Eillisen illan ja viime yön aikana useita murhan yrityksiä ja murhia

polisen_twitter_image.png

Eile illan ja viime yön aikana on ammuttu vähän siellä sun täällä ja muutama murha saatu aikaiseksi. Ainakin Västeråsissa ja Norrköpingissä on ollut hurja meno, reilu etukeno.

Västeråsin ongelma-alueella Råbyssä roihahti reipas tulitaistelu klo 17.30 aikaan perjantai-iltana. Yleisellä paikalla väkijoukossa kaksi toisilleen vihamielistä poolia kohtasi ja aloitettiin joukkoampuminen. Kaksi henkilöä sai osumaa ja ovat sairaalassa paikattavana. Poliisin mukaan ovat toistaiseksi hengissä. Kyseessä on afrikaanoista koostunut kiista.
Huddingessa löydettiin rappukäytävästä puoliksi murhattu mies klo 22.30 aikaan. Kohde oli saanut kehoonsa puukonpistoja, joita paikataan nyt sairaalassa. Poliisi on ottanut kiinno kolme henkilöä epäiltynä murhaamisen yrityksestä.
Uppsalassa aloitettiin Kvarngärdetissä ammuskelu niin ikään klo 22.30 aikaan. Pihalta kadulta ammuttiin ikkunoiden läpi lippaallinen huoneistoon. Ikkunat helisivät, mutta kukaan ei saanut epäonnekseen osumaa.
Norrköpingissä saatiin sentään henkilö hengiltä. Sivulliset soittivat poliisiin, että metsäpolulta löytyi kuollut mies. Poliisi otti lähistöltä kiinni kolme muuta miestä, joita nyt epäilläänkin murhasta.
Lista löytyy poliisin sivuilta.