Lisää ruumiita joulukuun raatolistalle

Kuvakaappaus 2019-12-20 11-08-13.png

Illan ja yön aikana on taas harjoitettu murhajaisia. Ainakin yksi saatiin hengiltä ja yksi sairaalaan kahdessa eri ampumistapauksessa.

Kristianstadin Galmegårdenissa ampujaiset aloitettiin klo 23.00 aikaan torstai-iltana. Kaksi henkilöä avasi tulen kolmatta kohti, joka sai sen verran osumaa, että heitti henkensä myöhemmin sairaalassa. Tulitaistelu pidettiin keskellä yleistä katua ja teolla oli useita silminnäkijöitä. Poliisi etsii teosta kahta miestä, mutta heitä ei ole vielä löydetty. POLISEN
Uppsalassa taas murhaaminen meni siinä mielessä pieleen, että kohde on viimeisten tietojen mukaan hengissä. Eriksbergissä tulitoimet aloitettiin klo 22.15 aikaan. Sivulliset soittelivat useita soittoja hälytyskeskukseen, että sota on alkanut. Kentältä löydettiin sitten haavoittunut henkilö. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Uppsalana alamaailman mukaan kohde ja tekijät ovat Afrikasta.