Solnan eilistä murhauhria yritettiin tappaa jo viikko sitten

Solnan Hagalundia, jossa murha tapahtui. Kuva: Svenska kulturbilder
Pieni korjaus aikaisempaan Solnan eilisestä murhasta kertovaan juttuun. Solnassa siis ammuttiin eilen parikymppinen nuorukainen hengiltä. Tapahtuman syvempi tausta on seuraava:

Kirjoitin aiemmin, että viime viikolla murhattiin myös henkilö, mutta tässä tapahtui lipsahdus. Viime viikolla ampumisen kohteena ollut henkilö ei saanut osumaa vaan hän pääsi pakenemaan paikalta.

Teko saatiin eilen päätökseen. Eli viime viikolla hengissä selvinnyt tyyppi oli nyt se, joka eilen menetti henkensä. Kaveria piti tappaa kaksi kertaa ja toisella kerralla se sitten onnistui.

Pt-median Hagalundissa asuva tuttava kertoo, että eilinen murha tapahtui aivan hänen äitinsä talon kotioven läheisyydessä.

– Onpa mukava tunne, kun tietää, että samalla nurkilla pyörii vaikka minkänäköistä hiipparia, joilla on aseet taskussa ja etsivät murhattavaa. Hutilaukaus, niin meikäläinenkin voi olla laakista vainaa, nainen kertoo.

 

Uhri oli afrikkalainen. Häntä muistellaan eräässä Facebook-ryhmässä mukavana ja reiluna miehenalkuna. Allah siunatkoon häntä tuonpuoleisessa:

 

Solnan gangstereilla meneillään murhaviikko

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Rasistimies
Rasistimies
3.2.2021 20:20

Osanottoni perheenyhdistämishenkilöiden syvään suruun.
Baitövei faceviestistä tuli kieroutuneeseen mieleeni, että tämä ei jää tähän.

Pasi Vello
Pasi Vello
4.2.2021 12:46
Vastaa...  Rasistimies

Onneksi tieto kuolemasta ei leviä kaikille viranomaistahoille. Paljon jää vielä rahastamisen saumaa.

Antti Tifa
Antti Tifa
3.2.2021 21:50

Tuon Facebook viestin kirjoittajalle voipi tulla mieleen, että Somaliassa he kaikki voisivat vieläkin olla hengissä.
Ehkä murhatuksi tuleminen oli allahin tahto koska tapahtui vääräuskoisten maassa eli ”sodan talossa” Dar al-harb ?

Moonman
Moonman
3.2.2021 21:55

Toivottavasti nyt mahdollisimman moni afrikaano pääsee (allaahin) luo paratiisiin. Onko sielläkin siis jonkinlainen rikollisten hierarkia, missä pääsee korkeampaan asemaan, mitä enemmän on elämän aikana touhunnut gangsteri-ja huumepiireissä kaikkea (valkoisten) rikoslaista löytyvää?

Julmajuha
Julmajuha
4.2.2021 12:06
Vastaa...  Moonman

Toivottavasti pääsevät ”alakerran” suursikalaan luomaan sianpaskaa paratiisin sijaan.

Dickie
Dickie
4.2.2021 00:41

Rahaa on näköjään upotettu julkisivuremontteihin..arvatenkin veronmaksajien eikä alueen asukkien…..eli näyttää aika komialta..mut…kun jos asuinalue on perssiiist..syy ei edelleenkään ole rakennusten tai alueen vaaan…asukkaiden…ja heidän laatunsa

edes haittikset ei saa helposti noita julkisivuja tyypilliseen kuntonosa täh? ei ainakaan jos 5 vuoden välein upotetaan sammioittan rahaa…monikluttuurin julki sivujen yllä pitoon..täh

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
4.2.2021 01:41
Vastaa...  Dickie

Ei ne meilläpäin ainakaan tuhoa julkisivua taloistaan. Kusevat hissiin, heittävät osan roskistaan parvekkeelta ja se roskakatos onkin jo näky. Pelkkiä sekajäteastioita, mutta silti puolikkaat leipäpussit rottien ilona maassa. Eiköhän ne hae aamuin illoin kaupasta tuoretta leipää, ettei tarvitse itse leipoa. Siis nämä, joiden tarvitsee herättää lapset kouluun. Ei ole juuri varaa itsellä heittää pois, vaan nuo säästävätkin kiljuissa sievoiset summat.

Ylläoleva perustuu näkö- ja kuuloaistimuksiin, eikä ole mikään täydellinen kuvaus. Ei kaikki sikaile ja haaskaa ruokaa. Missä joskus asuin, oli heti kadun toisella puolen noilla ainakin kaksi kerrostaloa hallussaan. Ei niistä mulle niin harmia ollut ja tajusinkin vasta Juneksen vaalilipareita viedessäni, että 40/47 asukkaan ovessa ei ole suomalainen/ruottalainen sukunimi. Osa tietty eestiläisiä ja ryssiäkin. Erään nimi on Islam.

Yhden oletetun rukoushuoneen löysin myös. Sandaalit oven takana, ei nimeä ja joku itämaisen näköinen tarra siinä kyllä oli. Eikä se somaliakka ollut huomaavinaan, jota tervehdin. Ei kaikki suomalaisetkaan…

Ei tietystikään liity mihinkään
Ei tietystikään liity mihinkään
4.2.2021 12:30
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Oulun kaupungin julkisessa, tänään koteihin jaetussa tiedotteessa annetaan ohjeistusta Ranta-Kastellin ja Peltolan kaupunginosissa, jotka sijaitsevat keskustan tuntumassa Oulun yliopistollisen sairaalan likellä, ilmenneeseen rottaongelmaan. Tiedotteessa painotetaan kiinteistöjen jätehuoltoa ja muistutetaan muun muassa jätteiden laittamisesta jäteastioihin. Ei tällaisesta ole ole tarvinnut aiemmin suomalaisia opastaa.
Ranta-Kastelli oli vielä ei niin kauan sitten Oulun arvostetuimpia asuinalueita.

Pasi Vello
Pasi Vello
4.2.2021 12:49

No rottahan ei ole vieraslaji, joten se on ongelma pienestä koostaan huolimatta.

Joppos123
Joppos123
4.2.2021 08:10

Hyväähän noissa jäsentenvälisissä luotihippasissa on se, että paratiisiin lähtee pääsääntöisesti mulkvisteja parhaassa lisääntymisiässä.
Eivät ole kenties ehtineet tuottaa lisää rikkautta tulevaan kalifaattiin ottamalla 4 vaimoa ja siittämällä 20 uutta kikkarapäätä porsimaan lisää sitä rikkautta.
Sodan toivoisi siinä mielessä olevan hitusen tehokkaampaa.

Big l
Big l
4.2.2021 09:02

Siellä paratiisissa taitaa olla kovat tappelut kun murhamiestä kaatuu ja kaikki pääsee paratiisiin. Mistähän lie löytyy 72 neitsyttä jokaiselle parranpäristäjälle

Pasi Vello
Pasi Vello
4.2.2021 12:51
Vastaa...  Big l

Suvakkilaumoista löytyy pikkasen valehtelevia melkein neitsyitä. Eikä ole sankarin tarvetta ottaa seuraavia 71:ä sen ensimmäisen jälkeen.

Risto Jääskeläinen
4.2.2021 09:14

Eikö Ruotsi ole liian vaarallinen turvapaikanhakijoillekin? Jos on, niin mitä asialle voisi tehdä?

Pasi Vello
Pasi Vello
4.2.2021 12:51

Voisikon niille myöntää aseenkantoluvat ja aseistaa suoraan sossusta ?

juhaII
juhaII
4.2.2021 18:13

Älä välitä Paavo. Pitää olla melkoinen jonglööri, joka pysyy selvillä Ruotsin ”kauniiden ja rohkeiden” juonenkäänteissä. Ja männä viikolla taisi ollakin ”Tunteita ja tu0oksuja”, muistelisin…