Viikko saatiin päätökseen reippaalla AK47-tulituksella: yksi henkihieveriin, yksi hengiltä

Kuvakaappaus 2019-12-16 02-16-11.png

Uppsalan viikko saatin taputeltua päätöksen reippaalla murhan yrityksellä ja murhalla. Aseena: AK47.

Tapahtumat alkoivat Uppsalan ongelmalähiö Stenhagenissa sunnuntai-iltana klo 23.30 paikallista aikaa kun pihamaalla aloitettiin sotatoimet. Paikallisten mukaan ampuminen kuulosti sarjatuliaseelta eli luultavasti kyseessä on ollut AK47. Ampuminen tapahtui Stenhagenin pizzerian välittömässä läheisyydessä.

Poliisi ei ole toistaiseksi kertonut paljon, sillä Stenhagenissa on tällä hetkellä kymmeniä partioita ja poliisihelikopteri pörrää taivaalla. Poliisi luultavasti yrittää jäljestää ampujia.

Tätä kirjoittettaessa klo 02.15 poliisi ei ole vahvistanut kohteiden kuolleen, mutta luultavasti aamuun mennessä murhan yritykset muuttuvat murhiksi, sillä poliisin maininta ”hengenvaarallisesti loukkaantunut” tarkoittaa yleensä lopullista loukkaantumista. Ketään ei ole otettu kiinni epältynä teosta.

Seurataan tilannetta, saadaan alkavaksi viikoksi jännitystä.

Edit klo 07.30: Poliisi on vahvistanut, että toinen kuoli saamiinsa vammoihin  sairaalassa. Toinen jäänee toistaiseksi henkiin.

Kartasta voi ottaa nettimaisemakatsauksen ampumapaikasta.

 

Uppsalassa ammuttiin viimeksi perjantaina kun nuorukainen sai ns. polvitönkön. Tuossa ampumisessa ei ollut tappamisen meininkiä vaan pelkkä rispektin palautus. Tekijöitä ei ole saatu kiinni ja tuskinpa kohde kertookaan kuka häntä ampui.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

31 thoughts on “Viikko saatiin päätökseen reippaalla AK47-tulituksella: yksi henkihieveriin, yksi hengiltä

  1. Eipä näistä meidän uutisissa juuri huhuilla, jostakin baariammuskelusta stt kai oli julkaissut tietoa. Hy hys, islam leviää.

    1. Minun tukkaani ei leikkaa muu kuin valkoinen nainen. Kaupassakin menen kassalle, jossa on valkoinen nainen.

    2. Täällä HKI:ssä huomasin tuossa syksyllä geeliparturin. Hinnat oli jotain 10€. Vieressä oli normaali parturi, eli 25-30€. Oli lopettanut toimintansa.

 1. Kyllä ruåtsin poliisin on seuraavalla kerralla tarjottava sitä halal pitsaa extrajuustolla ja oreganolla.
  Aivan selkeästi pojille on jäänyt edellisestä kerrasta paha maku suuhun ja sitä ei saa brushattua edes nahkaharjalla sieltä pois.
  Tässä on selkeästi lähdetty kylille lisukkeita hakemaan roiskeläpän päälle voimakeinoin ja otettu oma pippurimylly mukaan.

  36
 2. Ihanata, pöksyni kostuvat sukkelaan ja vikkelään kun kuulen jännittäviä ja kultturellisesti rikkaita uutisia Ruotsin edistyksellisesti humaniraarisesta katastrofi suurvallasta!

  Marian ja Sannan kanssa tuossa juuri tuumattiin että jotenkin pitää nostaa Suomen vetovoimaa moniosaajien silmissä että ei jäädä liikaa Ruotsista jälkeen. Kuinka eroottista ja tasa-arvoista olisikaan jos mekin saisimme aamulla herätä AK47:n värisevään säksätykseen mitä parhaimmillaan säestäisi kymmenen suurmoskeijan minareettien korvia suloisesti möyhentävä pallittomien miesten joiku! Kyllä se Katrikin varovasti nyökytteli vaikka hiukan epäilikin.

  Selitimme sille muten nyt pitää näyttää että meillä on vakta, ei saa alistua tyhmien setämiesten loogisen kuuloisille varoituksille.

  87
  1. Pojathan vain olivat hieman harrastamassa tarkkuusammuntaa. Hiukan ymmärrystä kehiin. Tällä kertaa joku henkilö vain sattui vanhingossa linjalle koska rasistiset ruotsalaiset eivät olleet järjestäneet kunnollisia harrastusolosuhteita.

   Onko lukijoista muka kaikki aina onnistunut kokkaamaan niin ettei keittiö likaannu yhtään…? Eli hieman peiliin katsomista ennen rasistista vihatuomitsemista. Välillä sattuu pieniä kommelluksia.

   32
   1. Joo…ja Suomessa kun ”jotkut” ammuskelevat, poliisi ensimmäiseksi tiedotteessaan kertoo; että sivullisille ei ole vaaraa ammuskelusta”!!! Eli, ampumisesta EI ole vaaraa sivullisille, niin miksi helvatussa noista laillista aseista pitää Suomessa ja muissa uuskommunisti hallitusten valtioissa pitää niin suuri meteli kun ovat noin vaarattomia vaikka keskellä toria ampuu suuntaan tai toiseen…?

    18
    1. Sitten on vaaraa ollut, jos on sivullisiin osuttu. Tyhjänä asekaapissa se on oikein jättefarlig, hui sentäs.

 3. Onneksi ruotsalaiset ovat alkaneet kyllästyä ja hitsarisössöttäjän kannatus on kääntynyt nopeaan laskuun. Äijä ulos ja tilalle joku vaikka yrityselämästä a la Trump jos ei maasta löydy yhtään kelvollista poliitikkoa.

  Frågan som ställdes var: ”Vilket förtroende har du för följande partiledare?”
  Jimmie Åkesson (SD): 31 procent (+2)
  Ebba Busch Thor (KD): 31 procent (-4)
  Jonas Sjöstedt (V): 28 procent (+2)
  Ulf Kristersson (M): 25 procent (-4)
  Stefan Löfven (S): 23 procent (-6)
  Annie Lööf (C): 22 procent (-1)
  Isabella Lövin (MP): 12 procent (+1)
  Nyamko Sabuni (L): 10 procent (+/-0)
  Per Bolund (MP): 9 procent (+1)
  Undersökningen genomfördes i Novus Sverigepanel med 1 100 intervjuer på ett riksrepresentativt urval av personer mellan 18-79 år, den 5-11 december 2019.
  Källa: SVT

  27
  1. Vain 23% ruotsalaisista luottaa Löfvenin kykyyn johtaa maata. Eli siis 77% ei luota.

   Seuraaviin vaaleihin on aikaa melkein kolme vuotta. Mitä aiomme tehdä? Antaa asioiden vaan mennä päin helvettiä omalla painollaan ja nopeamminkin?

   35
    1. ”Kun hevoset ovat karanneet, niin kiireellä suljetaan tallinovia”.
     Lainaus Mauri Sariolan kirjasta.

     Vaikka ruotsalaiset taitaa pitää vieläkin ovia auki.

     15
   1. So what!
    Löfvenia voisi vaihtaa vaikka Greta Thunbergiin. Silloin Ruotsi nappaisi heti kolme kultaa – pääministerien nuoruuskilpailussa, pääministerien sairauskilpailussa ja pääministerien ilmastohörhökilpailussa.

 4. https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomi-ei-voi-menestya-itseensa-kapertymalla/d671d89f-e33a-4885-b31c-b65b5f278323
  Huh huh lol…Kauppalehti juuri ilmoittautui ..viimeistään..maanpetturiksi…avainsanat..käpertyminen..maahanmuutto..menestyminen..kun siis…valtio..yhteiskunta..on suomalaisia ihmisiä varten..eikä päinvastoin.

  suomalaiset kansalaiset..eivät ole sitä varten että he tuottaisivat verotuloja, vaan verotulot ovat siksi, että niillä hyödytettäisiin suomalaisia..siiis etnisiä suomalaisia!

  43
  1. Kansainvälisyys? eli n saatio ja mutapääsaatio? kirjoittajamme katsoo tämän välttämättömäksi suomalaisen sivilisaation jatkumisen varmistamiseksi, niinkö?

   se ”kansainvälisyys” kun pakkaa olemaan aika yksipuolista..eli lähinnnä rättipääsaatiota..eri ilmiöineen.

   20
   1. LOL ”Sujuvinkaan lupamenettely ei auta, jos ilmapiiri ja keskustelukulttuuri ovat maassa sellaisia, ettei tulija koe itseään tervetulleeksi. Myös asenteiden on Suomessa muututtava avarakatseisemmiksi”

    eli Kauppalehden pääkirjoittajako muuttaa ne asenteet rättipääsaatiooon nähden ”avarakatseisemmaksi”?

    heh eh..Tuokin on ilmoittautunut Gulagiin, itse oppimaan ”avarakatsesemmaksi”

    19
    1. Miksi niiden tulisi kokea itsensä tervetulleiksi, kun eivät sitä missään määrin ole. Voisin ottaa jonkun indonesialaisen mimmin luokseni asumaan, muttei edes L. Andersson ota afgaania edes naapuriinsa. Tälle pohjaan väitteeni pakolaisten epätervetuliaisuudesta. Bisnestä ne on ja väestönvaihtoa varten.

  2. Annetaan moniosaajille kalashnikovit jo rajalla, niin pääsevät heti paikkaamaan huoltosuhdetta.

   11
 5. Sam Colt: Kalashnikovin omistus on ihmisoikeus, jota ei saa loukata.
  M. Ohisalo: Tunkeutuminen vieraan valtion alueelle asyyli tekosyynä on ihmisoikeus.

  12
 6. Voi jummi jammi mikä maa. Rynnäkkökivääreillä varustettuja ganstereita ja poliisit vaan keittelee kahvia.

  Ja jos jossain poliisi ottaa kovemmat otteet käyttöön, niin koko maa on yhtä mellakkapesäkettä. Senhän takia poliisi antaa nuorukaisten riehua, eikä yritä väkivalloin estää niiden tuhotöitä.

  Koska jos tulisi hieman enemmän mellakoita jonkin paikallisen konfliktin takia, niin sehän toisi entistäkin paremmin ilmi sen, että maahanmuuttopolitiikka on ollut täysin vastuutonta.

  18
 7. Minulla on ehdotus sanamuodoksi, kun maalitusta kriminalisoitavaa lakitekstiä muotoillaan:

  ”Jos voidaan katsoa, että viranomaisen, poliitikon, telaketjufeministin, erityisessä valtiollisessa suojeluksessa olevan uskonnon edustajan tai vihervasemmistolaisen kansalaisaktivistin mielipide kyseenalaistetaan julkisesti, ja että tästä seuraa kansalaisten vihastumista tätä edellä mainittua tahoa kohtaan, tuomittakoon tällaisesta mielipiteen kyseenalaistamisesta vankeuteen vähintään kymmeneksi vuodeksi.

  Jos voidaan havaita, että kyseenalaistus sisältää äärioikeistolaisia, tai lähes äärioikeistolaisia kannanottoja mihin tahansa valtakunnan poliittiseen kysymykseen, tuomittakoon vankeusrangaistus raskauttavien asianhaarojen vallitessa. Äärioikeistolaisuuden mahdollinen ilmeneminen osoitetaan tapauskohtaisesti antifan osoittamien asiantuntijoiden toimesta.

  Lakiin tulee kirjata valtamedian oikeus kritisoida vallanpitäjiä ja määritellä valtamedian viralliset toimijat lakitekstissä. Lisäksi laissa määritellään mediat, jotka katsotaan äärioikeistolaisiksi ja joilla minkäänlaista kritisointioikeutta näin ollen voi olla.”

  1. Sen verran pystyi kuitenkin lukemaan, että syynä on rasismi. Mitä hiton rasismia siinä on, kun sepitteelliset riehujat ovat tietenkin suomalaisia. Taitaa kirjoittaja itse olla natsipuolueesta ja äärirasisti. Miksi sellaisen annetaan mitään kirjoittaa, kaivokseen vaan. Tule apuun Taponen, kaikkien muslimiterroristien kaveri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.