Koronahuijauksessa kuollut nyt 10 000 ihmistä

Joidenkin mielestä ihmiskunnan suurimmassa huijauksessa on nyt saatu Ruotsissa uusi mittapyykki: yli 10 000 ihmistä on saatu huijattua kuolemaan koronaan.

Eilisestä alkaen on vahvistettu liki  6 600 uutta tartuntatapausta eli yhteensä vahvistettuja tartuntoja on vajaa 520 000 henkilöllä.

Ruotsalaiset ravintoloitsijat ovat aloittaneet pienimuotoisen protestin ravintoloiden aukioloaikoja vastaan. Julkkisravintoloitsija PG Nilsson kehottaa muitakin baarinpitäjiä ottamaan osaa mielenosoitukseen joka päivä klo 15.00, jolloin mennään kaljabaarin etuovelle paukuttamaan kattiloita (kattilamielenosoitus?).

Kyseessä ei varsinaisesti ole kritiikki koronaa vastaan, ts. ei väitetä, että korona olisi huijausta ja humpuukia, vaan sitä, että koska ravintolat ovat joutuneet viime aikoina todella tiukkaan taloustilanteeseen, niin nyt vaaditaan hallituksesta niitä tukitoimia, joita alustavasti luvattiin joitakin kuukausia sitten.

 

Monet haluavat väittää, että korona (joka siis on huijausta) leviää vain maahanmuuttajien välityksellä. Tämä ei pidä ainakaan Tukholmassa paikkaansa, sillä kyse on yksinkertaisesti siitä, että miljoonakaupungissa on melko vaikea pitää sellaisia etäisyyksiä kuten suositellaan. Yksin cityssä kun käy ruokatunnilla ruokakaupassa, niin siellä on kymmenien ihmisten jonot kassoilla ja miten tuollaisessa pienessä korttelikaupassa muka ylipäätään pitää mitään välimatkoja toisiin ihmisiin kun kauppa on tupaten täynnä ihmisiä. Olletikin, että kauppoihin ja julkisiin tiloihin on olemassa 5-10 ihmisen maksimirajoitukset.

Niin ikään ruotsalaiset nuorukaiset järjestelivät aiemmin suuria muutaman sadan hengen bileitä, joissa korona sitten levisi kulovalkean tavoin.

Toisaalta monet pienet kaupat ja erikoisliikkeet ovat itse ottaneet käyttöön ovillaan rajoituksia, jolloin liikkeeseen ei päästetä kuin 3-5 ihmistä kerrallaan.

Julkisissa kulkuvälineissä suositellaan nyt vahvasti maskin käyttöä ja se onkin lisääntynyt jonkin verran, ehkä 1/3 kulkijoista käyttää nyt maskia.

 

4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vmäinen tauti

Tämä on pandemia. Joka tappaa. Tai vie terveyden. Itse en ole sitä onneksi saanut, mutta ne jotka sen ovat sairastaneet, kertovat ei leikin asia. Niin niin. Influenssa sitä ja tätä. Yms. Uskotaan nyt, että ne terveysviranomaiset jne, ovat asialla, jolla yritetään tämä korona nujertaa. Vaikka olen rasisti tiettyjä ilmiöitä kohtaan, ei kaikkea voi laittaa eräiden piikkiin. Mutta lähtisivät nyt vain pois. Täytyy sanoa, että mitähän mahtaa tapahtua, jos tulee isoilla otsikoilla, että rokotteet eivät tehoa muunnoksiin. Tms.

T

Muutaman vuoden päästä on mielenkiintoista kun pääsee vertaamaan koronaa kausi-influenssaan. Eli miten paljon tuimempi tauti on kyseessä.
Eli koronan kuolleisuus verrattuna influenssaan on influenssan kuolleisuus kerrottuna X:llä.

MunNimi

On mielenkiintoista seurata statistiikan kannalta ja havaita se, että kuolleita tulee roppakaupalla lisää aina kun kiristetään liikumista ”lockdown”.

Täällä: https://pandata.org/ voi seurata tuota ”pandemian” kehitystä ja miten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kannattaa tutustua.

Covid-lockdown kuolleet.png