Ruotsi myöntänyt 2010-luvulla yhteensä yli miljoona oleskelulupaa

posters-2590766_960_720.jpg

Aiemmin kerroin, että Ruotsi on myöntänyt 10-luvulla vajaa 650 tuhatta oleskelulupaa erilaisilla turvapaikkaperusteilla.

Jos lasketaan yhteen Ruotsin kaikki myöntämät oleskeluluvat vuosilta 2010-2019 niin luku on:

  • 1 040 353 myönnettyä oleskelulupaa.

Kyseinen luku ei sisällä joulukuun 2019 lukuja, sillä ne eivät ole vielä tulleet, mutta lisäystä ylläolevaan lukuun tulee muutama tuhat.
Luku sisältää kaikki maahanmuuttajat, jotka tarvitsevat oleskeluluvan muuttaessaan Ruotsiin. Toisin sanoen se käsittää kaikki EU:n ja Pohjoismaiden ulkopuolelta tulevat tulijat. Luku sisältää mm. työperäiset ja opiskeluperäiset oleskeluluvat.
Mainittakoot, että esimerkiksi Mongoliasta on tullut vuosikymmenen aikana suuri määrä työperäisiä tulijoita. Myös Kiina ja esimerkiksi Thaimaa on suuri työn tai opiskelun takia tulevien henkilöiden lähtömaa. Myös turkkilaiset ovat hyvin edustettuna listalla.
Kaikkina vuosina, paitsi vuonna 2011 oleskelulupia on myönnetty yli 100 000 henkilölle.
https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik/Beviljade-uppehallstillstand-oversikter.html

Ruotsi myönsi 2010-luvulla noin 640 000 turvapaikkaan perustuvaa oleskelulupaa

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Morpho

Ruotsalaiset melkoisia idiootteja, toivottavasti noista ei ole edes puolet muslimeja.
Muuten tuo on muslimivaltio parissa kymmenessä vuodessa ja sharialaki voimassa.

Puolueeton

Miksi muutos suhtautumisessa vieraisiin kulttuureihin on tapahtunut? Ilmeisesti demarit ovat päätösten takana saadakseen lisää äänestäjiä ja oikeisto saadakseen halpaa työvoimaa. Sama motiivi lienee Suomen demareilla ja vihreillä sekä kokoomuksella.

seppo

On harmillista, ettei Saksa miehittänyt Ruotsia. Tanska ja Norja kokivat sen mikä vieraan vallan miehitys on. Ruotsaliset alistuivat Saksan poliitisen ja taloudellisuuden vallan alle. Nyt he alistuvat haitallisen maahanmuuton alle. Ruotsi on saira ja alistuva yhteiskunta. Sodissa ja miehityksissä jalostuneet kansat osaavat kunnioitta omaa itsenäisyyttään kansan parasta.

ike

Eipä tuo suomessakaan niin hääppöistä ole.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Sepolle terveisiä. Käyppä Norjassa katsomassa , kuinka paljon on vieraita. Oslon miljoonakaupungissakin 1/3 muualta. Jätesäkit tulee vastaan joka ainoassa kaupungissa myös Jäämeren rannalla. Nim. Joka kesä Norjassa….

Hade Aning

Vaikuttaa jopa siltä, että toisin kuin aiempien sosialististen maiden yhteiskuntakokeilujen yhteydessä, Ruotsin taannuttamisella ei edes yritetä rakentaa kadunmiehen kannalta hyvää yhteiskuntaa, vaan suoraan luoda yhteiskunnallisia jännitteitä sellaisista eläville.