Torstaipäivän aikana toinenkin ammuskelu

Kuvakaappaus 2019-12-12 22-05-17.png

Torstaina tapahtui toinenkin ammuskelu. Tässä tapauksessa kohde kuoli vammoihinsa myöhemmin sairaalassa.

Sundsvallissa sotatoimet alkoivat Nackstan ongelmalähiössä klo 03.00 aikaan viime yönä. Kyseessä oli puhdas murhatoimi. Kolme henkilöä kohtasi kohteen piha-alueella ja tuli avattiin suoraan. Ainakin 3-4 laukausta ammuttiin. Tietojen  mukaan paikalta pakeni kolme miestä.
Poliisin saapuessa paikalle kentältä löydettiin haavoittunut henkilö, joka toimitettiin sairaalaan. Myöhemmin ilmoitettiin, että henkilö oli kuollut.
Poliisi on ottanut päivän mittaan kiinni kolme henkilöä epäiltynä murhasta. POLISEN
Tämä oli jo toinen ampumismurha lähiaikoina Sundsvallissa. Alamaailman huhujen mukaan tämä ampumistapaus ei vaikuttaisi uusruotsalaisten tekosilta vaan kyseessä olisi ihan kantaruotsalaisten hommia, jossa mahdollisesti on mukana suomalainen.