Tumbassa tulitusta tuutin täydeltä

Botkyrkan hieman ongelmaisella asuinalueella Tumbassa koettiin sunnuntai-iltana reipasta suuren maailman henkeä. Kerrostalon ikkunoita ja seiniä tulitettiin ampuma-aseella.

Soittoja poliisiin alkoi virrata hieman ennen iltakahdeksaa, kun joku tai jotkut alkoivat roiskia aseilla päin kerrostalon seinää. Useita luoteja läpsähti julkisivuun ja ainakin yksi kilahti sisään asuinhuoneistoon.

Kukaan ei sattunut olemaan tulilinjalla, joten Monoselle ei tarvinnut soittaa. Sen sijaan poliisin tekninen tutkinta eristeli isoja alueita ja yritti löytää johtolankoja.

Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta, asiaa tutkitaan kuitenkin murhan yrityksenä.

Blåljusbilder-sivulta muutama kuva miltä näyttää monikulttuurisuus.

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
25.1.2021 12:10

Menee reippaasti ohi Ohisalonkin kodista. Se on kiva elellä West Endissä tai vastaavassa paikassa ja muut ottavat osumaa tai saavat nauttia suuresta jännityksestä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
25.1.2021 13:19
Vastaa...  Suomi Finland

Ei hätää. Kyllä kun tarpeeksi väkeä laahataan paskastanioista , paska tuppaa leviämään myös laajemmalle. Suodaanhan niille valokopioidun kameliajokortin vaihto ajokorttiin, helponnetut ja maksetut autokoulut. Kelasta saa myös tukea yhteiskunnan(veronmaksajien) tukea autoiluun.

Antti Tifa
Antti Tifa
25.1.2021 12:28

Nukkumalähiössä toimitettiin herätyskutsu päivän viimeiseen rukoushetkeen?
Koska moskua ei ole eikä valtavaa ämyriä jolla tiedottaa niin käyhän se noinkin.
Moni varmaan alkoi rukoilemaan koska kutsu oli väkevästi esitetty.

timo
timo
25.1.2021 19:16

Paitsi että oikea monikulttuurisuus on hieman eri asia kuin islamisaatio jota kutsutaan ”monikulttuurisuudeksi” Euroopassa.
Kaikki asiat käännetään päälaelleen tässäkin asiassa. Maailman vaarallisin monokulttuuri muuttuukin Eurooppaan saapuessaan ”monikulttuurisuudeksi”:

Last edited 1 month ago by timo