Musliminainen: Koulun on annettava lastemme paastota

Maailmalla on meneillään muslimien paastokuukausi ramadan. Ainakin Ruotsissa käydään sama väsyttävä ja jankuttava keskustelu joka vuosi uudestaan ja uudestaan. Onko lapsille hyväksi olla syömättä ja juomatta aamusta iltaan.

Muuan musliminainen on päässyt ääneen esimerkiksi Dagens Nyheterissä, jossa nainen todistaa paastoa:

– Koulut luulevat tietävänsä paremmin kuin muslimivanhemmat, että mikä on fyysisesti ja psyykkisesti parasta heidän lapsilleen. Lasten itsemääräämisoikeus, joka normaalisti on korkeanpuoleinen, ei pädekään tässä asiassa [paastossa], nainen kirjoittaa ja viittaa siihen, että monissa kouluissa on kehotettu lasten vanhempia ruokkimaan lapsiaan normaaliin tapaan.

Nainen väittää, että tutkimukset osoittavat, että ihmiskeho kokee pelkästään hyviä efektejä paastosta. Naisen mukaan koulu ei noteeraa tällaisia tutkimuksia. Tosin hän ei viittaa mihinkään tutkimukseen, jonka mukaan muslimien paasto olisi jollain tapaa terveellinen.

Nainen kertoo, että vaikka paasto ei lapsille ole pakollista, niin monet nuorukaiset opettelevat paastoa siten, että kipristelevät mahdollisimman pitkälle iltaan syömättä ja juomatta.

 

Musliminainen kertoo niin ikään, että hän uskoo, että enemmistö Ruotsin kouluista loukkaa ja estää muslimien uskonharjoittamista. Nainen uskoo, että se onkin päämäärä, että antimuslimismi lisääntyy yhteiskunnassa.

Nainen lopettaa kertaamalla, että muslimivanhemmat tietävät paremmin mikä heidän lapsilleen on parasta. Lisäksi jos kerran leikimme demokratiaa, niin muslimilasten on saatava olla syömättä.

Sinänsä kai aivan sama, että ovatko muslimilapset paastossa vai eivät. Mutta kun tuossa paastossa ei ole kyse mistään ”itsensä kanssa kilvoittelusta” vaan siinä merkataan reviiriä. Yläasteikäisille ei-muslimi koululaisille muslimien paastokuukausi on kova koettelemus. Nuoret muslimit pitävät ei-paastoavia koulukavereitaan vääräuskoisina. Ja tämä osoitetaan hyvin selvästi.

 

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tupunainen
Tupunainen
4.5.2021 13:40

Se mikään paasto ole, kun öisin syövät. Heidän paastonsa on päiväpaasto, ja kun aurinko on laskenut, voi mällätä ja ahtaa ruokaa sisäänsä vaikka koko yön. Nähty on.
Todellisessa paastossa ollaan täydellisesti syömättä yhtään mitään! Sitä kutsuisin paastoksi. Vain nesteiden juominen on sallitua.

Daavidin poika
Daavidin poika
3.5.2021 13:00

Kovat on vaatimukset sotaa, ja vainoa paenneilla. Entäs sitten nämä pommien virittelijät, raiskaajat, murhaajat, pyssy sankarit. Miksi ei kukaan vaadi, että nämä mainitut myös pitää taukoa ramandan aikana.

Nimetön
Nimetön
3.5.2021 04:23

Miten luku- ja kirjoitustaidoton musunainen voi tietää mitä siinä tutkimuksessa sanotaan?

tenho
tenho
3.5.2021 03:11

mutta ei kaikkivoipa allah nae mita tapahtuu talojen sisalla, siksi muslimit juovat alkoholia sisatiloissa, eihan allah voi nahda kuka paastoaa ja kuka ei koska sekin tapahtuu jumalalle mahdottoman esteen peltikaton alla.
turhaa nillitysta

Kilttimies
Kilttimies
2.5.2021 23:20

Islam on syöpä.

Irmeli
Irmeli
2.5.2021 20:21

Pitäisi kieltää islamin tuominen, päiväkoteihin, kouluihin, työpaikoille, kaduille uimahalleihin ym.. Maassa on elettävä maan tavoilla, tai maasta ulos. Muiden koululaisten ei tarvi eikä heitä saa alistaa näiden muslimi lasten väkivalalle ja vihalle. Ruotsi kuten Suomikin on kristitty maa. Kotonaan ja moskeijoissa voivat harjoittaa uskontoaan eivät muualla, näin sen pitäisi olla, mutta meidät pikkuhiljaa alistetaan islamin vallan alle. Meidän osaamattomien politikkojemme vuoksi, he kun tyhmyydessään kuvittelevat näiden innolla kotoutuvan yhteiskuntaamme.

juhaII
juhaII
2.5.2021 18:57

Totta kai. Eihän Ruotsi ja länsimaailma muuta teekkkään kuin loukkaa työkseen. Siksipä oikeusasteet käyvätkin ihan ”kuumina kuin hellanlkoukku”!

Minä
Minä
2.5.2021 18:53

”muslimivanhemmat tietävät paremmin mikä heidän lapsilleen on parasta”

Tuntuvat tietävän. Näkyy jälki toisen ja kolmannenkin polven sossuelätteinä, kasvaneena rikollisuutena ja vankiloiden täyttymisenä. Mutta oikea uskohan on tärkeintä.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
2.5.2021 18:41

”… antimuslimismi lisääntyy yhteiskunnassa.”

Tulee muistaa, että Ruotsi on ollut viimeiset tuhat vuotta kristitty maa. Sitä ennen vallitsi vanha muinaisusko. Huomio kiinnittyykin siihen, että antimuslimismi lisääntyy yllättäen samaa tahtia muslimien määrän kasvun kanssa.

T
T
2.5.2021 18:28

”Ja tämä osoitetaan hyvin selvästi.”
– Itse ajattelen asian niin että paastoajat purkavat nälkäkärttyisyytensä ei-paastoajiin.
Tätäkään ongelmaa ei ollut 50-luvulla.

Luusalmi
Luusalmi
2.5.2021 18:04

Islam pitäisi yksinkertaisesti kieltää lailla..

Liberte !
Liberte !
3.5.2021 14:00
Vastaa...  Luusalmi

Tulee tapahtumaan kantapään kautta kunhan ruutia on ensin poltettu riittävä määrä esimerkiksi Ranskan kaduilla.

kanander
2.5.2021 16:25

Jos tarvittavan kalorimäärän hankkii kuitenkin vuorokaudessa, niin vähemmän merkityksellistä on, mihin aikaan. Toki ruuaton päivä tekee levottomaksi ja tarkkaavaisuus herpaantuu, varsinkinkin kun siihen on geneettinen taipumus.

pöh
pöh
2.5.2021 16:24

Harvat kai siellä koulussa oppii ja opiskelee mitään muutenkaan. Ne paastoamista haluavat voisi mennä ihan hyvin sinne koraanikouluunsa ja antaa opiskelurauhan niille jotka haluaa opiskella.

Khmm
Khmm
2.5.2021 22:14
Vastaa...  pöh

Ehkei ole viisasta tuokaan. Sittenhän omissa kouluissaan he vasta eriytyväisivätkin.

kalevalakoululainen
kalevalakoululainen
3.5.2021 14:05
Vastaa...  pöh

Ainakin Vantaan jotkut peruskoulut taitavat olla jo melko matupitoisia ”koraanikouluja.”

On sitä ennenkin
On sitä ennenkin
2.5.2021 16:21

Kyllähän paastota saa, sen kun paastoaa.

Yhdessä metallipajassa oli jonkun verran muslimeja töissä. Kun ramadan alkoi, omistajat kanto grillin halliin sisään ja joka päivä grillaili pihvejä ja joi olutta. No, kun ramadan loppu, niin muslimit kysy että ”mitäs nyt grillataan”. Omistajat sanoi:”Ei mitään, grillikausi loppu jo”.

seant
seant
2.5.2021 15:29

Sitä olen ihmetellyt, kuinka muslimibussikuskit hoitavat työnsä, syömättä ja juomatta ja kuinka työnantaja hoitaa nämä tilanteet, ainakaan he ei voi antaa ajaa bussia jos kuski ei ole ajokuntoinen, joskus esim. kello 16. Ainakin kesäloma-aikoina loma-autoilijoita käsketään pitää huolta, että juo tarpeeksi vettä. Onko paras välttää ramada-aikana tällaisia bussivuoroja.

Ihmettelijä
Ihmettelijä
2.5.2021 15:53
Vastaa...  Admin Pt-media

Ei paljon haittaa jos syömisen ohella lopettavat hengittämisen, ei tod.