Wilman Anderssonin murhaajan tuomio lainvoimaiseksi

23-vuotiaan Ahmed Tishkon Hovioikeuden langettama murhatuomio 18-vuotta vankeutta jää nyt lopulta lainvoimaiseksi tuomioksi, kun Korkein oikeus kieltäytyi joulukuussa ottamatta asiaa enää käsittelyyn.

17-vuotias Wilma Andersson katosi vuoden 2019 marraskuussa. Tyttöä etsittiin isoilla operaatioilla. Mukana oli sotilaita, 150 poliisia ja satoja vapaaehtoisia Missing Peoplesta. Mitään konkreettista ei kuitenkaan löydetty, vaikka käytännössä koko Uddevalla käännettiin jokaista kiveä myöten ylösalaisin.

Paitsi, kun Tishkon kotona tehtiin kotietsintä, niin Ahmedin makuuhuoneen komerosta löytyi matkalaukku, josta löytyi folioteippiin pakattu Wilman pää.

Alla yleiskuva Ahmedin makuuhuoneesta ja vasemmalta toinen komero, jonka ovi auki. Ylähyllyllä matkalaukku. Kuvat esitutkintapöytäkirjasta.

 

Alla kuvassa lähikuva ylähyllystä. Matkalaukku on asetettu päiväpeiton päälle.

 

Alla kuvissa, kun matkalaukku ja peitto nostettiin komerosta lattialle, niin huomattiin, että laukusta valui jotain nestettä.

 

Poliisit avasivat laukun, mutta se suljettiin samantien, kun huomattiin, että sisällä voi olla ihmisen pää. Laukku toimitettiin Oikeuslääketieteelliseen tutkittavaksi, ja selvisi, että kyseessä oli tosiaan kadonneen tytön pää.

 

Kannattaa huomata, että Ahmed Tishko on tosiaankin nukkunut samassa huoneessa irtopään kanssa. Poliisin esitutkintapöytäkirjan mukaan huoneessa oli selvä kalman haju. Se ei haitannut Ahmedin yöunia.

Esitutkinnasta tulee selville, että Wilma ilmiselvästi murhattiin Tishkon asunnolla. Asunnosta löytyi Wilman veriroiskeita vähän sieltä sun täältä. Tapahtumien kulku on varmaan se, että kun tyttö oli tapettu, niin Tishko aikoi paloitella ruumiin, jotta se olisi helpompi hävittää. Jostain syystä pää jäi komeroon. Muistoksi kenties?

Joka tapauksessa Käräjäoikeus katsoi, että näyttö riitti elinkautiseen, jonka Hovioikeus pudotti 18-vuoden tuomioksi. Tishko itse kiisti epäilyt loppuun asti.

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
18x miljoona kruunua elatukseen vähintään

Tämä Aapeli tuhosi/pilasi monen ihmisen elämän.

Itsekseni pohdin

Olisiko teko ylittänyt nyky-Suomessa edes syytekynnystä, kun ei edes isis terroriristeja syytetä mistään?

HyvaJatkaa

Se olisi ollut rasismia ja syy on kuitenkin rakenteissa & puutteissa kokouttamisessa.

Jorma Melkonen

Wikin tapahtumakuvauksessa https://en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_Wilma_Andersson on kohta joka kuvaa poliisin järjenjuoksua: ”On November 28, her head was found in the boyfriend’s bedroom which led police to conclude that she was no longer alive.”

Hirgaaja

Nää on näitä kulttuurieroja. Muslimia ei jätetä, jos jätetään niin pää jää! Kaikki me ollaan erilaisia. Meidän täytyy nyt ymmärtää ja SUVAITA erilaista, parempaa kulttuuria!!!

HyvaJatkaa

Olisipa kaveri tuomittu kotimaassaan, niin olisi saanut maistaa omaa lääkketään…

Jarkko

Tsot tsot.Ählyillä on lupa tappaa vaimo jos eukko on ollut uskoton.Siinä tapauksessahan ei tuomiota tule.

Kukavaan

Hyvä huomio. Ahmed kohteli Wilmaa kuin vaimoaan ja palautti perheensä kunnian. Wilman on voinut vilkuilla Ahmedin mielestä muita ja ennen kaikkea ei ole ollut kuuliainen.

Sääli tyttöä. Joku hammaslääkärireissu on lasten leikkiä verrattuna Ahmedin tapaan sovitella erimielisyyksiä.

Valtsu

Montas näitä muslimien päänirroituksia on Suomessa ollut? Nopeasti tulee mieleen Pori ja Hämeenlinna. Olikohan muita?

Metsäkulman Murre

Turku?

Joo

Liikaa.

Esa

Eikös Porissa ollut tylsä mora ja jouduttiin turvautumaan tylsään uunitteluun.

rocky

Toisilla nyt sattuu olemaan kaapeissa luurankoja ja toisilla irtopäitä.

Suomi Finland

Vieläköhän vanhemmat ja sisarukset äänestävät kuten aina ennenkin?

Kukavaan

Jos ovat suvakkeja niin usko vain vahvistuu tästä ja syyttävät ruotsidemokraatteja.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kyllähän niillä sitä asennetta riittää jatkaa samaan malliin.

Suomi Finland

Niin kauan, kun pää on kiinni harteilla, äänestetään vaan entistäkin fanaattisemmin.

Daavidin poika

Suurimman tuomion tässä tapauksessa Tishko on saanut Wilman vanhemmat, koska onhan se selvää että jokainen vanhempi haluaa itse haudata oman lapsensa. Jotenkin vain tuntuu siltä, että pohjoismaalaisten oikeusturva on alkanut ontumaan aika pahasti. Varsinkin Ruotsissa

sellaista saa

Tässä oli tosi lähellä että välttyi tuomiolta,koska ruumista ei löydetty ja tekotapaa ei voitu varmistaa.
Ainoa tuomio olisi tullut hautarauhan rikkomisesta.

Onneksi ei enemmistö lautamiehistä ollut suvakkeja.

juhaII

Ilmeisesti muslimille on pää paras päänalunen. Eli hän nukkui kuin lapsi.

Vesa

Paavo, olisi aika komiaa jos viitsisit joskus vuoden lopulla aina koostaa omien havaintojen pohjalta pienen esittelyn näistä murhatapauksista ja hiukan luokitella tekotavan mukaan.

Joskus pari vuotta sitten taisi ollakin sellainen joulukalenterin tapainen, kun oli oikein kiihkeä murhaajakso.

Tai miksei sellainen kvartaalikatsauskin olisi ok: Tämän vuoden ensimmäisen kvartaalin tulos on neljä ruumista enemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan – ampumisissa on havaittavissa merkittävää kasvua, kun taas puukotusten määrä on ensimmäisellä kvartaalilla laskenut… Jne jne.

Vesa

👍

Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa! Ylähyllylle mahtuu vielä.

...

Ei löydy enää pisarakaan sympatiaa noille oksettaville ali-ihmisten kanssa paritteleville huorille.Sai juuri sitä mitä ansaitsi ja kävi juurikin niin kuin ”rasistit” varoittivat.Hyvä että kuoli arvoton huora eikä joku joka noita ali-ihmisiä ei maahan ole halunnut.

Lokki

Ahmed Tishkon tyyli on tuollainen Smart Casual. Hän on hoikka varreltaan ja näyttää menestyvän konsulttifirman toimitusjohtajalta. Hänen katseensa on terävä ja puhutteleva. Hänellä on loistavat sosiaaliset taidot, empatiakyky ja hän tunnistaa eri ihmistyypit jo kättelyssä. Hän on syntynyt menestymään ja on pohjoismaisen hyvinvointivaltion säilyttämisen ehdoton kivijalka.

Jones

Tishko itse kiisti epäilyt loppuun asti.
Tästä huomataan minkälaisia jotkut ihmiset ovat. Vaikka ovat aivanselvästi syyllisiä, niin ovat omasta mieletään muka uhreja. Eikä tämä ole ensimmäinen kerta kun ”jotkut” käyttäytyvät näin.
Huomasin että eräs Iltalehden linkki oli poistettu, jossa siirtolainen väitti että Oulussa tapahtuneet lastenraisksukset ovat muka keksittyjä juttuja. Mutta teiltä juttu vielä löytyy.
https://pt-media.org/2019/03/03/alan-salehzadeh-oulun-raiskaukset-poliittinen-salajuoni/

Kilttimies

Kiitos linkistä, virkistävää luettavaa. Kyllä ne ovat kirjansa läpi lukeneet nämä meidän arvovieraat!

Ali Kessu

Voi w@ttu, mikä kiitollisuus yhteiskuntaa kohtaan! Giljotiiniin vaan, eiköhän ruotsissa joku osaa sellaisen valmistaa.
Hieno vankila ja virikkeet, siinä se luonne muuttuu. Toivottavasti istuu kuitenkin koko tuomion.

Ali Kessu

Ihmettelen, että tällaiset tapaukset EIVÄT puhuttele vihreitä!