Kaksi haavoittui pistoolitaistelussa Hässleholmissa

Kuvakaappaus - 2019-12-12 18-38-42.png

Etelä-Ruotsissa Hässleholmissa käytiin kovan luokan pistoolitaistelu, jossa kaksi henkilöä sai osumaa. Tietojen mukaan molemmat olisivat ainakin toistaiseksi hengissä.

Tapahtumat alkoivat Hässleholmin Ljungdalassa klo 14.20 aikaan kun useat henkilöt avasivat tulen toisiaan kohti. Useita laukauksia ammuttiin, puhutaan kymmenistä laukauksista. Kun ammunta oli ohi paikalta poistui useita henkilöitä.
Poliisin saapuessa paikalle kentältä löydettiin kaksi haavoittunutta henkilöä, jotka toimitettiin sairaalaan. Kohteet olivat 25- ja 30-vuotiaat miehet. Poliisin mukaan kohteet ovat ainakin toistaiseksi hengissä.
Tapahtuman jälkeen poliisi laittoi alueelle ison operaation, jossa teitä suljettiin ja iso alue eristettiin. Poliisikoiran ja helikopterin avulla yritettiin jäljestää tekijöitä.
Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Polisen
Ampumispaikan aivan välittömässä läheisyydessä on koulu/ päiväkotikompleksi. (SVT:n uutiset) Siellä on kolmen päiväkotia ja ala-aste. Kun tapahtuma oli ohi niin kaikki lapset vietiin sisälle ja ovet lukittiin. Huoltajille on soitettu, että vanhempien on haettava lapset eikä yhtään lasta päästetä koulusta omin neuvoin kotimatkalle. Poliisi ja koululautakunta selvittelee nyt miten tapahtuma vaikuttaa koulun ja päiväkotien turvallisuustoimintaa jatkossa.
Seurataan tilannetta.

7 thoughts on “Kaksi haavoittui pistoolitaistelussa Hässleholmissa

 1. Paavo ei anna vihjettäkään tekijöitten taustoista. Ihan oikein koska sitä ei sanottu linkissäkään.
  Tähän saakka siis uskomme että ampujat olivat Sven-Bertil, Bengt-Åke ja Lars-Gunnar.
  Toivottavasti sankarit käyvät ainakin kahvilla poliisilaitoksella.

  1. Alamaailman vinkkimies saadaan kohta langan päähän niin selviää keitä siellä oli mukana koitoksessa.

 2. Joo, voisit varmaan poistaa myös tuon kirjoitukseni koska viesti oli vastaus viestiin joka on näköjään poistettu. Ainakaan mulla ei näy enää viestiä mihin olin vastannut.

  1. Minulla on nykyään hyvin herkkä moderaattorisormi. Vähäinenkin väkivaltafantasiointi tai räikeän solvaava viesti lähtee roskakoriin.
   Karri, en tarkoita sinua, vaan jos siitä oli lähtenyt joku viesti välistä niin saattoi olla jotain sellaista.

 3. On ne ja sankareita. Meinaan oikeita ”pistoolisankareita”.
  Vain sihti puuttuu.
  Aamen.

 4. Villin länsi jatkuu vaikka talvi alkaa olla jo. Ruudinhaju on kova ilmassa ja pyssyt paukkuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.