hetki sitten Malmössä ammuttiin hengiltä 20-vuotias nuorukainen.

Tapahtumat alkoivat kolmisen tuntia sitten klo 17.00 aikaan paikallista aikaa. Segevångeniin kutsuttiin poliisit paikalle ampumisen takia. Partioiden saapuessa paikalle pensaasta löydettiin osumaa saanut uusruotsalainen nuorukainen. Mies kuskattiin sairaalaan ja osumat olivat sen verran kovia, että kohde heitti henkensä.

Poliisin mukaan kuollut oli verinen mies oli noin 20-vuotias miekkonen. Hän ei ole ruotsalainen. Tämä tieto ei tule poliisin kautta vaan Pt-median kautta. Poliisin mukaan kyseessä on tunnettu gangsteri, joka on ollut poliisin kirjoissa jo jonkun aikaa. Sitä ei toistaiseksi tiedetä oliko murhan syynä väärä pizza.

Yhtä kaikki väärä pizza, vai liian lievä poliisihalausta, henkilösai viimeisen kyydin Monosen mustalla Volvolla. Ruotsin tapauksessa siis Rödbergs svarta Volvo. Mononenhan ei kuskaa uusruotsalaisia kylmäkaapissaan. Malmön alamaailman asiantuntija keroo, että Malmössä ja eteläisessä Ruotsissa on todellinen käymistila. Tai on ollut jo pitkään kun arvotaan niitä, kuka sitä kokaiinia Tanskan  rajan yli oikestaaan tuo.

Seurataan tilannetta ja päivitellään.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Sotatoimet jatkuvat Ruotsissa kiivaina, taas yksi hengiltä

    1. Niin, tarviis niitä kai enemmän ku yks päivässä listiä et vähenis. Loppumiseen ei riitä satakaan pävässä:(

      34
  1. Luulisi, että alkuperäisväestön alamaailma on aika kypsä tilanteeseen.

    31
  2. Minä sanon että, ottakaa tämä minä vain, mutta stalingrad. Joustavuuttaa uuteen sodankäyntiiin. Tarkoitan sirä että ne jotka siirä lukeneet pitää sopeutua. Meillä on uusi vihollinen.

Comments are closed.