Lisää ruumiita joulukuun raatolistalle

Kuvakaappaus 2019-12-20 11-08-13.png

Illan ja yön aikana on taas harjoitettu murhajaisia. Ainakin yksi saatiin hengiltä ja yksi sairaalaan kahdessa eri ampumistapauksessa.

Kristianstadin Galmegårdenissa ampujaiset aloitettiin klo 23.00 aikaan torstai-iltana. Kaksi henkilöä avasi tulen kolmatta kohti, joka sai sen verran osumaa, että heitti henkensä myöhemmin sairaalassa. Tulitaistelu pidettiin keskellä yleistä katua ja teolla oli useita silminnäkijöitä. Poliisi etsii teosta kahta miestä, mutta heitä ei ole vielä löydetty. POLISEN

Uppsalassa taas murhaaminen meni siinä mielessä pieleen, että kohde on viimeisten tietojen mukaan hengissä. Eriksbergissä tulitoimet aloitettiin klo 22.15 aikaan. Sivulliset soittelivat useita soittoja hälytyskeskukseen, että sota on alkanut. Kentältä löydettiin sitten haavoittunut henkilö. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Uppsalana alamaailman mukaan kohde ja tekijät ovat Afrikasta.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Lisää ruumiita joulukuun raatolistalle

 1. Mikä on joulukuun tilasto tähän mennessä? Olisiko mahdollista saada sellainen päivittyvä lista? Kiitos tärkeästä työstäsi näiden asioiden esille tuojana. Hyvää joulun aikaa ja nykyistä parempaa tulevaa vuotta!

  30
   1. Kiitos paljon! Karua on jälki, mutta kun premissit tiedetään, niin ei tässä paljon muuta voi odottaa. Jokainen, joka alkaa suhteuttaa näitä tilastoja historiaan, tajuaa että Ruotsissa todellakin tapahtuu jotain uutta. Saa nähdä kuinka kauan tämä suhdanne jatkuu.

    13
    1. Tänks. Joo, pitää laittaa listalle. Jostain syystä tuo unohtui siitä…

 2. ’Ruotsin tilanne’ se pysyy tasaisessa käymistilassa ja Lööperillä on vielä monta vuotta aikaa pahentaa tilannetta, minkä hän riemumielin tekeekin.

  Rasismi on se ongelma, ei maahanmuutto. Jos rasismia ei olisi, kaikki kastelisivat kukkia kedolla.

  18
 3. ”Pirkka-Pekka Petelius pyytää nyt anteeksi romaneilta”

  Seuraavaksi P-P Peteliuksen tulisi pyytää anteeksi aseestakieltäytyjiltä. Nämä aseistakieltäytyvät pasifistit, jos heitä olisivat kaikki, olisivat mielihyvin estäneet Paavolta tämänkin uutisen kirjoittamisen.

  P-P Petelius pilkkasi aseistakieltäytyjiä Yömyöhään radiokuunnelmissa 1980- luvulla todella törkeästi ja tätä törkeyttä lisäsi vielä keksitty hahmo, jota kuunnelmassa ’haastateltiin’. Hahmon nimi oli ’Pentti Hilkuri’.

  Nyt P-P oikein nöyrät anteeksipyynnöt aseistakieltäytyjille, joita verisesti loukkasit. Hahmo ilmoitti ’haastattelun’ lopuksi ’lähtevänsä kastelemaan kukkia’. Tämä vielä oikein käänsi puukkoa loukattujen haavoissa. P-P Petelius, on aika kantaa vastuu ja pyytää aseistakieltäytyjiltä nöyrästi anteeksi tätä pilkkaa.

  20
  1
 4. Ruotsalainen lääkintähenkilöstö saa rikastajien ansiosta kokemusta ampumahaavojen hoidosta. Materiaalia tulee sairaaloihin jatkuvana virtana. Ruotsalaiset ovat kekseliäitä ja ehkä pian maailma saaneekin käyttöönsä uusia innovaativisia hoitokeinoja. Ne voivat pelastaa ihmishenkiä tulevaisuudessa. Silloin voimme olla kiitollisia niille maahanmuuttajille, jotka ovat antaneet korkeimman uhrinsa lääketieteen kehittämisen hyväksi.

 5. Meillä joulukalenteri.
  Kehitysmaamuslimeilla kokovuotinen raatokalenteri.
  Kuka löytyy seuraavasta luukusta?

 6. Tästä hyvästä pastori kuuntelee kappaleen kulkuset ja juicen legendaarisen
  sika kappaleen kymmenen kertaa peräkkäin.
  Aamen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.