Kolme sairaalaan jouluisassa pistoolitaistelussa

Kuvakaappaus 2019-12-25 12-59-05.png

Kuningaskunnassa joulua on vietetty melko rauhallisin menoin. Murha, muutama murhan yritys, pommi, autopaloja ja sen sellaista.

Jouluaattona Västeråsissa löydettiin puolen päivän jälkeen asunnosta kuollut nainen. Joulupukin sijasta huoneistoon oli tullut vierailulle siis viikatemies. Poliisi otti teosta epäiltynä kiinni miehen, jota nyt epäillään – ei kuusen kaatamisesta – vaan murhasta.
Tukholman eteläpuolella Botkyrkan ongelmakaupungissa Norsborgin ongelmalähiössä aloitettiin reipas pistoolitaistelu aamulla klo 05.00 aikaan. Kolme henkilöä sai osumaa, ei mitenkään hengenvaarallisesti; enkelitaivaan-virttä ei tarvinnut laulaa eikä Monoselle soittaa. Henkilöt, jotka tulevat maista, joissa pukki ei aja reellä ja joissa ei tehdä lumihankeen lumienkeleitä, vietiin lyijynpoistoon sairaalaan. Poliisin betonikorvatunturille ei ole toistaiseksi viety ketään.
Lundissa laitettiin taas vaihteeksi reipas autogrilli. Kun pukki poistui kaupungista niin pienet ruskeat pyromaanit saapuivat kadulle ja polttivat puolenkymmentä autoa. Kun taas Helsingborgissa kerrostalon rapusta löydettiin räjähtämätön pommi. Asukkaat evakkoon ja pommiryhmä paikalle.
 

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Botkyrkabo
Botkyrkabo
25.12.2019 14:01

Asuin Norsborgissa nelisenkymmentä vuotta sitten. Siihen aikaan siellä asui vielä runsaasti oikeita ruotsalaisia. Muuta väkeä olimme me suomalaiset, neekirit, ja runsaasti eteläamerikkalaisia.
Kerran näin kun lapset pelasivat ilmiselvää pesäpalloa aukiolla. Kova väittely espanjaksi siitä, oliko joku palanut pesälle.
Kerrostalomme oli rauhallinen ja siisti. Autoni sai olla rauhassa.
Mutta niin se kehitys vaan kehittyy…?

Hade Aning
Hade Aning
25.12.2019 15:54

Ruotsissa toteutetaan yhteiskunnallista kokeilua, jossa tutkitaan hyvinvointivaltion asteittaista muuttamista globaalin keskiarvon mukaiseksi klaanivaltioksi.

Gud Hjule!
Gud Hjule!
26.12.2019 14:01
Vastaa...  Hade Aning

Ruotsalaisista puuttuu isänmaallisuus, kansallinen kunniantunto. Mihin se katosi? Jättivät läpikulkeissaan Saksaan, josta Hitler sittemmin työsti oman versionsa.
Onko hurreilla niin huono omatunto, että haluavat hävittää itse itsensä? Ihan sama, mutta pitääkö se tehdä Suomen länsirajan takana? Mikseivät painu takaisi itäpersian vuorille, sinne missä taatat aikoinaan paimensivat vuohia?!
Kotiin! Kompassi ja suunta kauas kaakkoon! Mutta huolivatko iranilaiset heitä sinne vieläkään?
Yksi vaihtoehto olisi loikata mereen Juutinrauman länsipuolella, niin ei ruumiit kellu ainakaan Suomen rannoille. Loikatessa ei nenästä tarvi pitää kiinni.

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
25.12.2019 16:22

Näköjään Hesarissa julkaistiin sama uutinen, mutta siellä puhuttiin vain ”ihmisistä”. Kommenteissa kyllä kaikki ymmärsivät, mistä oli kysymys. Joskus kattelen Hesa-Pravdaa noin niinkuin huvittuneen vittuuntuneena.
Sanomattakin selvää, että minun kommenttini ei läpäissyt hs-sensuuria.

Anonymous
Anonymous
25.12.2019 23:13

Itse en viitsi enää edes kommentoida HS ja iltiksen sivuilla. Kaikki kriittiset tai agendan vastaiset kommentit poistetaan vaikka niissä ei ole mitään alatyylistä tms. tai muuta vikaa kuin väärä mielipide tai näkökanta.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
25.12.2019 16:33

Vittu tästä ruotsin touhusta alkaa olla joulu kaukainen käsitys. Santaluciatkin alkaa olla
kiellettyä kansan perinnetä noilla nurkin.
Tosin, jos maan mädät päättäjät ottaa valloittaja-muslimeja, pakolaistatuksella ”hoiviinsa”, ei tätä lopputulosta tarvitse kenenkään vähänkään älyllisen ihmetellä.
Islam ei kuulu sivistysvaltioihin. Joku jo tästä on toitottanutkin, mutta kiellon päälle
Niinistökin kehtasi mennä Hurstin leipäjonoon puhumaan vihapuheesta.
Jo on aikoihin eletty.
Amen.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
25.12.2019 16:35

Joku ei ole ollut kiltisti ja Pukki polttanut auton. Joku taas kirjoittanut tahtovansa pommin ja saanut sen. Ellette usko, pääministeri ainakin uskoo.

Lampunvarjostin
Lampunvarjostin
25.12.2019 18:32

Kultamunien joulutervehdys!

Patukka
Patukka
26.12.2019 01:34

On tämä kyllä. Itselle ikävä kyllä tullut reaktio HOH HOIJAA! Ihan normaalia toimintaa ruotsistanissa. Asun pohjanmaalla Suomessa. Täällä nää kultamunat ei uskalla tehdä oikein paljoa. Toki muutama on raiskaillut jne… Turpaan saavat, mutta kun aika kuluu niin varmasti hyppivät silmille.

Hähhähhäääääääää
Hähhähhäääääääää
26.12.2019 01:56

Eikös se nyt perkele ole vielä selvää että kysymyksessä on vain madaltunut ilmoittamiskynnys, sosiosekonomiset sellaiset ja rasismi!

Sorvari
Sorvari
26.12.2019 11:27

Vielä vuosituhannen alussa esim. Upsalassa oli hyvinkin rauhallista silloin voi viikonloppuisin liikkua kaupungilla kohtuu hyvin ilman ylimääräistä älämölöä. Sääli vaan mihin hieno maa viedään kohti täystuhoa.

Ghettomikäghetto
Ghettomikäghetto
26.12.2019 13:27

Minun suomalainen tuttuni asuu juuri tuolla alueella ja oikein suuttuu jos sitä aluetta nimittää sotatoimialueeksi. Tai suuttui ainakin vuosi sitten. Nyt voipi olla jo samaa mieltä?