Solnan eilistä murhauhria yritettiin tappaa jo viikko sitten

Solnan Hagalundia, jossa murha tapahtui. Kuva: Svenska kulturbilder
Pieni korjaus aikaisempaan Solnan eilisestä murhasta kertovaan juttuun. Solnassa siis ammuttiin eilen parikymppinen nuorukainen hengiltä. Tapahtuman syvempi tausta on seuraava:

Kirjoitin aiemmin, että viime viikolla murhattiin myös henkilö, mutta tässä tapahtui lipsahdus. Viime viikolla ampumisen kohteena ollut henkilö ei saanut osumaa vaan hän pääsi pakenemaan paikalta.

Teko saatiin eilen päätökseen. Eli viime viikolla hengissä selvinnyt tyyppi oli nyt se, joka eilen menetti henkensä. Kaveria piti tappaa kaksi kertaa ja toisella kerralla se sitten onnistui.

Pt-median Hagalundissa asuva tuttava kertoo, että eilinen murha tapahtui aivan hänen äitinsä talon kotioven läheisyydessä.

– Onpa mukava tunne, kun tietää, että samalla nurkilla pyörii vaikka minkänäköistä hiipparia, joilla on aseet taskussa ja etsivät murhattavaa. Hutilaukaus, niin meikäläinenkin voi olla laakista vainaa, nainen kertoo.

 

Uhri oli afrikkalainen. Häntä muistellaan eräässä Facebook-ryhmässä mukavana ja reiluna miehenalkuna. Allah siunatkoon häntä tuonpuoleisessa:

 

Solnan gangstereilla meneillään murhaviikko