Kesän 2019 huomiota herättäneestä murhasta kiinniotto

Karolin Hakim
Vuoden 2019 elokuussa tehtiin Malmössä suurta huomiota saanut murha, joka on toistaiseksi ollut selvittämättä. Nyt poliisi on vanginnut teosta epäiltynä reilu parikymppisen nuorukaisen.

Homma lähti rullaamaan 26. elokuuta 2019 Rosengårdin ytimessä kun lääkäri Karolin Hakim oli liikkeellä miehensä kanssa Sergels vägenillä. Pariskunnan sylivauva oli miehen sylissä.

Kaksi miestä saapui kohti kolmikkoa ja aloitti tulituksen. Kohteena oli luultavasti Karolinen miesystävä, joka tuomittiin 2010 kahdeksan vuoden vankeuteen Tanskan Kööpenhaminassa vuonna 2008 tehdystä rahankuljetusryöstöstä.

Kun mies huomasi, että heitä kohti tulitetaan, niin hän pakeni paikalta. Mies kompuroi ja pudotti lapsen katuun. Kun miestä kohti ammuttiin, niin Karolin otti lapsen syliinsä ja huusi ampujille, että heidän pitää lopettaa. Nyt toinen ampujista kääntyy Karolinen suuntaan ja ampuu naista ylävartaloon. Nainen valahtaa katuun ja lapsi putoaa uudestaan maahan. Ampuja käveli tämän jälkeen muutaman askeleen lähemmäs Karolinea ja ampuu naista päähän.

 

Itse Karolin Hakim ei ollut mitenkään mukana alamaailman toiminnoissa, olletikin, että hänen miehensä oli gangsteri.

Murhan kohde oli siis melko varmasti tarkoituksella Karolinen mies. Miehen albanialainen kaveri ammuttiin Lontoossa hengiltä vuoden 2019 joulukuusssa.

Ampumisen jälkeen tekijät poistuivat paikalta ja pakoauto löydettiin myöhemmin poltettuna. Ampumisella oli kymmeniä silminnäkijöitä, sillä teko tapahtui keskellä kirkasta päivää avoimella kadulla. Lapsi oli tapahtuma-aikaan kahden kuukauden ikäinen.

Teosta oli jossain vaiheessa vangittu parikymppinen mies, mutta hänet vapautettiin näytön puutteen vuoksi.

 

Juttu on ollut auki pitkään. Alamaailmassa ampumista arvellaan tilaustyöksi. Poliisi on ottanut kiinni teosta epäiltynä 22-vuotiaan miehen. 22-vuotias vangittiin vankeudesta, eli mies oli istumassa vankilassa jotain toista tuomiota.

Tapauksesta on ollut viime syksystä asti vangittuna toinenkin mies, 24-vuotias. 22-vuotiaan arvellaan kuitenkin olevan se itse ampuja, joka ampui Karolinen.

Seurataan tilannetta.

 

Malmön aamuisessa ammuskelussa menehtyi nuori nainen – kantoi lasta sylissään tekohetkellä

 

 

 

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Naisella on miesvalinnassa arvostelukyky pettänyt.

Kuka haluaa omaksi lääkäriksi lääkärin, jonka puoliso on gansteri? Tai peräti itse on gansteri. Teepä sattuneesta hoitovirheestä valitus, niin saat 20 gansteria kotiovelle neuvomaan, että olisi parempi olla valittamatta.

Seuraava nainen, joka gansterin puolisona joutuu ammutuksi saa syyttää itseään.

Voi Ruotsi, millaiseen tilanteeseen olet itsesi saattanut.

Meillä on unelma 💞

Uuuh…tätä Suomeen.

Vääräuskoisia ei länsimaihin

Ehkä joku paikallinen nuori päsee lääketieteelliseen opiskelemaan aina kun ulkolainen keikahtaa, lääkäreitä kuitenkin tarvitaan

pöh

Mustalaiset ampui tutun kaverin sukulaisen kun kompastuivat 3 kertaa ja ”vahingossa” ampuivat 3 kertaa selkään.
Mitä lie alennuksia saivat kun meni tappona, vaikka oli täysin suunniteltu juttu.

Valtsu

On se uskomatonta, että tehdään helvetinmoinen homma sosiaalisen nousun eteen lukemalla itsensä lääkäriksi – ja sitten äijäksi otetaan kehitysmaarikollinen.

Kukavaan

Ehkä tuollaisiin sovelletaan opinnoissa lievempää arvostelua. Näin selittynee monien rikastajien huimat saavutukset opinnoissa.

Torkeätä

Pääsevät kiintiöllä sisään ilman pääsykoetta, pohjakoulutuksena pizzanpaistaja.

Pirtsakka

Selviytyikö se vauva vahingoittumattomana?

Torkeätä

Paras kun olisi haukannut nurmikkoa, rikolliset geenit.

Pasi Vello

Voihan siitä tulla poliitikkokin.

Daavidin poika

Järkyttävä tapaus. On aivan uskomatonta, että Karolin Hakim joutuu maksamaan hengellään miehensä menneitä rikostapahtumia.
Työasun väristä päätellen on Karolin ortopedi lääkäri.

sellaista saa

Tästä kertovat paikalliset ,että tällä hetkellä Espanjassa vangittuna oleva gansteripomo,tilasi murhan mieheltä joka käytti alihankkijaa tekijänä.
Homma kusi.
Kaveri ampui väärän henkilön ja pakomatkalla juoksi väärään auton joka piti olla pakoauto ”sorry,vaihdan autoa”.
Ampujasta tappomääräys,jolloin hän ilmiantoi kaverin jonka tappo piti tehdä,mutta myi sen hänelle.Lupautui tappamaan sen ensimmäisen tappajan,jotta oma henki säilyy.
Poliisi ehti ensin.

Nää tapahtumat on paljon elävämpiä kuin mitä Hollywood osaisi tehdä!