Poliisi tekee joitakin lisätoimia Uppsalan ampumisten takia

1200px-Rimfrost1.jpg

Ruotsin poliisilla on ollut kuukauden päivät päällä erikoisoperaatio, operaatio Rimfrost (Kuura), jonka avulla jengirikollisuutta ja jatkuvia ampumisia yritetään hillitä.

Operaatio julistettiin alunperin koskemaan Malmöä marraskuun alussa tapahtuvien useiden teloitusmurhien takia. Tarkoituksena oli lisätä toimintavalmiutta siten, että ainakin laittomia aseita saadaan takavarikkoon entistä enemmän.

Kuukauden aikana poliisi on saanut jotain aikaiseksi. SVT:n uutisten mukaan Malmössä on tehty useita isoja takavarikoita, joissa huumeita ja aseita on saatu pois kadulta; yli kilo kannabista, 2500 pilleriä, muutama pistooli, haulikko ja sen sellaista. Lisäksi poliisi on lisännyt näkyvyyttä kadulla ja useita henkilöitä on vangittu epäiltynä törkeistä rikoksista.

Tosin poliisi myöntänyt itsekin, että mitään lyhyen tähtäimen ratkaisuja ei ole; jos kaksi henkilöä haluaa murhata toisensa niin tuskinpa siihen voidaan mitenkään vaikuttaa.

Nyt myös Uppsalassa mietitään joitakin lisätoimia viikon aikan sattuneiden ampumisten takia. Huomiota herättävä oli perjantain ampumistapaus, jossa gangsterit ampuivat pihalta sisälle huoneistoon useita laukauksia ikkunan läpi. Asunto vaan sattui olemaan väärä ja luodit menivät aivan väärään osoitteeseen. Perhe piiloitui vessaan kun luoteja alkoi napsahdella lastenhuoneen ikkunasta sisään.

Oikea kohde hakeutui myöhemmin yöllä sairaalaan, sillä hän oli saanut jo aiemmin illalla osumaa, ja nyt huonestoon osuneet luodit oli tarkoitettu hänelle. Mutta siis väärä asunto.

Perhe on kertonyt järkyttyneensä ampumisesta, sillä oli vain tuuria, että lapset eivät olleet tulilinjalla.

Operaatio Rimfrost pyritään laajentamaan koskemaan Uppsalaa ja lääninhallitus on määrännytkin, että poliisin tulee saavan lisävoimia siten miten kuin se on mahdollista.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

32 thoughts on “Poliisi tekee joitakin lisätoimia Uppsalan ampumisten takia

 1. Vaikuttaa siltä, että ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ottaa kovat keinot käyttöön: pizzauunit tulille ja varmistetaan, että kaikkia täytteitä on saatavilla ja haluttaessa tupla-, jopa triplajuustolla!

  46
  1. Mitä operaatio Pizzalle tapahtui?

   Oliko se yhtä suuri menestys kuin Operaatio lämmin pulla?

 2. ”Operaatio Kuura” kuulostaa kyllä kovin negatiiviselta – eikö esim. operaatio Hillomunkki olisi ollut sopivampi?

  39
 3. tietysti poliisi voisi auttaa oikean osoitteen antamisessa, jottei sivullisia ammuttaisi…

  41
 4. ”Operaatio Rimfrost pyritään laajentamaan koskemaan Uppsalaa”

  Ei tartte, koska Uppsalassa kouluttautunnu lappilainen psykolekuri sanoo, että svea mamman ex-sivistysvaltio on TURVALLINEN!

  23
 5. No työllistävää vaikutusta näyttää olevan. Niinkuin eräissä piireissä on vakuuteltu multikultista. Lisää poliiseja ruotsiin. Och samma på finska.

  15
 6. Some tekee asiakkaistaan kusipäitä, mutta yritetään silti pysyä asiassa.
  Suuren 1821-1920 siirtolaisuuden Yhdysvalloissa on nyt 600 asukasta poliisia kohti. Siirtolaisuuden synnyttämä mafia ja gansterit eivät ole kadonneet, vaikka joka sadas USAlainen on vankilassa.
  Ruotsi lähentelee Yhdysvaltoja luvulla 510 asukasta per poliisi. Suomi pitää toistaiseksi perää määrällä 785 asukasta poliisia kohti. Ruotsilla on nyt suunnitteilla nostaa poliisien lukumäärää, jotta 340 asukasta kohti on yksi poliisi rauhallisuutta takaamassa. Vähän älyä omaava voi tästä saada käsityksen EUn kehityksen suunnasta.

  15
  1
  1. Miten eu liittyy Ruotsin poliisien määrään? Eihän eu päätä siitä asiasta..

   14
   1. Aivan, ruotsi ei luopunut itsenäisyydestään ja valuutastaan kuten suomi teki.
    Suomi toki liitettiin eu:n ja shengeniin valtiopetoksella, mutta se on oma episodinsa ja kiinnostuneet kyllä löytävät informaatiota tästä kusetuksesta.
    Siksi eu:lla ei ole suurta sanavaltaa ruotsin tekemisiin, vaan ruotsalaisten poliitikot ovat ihan itse sössineet asiat nykyiseen jamaan.

    10
    1. Miten niin valtiopetoksella? Asiasta pidettiin neuvoa-antava kansanäänestys, jonka niukka enemmistö äänesti myöntävästi eeuulle. Eu:hun liityttiin aivan laillisesti.

     10
     33
     1. Juuri näin, se oli neuvoa antava äänestys, jonka jälkeen olisi hallituksen pitänyt miettiä uudelleen kantaansa, informoida kansaa ja järjestää sitova kanasanäänestys.
      Mutta neuvoa antava äänestys muuttuikin lopoulliseksi ts. sitovaksi yhdessä yössä, eli kyseessä oli vain ja ainoastaan muotoseikka jolla kansa saatiin luulemaan olleeensa päättävässä asemassa.

      Informaatiota pimitettiin isolla rahalla, perustuslaki oli muutettu, jotta ulkopuolinen voi ottaa tarvittaesa suomen johtamisen käsiinsä ts. eu:n virkamieshallitus astuisi johtamaan suomea, valuutan vaihdoksesta ei juuri puhuttu vaan se hivutettiin puoliväkisin.
      Suuresta kusetuksesta kirjoitettiin kirjakin, mutta se vedettiin ministeriön määräyksellä pois markkinoilta välittömästi, koska se sisälsi liian arkaa ja todenmukaista materiaalia suoraan dokumenteista, vain muutamia kappaleita ehdittiin myydä ja loput tuhottiin.
      Todellisuudessa suomalaisia vietyiin eu:hun kuin litran mittaa ja toidella huonoiila tiedoilla.

      16
      1. Millaista informaatiota pimitettiin isolla rahalla? Kuka sen rahan laittoi liikenteeseen ja kelle se maksettiin. Älä vaan sano, että juutalaiset. Millä tavalla perustuslakia muutettiin? Ja mikä kirja vedettiin ministeriön määräyksellä pois markkinoilta?

       1. Juuri kriittistä informaatiota eli tietoa joka olisi antanut selkeämmän kuvan eu:n pyrkimyksistä päästä kansallisvaltioista eroon, tätä tietenkin edelsi ”pankkikriisi” joak junailtiin IMF:n suosiollisella konsultaatiolla.
        Eli media yms. julkinen tiedostus oli pelkästään positiivista ja hyvin suppeaa, aina käännettiin asian kulku maataluostukiin aaasinsiltojen kautta.
        En valitettavasti muista sen pykälän numeroa ja kirjanmerkit ilmoittavat 404:ää, mutta sen idea oli että eu:ta tulee virkamieshallitus jos suomi joutuu eu:n kannalta epäedulliseen tilanteeseen. Toisin sanoen maan ulkopuolelta tulee vieraan vallan edustajat ottamaan johdon käsiinsä.
        Kirja: Antti Kuosmanen ”Suomen tie EU:n jäseneksi”
        Koko eu on ”juutalainen” ajatus, sen kantaisähän on Coudenhove-Kalergi, vaikkei ollutkaan aito jutikka vaan käännynnäinen ja ensisijaisesti sionisti. Warburg (pankkiiri, juut.) lahjoitti Coudenhovenille aimo tukun shekeleitä eu järjestelmän koevedokseen.
        Ja mitä tämä intellektuelli mainitsee kirjassaan Practishe Idealismus-Paneuropean verlag s.22-23 ” Kaukaisen tulevaisuuden ihminen on sekarotuinen. Nykyiset rodut ja yhteiskuntaluokat häviävät, kun tila,aika ja ennakkoluulot eivät enää vaikuta.
        Tulevaisuuden euraasia-negroidi rotu, ulkonäöltään samankaltainen kuin muinaisaet egyptiläiset, korvaa kansan monipuolisuuden yksilön moninaisuudella.” Kannattaa lukaista ihan ajatuksen kanssa, tämä ote on lievimmästä päästä.
        Mutta koekenttä ruotsissa, kuten myös saksassa, ranskassa, hollannissa etc. on tässä hyvä esimerkki kuinka sanat ovat siirretty käytännön tasolle toteutettavaksi.

     2. Joku kotiryssä tehtaillut näköjään taas alapeukkuja.

      Onhan se kamalaa, että on yhtenäinen Eurooppa asettamassa pakotteita Krimin ryöstäjille. Vieläpä jos Suomi kuuluisi Natoon, siinä jäisi tulevaisuuden mainilan laukaukset tekemättä.

      Laita vain seteliselkärankainen kotiryssä ihan vapaasti vaikka sata alapeukkua tällekin viestille.

    2. Ruotsin ja Tanskan kruunu [valuutta] on sidottu Euroon. Näin muistan jostain asiasta lukeneeni. Eli jotenkin sidottu kuitenkin tjtn.

   2. EUn toiminta liittyy läheisesti jopa pakottaen Ruotsin poliisien määrään kuten myös Suomen poliisien määrään. Siirtolaiset, joiden joukosssa on paljon rikollisia, tulevat EUn avoimien rajojen kautta ja päätöksin. Se jopa ymmärretään molempien maiden hallituksissa.

 7. Nyt ei tule viesti läpi, vaikka siinä ei pitäisi olla mitään asiatonta. Noh, ainakaan sen asiattomampaa kuin yleensäkään.

 8. Lähetän viestini paloissa, josko kiukutteleva ilmaisu selviäisi:

  Osa 1:

  Minulla kävi mielessä ennen artikkelin lukemista, että poliisin uusi erikoisyksikkö on alkanut tutkia laboratorioissa kehitettäviä tehokkaampia pizzatäytteitä, joilla olisi entistäkin suurempi rauhoittava vaikutus gansterien mielentilaan. Ei paha idea, kun huomioidaan, mikä maa on kyseessä.

 9. Osa 2: Poliisin kielitieteiden ammattikorkeassa kannattaisi edellisten keinojen lisäksi kehitellä kaunopuheisia ilmaisutapoja, joilla voitaisiin vaikuttaa gansterien inhimilliseen puoleen vetoavalla tavalla. Poliisit voisivat myös kehittää luottamusta herättäviä ilmeitä ja riisua aggressioita alitajuisesti korostavia piirteitä varustuksessaan.

 10. Ihmistyyppi, mitä Ruotsin poliisirekrytoinnissa tulisi viimeiseen asti välttää, on Venäjän Yön susien johtajan Alexander Zaldostanov:in kaltaisen ulkomuodon omaava mies.

 11. Uudet rekrytoitavat poliisialokkaat tulisi valita ulkoiselta olemukseltaan mahdollisimman paljon Jykä Käteistä muistuttavien joukosta.

  Gansterit voivat muuten tuntea olonsa peräti uhatuksi ja kiukutella valtiovaltaa vastaan.

 12. Kiukutteleva sana on oikein kirjoitettuna JXyXrXkXi KäXteiXnen tai KXataiXnen. Se ei tule läpi. Jykä sen sijaan tuli.

 13. No varmasti vähenee. Onhan saatu jo muutama ase takavarikkoon. Kyllä se siitä ja vielä pizzaa lisää.

 14. Nämä uutiset kertoo jo siitä epätoivosta joka virkavallalla on,todellisuudessa ne ei vaan yksinkertaisesti voi tehdä mitään koska jo aseen käyttö on kai kielletty kuten muutkin voimakeinot,tai niitä ei ainakaan käytetä,torutaan vaan vaikka olisivat iholle tulossa,nämän näkyy julkisissa videoissa näissä torikokouksissa…..no varmasti ylempää tullut toimintaohjeet poliisille…..ajatellaan vaikka että poliisi menee torikokoukseen ja kiviä alkaa lentämään niin nämä vetäytyvä ettei vaan provosoitaisi….tulos on se että kokoontujat huomaa ettei poliisi mitään voi ja meno senkun yltyy…..ja näin on tapahtunut jo niin kyllä kaikki kunnioitus on mennyt poliisilta ja vidun vaikee saada takaisin. On näitä kokouksia muuallakin euroopassa mutta sieltä löytyy aina tarvittaessa mellakkavarusteiset joukot jotka ottavat asiat haltuun….täällä hrrilassa se eivaan jostain syystä onnistu(nut) ja ollaan tässä tilanteessa missä ollaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.