Göteborgissa täysi sota: Yksi ammuttu hengiltä ja yksi vakavasti loukkantunut

Kuvakaappaus 2019-12-29 20-14-41.png

Göteborgissa on menossa iso poliisioperaatio ampumistapauksen takia, jossa kahta henkilöä on ammuttu. Toisen kerrotaan kuolleen, toinen on loukkaantunut vakavasti.

Ampuminen alkoi Biskopsgårdenissa sijaitsevan pizzerian pihalla klo 18.00 paikallista aikaa. Göteborg Postenin mukaan kuollut on 20-vuotias nuorukainen, joka yritettiin murhata jo pari vuotta sitten. Henkilö on poliisin hyvin tuntema gangsteri.
Göteborgista tulleen vihjeen mukaan kun poliisi ja ambulanssi saapui paikalle, oli toinen jo kuolleena asfaltilla ja toinenkaan ei ollut kovin liikuntakykyinen.
Poliisi on eristänyt ison alueen tutkintaa varten eikä toistaiseksi ole kiinniottoja.
Seurataan tilannetta.
EDIT: Kuvassa vuonna 1997 syntynyt Tijan Nylin, joka kuoli ampumisessa.
Kuvakaappaus 2019-12-30 00-57-03

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PastoriNikulainen

Yle, hoi hoi? Missä on uutinen tästä ja näistä?
Vai kissan tapainen jutskuko kielenne vei?
Aamen.

Vittuillessanii Morjestelen

Jos se oli kissaoletettu.

pensavero ylös vihreät yhteydet

Yksi vain kuoli. Miksi pitäisi uutisoida. Kuolehaan Suomessakin ihmisiä joka päivä.

Carl

Yle kuten MTV on keskittynyt Trampin haukkumiseen. Kaikki mikä koskee pohjoismaita ei saa julkaista tappojen, raiskauksien, muslimien terroristitekoihin liittyvää. Ainoastaan muumimamma ja Marin on sallittuja.
Amerikan hanukkatappaja oli todennäköisesti muslimi vaikka sitä ei suoraan sanota,

PastoriNikulainen

Että sillälailla taas!
Amen.

Nouseva trendi eikä laskeva

Ja juuri kun toissapäivänä SVTn telkkariuutisissa innostuneesti sanottiin että Jöötteporissa nimenomaan ovat ampumiset, murhat ynnä muut huomattavasti vähentyneet, hou hou hou.

Särmääjä

Malmössäkin on kuulemma vähentyny ihan kaikki. Jopa räjähdykset.

Aappa

Poliisin kannattaa tässä vaiheessa tehdä yhteenveto pizzerioiden tuotteista, mikäli halutaan kehitellä vähemmän raatoja aiheuttava resepti.

Suomi Finland

Kyllä se 25 täyttyy. Nyt niillä on hurmos päällä.

Anonymous

Antaa mennä vaan jos omiaan ampuvat, säästyy ruotsalaisten veronmaksajien rahoja.

Anonymous

Molemmat ammutut lienee mtu ganstoja, joten mistään menetyksistä ei tarvitse puhua ,ikävä vaan että periruotsalaiseen tapaan luultavasti neljä päästetään tilalle rajan yli tai vaan vankilasta jotka taitaa olla täynnään moniosaajia ? Paljonko nuo gastat ja ählyt käytännössä tappaa väkeä Palle-maassa ,luultavasti ruumiista melkoinen osa häviää ammattimaisesti ? Vieläkin vaikea väliin uskoa että noin lähellä suomea on noin vaarallinen pitkälti islamisaatiossa oleva maa ja raja on edelleen auki . Pitäneen varmuuden vuoksi käydä ampumaan vaikka savikiekkoja että osaa sitten kun se todellinen arabi vtu.jen kevät saa ruotsissa vallan esm. panevat palamaaa vaikka pari kaupunkia aluksi ja pyrkivät levittämään hillumista suomen islamistien keskuuteen .

Fatwantarkistaja

Lisäsikö toimtus sydämet kuvaan? Ellei, en ihmettele ampumisen motiivia sen enempää.

Anonymous

Kummasti se pizza maistuu edelleen.

Anonymous

Eihän bileet parane jos ei väki vähene?

Anonymous

Villi länsi vain jatkuu Ruotsissa. Hyvin menee

Juupeli

Onkohan jonkun onnettoman ottopoika kun sukunimi viittaa Ruotsalaiseen.?
Nyt ainakin ampuja voi sanoa: Minä Tijan “Nylin”

Kyllästynyt

Yle jaksaa uutisoida jostain Jenkkilän ammuskeluista viikottain tai jopa useamminkin, tänäänkin juttu kahdesta kuolleesta Texasissa, en oikein ymmärrä miksi sikäläiset ammuskelut ovat meillä valtiollisella Ylellä etusivun uutisia. Vielä vähemmän ymmärrän, miksei naapurimaan täysin käsistä karannut tilanne ole Ylen mielestä asia, josta kansalaisten olisi millään tavalla olla syytä tietoisia.

Kyllästynyt

Jenkkilässä suurimpiin otsikoihin johtanut hyökkäys viime päivinä on ollut isku synagogaan New Yorkissa, mutta koska tekijä tekijä ei ollut valkoista ylivaltaa kannattava äärioikeistolainen (vaan musta taparikollinen), niin tapaus on meinannut jäädä Suomessa uutisoimatta. Mutta ehkäpä tästä kohta tehdään isompia juttuja, kun demokraattien edustajat ovat keksineet tutun syypään tähänkin tapaukseen: Trump.

ed karvinen

… ja ilmeisesti muslimi?

Tuplakyllästynyt

Kyllä.

Keharinilot nr. ?

Tavallista ruotsalaista perhettä ammuttiin raketeilla E45 moottoritiellä. Keharit olivat ilmeisesti parkissa rinnakkaistiellä ja sieltä ampuivat moottoritiellä ajavia autoja:
https://www.expressen.se/gt/barnfamiljen-beskots-med-fyrverkeripjaser/

ed karvinen

Yle on keskittynyt Trampin haukkumiseen. Suomen hallituksen siunauksella, eikä kerrota mitä naapurissa tapahtuu. saatikka etelä euroopassa!!!!