Kultuurimarxismin ja suvakkouden syväanalyysi

Kulttuurimarxismi sai paljon keskustelua aikaan yhdessä ketjussa. Haluan jatkaa keskustelua siten, että halukkaat keskustelijat kuuntelevat ensin Sleepy Sleeperisin biisin ”Rasputin”, joka tulee vuodelta Elvis.

 

Jos tämän biisin pystyy kuuntelemaan noin niin kuin juuri juuri junalla yhtäsoittoa illalllalllaa lallaallaa, jos satiainen kaivertaa ja allallaa satiaiset kaivertaa, niin silloin ymmärtää meikäläistä. Panin Saaraa Moskovan vessan assassa kolmella ruplalla.

KOMMENTTEJA KIITOS!

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
18.1.2021 22:13

Kyllä me murkkuikäiset tuota kuunneltiin ja c-kaseteille kopioitiin 1979. Ja naurettiin satiaisille. Ei tiennyt teini tippurin odottavan nurkan takana. Sitten ei naurattanut.

Gulermo
Gulermo
18.1.2021 22:39

no eipä juuri yhtään sivuuttanut keskustelua nykyisestä maailmantilanteesta 😂
ps.sarkasminlukutaito on plussaa

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
18.1.2021 23:23

https://pt-media.org/2021/01/14/ei-kyse-ole-vihanlietsonnasta-vaan-arvoeroista/

Kultturimarxismi keskustelu lähti varmaan liikkeelle tästä mun kolumnista, jossa asiaa sivusin. Tarkoitus oli kertoa asiasta mitä tuossa otsikossa lukee, sillä viime päivinä oli käyty keskustelua, niin paljon vihanlietsonnasta, johtuen Jenkkien Kongressin valtauksesta. Keskustelu kommenttiosiossa lähti kuitenkin käsittelemään lähinnä kulttuurimarxismia.

Mitä tulee itse kulttuurixarsismiin(eli suvakismiin), niin siinä paljon yhteyksiä kommunismiin. Ehkä ongelmallisin asia molemmissa on, että niissä taistellaan ihmisten luontaisia ominaisuuksia vastaan. Kommunismi ei toimi, koska ihminen on pohjimmiltaa itsekäs. Kultuurimarxismi taas johtaa monikulttuurisiin yhteiskuntiin. Monikulttuurinen yhteiskunta taas ei toimi, koska ihmisella on luontainen taipumus rasismiin. Jolllainlailla toimii esim. suomalaisten,ruotsalaisten ja virolaisten kesken, mutta jos kulttuurit eroavat liikaa toisistaan homma ei toimi. Monikulttuurisuudesta yritetään saada toimivaa moraalisaarnalle(rasismi jankutus) Ja mitä olen kommunistien kanssa puhunut, niin hekin pyrkivät saamaan kommunismista toimivan muokkaamalla ihmistä.

Ruotisssa eivät edes suvakit suostu laittamaan lapsiaan monikulttuurisiin kouluihin, tästäkin näkee ettei moraalisaarna toimi. Suvakit eivät usein itsekkään suostu asumaan monikulttuurisella asuin alueella.

https://www.youtube.com/watch?v=59oTnKMBDdE
Siinä on muuten ihan hyvä suvakin tekemä video rasismista, jossa hän itsekkin myöntää ihmisen olevan taipuvainen siihen. Loppupäätelmästä vain ole erimieltä, miksi ihmeessä ihmiselle pitäisi väenvängällä opettaa suvaitsevaisuutta?

Eräs
Eräs
18.1.2021 23:44
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Kommunismi on seemiläisen despotismin yksi muoto. Tyhmemmät ihmiset saadaan mukaan valheellisilla lupauksilla tasa-arvosta, vapaudesta ja veljeydestä. Aatteessa ei ole mitään hienoa.

Antti Tifa
Antti Tifa
19.1.2021 00:23
Vastaa...  Eräs

Kiitos tästä Sakari. Näissä ismeissä on kaikissa sellainen ikävä piirre, että ne ovat hallitsevia, jopa orjuuttavia. Ota niistä mikä tahansa johtotähdeksesi tai osaksi elämääsi ja olet sen vallan alla enemmän tai vähemmän. Onanismi, narsismi, kapitalismi, kommunismi, alkoholismi, jne. Kysymys kuuluu: voiko täysiaikainen ihminen olla täydellisen vapaa kaikista ismeistä ja minkälainen otus näyttäytyy ? Tätä olen pohtinut jo kymmeniä vuosia. Ehkä vika on sanoissa eikä pohdinnassa ole mieltä ? Maailma sanojen vankina.

Gulermo
Gulermo
19.1.2021 03:37
Vastaa...  Sakari Rajamäki

puhtaimillaanha kommunismi on sitä, että kaikki tekee yhtä paljon sen vitun utopistisen yhteisen hyväksi… no siitä päästäänkin tähän yksinkertaiseen toteamukseen, miksi kommunismi ei tule koskaan toimimaan: haluaisitko keijo kaivaa paskaojaa vailla mitään vastuuta ja tienata saman kuin martti, kuka opiskeli 15v aivokirurgiksi? veikkaan ettei marttia enää tämän jälkeen kiinnostais aivokirurgin hommat….
tai vastaavasti jorkki tekee toimistohommia samalla palkalla kun keijo, joka tonkii paskaa.
vitun vajaaälyset kommarit nyt saatana herätkää!

Minä
Minä
19.1.2021 05:22
Vastaa...  Gulermo

Niin ja kaikenlisäksi oma ajattelu on kiellettyä. Vain ismin määrittelemiä oikeita ajatuksia saa miettiä, tai ainakin vain niitä saa lausua. Kunhan kehittävät koneen, joka lukee ajatuksia, sitten ajatuksetkin ovat valvonnassa ja väärät ajatukset johtavat uudelleenkoulutusleirille.

Ilmari
Ilmari
19.1.2021 18:57
Vastaa...  Gulermo

Kapitalismissa ihminen riistää toista ihmistä, kun taas kommunismissa asia on päinvastoin.

Minä
Minä
19.1.2021 05:36
Vastaa...  Sakari Rajamäki

”Monikulttuurinen yhteiskunta taas ei toimi, koska ihmisella on luontainen taipumus rasismiin.”

Kyse ei ole rasismista. Kyse on siitä, että kulttuurien vuoksi on ihan eri käsitykset tekemisistä ja elämisestä. Siksi ei ole yhteensopivuuta.

Kuvitelkaamme yritys, jossa porukalla ei ole yhteensopivuutta. Siitä syntyy kuppikuntia ja kinaa. Ei siksi, että ollaan rasisteja, vaan siksi, että ollaan hyvin eri mieltä elämästä, työstä, työtavoista, yhteistyötavoista jne.

Ruotsalaiset sanoivat aikoinaan, että ”lika barn leka best”, siis samanlaiset lapset leikkivät parhaiten yhdessä. Nyt väittävät pokkana, että ”olika barn leka best” ja jos joku ei siihen taivu, on se joku paha ja rasisti. Kumminkin samanlaisilla arvoilla ja käsityksillä olevat ihmiset ovat yhteensopivia ja pystyvät paremmin tekemään ryhmiä, jotka toimivat.

Nykyhetkessä joillakin on ilo maksaa joidenkin tulokkaiden eläminen ja sitten maksavien tulisi iloita siitä monikulttuurisuudesta. jos ei oikein tunnu hyvältä, eikä halua elätettävien kokoelmaa monikultuurisuuden nimissä, sitten on paha ja rasisti, vaikka kyse on pelkästään siitä, että ei halua olla maksajana joillekin, jotka ovat tulleet nauttimaan sossun tuista.

On niitä tulijoita monestakin paikasta. Ei kai kukaan arvostele vietnamilaisia, koska ne tekevät työtä ja elävät omillaan, eivätkä ole vaatimassa, että kanta-asukkaiden tulisi sopeutua heidän tapoihinsa ja arvoihinsa.

Suomessa on vallan vähän sellaista, mikä oikeasti on rasismia, joka tarkoittaa syrjintää, joka perustuu rotuun. Se, että ei pidä islamista ja arvostelee sitä, ei ole rasismia, eikä islamofobiaakaan. Noita rasismi- ja islamofobi-leimakirveitä käytetään poliittisista syistä, mutta ihan suvakkien keksimien uusmääritelmien mukaan.

Antti Tifa
Antti Tifa
19.1.2021 00:08

Kiitos tästä nostalgisesta suomalaisen käännösiskelmän huipusta.
Tämä on Suurta, tämä on taidetta !
Matin ja Sakarin lyyriset tenorit stemmaavat täydellisesti.
Sanoitus on uusromanttinen ja ehkä hieman rahvaan omainen.
Sovitus on onnistunut aivan nappiin.
Instrumentit täydentävät kokonaisuuden ehjäksi juuri oikealle tasolle tuotettuina.
Mieleenpainuvimpana ja aivan omaa luokkaansa oleva saksofonisoolo kruununa.
Nytpä soitankin tätä täydellä volyymilla seuraavat 12 tuntia putkeen niin, että naapuritkin nauttivat.

Gulermo
Gulermo
19.1.2021 03:43
Vastaa...  Admin Pt-media

väärin, vaan sliipparit on tietänyt vittuillessaan, että vasta vuosikymmenien päästä kuuntelijat ovat hiffanneet, että kaikille vittuillaan 👍

Ilmari
Ilmari
19.1.2021 19:02
Vastaa...  Gulermo

Huumori on tietysti hyväksi mutta miksi porukka jost kukaan ei osaa laulaa eikä soittaa, tekee sitä laulamalla ja soittamalla?

Ilmari
Ilmari
19.1.2021 19:01
Vastaa...  Admin Pt-media

Sleeparit esiintyivät Senaatintorilla Venäjän armeijan kuoron kanssa. Neuvostoliitto oli juuri romahtanut. Korkeatasoinen kuoro valitteli että joutui tämmöisen paskaporukan kanssa esiintymään kun ei enää tullut keikkoja.

h44
h44
19.1.2021 00:27

Sliipparit olivat yksi tärkeä tekijä Neuvostoliiton luhistumisessa Väiskin lihatiskin ohella. Jytinää Eestissä ja takaisin Karjalaan.

Trampas
Trampas
19.1.2021 00:36

Tässä mainio taidepläjäys vihervassareille. Siinä polkkatukka heiluu, kun… semmosta.

Prozac
Prozac
19.1.2021 04:53

Kovasti kokonaan diggaan ”alma-tädin illuusiosta”.

miljoona matua Suomeen
miljoona matua Suomeen
19.1.2021 08:45

Miltei kaikki aatteet johtavat siihen, että niiden pieni sisäpiiri kerää hyödyt ja enemmistö (myös aatteen työmyyrät) kärsivät ne moninaiset haitat.
Koskee niin kommunismia ja kansallissosialismia kuin myös valikoimatonta monikulttuurisuutta.

Puosuvaari
Puosuvaari
19.1.2021 08:47

Kyllä se Mopott-showkin oli aikamoinen pitkäsoitto, suorastaan tajuntaa (sic) avartava.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
19.1.2021 13:54
Vastaa...  Admin Pt-media

Nykyään sitä kutsutaan trollaamiseksi. Niin ainakin minua paljon fiksummat jälkeläiseni ovat sanoneet ja trolliksi kutsuneet. Onko se kunniamaininta? 👹

Sami
Sami
29.1.2021 22:21
Vastaa...  Admin Pt-media

Juu, Sleepparit olivat vasemmistolaisia ja vittuilivat porvarihallinnolle parhaansa mukaan. Kun Sleepparit kävivät Nokialla keikalla, sai bändi soittaa keikan loppuun, soiton loputtua Sleepparit kärrättiin Nokian poliisin mustaanmaijaan niska-perse-otteella. Nokian poliisilaitoksella Sleepparit hakattiin Nokian kumiteollisuuden pampulla sinisiksi ja mustiksi. Käsky lienee tullut porvarihallinnon sisäministeriltä. Myös Juice Leskisen bändi sai Nokialla saman käsittelyn.

timo
timo
21.1.2021 07:53

Kuuluuko interseksuaalinen feminismi kultturimarxismin piiriin?

Kilttimies
Kilttimies
22.1.2021 01:05
Vastaa...  timo

Yleensä kaikki tuon tyypisillä nimihirviöillä varustettu kuuluu, joten vastaan: kyllä kuuluu.