Göteborgissa vuoden ensimmäinen tuplamurha? Kohteet toistaiseksi elossa

Sotatoimien painopiste on tänä päivänä ollut Göteborgin ongelma-alueilla Biskopsgårdenissa. Poliisi löysi lumikinoksesta kaksi ammuttua henkilöä, jotka toistaiseksi tietojen mukaan ovat vielä elossa.

Vihollispoolit kohtasivat Biskopsgårdenissa iltapäivällä vähän ennen viittä. Alkoi hillitön ampuminen, jonka seurauksena hätäkeskus sai tietenkin kymmeniä paniikkipuheluita.

Kun paikalle saapui muutama poliisipartio, niin hangesta löydettiin kaksi haavoittunutta. Toista oli ammuttu useita laukauksia mahaan, joten vedonlyöntikertoimet lienevät selvät. Toinen oli saanut osumia jalkoihin, joten tämänkään henkilön puolesta ei kannata ainakaan veikata 110 metrin aitojen uutta Ruotsin mestaria.

Tapahtuman johdosta paikalle saapui kymmeniä partioita ja isoja alueita eristettiin keskellä iltapäiväruuhkaa. Pt-median Göteborgin kirjeenvaihtaja kertoo, että paikalla oli ainakin kymmenen ambulanssia, kymmeniä poliisiautoja ja poliisihelikopteri päivysti ilmassa. Myös muualla Göteborgissa poliisi on ollut näkyvästi esillä, mm. keskusrautatieasemalla on ollut tavallista enemmän partioita.

Poliisi kertoo, että ammutut ovat 20-30-vuotiaita poliisin tuntemia henkilöitä. Tapausta tutkitaan murhan yrityksenä ja teosta on otettu epäiltynä kiinni neljä henkilöä.

 

Monet ovat kyselleet saatiinko tästä vuoden ensimmäinen tuplamurha. Sitä ei vielä tiedetä.

Alamaailmassa liikkuu jotain huhuja, että ampuminen olisi kosto aiemmasta joulukuisesta ampumisesta, jossa yksi uusruotsalainen sai kevyitä osumia.

Tällaisilla tupla-ampumisilla on usein sellainen aaltoreaktio, että usein niitä seuraa tripla ja joskus jopa kvartetti.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu

Kerrankin uutinen oli uutinen: poliisi on tehnyt kiinniottoja!

Musta makkara

Rikkauttahan tämä on. Monimuotoista elämää yhteiskunnassa. Ruotsi hätkähti Valjakkalan tekemää kolmoismurhaa, mutta haluai silti, että murhia olisi paljon enemmän. No nyt niitä on. Lämpimät onnittelut!

rocky

Ikävää että noin tapahtuu potentiaalisille olympialaisten mitalitoivoille.

Antti Tifa

Odotan intopinkeänä tällaista uutista. -Molemmat puutteellisesti ammutut olivat jo niin huonossa kunnossa, että jouduttiin lopettamaan virkavallan toimesta paikanpäällä.

Daavidin poika

Onko siinä mitään järkeä, että rehelliset kansalaiset jotka kuulee näitä ampuma laukaisuja, alkaa soittamaan hätäkeskukseen.? Tilannehan on sellainen, että sinä soittajana istut sitten ajan myötä itse todistaja-aitiolla. Ilmeisesti moni ruotsalainen haluaa pelastaa sen mitä on pelastettavissa ruotsalaisessa yhteiskunnassa. Ainoa hyvä asia mikä on hätänumeroon soittaville ruotsalaisille, on se että palvelu on ilmainen. Ruotsi on nyt omassa sisäisessä sotatilassa. On kuitenkin mielenkiintoista seurata, että mitä tämä vuosi 2021 tuo tullessaan ruotsissa.

jupi

jättäisi soittamatta tai viivyttelisi ainakin sen verran että ehtii keenerit vuotaa kuiviin

MattiS

Laittaisivat hätänumeron maksulliseksi niin valtio saisi isot rahat millä jatkaa entistä suuremmalla innolla Ruotsin mädättämistä. Siihen asti kunnes kosahtaa, puuro palaa lopullisesti pohjaan jne.