Vasemmistopuolueet eivät aja enää työväestön asiaa Suomessa

Kymmenen vuotta sitten demareiden Kari Rajamäki saarnasi eduskunnan kyselytunnilla Jyrki Kataiselle ulkomaalaisesta halpatyövoimasta siihen malliin, että sai Kataisen menettämään malttinsa täysin.

Vastaavasti tänä päivänä persut saarnaavat demareille ulkomaalaisen halpatyövoiman haalimisesta. Eikä siitä ole kuin kuusi vuotta kun demareiden puheenjohtaja Antti Rinne sanoi suoraan, että maahanmuuttajat vievät osin suomalaisten työpaikkoja. Vähän aikaa sitten taas työministeri Tuula Haatainen(SDP) sanoi eduskunnan kyselytunnilla, että tällaisen asian sanominen on moraalisesti väärin ja talousteorioiden vastaista. Lausunto mielenkiintoinen, sillä tarveharkinnan tarkoitus on nimenomaan estää, ettei ulkomaalainen työvoima korvaa matalapalkka-aloilla suomalaista työvoimaa ja demarit ovat sanoneet pitävänsä siitä kiinni. Jos demariministerit antavat tuollaisia lausuntoja, niin ei ole mikään ihme, että hallitus on ampunut tarveharkinnan täyteen reikiä. Mitä taas tulee talousteorioihin joiden mukaan maahanmuuttajat eivät voisi viedä kantaväestön työpaikkoja, ne kuulostavat Juhana Vartiaisen jutuilta, jotka on kumottu moneen kertaan.

Miten vasemmistopuolueet sitten ottavat tänä päivänä kantaa ulkomaalaiseen halpatyövoimaan? No he keskittyvät lähinnä moralisoimaan persuja silloin nämä kertovat maahanmuuton polkevan palkkoja. Palkojen polkeminen on kuulemma suomalaisen työnantajan vika, koska se maksaa alipalkkaa maahanmuuttajille. Kun olen huomauttanut, että toinen maahanmuuttaja on yleensä maanmiestensä pahin riistäjä, vihervasemmistossa on ollut syvä hiljaisuus. Kun media nostaa näitä tapauksia silloin tällöin esiin pahimmillaan se leimataan vihervasemmistossa mahanmuuttaja yrittäjien mustamaalaamiseksi.

Ongelma nykyisissä vasemmistopuolueissa on, että kun siellä on joku, joka oikeasti pyrkii edistämään isänmaan asiaa, hän joutuu muiden kanssa napit vastakkain. Näin kävi Kari Rajamäelle aikoinaan, kun hän torppasi hallituksen esityksen avata terveyspalvelut laittomasti maassa oleville ja sai tämän takia oman puoleensa vihat niskaansa. Myös vasemmistoliiton Kyösti Suokkaalla tuli kärhämää oman puolueena kanssa, kun hän kritisoi kovin sanoin Anna Kontulan lakialoitetta saatavuusharkinnan avaamisesta, jonka useat vasemmistopoliitikot allekirjoittivat. Kun lukee Anna Kontulan ajatuksia saatavuusharkinnan avaamisesta saa aika nopeasti sellaisen käsityksen, että tässä(kin) asiassa hänelle maahaanmuuttajien oikeudet ovat kaikkein tärkeimmät.

Ps. Tuleeko kenelläkään yllätyksenä, että kuvan työväenpuolueen edustaja oli ensimmäisten joukossa allekirjoittamassa lakialoitetta saatavuusharkinnasta luopumisesta.

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tavoitteiden ydin

Internationalismi eli nykytermistössä globalismi, kansallisuusmielisyyden vastustaminen jne. on ollut aina marxilaisen työväenliikkeen johtava periaate. Ilman sitä ajatus kommunismin voitosta on mahdoton.
Leniniläisen ajatusmallin mukaan politiikan teossa on aina pyrittävä houkuttelemaan kansanjoukot mukaan keinoista välittämättä. Demarien kannanottoja on siten syytä aina katsoa kyseisen ajankohdan poliittiseen tilanteeseen verraten. Demarit liittouduttuaan Kokoomuksen kanssa valmiit avaamaan rajat v. 1918 tapaan. Keskustassa eivät city-liberaalit olleet vielä tuolloin ottaneet valtaa.

pöh

Lipponenhan on tänä päivänä ainakin aivan sekasin, näkee natseja joka paikassa..

ZzZ

Muistatteko kuinka lipponen oli ehdolla presidentinvaaleissa ja vastusti ilmastonmuutosta? Nyt on eri ääni kellossa…

pöh

Aika monesta edustajasta voi ihan oikeasti olla ihmeissään että kuka ne on sinne äänestännyt ja miksi??? Tytti Tuppurainen varmaan paras/pahin esimerkki..

Lisää

Antti Rinne kanssa kummastuttaa ja Maria Ohisalo. Sanna Marin ei tietääkseni äänestänyt kukaan pääministeriksi. Pääsi vahingossa, koska Antti sössi hallituksen postisotkuilla nurin. Saisi kyllä kaatua tämäkin hallitus.

Ilmari

Ei vaaleissa pääministeriä äänestetä.

seant

https://www.verkkouutiset.fi/brittikansanedustaja-vaalitappiosta-identiteettipolitiikka-on-kaapannut-puolueemme/#28de3207.
Tässä juttu kun UK:n työväenpuolue hävisi vaalit miksi eli siellä Lontoon eliitti, joka on vieraantunut työväestöstä ja Suomessa Kallion eliitti samasta syystä.

Globalistien asialla

Vasemmistopuolueet ja punavihreät ajavat vain globalistien sekä porvareiden asiaa tänä päivänä. Ovat vain ”työväenpuolueeksi itseään kutsuvia”, todellisuudessa.

SDP, Vihreät , Vasemmisto, Kokoomus ja Keskusta ovat yksi ja sama puolue. Ajamassa samaa agendaa ja politiikkaa.

viherinhoojamestari

No se on se EU: yhteinen kultapossukerho.

PVS

Hei kaikki!
Tässä Punavihreän Siirtymän (PVS) uusin kampanjamateriaali. Saa ja pitää jakaa!

https://imgbox.com/g/QanhaTB5gE
https://postimg.cc/gallery/pLyJPW6

Galleriassa on parikymmentä mainosta joista jokainen varmasti löytää mieleisensä.
Nähdään vaaliuurnilla! Muistakaa äänestää!

Anna-Maria Korhonen

Toista se oli ennen. Oli kansa, jolla oli maa…. Oi niitä aikoja….

https://www.finna.fi/Record/kansa_ah.M011-53325

viherinhoojamestari

On siinä kyllä keksitty nimi oikein: ”vihreä siirtymä”, jota sovelletaan kaikkeen.

Kukavaan

Onkohan Tuppuraisen mielestä ”omat äänestäjät ensin”-ajattelu myös vahingollista.

Nih

Tämä heijastuu myös Ay-liikkeiden valtaan Suomessa ja Ay-liikkeiden alasajoon. Mutta typerät demarien ja vasemmistoliiton kannattajat äänestävät siitä huolimatta noita globalisti puolueita kun niin on aina tehty. Lipponen aloitti tämän kehityksen. Sen sijaan EK on vahvistanut otettaan eduskunnasta ja ministereistä ja erityisesti kokoomus on EK:n vahva tukija ja lobbaaja. Tämä näkyy päätöksissä mitä eduskunnassa tehdään. Halpatyövoiman tuonti on hyvässä myötätuulessa ja päätöksiä varmaan tehdään sen hyväksi lähiaikoina demarien, vasemmistoliiton ja vihreiden ajaessa asiaa myös kiivaasti.

ruohotrimmeri

Vanha vasemmisto vaati tulonsiirtoja Suomen rikkailta Suomen vähäosaisille.
Nykyinen vasemmisto vaatii tulonsiirtoja Suomalaisilta kehitysmaalaisille.

Käytännässä nuo jälkimmäiset otettaisiin suurelta osin Suomen vähäosaisilta…

Anna-Maria Korhonen

Eivät aja myöskään ns. heikompiosaisten asemaa. Yhteiskunnallista keskustelua voisi luonnehtia lyhyesti: ”Sitä mistä ei puhuta, ei myöskään ole”. Esimerkkeinä voisi olla massatyöttömyys, kotihoidon kurja tilanne, sairaanhoidon Ammattilaisten uupumus ja pako alalta, julkisten palveluiden alasajo, kodittomuus, yhä nuorempien päihde- ja mielenterveysongelmat, jotka ovat koronan myötä ruuhkautuneet jne. Nämä ovat perinteisesti olleet vasemmiston alaa, mutta nyt niiden ympärillä vallitsee täydellinen hiljaisuus. Sen sijaan vasemmisto ottaa ikäänkuin päivänpolttavana kysymyksenä esiin

Anna-Maria Korhonen

sellaisia kysymyksiä kuin rasismi, tarveharkinnan poistaminen, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeudet, sukupuolineutraalius, #Metoo jne. Ikäänkuin suuremmat ihmisten ja yhteisöjen selviytymistä ravistelevat ongelmat olisi jo ratkaistu ja voitaisiin siirtyä askartelemaan triviaalien ongelmien parissa.

Vote Right

On siinä Tytillä hullunkiilto silmissä.. kai se vaan kahvin voimalla, eihän se piriä vedä. Ehkä. Kauheen näköistä, mutta sopii ajattelumaailmaansa ihan täydellisesti. Suuret, tyhjät, naiivit mulkosilmät siinä kovasti turvaa ja luottamusta poliitikkoihin herättävät.

Kempeleen Korleone

Tyttihän on myös ’huoltokiusaaja’ eli yhteisten lasten isä ei ole saanut tavata lapsia vuosiin ja Tytti on pyörittänyt oikeusjuttuja tapaamisten estämiseksi. Oulun käräjäoikeudesta saa materiaalit, kun pyytää. Tytti yritti myös salata paperit ettei ihmiset pääse tietämään millainen piru tuo ämmä on.

Eli on SDP:n perhearvotkin terrorin tasolla!!!

T

”joka on ollut ja on edellen valmis pilaaman oman lapsensa elämän saadakseen oman tahtonsa läpi.”
– Eikö politiikkaan hakeudu keskitasoa enemmän ihmisiä, joilta puuttuu kyky empatiaan.

T

” Sinimusta Liike on saanut oikeusministeriön hyväksynnän yleisohjelmalleen. Olemme päättäneet ajoittaa kannattajakorttikeräyksen alkamisen suomalaisuuden päivälle 12.05.2021. Kannatusilmoituksen voit allekirjoittaa alla olevasta linkistä.

http://kannattajakortti.sinimustaliike.fi

Sakari Rajamäki

https://www.youtube.com/watch?v=iYLZM3OLBWY&t=607s

Tossakin puheenjostajatentissä vuonna 2015 vihervassarit vinkuivat siitä, että persut olivat laskeneet maahanmuuton kustannuksia. Koska vihervasemmisto on tuosta vielä radikalisoitunut on elvää, että nykyisin he suhtautuvat maahanmuuton kustannusten laskemiseen vielä nihkeämmin.

Tuo on ongelmallista, että aloitetaan heti ulina kun lasketaan maahanmuuttajista koituvia kustannuksia. Ensinnäkin on oleellista tietää kenestä kaikista tänne muuttaneista työperäisistäkin maahanmuuttajista on enemmän kuluja kuin tuloja. 1/2

Sakari Rajamäki

2/2 Esim. jostain pienipalkkaisista osa-aikaisista kokeista koituu varmasti enemmän kuluja kuin tuloja. Siksi jos tälläisiin hommin ei saa tekijää jo täällä olevista ihmisistä nämä hommat kannattaa jättää tekemättä. Sellaiset matalapalkka-alojen työt joista koituu uhteiskunnalle enemmän kustannuksia kuin tuloja kannatta ehdottomasti jättää jo täällä asuville ihmisille. Sillä jos matalapalkka-aloille työllistetää jo täällä oleva ihminen yhteiskunta ei ainakaan menetä siitä mitää, koska jos tälläinen henkilö olisi vaihtoehtoisest työttömänä yhteiskunta joutuisi maksamaan hänelle työttömyytuet.

Sakari Rajamäki

Se vasta kalliiksi yhteiskunnalle tuleekin, jos tänne haalittu matapalkka työntekijä jää muutaman maassaolovuode jälkeen työttömäksi(kuten usein käy) Tietysti olisi parasta, että myös kaikilla suomalaisilla olisi sellainen palkka, että sillä kattaisi itsestään koituvat kulut, mutta jos vaihtoehtoina on työttömyys ja matalapalkkainen työ, niin jälkimmäinen on huomattavasti parempi vaihtoehto. Sekin on jännää ettei kukaan vinkunut silloin kun hoitajamitoitusta laskettiin, mutta jos joku edes ehdottaa maahanmuuton kulujen laskemista, niin vinkunaa alkaa kuulua joka puolelta

Sakari Rajamäki

Alkää menkö henkilökohtaisuuksiin, sillä sivuston ylläpitäjä voi joutua oikeudellisiin vastuisiin kirjoituksista!

Kannatta kohdistaa henkilöiden mielipiteisiin tai tekemisiin, niin silloin on vaikea syyllistyä rikokseen.

RaiskaaNeSuomalaiset

Vasemmistoliitto vastusti esim Kemin tehdasta niin että sellainen duunaripuolue.

viherinhoojamestari

Ihmisten ulkonäöstä ei saanut puhua mitään, joten en sano Tuppuraisesta, mitä ajattelin sanoa, kuva kertoo kaiken.

juhaII

Työväenpuolue hävisi kunnolla Ison-Britannian välivaaleissa, koska ”rasvakourat” eli valkoiset työläiset hylkäsivät heidät unohtaneen puolueen äänestämällä oikeistoa eli Tory:a,

Vaalitappion jälkeen eräs työväenpuolueen kellokas totesi, että puolueen on kaapannut ns. ”woke” -porukka, joka hehkuttaa maahanmuuttoa, LGBT:tä, feminismiä, transgenderiä, radikaalia rotupolitiikkaa (valkoisia vastaan) ja ilmastonmuutosta!

Eiköpä siinä hirttonarua ollukin jo trpeeksi asti-

Sama koskee koko ent. länsimaailmaa ja tietenkin Paavon työsarka maata!

Äänestäjä

Suomessa ei aja kukaan palkallisen asiaa,Kokoomus ja Vasemmisto klikki ovat riistäjiä ja maan myyjiä.

Tupunainen

Vihreät ja vasemmisto voisivat liittyä yhteen samaksi puolueeksi. Ei heidän arvomaailmassaan ole eroja. Vihreä aatoksinen on vasemmistoliitto ollut jo pitkään, sos.demit Marinin myötä viheriöivät varsin ansiokkaasti. Suvi-Anne Siimes aikoinansa häivytti Vasemmistoliitosta viimeisen työläisimagon. Nyt on järkyttävää kuunnella koko vasemmistokentän halajavan tänne halpaa työvoimaa ”maailmankylän” nimissä. Niin kuin voitaisiin pelastaa Suomen talous sillä, että kebab-ravintolassa hyörii erittäin joustavalla sopparilla maahanmuuttajatyöläinen maanmiehensä ”alipalkollisena”.