Turvapaikanhaun tilastoja 2020, osa 1: Suomi

On hieman ollut epäselvyyttä, että paljonko Pohjolaan tulee turvapaikanhakijoita nyt kun rajoja on kiinni koronapandemian takia. Tässäpä vähän tilastoja muutamassa jaksossa. Ensimmäisenä Suomi. Huomenna Ruotsin tilastot ja sitten Norja ja Tanska.

Suomeen on jätetty vuoden 2020 aikana yhteensä 3 209 turvapaikkahakemusta. Tässä kannattaa kuitenkin huomata se, että näistä uusintahakemuksia on 1 932 kappaletta. Uusintahakemus tarkoittaa sitä, että henkilö on oleskellut jo X aikaa maassa ja syystä tai toisesta uusinut hakemuksensa.

Näin ollen uusia tulijoita on ollut 1 277 tulijaa vuonna 2020. Jos vertaa näitä lukuja vuoteen 2019, niin silloin turvapaikkahakemuksia jätettiin 4 550 kappaletta, joista uusintahakemuksia 2 018, joten uusia tulijoita oli 2 532 henkilöä. Tulomaat ovat Irak, Somalia, Afganistan ja Venäjä tässä järjestyksessä. Miehiä tulijoissa on ylivoimainen enemmistö, melko tarkasti noin 73,14 %.

Kansalaisuushakemuksia jätettiin aikaisempien vuosien tapaan vajaa 12 000 hakemusta. Tässä kannattaa huomata se, että Pohjoismaan kansalainen saa kansalaisuuden toisesta Pohjoismaasta melkeinpä pelkällä ilmoituksella, mutta muista Pohjoismaista kansalaisuutta haki vain kourallinen henkilöitä.

Lukuja voi pyöritellä miten haluaa: https://tilastot.migri.fi/#applications

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
väärä vääräuskoinen
väärä vääräuskoinen
25.1.2021 22:10

Mikäli tulijat olisivat esimerkiksi vähäisesti koulutettuja kehitysmaamuslimeita, niin Suomen todellinen kototouttamiskapasiteetti lienee parisataa ihmistä vuodessa.
Tuota suuremmat määrät todennäköisesti aiheuttavat kumuloituvia sosiaalisia ongelmia.

Antti Tifa
Antti Tifa
25.1.2021 22:25

Ja pikkasen lisää. Etelä-Sudanilaisia nyt ainakin on tuotu/haettu koska pyörivät tuossa kylällä käsiä heilutellen ja mölisevät. ”Hallitusohjelmassa todetaan, että vuonna 2020 kiintiöpakolaisia otetaan Suomeen vähintään 850. Tämän jälkeen määrä vaihtelee vuosittain 850–1 050 välillä turvapaikanhakijoiden määrästä riippuen.” https://intermin.fi/maahanmutto/turvapaikanhakijat-ja-pakolaiset/kiintiopakolaiset

Proffa
Proffa
26.1.2021 09:03
Vastaa...  Antti Tifa

Juuri nuo ovat tieteellisesti todettu olevan älyllisesti kovin erityislaatuisia. Riippuen miten asiaan suhtautuu. Sanotaan kiltisti näin: noitten ei kyllä kouluja tarvitse käydä. Miten he sopeutuvat Suomeen tai olevat Suomelle minkäänlainen etu, sekin riippuu miten asiaan suhtautuu. Minä suhtaudun negatiivisesti, minä kun olen tämmöinen mistään tietämätön vanhanaikainen tunkkainen epäluuloinen mielensäpahoittaja-natsirasisti. Eräille toisille tämähän on suorastaan lottovoitto..

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
26.1.2021 00:30

5 000 000 000€ laitettu muslimeihin viime vuona. Tuottaahan se ensi vuonna tuplat, ei siis mitään hätää. Muslimius onkin parhaiten tuottava luonnonvaramme ja elinkeinomme.

Kaarna-Line
Kaarna-Line
26.1.2021 09:06
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Odotas vaan kun kaarnalaivateollisuus saa valtiolta lisätukea! Silloin on joka rantakaupingassa kaarnalaivatelakat jotka työllistävät miljoonia Suomalaisia!! Ja Suomi on muslimien ansiosta kaarnalaivateknologian edelläkävijä, ykkösmaa. Vienti tulee räjähtämään!

Musta makkara
Musta makkara
26.1.2021 17:39
Vastaa...  Kaarna-Line

Pitääpäs käydä katsomassa vieläkö kaarnalaivat ovat tuotannossa…

pöh
pöh
26.1.2021 03:49

Paavollakin tilastot on aivan pielessä.
Kun kymmeniätuhansia on tullut ”perheenyhdistämisen” perusteella niin miten se eroaa juhlapaikanhakijasta?

Ensimmäinen ukko saa sen turvapaikan kurpitsavankkuritarinoilla, niin hetken päästä koko suku on meidän elätettävänä.

arvopohjalliset
arvopohjalliset
26.1.2021 06:55

… mutta kylläpä puurokenraalillekin alkoi veronmaksajien keittämä velli lopulta maistua. Lienee jo viiden vuoden maassa loisimisen jälkeen suomen kansalainen?

https://www.facebook.com/salam.oulu.1

Järkeä tähän sirkukseen
Järkeä tähän sirkukseen
26.1.2021 09:05

Uusintahakemukset tulisi kieltää ja kielteisen päätöksen jälkeen talteenotto ja palautus / vapaaehtoinen maasta poistuminen.

Mikä tässä on niin vaikeaa päättäjät?

Teettekö päätökset nykyään vain tunteilla, ettekä järjellä?

Tilasto
Tilasto
26.1.2021 09:13

Katso tulijat http://www.migri.fi. Noin 5000 tulee joka kuukausi Suomeen.

IS OK, norjalaiset EI!
IS OK, norjalaiset EI!
26.1.2021 09:54

Ruotsin raja on nyt muka ”suljettu” kolmansiin maihin päin mutta kyllä kolmasmaakehitysmaalaisia silti valuu sisään, ihan niinkuin ennenkn.

Pääasia Ruotsin hallituksen mukaan on ETTEIVÄT NORJALAISET TULE RUOTSIIN VIINA- JA RUOKAKAUPPAAN (sanoo Morkani, Tapani (=Stefan), Yygemanni ja ne muut järjen jättiläiset).

Perkele
Perkele
26.1.2021 10:45

Just ne vitun paskimmat maat.hyi vittu

erkki
erkki
26.1.2021 14:38

Jos uutisoidaan, että vuodessa on 3209 turvapaikkahakemusta, se tekee 10 vuodessa samalla tahdilla noin 32000 matua. Mutta miten meillä on pääkaupunkiseutu täynnä ulkomaalaisia joka paikassa?

Belgiassakin puolet alle 17 vuotiaista on ulkomaalaistaustaisia ja koko belgialaisista kolmasosa on ulkomaalaistaustauisia. Tätä kun jatkaa 10 vuotta, niin ensimmäiset eurooppalaiset maat saavat muslimipuolueet jotka jyräävät sharia-lain voimaan.

Uutisointi 3000 hakemuksen vuosivauhdista on tyypillistä vasemmiston valemediaa jolla kätketään totuutta jonka jokainen näkee pääkaupunkiseudulla.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
28.1.2021 13:22

Myös muunlainen maahanmuutto muslimimaista ja Afrikasta on ongelmallista. Turvapaikanhaun lisäksi tulevat perhenyhdistämiset,kiintiöpakolaiset,työn,”työn”,rakkauden ja ”rakakkauden perässä tuleet. Laskeskelin, että ennen koronan tuloa muslimimaista ja Afrikasta tulleita olisi saanut ensimmäinen oleskeluluvan 7000 henkilöä vuodessa. Se vastaa suunnilleen muuttoliikettä sieltä päin sillä samoin noin 7000 sai pysyvän oleskeluluvat.

Se on ihan sama pidemmän päälle tuleeko henkilö noilta aluilta humanitaarisin syin kuin töihin, sillä loppu tulos on sama. Esim. turkilaiset tulivat alunperin Saksaan töihin mutta nykyisin he aiheuttavat siellä valtavia ongelmia.

https://www.youtube.com/watch?v=XNDvoa2ABNQ&t=19s