Tukholma voitti vuoden 2020 ammuskelukisan

Tukholman läänissä mentiin vuosi 2020 aika haipakkaa tahtia. Poliisi kirjasi 147 eri ampumistapausta. Näissä tapauksissa kuoli 23 ja loukkaantui 49.

Tukholma naapurikuntineen voittikin valtakunnallisesti ammuskelukilpailun. Jos vähän tarkentaa, niin itsessään Tukholma jakautuu etelä- ja pohjoispuoleen. Pohjoispuolella suurimpia ammuskelupaikkoja ovat Tensta, Rinkeby ja Husby. Sitten on Sundbybergin ongelma-alue Rissne/ Hallonbergen sekä Sollentunan Malmvägenin ympäristö.

Järfällan Jakobsberg on myös viime aikoina ollut mukana palkintosijoilla, kuten Upplands Bron kunta. Niin ikään Upplands Väsbyn keskustaajama, kuten Sigtunan Märsta ja Valsta ovat koitoksessa menestyksekkäästi mukana.

Etelä-Tukholmassa Rågsved, jossa viimeksi ammuttiinkin tänään klo 17-18.00 aikaan. Yksi jorkki sairaalaan.

Skärholmen-Bredängen on hyvin ongelmallista aluetta, kuten Botkyrkan Hallunda-Norsborg-Alby. Todellista kehitysmaaghettoa. Huddingessakin joitakin alueita ja sitten etelässä Södertälje kokonaisuudessaan. Ruotsin ehkä monikulttuurisin kaupunki.

Näissä ampumisissa on pääpaino siten, että pohjoispuolella sotaa pitävät afrikaanot. Lähinnä somalijorkeista koostuvia pellekerhoja, joissa jankutetaan päivät pitkät rispektistä ja ollaan niin kovaa jätkää että. Samalla tämä porukka on hyvin hyvin herkkähipiäistä porukkaa. Pienikin väärä sana, ja rispekti on menetetty ja sitä myöten henki.

Somalijengit ovat lähinnä vaarallisia juuri tuon rispektijutun takia. Ne saattavat mätkiä ihan sivullisenkin sairaalakuntoon rispektin puutteen takia. Eivät osaa kovin hyvin oikein mitään alamaailman ammattia. Lähinnä pienempää huumekauppaa ja sössöttämistä. Monenlaista räppijorkkia pyörii myös tässä ympärillä.

Eteläpuolen ammuskeluissa kokoavana voimana ovat arabiaanot ja turkkilaiset. Södertäljessä monissa jutuissa mukana syriaanoja. Näillä porukoilla ei ampumisaste sivullisia kohtaan ole ihan niin herkkä kuin somalijorkeilla, mutta vaarallista porukkaa kuitenkin.

Näissäkin porukkaa on jakaantunut klaanimafioihin ja sitten omiin serkusten kanssa pystyyn laitettuihin wanna-be-jengeihin. Asekauppaa, huumeita, varastetun tavaran myymistä, huoria ja sen sellaista toimeenkuvassa.

Joten vuonna 2021 ei tule uupumaan vauhtia ja vaarallisia käänteitä.

 

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vesa

Osaatko, Paavo, sanoa noista Ruotsin murhatilastoista kokonaisuutena mitkä ovat lukemat? Tämä tuli mieleen juttua lukiessa. Taisi olla eilen kun näin jonkin tilaston vuodelta 2018 / 2019, ja siinä oli että Suomessa tehtäisiin yhä hiukan enemmän henkirikoksia kuin Ruotsissa. Molempien maiden lukemat pyörivät jossain 60 tapauksen hujakoilla.

Aloin vaan miettiä, että jos pelkästään Tukholman alueen tilanne on tuo mitä kirjoitat, niin luultavasti henkirikos on ainakin vuonna 2020 enemmän kuin se kuutisenkymmentä Ruotsissa.

Surkeahan tuo poikien ampumataito on yritykseen nähden. Voisivat harjoitella vaikka valtion piikkiin, niin tulisi edes kunnon jälkeä…

Kukavaan

Alhainen kuolleisuus heti kentällä voi johtua pienestä kaliberista. Nyt ehtivät mennä sivummalle ja lopputulos voi silti olla sama. On tietysti hyvä lasten kannalta, etteivät näe ruumiita niin paljon kadulla.

Aftonbladetin mukaan myös Borlängessä on ammuttu raketteja. On se vaan ihme, että suvakkimediakin kertoo näistä.

Ehkä svedut ottavat vielä käyttöön sotasensuurin.

Vesa

Varmasti on noin. Jonkin verran käytetään kai järeämpiä aseita, mutta tietenkin jos ruiskii liikkuvasta autosta kadulle tai asuntoon tms, niin kuolettavia osumia saattaa tulla vähän. Ja tuo pienikaliberisuus selittää isoimman osan. Eri juttu vielä se, että paljonko kuolleista on paperittomia ja paljonko heitä isossa mittakaavassa häviää jäljettömiin ilman että poliisi edes tietää.

Vesa

Kiitos, Paavo, hyvästä vastauksesta!

Kilttimies

Paavo Paavo, etkö tiedä että etnisestä profiloinnista voi joutua suota kuokkimaan?

Muuten olen sitä mieltä, etten tuollaisilla osumatarkkuuksilla ilikiäisi julkiseen tilaan lähteä ammuskelemaan; jotain rispektiä sentäs.

Julkisesta tilasta tulikin mieleen se sateenkaarivihreiden puhe turvallisesta tilasta. Mahtavatkohan kukkahattulesbot mieltää nämä sotatoimialueet yhä turvallisiksi tiloiksi? Varmaankin kyllä, koska konservatiivinen äärioikea ei ole turvaa vaarantamassa vihapuheineen👹

Pah

Kyllähän Paavo näillä tilastoillaan paljastaa aika mukavasti ruotsalaisten todellisen inhoittavan luonteen ja murhaavan mustan karvoituksen.

Kiitos näiden patriarkaalisesta rasismista ja misogyniasta kielivien tilasto rätinkien ja tilanneraporttien ansiosta jokainen valveutunut Eurooppalainen osaa nyt suhtautua sopivalla varauksella nuihin tekopyhiin sukkahousuissaan homostellen keimaileviin sarvipäisiin ruotsalaisiin.

Riku Laine

Surettaa tavallisten, normaalien ihmisten puolesta jotka vain haluaa käydä duunissa, kaupassa, asioillaan ja harrastuksissa elää kuitenkin rauhassa ilman luotisadetta ja kranaatteja.

Anna-Maria Korhonen

Voi, voi, ei Ruotsi ole enää turvallinen maa. Liian moni nuorukainen menettää siellä henkensä. Mistä kultamunille nyt turvapaikka?

pzkw

Älä huoli. Kyllä Pekka-Tyttö Haavisto hoitaa nämäkin kultaiset munat jos kärsivät rasistisessa länsinaapurissa.

Ennätys rikottiin vielä kerran

Tukholman poliisi kirjasi 147 ampumistapausta mutta sen jälkeen tuli vielä ainakin 3 lisää joissa 1 kuoli ja 2 kai jää henkiin.

Dan Wesson

Se vähän ihmetyttää, että mistä helvetistä matujengit saavat tuliaseita ja a-tarviketta käsiinsä tuollaiset määrät? Eikö Ruotsin tulli tai muut viranomaiset valvo yhtään mitä maahan tulee?
Tuollainen tilanne on aivan käsittämätön. Tavallinen kansalainen on täysin mielenvikaisten jengien armoilla vailla minkäänlaista turvaa. Poliisi tuntuu olevan täysin kädetön ja kyvytön hoitamaan ongelmia.

pzkw

Ja tämä kaikki syöpä tulee myöskin meille mutta vain vähäisellä viiveellä. Yritettäisiinkö vielä kerran seuraavissa kuntavaaleissa muuttaa tilannetta? Kertokaa ympärillenne näistä asioista ja ohjatkaa ihmisiä näille ns.vaihto-ehto sivustoille mistä löytävät todellisen tiedon asioista. Itse olen sitä tehnyt työpaikalla ja aina kun kaveriporukassa on näistä asioista tullut puhetta. Ei parane paasata mutta sopivassa tilanteessa on hyvä tuoda oma mielipide esille. Yllättävän positiivisella palautteella.

Riku Laine

Tuo onkin hyvä kysymys Dan että ne myyvät noille mielipuolille aseita ja varmasti tietävät että kääntyy heitä itseään vastaan.

Teppo

Hallitukset tuovat huumeet ja aseet.
Huumeongelmat ympäri eurooppaa ovat sen verran suuria, ettei niitä ihan yksitysellä puolella voi toteuttaa.
Aseen saa euroopassa helpommin kuin Ei-Halal pizzan

PastoriNikulainen

Näkojään piisaa, nottei edes ladonseinään osu.
Olleet varmaan harhaluoteja jokaniin kuti.
Aaamen….