SD:n Jomshof: Islam on kauhistuttava uskonto

Sverigedemokraattien puoluesihteeri Richard Jomshof on aiheuttanut kuningaskunnassa närästystä. Jomshof nimittäin meni kertomaan television suorassa lähetyksessä, että islam on kauhistuttava uskonto.

Tiistai-iltana SVT:n suorassa tv-keskusteluohjelmassa ”Sverige möts” aiheena oli monikulttuurisuus. Keskustelu rönsyili muutaman puhujan kesken, että onko monikulttuurisuus hyväksi vai ei.

Kun pelipaikalle saapui sverigedemokraattien puoluesihteeri Richard Jomshof, niin keskustelu sai hieman sisältöä. Jomshof nimittäin sanoin yhdessä kohtaa, jossa puhuttiin islamista, että islam on kauhistuttava uskonto.

Jomshofin puhe meni jotakuinkin seuraavasti:

– Vasemmistotollojen päissä on joku kuvitelma, että kaikki uskonnot ovat yhtä hyviä. Tämä on aivan väärin. Koko islamilainen maailma eroaa aivan perustavanlaatuisesti meidän länsimaisesta maailmastamme. Islamilaisessa maailmassa ei tiedetä demokratiasta mitään, väkivalta on jatkuvaa, ihmisiä vainotaan.

– Maailmassa on tuskin yhtään ainoaa islamilaista yhteiskuntaa, joka toimii. Minä oikeasti kärsin ihmisten puolesta, jotka sattuvat syntymään näihin islamilaisiin maihin. Islam on kauhistuttava ideologia ja uskonto.

Sen jälkeen Jomshof listasi epäkohtia; islamilaisissa maissa tapetaan homoja ja vähänkin erilaisia ihmisiä, kuka tahansa voi joutua mistä syystä tahansa vainon kohteeksi, ihmiset eivät saa ajatella omilla aivoillaan, demokratiasta ei tiedetä mitään, naisia alistetaan, naiset pakotetaan säkkiin jne jne. Jomshof nosti esimerkiksi Saudi-Arabian, joka rikkaana, mutta ei-sotaa-käyvänä rauhallisena maana on epäonnistuneen yhteiskunnan perikuva, jossa ihmisiä vainotaan vähän milloin milläkin syyllä.

 

Asia herätti kiivasta keskustelua sosiaalisessa mediassa. Monet musliminaiset todistivat, että kukaan ei pakota huivia heidän päähänsä. Tätä komppasi koko vasemmistokvartetti. Ihan kuin he eivät ymmärtäisi mistä on kysymys. Ruotsissa on helppo elää jopa musliminkin siten, että hän itse valitsee laittaako päähänsä huivin ja uskaltaa kieltäytyä menemästä avioon veljensä kanssa. Mutta näytä se musliminainen, joka uskaltaa tehdä samaa islamilaisissa maissa.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Ei se päärätistä kieltäytyminen ole Ruotsissakaan niin helppoa:

https://pt-media.org/2021/03/12/monikulttuurisuus-miesjoukko-pahoinpiteli-alaikaisen-tyton/

Ellen väärin vallan muista, on siellä lennelty ihan issekseen parvekkeiltakin ja muuta sellaista, kun tyttö ei ole osannut tuottaa miessukulaisilleen heidän vaatimaansa rispektii, hei!

Pasi T

Parveikkeilta on lennetty niin usein, että uhreille on olemassa ihan oma termi: balkongflickorna.

Ja kyse ei todellakaan ole mistään uudesta ilmiöstä, termi on keksitty jo 15 vuotta sitten.

https://sverigesradio.se/artikel/965109

Pah

Kevät ja Pääsiäinen lähestyy kovaa vauhtia joten tottahan ne balkongflickornat ja muut batiikkinoidat joutuvat hieman harjoittelemaan luudalla lentämistä.

Tasa-arvoa nääs ja ymmärtäähän sen. Eihän se olisi reilua että kunniamiehet pelkästään lentelisivät lentävillä matoillaan omissa maailmoissaan kyllä naistenkin kuuluu päästä lentelemään.

Anonyymi

Kiitos kommentista; nauroin ääneen!

Valtsu

Vasemmalla Haagan puukottaja, jonka osamotiivi monipuukotukselleen oli ex-vaimon huivin käyttämättömyys.

c8689010.jpg
Unelma K. Painajainen

Huom, EX-vaimon. Vaikka on erottu, niin aina vaan se huivittomuus oli niin karmea asia, että kyseisen menninkäisen rispekti piti palauttaa väkivallan keinoin.

Terveisiä Rååtsista

Kyllä teillekin mahtuu!

Sanna.Marin

Onko tää kaheli joku itsemurhapommittaja??

Irmeli

Fiksu mies, joka sana totta. Näyttäkääpäs myös ne tytöt jotka saavat mennä naimisiin ruotsalaisten poikien kanssa, eikös nämä just lentele ikkunoista tai parvekkeilta alas, kun länsimaalaistuvat liikaa. Islam on uskoto jota ei pitäisi päästää ollenkaan Eurooppaan, eikä mihinkään missä vallitsee tasa-arvo ja demokratia ja mielenvapaus. Vaan umpihullut suvakit haluaa tuoda näitä maihinsa, kun eivät ymmärrä isalmista mitään…Varsinkin Ruotsissa siis voiko pimeempää porukkaa olla…oma maa halutaan (on jo tuhottu) tuhota, viis keinoista…

Suvakkikommari

Ei me umpihulluja olla vaan läpeensä pahoja, pahantahtoisia ja kieroja. Islam on aseemme. Länsimaiden tuhoutumista edistävä, länteen päästämämme myrkky.

Anonyymi

Muslimit on ajettu pois historian saatossa Euroopasta jo kaksi kertaa, nyt olisi tarpeeksi syytä sille kolmannelle ja viimeiselle kerralle. Entisajan ihmisillä taisi olla enemmän järkeä kuin nykyisillä.

Anna-Maria Korhonen

”Ruotsissa on helppo elää jopa musliminkin siten, että hän itse valitsee laittaako päähänsä huivin ja uskaltaa kieltäytyä menemästä avioon veljensä kanssa.”

Mutta voivatko kaikki tehdä niin? Jotkut voivat. Mutta esim Suomessa afganistanilainen Eva Tawasoli joutui katkaisemaan välit sukuunsa ja hakeutumaan turvakotiin vapautuakseen islamilaisesta alistamiskulttuurista. Monelle on myös käynyt huonosti, eli on joutunut suvun miesten murhaamaksi, jos on tavalla tai toisella poikennut sharialaista. Juuri oli tämän päivän Rikosuutisissa, että Ruotsissa on todettu 1400 kunniamurhaepäilyä syksystä 2019 alkaen, jolloin kunniamurhia on alettu tilastoida. Tuokin luku on alakanttiin.

Naisten vapaus valita huivittomuus riippuu siis edelleen suvusta ja pääasiassa sen miehistä sekä mahdollisuudesta hakea apua. Tämä ei ole todellista vapautta, vaan mielivaltaa. Toisaalta se kertoo, että sharialakia on saavuttanut jo jonkinlaisen valta-aseman maahanmuuttajamäärien kasvaessa ja kokonaisten kaupunginosien ghettoutuessa.

Samalla tavalla myös lapset ja eläimet on saatettu yhteiskunnassa kaltevalle pinnalle, kuka tai mikä on se huono-onninen, joka päätyy muslimiringin raiskaamaksi tai halal-teurastamaksi.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen

Tässä on myös Eva Tawasolin tarina. Tawasolin on ollut vihreiden kuntavaaliehdokas, mutta hänen tarinansa on hyvä esimerkki siitä, miten muslimien keskuudessa tuo ”vapaus valita” oikein toteutuu:

https://www.is.fi/menaiset/ihmiset-ja-suhteet/art-2000006643569.html

Särmääjä

Tais olla viimenen kerta kun ruotsidemokraatti pääsee svt:lle puhumaan islamista tai monikulttuurisuudesta.

Moonman

Yleisen valheen aikoina totuuden puhumisesta tulee vallankumouksellinen teko.

S C MP kunniakulttuuria

Ruotsissa on ”kunniakulttuuri” kovassa nousussa, vain pieni osa tulee julkisuuteen:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/1400-arenden-har-fatt-hedersmarkering-men-morkertalet-ar-stort

Aina pitäisi hymistellä ja hycklata, miksi?

Jomshofilla on suomalaiset, suorapuheiset juuret.

Puolueeton

Siinähän se on syy ”kauhistuttava ideologia ja uskonto” suurelle massa maahanmuutolle.

juhaII

Rohkeanlainen mies ympäristössä, jossa vaaditunlainen liturgia on elinehto hengissä selviämisessä. Tarkoitan tällä luonnollisesti svenssoneita, sillä ”alivoimaisien” muslimien nuoleskelu vain pahentaa litkijän asemaa loppupeleissä.

Nainen, joka on äärimmäisen alistetussa asemassa 1400-vuotta on kuin häkkineurootinen karhu, joka on ollut vuosikymmen kaltereiden takana vääein kohtelemisen uhrina. Kun se viimeinkin päästetään vankilastaan eläinten suojelijoiden (aivan laillisesti) toimesta huonon kohtelun alta pois. Se jatkaa edestakaista käymistään kuin sotaneuroosista kärsivä kovia kokenut sotilas.

Ja, jos musliminaiset komppaisivat huivipakon poistamista sellaisen poliittisen puolueen esiinnostamasta asiasta, joka on ”persona non grata” siinä yhteiskunnassa, jossa asuvat. Nostaisi se sellaisen myrskyn muslimien keskuudessa ja ympäröivässä yhteiskunnassa. Ettei se jäisi pelkäksi sanailuksi vaan johtaisi suoraan ja välittömään väkivaltaan muslimimiesten taholta sekä etenkin papiston villiintymiseen koraanin määräysten rikkomisena!