Lisää ruumiita joulukuun raatolistalle

Kuvakaappaus 2019-12-20 11-08-13.png

Illan ja yön aikana on taas harjoitettu murhajaisia. Ainakin yksi saatiin hengiltä ja yksi sairaalaan kahdessa eri ampumistapauksessa.

Kristianstadin Galmegårdenissa ampujaiset aloitettiin klo 23.00 aikaan torstai-iltana. Kaksi henkilöä avasi tulen kolmatta kohti, joka sai sen verran osumaa, että heitti henkensä myöhemmin sairaalassa. Tulitaistelu pidettiin keskellä yleistä katua ja teolla oli useita silminnäkijöitä. Poliisi etsii teosta kahta miestä, mutta heitä ei ole vielä löydetty. POLISEN
Uppsalassa taas murhaaminen meni siinä mielessä pieleen, että kohde on viimeisten tietojen mukaan hengissä. Eriksbergissä tulitoimet aloitettiin klo 22.15 aikaan. Sivulliset soittelivat useita soittoja hälytyskeskukseen, että sota on alkanut. Kentältä löydettiin sitten haavoittunut henkilö. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Uppsalana alamaailman mukaan kohde ja tekijät ovat Afrikasta.
 

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vesa
Vesa
20.12.2019 11:24

Mikä on joulukuun tilasto tähän mennessä? Olisiko mahdollista saada sellainen päivittyvä lista? Kiitos tärkeästä työstäsi näiden asioiden esille tuojana. Hyvää joulun aikaa ja nykyistä parempaa tulevaa vuotta!

Vesa
Vesa
20.12.2019 16:12

Kiitos paljon! Karua on jälki, mutta kun premissit tiedetään, niin ei tässä paljon muuta voi odottaa. Jokainen, joka alkaa suhteuttaa näitä tilastoja historiaan, tajuaa että Ruotsissa todellakin tapahtuu jotain uutta. Saa nähdä kuinka kauan tämä suhdanne jatkuu.

seant
seant
20.12.2019 16:56

Onko tästä tapauksesta sen enempää tietoa, jossa oli suomalainen kohteena? Kun ei olut aikaisemmassa listassa.
https://samnytt.se/avslojar-ranare-knivhogg-och-beskot-sallskap-i-deras-bil/

Suomi Finland
Suomi Finland
20.12.2019 11:35

’Ruotsin tilanne’ se pysyy tasaisessa käymistilassa ja Lööperillä on vielä monta vuotta aikaa pahentaa tilannetta, minkä hän riemumielin tekeekin.
Rasismi on se ongelma, ei maahanmuutto. Jos rasismia ei olisi, kaikki kastelisivat kukkia kedolla.

Suomi Finland
Suomi Finland
20.12.2019 12:01

”Pirkka-Pekka Petelius pyytää nyt anteeksi romaneilta”
Seuraavaksi P-P Peteliuksen tulisi pyytää anteeksi aseestakieltäytyjiltä. Nämä aseistakieltäytyvät pasifistit, jos heitä olisivat kaikki, olisivat mielihyvin estäneet Paavolta tämänkin uutisen kirjoittamisen.
P-P Petelius pilkkasi aseistakieltäytyjiä Yömyöhään radiokuunnelmissa 1980- luvulla todella törkeästi ja tätä törkeyttä lisäsi vielä keksitty hahmo, jota kuunnelmassa ’haastateltiin’. Hahmon nimi oli ’Pentti Hilkuri’.
Nyt P-P oikein nöyrät anteeksipyynnöt aseistakieltäytyjille, joita verisesti loukkasit. Hahmo ilmoitti ’haastattelun’ lopuksi ’lähtevänsä kastelemaan kukkia’. Tämä vielä oikein käänsi puukkoa loukattujen haavoissa. P-P Petelius, on aika kantaa vastuu ja pyytää aseistakieltäytyjiltä nöyrästi anteeksi tätä pilkkaa.

Anonymous
Anonymous
20.12.2019 12:20

Löfveeni on brittien Corbynin tapaan vakavasti aivokuollut.

Aappa
Aappa
20.12.2019 12:25

Üppsaalassakin vietetään ilmeisesti ’mustaa joulua’ tänä vuonna.

Acc358
Acc358
20.12.2019 15:25

Ruotsalainen lääkintähenkilöstö saa rikastajien ansiosta kokemusta ampumahaavojen hoidosta. Materiaalia tulee sairaaloihin jatkuvana virtana. Ruotsalaiset ovat kekseliäitä ja ehkä pian maailma saaneekin käyttöönsä uusia innovaativisia hoitokeinoja. Ne voivat pelastaa ihmishenkiä tulevaisuudessa. Silloin voimme olla kiitollisia niille maahanmuuttajille, jotka ovat antaneet korkeimman uhrinsa lääketieteen kehittämisen hyväksi.

Anonymous
Anonymous
20.12.2019 20:21

Meillä joulukalenteri.
Kehitysmaamuslimeilla kokovuotinen raatokalenteri.
Kuka löytyy seuraavasta luukusta?

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
21.12.2019 06:25

Tästä hyvästä pastori kuuntelee kappaleen kulkuset ja juicen legendaarisen
sika kappaleen kymmenen kertaa peräkkäin.
Aamen…