Kaksi haavoittui pistoolitaistelussa Hässleholmissa

Kuvakaappaus - 2019-12-12 18-38-42.png

Etelä-Ruotsissa Hässleholmissa käytiin kovan luokan pistoolitaistelu, jossa kaksi henkilöä sai osumaa. Tietojen mukaan molemmat olisivat ainakin toistaiseksi hengissä.

Tapahtumat alkoivat Hässleholmin Ljungdalassa klo 14.20 aikaan kun useat henkilöt avasivat tulen toisiaan kohti. Useita laukauksia ammuttiin, puhutaan kymmenistä laukauksista. Kun ammunta oli ohi paikalta poistui useita henkilöitä.
Poliisin saapuessa paikalle kentältä löydettiin kaksi haavoittunutta henkilöä, jotka toimitettiin sairaalaan. Kohteet olivat 25- ja 30-vuotiaat miehet. Poliisin mukaan kohteet ovat ainakin toistaiseksi hengissä.
Tapahtuman jälkeen poliisi laittoi alueelle ison operaation, jossa teitä suljettiin ja iso alue eristettiin. Poliisikoiran ja helikopterin avulla yritettiin jäljestää tekijöitä.
Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Polisen
Ampumispaikan aivan välittömässä läheisyydessä on koulu/ päiväkotikompleksi. (SVT:n uutiset) Siellä on kolmen päiväkotia ja ala-aste. Kun tapahtuma oli ohi niin kaikki lapset vietiin sisälle ja ovet lukittiin. Huoltajille on soitettu, että vanhempien on haettava lapset eikä yhtään lasta päästetä koulusta omin neuvoin kotimatkalle. Poliisi ja koululautakunta selvittelee nyt miten tapahtuma vaikuttaa koulun ja päiväkotien turvallisuustoimintaa jatkossa.
Seurataan tilannetta.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Colt

Paavo ei anna vihjettäkään tekijöitten taustoista. Ihan oikein koska sitä ei sanottu linkissäkään.
Tähän saakka siis uskomme että ampujat olivat Sven-Bertil, Bengt-Åke ja Lars-Gunnar.
Toivottavasti sankarit käyvät ainakin kahvilla poliisilaitoksella.

Janis Petke

Etteikö joukossa olisi saattanut olla joku revolverikin?

karri

Joo, voisit varmaan poistaa myös tuon kirjoitukseni koska viesti oli vastaus viestiin joka on näköjään poistettu. Ainakaan mulla ei näy enää viestiä mihin olin vastannut.

PastoriNikulainen

On ne ja sankareita. Meinaan oikeita “pistoolisankareita”.
Vain sihti puuttuu.
Aamen.

Anonymous

Villin länsi jatkuu vaikka talvi alkaa olla jo. Ruudinhaju on kova ilmassa ja pyssyt paukkuu.