Muutama kuva Valstan pizzeriamurhasta

Sigtunan Valstassa tapahtunut ammuskelu on puhuttanut paljon sunnuntaipöydissä. Moni ei heti ymmärräkään kuinka vaarallinen tilanne oli. Jos ei olisi ollut koronan takia rajoituksia, niin ravintola olisi ollut lauantai-iltana täynnä ihmisiä. Mononen olisi saanut huutaa apua keskukselta: ”May day, may day, nyt tarvitaan lisää autoja!”.

Tulitus siis alkoi lauantaina klo 19.00 nurkilla. Märstan mafiaan kuuluva henkilö, mutta jonka asuinpaikka on muutaman kymmenen kilometrin päässä Uppsalan Gottsundassa, oli ravintolan edustalla röökaamassa kun yksi tai useampi henkilö avasi tulen. Osumia tuli rintaan ja päähän.

Tässä tapauksessa gangsteri kirjaimellisesti lähti eteisen kautta paratiisiin, tai minne hän nyt olikaan menossa. Osumien jälkeen mies konttasi ravintolan eteiseen, mutta siihen hyytyi maallinen vaellus.

Pt-media yritti jututtaa kyseisen ravintolan omistajaa, mutta hän kertoo, että ei ole nähnyt eikä kuullut mitään mistään ammuskelusta. Omistajan mukaan ikkunoissa olevat luodin reiät voivat olla pikkupoikien kivenheittoja tai jotain sellaista.

– Mutta mistään ammuskelusta en ole kuullut.

Sivullisten ihmisten hengillä ei ole gangstereille mitään väliä. Tässä tapauksessa oli vain tuuria, että kukaan sivullinen ei saanut osumaa.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vesa
Vesa
17.1.2021 17:54

Liekö ukko ihan tosissaan on uskoo mitä puhuu vai onko kyseessä pikemminkin valittu tiedotuksellinen linja ”ei kuule, ei näe, ei tunnista” edes tapahtumia, jotka tapahtuvat omalle ravintolalle. Täytyy olla raskasta elää, kun itsesuojeluvaisto on viritetty tuolle taajuudelle. Mutta toki mieluummin hengissä ja pizzaa paistamassa kuin krematorio kylmäkaapissa odottamassa tuhkaamista.

Vesa
Vesa
17.1.2021 19:54
Vastaa...  Admin Pt-media

Näinpä. Mitäköhän äijä kirjoittaa vakuutusraporttiin: Pojat heittelivät kiviä… Tulkaa itse katsomaan, miten hienosti ovat heittäneet…

Eihän sitä tiedä, vaikka olisi joku klaanin jäsenistä vakuutustarkastajana. No jaa, ei taida tässä tapauksessa olla. Mutta on kyllä hurjaa meno. Onneksi ei ollut sivullisia paikalla.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
17.1.2021 19:59

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
17.1.2021 20:01

Kyllähän mopojengitkin…

Antti Tifa
Antti Tifa
17.1.2021 21:50

Pizzerian pitäjällä on täsmälleen sama tiedotuslinja kuin poliisilla.
Tutkinnallisista syistä tietoja ei kerrota yleisölle.
Tässä tapauksessa tutkinnan vaikeuttamiseksi ja vaikuttaa välillä siltä, että poliisi vaikenee juuri samoista syistä.
Oman asunnon tulituksen kohteeksi ei poliisikaan halua joutua joten……..ollaan hiljaa vain eikä kysellä liikaa yleisövihjeitä tai julkaista tekijöiden tuntomerkkejä. Win win.

Daavidin poika
Daavidin poika
18.1.2021 08:51

On kyllä erittäin rohkeaa toimintaa ihmisiltä mennä syömään, tai noutaa pizza näitten arabiaanojen ravintoloista.

Minä en ole pistänyt jalkaani noitten ravintoloihin vuosikausiin.! Syy siihen on, että en halua olla mukana rahoittamassa heidän sota toimintaa.

juhaII
juhaII
18.1.2021 19:37

Ilmiselvästi näyteikkunaan on ruusattu päivän tarjoukset.

...
...
18.1.2021 21:46

Aivan sama jos ali-ihmisten paskaliikkeitä tukevat sivulliset kuolevat.Ansaitsevat luodin takaraivoonsa jo pelkästään siitä että tukevat toiminnallaan ali-ihmisten mafiatoimintaa.Sääli itseasiassa että niin ei käynyt.Ehkäpä ensi kerralla käy parempi tuuri.

Kukavaan
Kukavaan
19.1.2021 10:51

Ehkä tämä menee hieman sivuun aiheesta maantieteellisesti. Tässä linkki mainokseen, jossa esiintyy kotiäidin näköinen kiltti nainen.

Enjoy 🙂

bulkmunitions.com/?wvideo=e8l7zdcd8t