Ruotsin vuoden tulijasaldo noin 60 000 henkeä

Kuvakaappaus 2019-12-18 17-29-45

Ruotsin Maahanmuuttovirasto arvioi keväällä, että kuluvan vuoden aikana Ruotsiin tulee 60 000 perheenyhdistämisohjelmalla tulevia tulijoita. Ihan tähän lukuun ei kuitenkaan päästy.

Vuonna 2018 Ruotsin myönsi oleskelulupia perheenyhdistämisen perusteella 44 842 henkilölle. Vuonna 2017 luku oli 48 046 henkilöä. Kuluvan vuoden luvuksi muodostuu reilu 30 000 henkeä. Eli he ovat henkilöitä, jotka tulevat kolmansista maista Ruotsiin sillä perusteella, että heillä on jo joku omainen Ruotsissa, joka on saanut turvapaikkaan perustuvan oleskeluluvan. Lukuun lasketaan myös Ruotsissa syntyneet lapset sinä aikana kun vanhemmat ovat vielä turvapaikaprosessissa, vajaa 900 lasta.
Kun tähän lasketaan omatoimiset matkailijat noin 21 000 henkeä ja erikoisluvalla maahan jääneet afgaanilapset niin tulijamäärä huitelee kaikenkaikkiaan noin 55 000 -60 000 tulijan kieppeillä.

Ruotsi tekee 2019 perheenyhdistämisen kaikkien aikojen ennätyksen


 

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
M

Todennäköisesti äärioikeisto on syyllinen 30000:n vajeeseen. Tulijat eivät tunne oloaan turvalliseksi rasistisessa ilmapiirissä.

hieno homma

Näin sen täytyy olla👍

kimmo kuusisto

jos islamilaiseen kulttuuriin kuuluu häpeä,jos nainen tienaa enemmän kuin mies…eli peräkylän afgaanit,,,,,tumputtakkaa kabuliin!

Ingen Gripen

Loppulasku sisällissodan kaltaiseen tilaan tapahtunee muutamassa kuukaudessa sitten kun jokin kriittinen piste ylittyy.

ArjalainenJuntti

Ruotsin päättävä elimistö näyttää tykästyneen muslimimatuihin tehokkaana väenvaihtajana 6-0.
Sellaisia elimenroikottajia silmienväleissään on valitettavasta luikerrellut myös suomalian elimistöön.
Rajat kiinni ja nenät poikki!

Täti on mykistynyt

Asiasta neljänteenkymmenenteenseitsemänteen. Boy. Minkä valtiotieteilijän maailma on Heikki Porkassa menettänyt. Olisiko vielä myöhäistä? Kyllä jotkut vetävät tohtorit vielä harmaahapsisinakin…

Kabul, Aleppo...

Ilmankos Ruotsissa ovat autojen erikoisrerekisterikilvet lisääntyneet, varsinkin matujen keskuudessa. Rekisterikilpeen valitaan mielellään esim. kotipaikan nimi tai sen alueen nimi mistä tulee.