Vihervasemmisto vaikenee faktojen edessä

Kun maahanmuutosta kerrotaan ikäviä tosiasioita paikalla ei yleensä näy vihervasemmiston edustajia, sen sijaan jos joku persuedustaja on sanonut tyhmää tai tuhmaa siitä he kyllä jaksavat vouhottaa. Maahanmuuttajien katujengeistä nousseen kohun myötä maahanmuutto on jälleen kuuma puheenaihe. Esimerkiksi Uudessa Suomessa on ollut paljon nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa kritisoivia kirjoituksia, joissa vihervasemmisto loistaa poissaolollaan. Alkuun maahanmuuttajien katujengit yritettiin kuitatakyllähän suomalaisetkin jutuillajutuilla, mutta kun tällaisiin juttuihin tehtiin vastineita niihin ei vihervasemmistolla ollut mitään sanottavaa.

Eduskunnan
kyselytunnilla vihervasemmiston on pakko vastata maahanmuuttokritiikkiin. Viime keskiviikkona persut hiillostivat Maria Ohisaloa maahanmuuttajien katujengeistä. He kyselivät, että jos mikään Euroopan maa ole onnistunut kotouttamaan Lähi-idästä ja Afrikasta tulleita maahanmuuttajia, miten Suomi voisi siinä onnistua? Sisäministeri tarjoisi ratkaisuiksi niitä ihan samoja konsteja, joita muut maat ovat yrittäneet heikoin tuloksin. Kyselytunnin lopuksi Wille Rydman(kok) kysyi: ”Eri Euroopan maissa on kokeiltu erilaisia strategioita sille, miten Lähi-idästä ja Afrikasta saapuva väestö sopeutuisi, mutta lopputulos kaikissa maissa on ollut kovin kehno, kun hallitus vannoo tieteen ja tutkimuksen nimeen missä vaiheessa hallitus on valmis kohtaamaan nämä tosiasia?” Tämä kysymykseen Ohisalo ei osannut vastata muuten kuin vetoamalla kansaenvälisiin sopimuksiin.

Vihervasemmisto
vetoaa usein kansaenvälisiin sopimuksiin, varsinkin niihin, jotka liittyvät ihmisoikeuksiin ja muuten mainostavat olevan niiden puolustajia. Varmasti heitä ihmisoikeudet kiinnostavat, jos kyse on Lähi-idästä ja Afrikasta tulleista maahanmuuttajista, mutta jos kyse on heidän poliittista vastustajistaan kiinnostusta ei juuri löydy. Katupartiointi, jonka vihervasemmisto haluaisi kieltää poliittisilta vastustajiltaan, on myös ihmisoikeus, sillä se kuuluu kokoontumisvapauden piiriin. Eikä heitä myöskään kiinnostanut, kun syöpää sairastavan Ilja Janitskinin ihmisoikeuksia loukattiin vankeusaikana. Myös vanhustenhoidossa tapahtuu jatkuvasti asioita, joita voi sanoa ihmisoikeusloukkauksiksi, siksi luulisi vihervasemmistolaisen hallituksen satsaavan siihen, mutta suurista puheista huolimatta asialle ei ole aikomustakaan tehdä juuri mitään. Sen sijaan rahaa ei säästellä silloin kun on kyseessä turvapakkahakijoiden oikeudet. Eli todellisuudessa tässä ei ole mistään ihmisoikeuksista kyse, vaan tiettyjen ryhmien etujen ajamisesta.

Jos
ihmisoikeudet eivät ole vihervasemmiston toiminnan motivaattorina mikä se on? Olen seuraillut aktiivisesti keskusteluja silakkaliikkeen sivuilla, ja on käynyt selväksi, että silakoiden mielestä Lähi-idän ja Afrikan heikompi pärjääminen olisi lähinnä valkoisen miehen syytä. Silakoiden mukaan heidän kotimaansa kurjuus johtuu siirtomaa-ajoista, ja länsimaissakaan eivät pärjää kohtaamastaan syrjinnästä johtuen. Silakoiden selitykset eivät kestä lähempää tarkastelua, mutta koska pitävät Lähi-idän ja Afrikan asukkeja uhreina, se selittää heihin kohdistuvan paapomisen ja hyysäämisen.

 

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
21.11.2020 14:01

Tuli vielä mieleen, että vaikka vihervasemmisto muuten hyysää pahantekijöitä, mutta jos kyse on ”rasismista”, eivät he tunne armoa. Heitä ei paljon kiinnostanut Ilja Janitskinin kova kohtalo. Eikä Odinin sotilaan, joka joutui pulaan Thaimaassa, vaikka ulkoministeriössä tiedettiin hänen kohtalostaan, sen sijaan yhtään kiveä ei jätetty kääntämättä ISIS-naisten Suomeen saamiselle. Vaikka muuten he kannattavat pieniä rangaistuksia, niin heidän mielestään vihapuheista pitäisi saada kovempia tuomioita.

Perkele
Perkele
19.11.2020 18:13

Korkki kiinni,oikoluku,virheiden korjaus ja sitten vasta julkaset jooko? Muuten hyvä

Minä
Minä
20.11.2020 05:48
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Oppia ikä kaikki, sanottiin aikoinaan. Nykyisin näinä tietokoneaikoina voisi sanoa, että oppia päivät kaikki. Helposti törmää sellaisiin ongelmiin, joista ihmettelee, että jaa, voiko siinä käydä noinkin.

Pieni oikoluku: alkaa käyttämään >>> alkaa käyttää 🙂
saisinoo sen muutettua >>> saisinko sen muutetuksi 🙂

Ja tähän tulee varmaan ärtyneitä alaspeukkuja, kun kehtaa näin kirjoittaa.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
21.11.2020 13:01
Vastaa...  Minä

https://tekniikanmaailma.fi/kielioppivirheista-huomauttelevista-ihmisista-paljastui-yhteinen-piirre-ovat-mantteja/

En silti sano etteikö kielioppi ja muista viheistä saisi huomautella, mutta ne pitäisi kuitenkin laittaa siihen kontekstiin, että olen aika paljon kirjoitellut ja tehnyt videoita aiheesta. Moni muu ei tee asioiden hyväksi yhtään mitään. Ihan täydellistä suomen kieltä tuskin koskaan pysty kirjoittamaan lukihäiriöstä johtuen, mutta eiköhän se saada ihan siedettäväksi oikolukijan avulla.

juha II
juha II
19.11.2020 18:33

Ainoa keino ulosheittämisen rinnalla on tapaa, kiduttaa, ruokia ja polttaa autonrenkaassa! Kuin entisessä laulussan ”Miksi näin?

V: Koska lähtömaissa on tällainen brutaali ja vulgääri järjestys! Kaikki muu onkin sitten jo ”petihommia”!

Juha
Juha
19.11.2020 19:45

EUn taustapiru ”open society-säätiö” lobbaa avoimesti punavirheellistä agendaa.. ja tätä kaikki kumartaa puolueista riippumatta.. tyyliin kyykkyyn ylös, polvistuu, kumartaa.. heh, heh, tottelevaisia idiootteja

Juha
Juha
19.11.2020 20:09
Vastaa...  Juha

jatkan vielä.. EUn stalinistisorwellilainen ”oikeusvaltioperiaate” , maahanmuutto- homostelu- ja ilmastopolitiikka ovat sidottu rahahanoihin.. jotka eivät aukene.. EKP ei anna lainaa jos ei valtio suostu tähän punavihermarxilaiseen totalitarismiin.. tätä peukaloruuvia nyt väännetään kun Unkari ja Puola niskuroi.. eiköhän nekin laiteta kyykkyyn ja tottelevaisiksi.. heh heh.. sairas Eu ja sairaammaksi muuttuu.. enkä nyt puhu covidista vaan eurooppalaisten mielenterveydestä..

Woah
Woah
20.11.2020 04:28

Hesarissa on juttu jengiväkivallasta joka vie taas sivuraiteelle koko ongelman. Kirjoittaja joku kirkoon kallellaan oleva toimittelija ja joka valkopesee tyypillisellä tavalla matu jengien väkivallan. Eli jo 60-luvulla nuoret tappoivat toisiaan urakalla ja Helsinki oli paljon vaarallisempi kuin nykyään.

Minä
Minä
20.11.2020 05:51
Vastaa...  Woah

60- ja 70-luvulla Helsinki oli aika turvallinen nuorellekin liikkua vaikka yölläkin kaupungilla. Vähän oli paikkoja, joita kannatti vältellä.

kuinka ne kehtaavat
kuinka ne kehtaavat
20.11.2020 09:47
Vastaa...  Woah

Sanomatalon Valkopesula näyttää nyt korona-aikana järjestäneen virtuaalisen nostalgia-matkan:
https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000007629224.html

Kyseinen artikkeli on ns. relativistista journalismia, joka tässä tapauksessa tyrkyttää näkemystä: ”ihmiset, hyväksykää yhteiskunnan huononeminen, sillä vuonna xxxx Suomessa oli vielä paljon huonommin !”

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
20.11.2020 07:05

https://www.permanto.fi/fi/web/alfatv/player/vod…

Sanotaan, että ”ääripäiden” sijaan ”tolkun ihmisten” tulisi käydä maahanmuuttokeskustelua, mutta todellisuudessa tolkun ihmiset eivät edes osaa käydä sitä keskustelua, sillä käytännössä ”keskustelu” on sitä, että puhutaan paljon, mutta ei sanota mitään.

AlfaTV:ssä tolkun toimittaja haastatteli kolmea tolkun ihmistä ja keskustelu oli lähinnä tyhjien latteuksien kertomista ilman mitään ratkaisuja. Keskustelussa ainoastaan Halla-aholla oli esittää jotain ratkaisuja. Uskoisin, että syy mitään sanomattomaan keskusteluun johtuu siitä, etteivät tolkun ihmiset halua leimaantua sen enempää suvakeiksi kuin rasisteiksikaan.
”Kyllä pitää voida myöntää, että katujengit liittyvät maahanmuuttoon, mutta ei sitä voi toisaalta pelkästään maahanmuuttoonkaan liittää.. ja diipadaapaa sitä sun tätä..”

”Tolkun ihmisillä” olisi potentiaalia järkiintyä, mutta heitä pystyy horjuttumaan rasistikortilla. Tämä nähtiin Mäenpää-casessakin, kun kristilliset olivat järkiintyneet ja vastustivat syytteen nostoa. Ainakin Päivi Räsaseen suvakkien rasistikortin heittely selvästi vaikutti, sillä eduskuntakeskutelun jälkeen alkoi hirveä selittely: ” En ole rasisti koska sitä sun tätä ja diipadaapaa..” Suvakit ihan suoraan myöntävät, että rasismiulinan on tarkoituskin kohdistua ”tolkun ihmisiin”.

Turhaantunut
Turhaantunut
20.11.2020 12:07

Vaikenee vihertävävasemmisto mutta toimii hiljaisuudessa vaarallisesti ja kun suunnitelma käy selväksi, mitään ei voi enää tehdä, kuten vihervasemmistoon hyvin verrattava haimasyöpä.
Esimerkkinä vaasassa alkaa islamin opetus peruskouluissa, suoraan vihervasemmiston vaatimuksista.

pilalehtimies
pilalehtimies
21.11.2020 07:07
Vastaa...  Turhaantunut

Toivottavasti joku keksii ovelan mutta laillisen keinon saattaa tuollainen propagandaopetus naurunalaiseksi.

Ali Kessu
Ali Kessu
20.11.2020 14:32

Itse uskon, että vihervasemmistolla on rahallista hyötyä tekemisistään, joku rahoittaa heitä, esim. jotkut Soroksen instituutit, joilla on maailman menoa muuyava suunnitelma Olisiko niin, että on olemassa joku järjestö,joka haluaa kostaa holokaustin euroopalle, se selittäisi myös Merkelin toiminnan.(tästä ei faktaa ),katsokaa Leo Mannermaa VK!

Vihervasemmisto on tehnyt itsestään skitsofreenisen ääliöliikkeen.

miljoonas yksittäistapaus
miljoonas yksittäistapaus
21.11.2020 07:12
Vastaa...  Ali Kessu

Olisi miltei ihme, mikäli vauraimpien arabimaiden öljyrahoilla ei parhaillaan voideltaisi euroglobalismille sielunsa myyneitä päättäjiä.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
21.11.2020 13:47
Vastaa...  Ali Kessu

Minusta vihervasemmistontoiminta on hyvin verrattavissa uskontoon ja se on suurin syy heidän järjettömälle toiminnalle. Jos uskovaisia, jotka uskovat täysin järjen vastaisiin asioihin on maailmassa monta miljardia, niin luuleeko joku, että järjen vastaisiin asioihin uskominen liittyisi pelkästään uskontoihin?

Youtubessa oli hyvä video kulttuurimarksismista, ideologiasta joka kehitettiinsatavuotta sitten, mutta se kuvaa hyvin nykyaikaa. Se perustuu ajatukseen, että on ihmisryhmiä(valkoiset ja kristityt), jotka riistävät muita(mustat,muslimit ja seksuaalivähemmistöt). Tietysti nykyiseen rasismihysteriaan vaikuttaa myös traumat Euroopan historiasta. Tämän takia pahimmasta rasismihysteriasta kärsivät se kätekijä tettä uhrit, eli saksalaiset ja juutalaiset.

Tietysti on myös niitä jotka hyötyvät henkilökohtaisesti maahanmuutosta. Moni on pistänyt merkille, että Elina Lepomäen mielipiteet ovat selvästi muuttuneet sen jälkeen kun hän kävi Bilderbergerin kokouksessa. Aikaisemmin hän suhtautui kriittisesti sekä euroon että maahanmuuttoon, mutta myöhemmin hänon poistanut maahanmuuttokriittiset kirjoituksensa ja muuttanut kantaansa euroon. Maahanmuuttajajengejä koskevassa keskustelussa Lepomäki yhtyi vihervasemmiston kuoroon hokemaan ”kyllähän suomalaisetkin” -juttuja

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
21.11.2020 14:11
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Tässä youtube video kulttuurimarksismiin
https://www.youtube.com/watch?v=bHbrSBpqjco

Aikaisemmin ollut sellainenkin video, missä on ollut suomen kielinen teksity, mutta se on poistettu

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
21.11.2020 19:22
Vastaa...  Johan

Jep, painoin puhelimella vahingossa alu kun piti painaa yläpeukkua. Sitä ei pysty enää peruumaan

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
21.11.2020 19:24
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Onnistui sen muuttaminen näköjään sittenkin

Pah
Pah
21.11.2020 00:32

Jos ihmisoikeudet eivät ole vihervasemmiston ”toiminnan motivaattorina mikä se on?”
Olisko semmoinen klassinen ”Enemy of my enemy is my friend”-taktiikka?

Eli eiköhän nuo punaviherpuolueiden maahan kilpaa hinkumat ”Enemy of my enemy is my friend” hullut ole tarkoitus usuttaa sopivalla taktiikalla Ruotsidemokraattien ja Suomessa vastaavasti Perussuomalaisten kimppuun!

Voi sitä vahingoniloa se heille tuottaakaan kun nuo heidän islamistiliittolaisensa kiertelevät isoissa pyjamaporukoissa yöaikaan pitkien veitsien kanssa mestaamassa näiden kommunistien omia poliittisia kilpailijoita.

Siis haloo! Miten ihmeessä kotiutat tämmöisiä lapsista asti kauloja katkomaan kasvatettuja ’kunnon uskovaisia’?

https://twitter.com/Natsecjeff/status/1322150717306580992

RAHKONEN Jukka-Pekka / islam uhka ihmisyydelle.
https://www.youtube.com/watch?v=pmZEi9gOYmw

miksi juuri nyt ?
miksi juuri nyt ?
21.11.2020 07:26
Vastaa...  Pah

Ainakin Suomessa on pitkät talkooperinteet, Mainitut pyjamaporukat saataisiin pian kilteiksi pojiksi, mikäli riittävästi ”malli Cajander” -asuista porukkaa ryhtyisi tekemään lähipartioretkiä.

Numento
Numento
24.11.2020 19:12
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Suomalaiset saavat nyt sen selkäsaunan jonka lupasin kun nykyinen hallitus aloitti.
Tänä vuonna otettiin velkaa vain n.20 miljardia, ensivuonna lisää ja verot nousee.
Silti rahaa lapioidaan ulos maasta ennätys tahtia, velkarahaa.
Hahhahhaaa…. olen vittumainen mies ja nautin tästä.
Jaa ettäkö miksi ?
No tietenkin siksi, että tyhmyydestä kuuluukin saada rangaistus, muutoin ei opita.
Kansa jo hieman oireilee jotain oppineensa. https://twitter.com/MariaOhisalo/status/1330918154588065795

Screenshot_2020-11-24 Maria Ohisalo Twitterissä.png